2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Valla arkadaslar kiloya sakin takilmayin. Yakin arkadasim kizini dogururken toplam 8 kilo almisti. Enee bebek kucik cikacak felan diyodu annesi. Bebegi 4 kilo dogdu masallah geri kalan suydu rahimdi derken hemen kilosuna dondu.

bebe yağı yetmiyo malesef. çarşıya çıksam kakao yağı alıcam oda iyi oluyomuş. vazelin en iyisi sanırım.

Ayy onlara kolay zaten herseyy. Bende gecen gun dedimki bu yaz bi yere gidemeyiz seneye hazirlik yapalim da tatile falan gideriz dedim. Tamam canim hamile olmazsan gideriz dedii

canımb enim bana yazdığını gördüm ama alıntılı olmadığından kaybettim bulamadım nereye yazdın
çok şükür iyi geçti herşey yolundaymış atlattık bunuda şükürler olsun
ayrıca pek bi tatlıymış cicisi oğluşun güle güle giysin inş. üstünde giyilmiş resmini de eklersin bize

Valla arkadaslar kiloya sakin takilmayin. Yakin arkadasim kizini dogururken toplam 8 kilo almisti. Enee bebek kucik cikacak felan diyodu annesi. Bebegi 4 kilo dogdu masallah geri kalan suydu rahimdi derken hemen kilosuna dondu.

Kuzenim 1 haftaönce doğum yaptı,45-50 kilo kadardı, hamileliğinde azcık göbüşü vardı sadece 3900 doğdu oğlu maşallah :)

valla 4 aydır sabit kullanıyorum gayet sağlıklı en azından kilo alırsam çatlağımı en aza indircek eminim...başka ekstra bişi kullanmıyorum gayet de memnunum...

hahahahaaa seninki hemen arkasına bidaha yapıcak bu gidişle hoş benim ki de farkılı değil malum enerjimizi doğum sonrasına saklıyoz :83::83::83::83:

Ya ben ne diyim.. ucuncuye hamileyim. Adama dedimki kizlarinnkiyafetlerini toplimde ihtiyaci olanlara veririz dedim.. daha dur bakalim dedi.. dedim yeter beee

Ayy onlara kolay zaten herseyy. Bende gecen gun dedimki bu yaz bi yere gidemeyiz seneye hazirlik yapalim da tatile falan gideriz dedim. Tamam canim hamile olmazsan gideriz dedii
İnanki sesli sesli guldum oglumda dustu o an laminantta kaydi diyoki bana anne gulme anne gulmesene anne korktum gulme kz senin adamin dusunceleri kotu hee

Kix keske bende cok kilo alsam valla istiyorm yaa cok zayifm kv bile dalga geciyo artik sakayla karisik insan hirs yapiyo yaa tabi senin kilon iyi anlayamazsin onu :):)

Ya ben ne diyim.. ucuncuye hamileyim. Adama dedimki kizlarinnkiyafetlerini toplimde ihtiyaci olanlara veririz dedim.. daha dur bakalim dedi.. dedim yeter beee

maşallah sanada ben 2. yi nasıl yapıcam diyorum sen 3. yü doğuruyon kocişine hop de yoksa işin sonu kötüye gidiyo sanki 5. 6. yıda ister bu gidişle :113::113::113::113:

de kız de içinde kalmasın biz manken gibi kalıcaz sizin gelinler tostoparlak kalıcak ta de
Kizz o kadar da demiim bee) yada diyim mi ki sizin gelinler yaki da yuvarlancak diyim
Dogru soyluyosun valla. Agzi olan konusuyo iste sanane benim kilomdan dimi amaa
alemmiş senin koca :):)

klasik vazelim 1,5--2 tl lik olandan hiç kaşıntım yok gerilmiyorum..deneyin bence...

isim bulamıyom eşim cemre dio asel istiyorum bende...ya sen düşündün mü
İkisi de guzel canim. Biz de yavuz selim koymayi dusunuyoruzz
hahahahaaa seninki hemen arkasına bidaha yapıcak bu gidişle hoş benim ki de farkılı değil malum enerjimizi doğum sonrasına saklıyoz :83::83::83::83:
Adam guveniyo kendine napiimmaa sahi kizz sen haftasonunu bekliyodun o zaman da srn hasta olmusun.sen derdinle kaldin yavrumm
Cok sukur canim. İnsallah o gunlere de gelirizz az kaldii

:) yok yea fazla kilo da iyi değil, gerçi bu gidişle doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan 10 kilo zayıf olcam :) hep diyodum zayıflayım öyle hamile kalayım diye kısmet hamileyken zayıflamakmış :):)

Ahh ahh şu kilo sorunu bendede var. Daha hamile kaldığım kiloya gelemedim yaklaşık 8 kilo verdim resmen kendimi eve kapattım. Boyum uzun olduğu için göbüşte çıkmadı. Hele şu insanların bizi başka hamilelerle kıyaslamasına sinir oluyorum. Bizimde çok yakın akrabanın gelini hamile benden 4 hafta ilerde. 10 kilo almış. Kv beni sinir ediyo karnın büyümüyo yok işte ona bak nasıl kilo almış, senin bebeğin zayf olur falan filan. Ay bide şok oldum 22. Haftada bebeği 670 grammış. Beni gördüğü zaman hamileliğinden başka bişey konuşmuyo. Tabi bende cinnet geçiriyorum

maşallah sanada ben 2. yi nasıl yapıcam diyorum sen 3. yü doğuruyon kocişine hop de yoksa işin sonu kötüye gidiyo sanki 5. 6. yıda ister bu gidişle :113::113::113::113:

Aynen valla. Yok artik dogumdan hemen sonra mirenemidir nedir drum bisiler dedi. Onu taktiracam yapsinda gorim

Yaa bizim isim karmakarışık oldu :/ annem babam babamın ismi olsun istiyo,daha doğrusu babam bişi demiyo ama anneme söylüyomuş koyarlarmı ki diye..5 kızız biz,amcalarımın oğulları oldu hep baba ismi koydular,bizde torunlarda kız..adam 70 yaşına geldi mutlu olsun tek yusuf koyayım diyorum, bir yandan selim ismini çok istiyodum koymadım diye üzülürm üyğm sonra diyorum...eşim istediğin ismi koy diyo iş bende bitiyo yani..yusuf selim koysam çoğunluk selim dicek yusuf çok kullanılmıcak, bilemedim ben onu

hafta sonu hayal oldu ağrıyla geçti aman kalsın ben iyi olayımda doğumdan sonrasında olsa da olur bebeğim ve ben daha önemliyiz

sırf snir olmamam için ve bebeğimi germemek için kv ile görüşmüyorum 4 ay önce hamileliğimle ilgili dedikodu yapınca bende görüşmeyi kestim...şuan kafam rahat...sana tavsiyem hamileliği bahane ederek 10 günde ya da 15 günde bi görüş bebişin gazlı olcak bak...

ben çok fena çatladım hemde hiç kilo almamam rağmen hala hamile kaldığım kilonun altındayım ama çatlaklar fena yani....
olsun bebeğim sağlıklı olsun da ben çatlamaya razıyım...onun o hareketlerini hiç bir şeye değişmem ben :) allah herkese nasip etsin inşallah...aminn....

Allahim yarabbim bi kadin gelini icin nasil bir dedikodu yapar hemde hamileyken yazik valla. Allahtanda korkmuyolar

bence hiç takma kafana kilolu bebek sağlıklı bebek anlamına gelmiyorki... sağlıklı olduktan sonra zayıfta olabilir...ayrıca hamileleri kıyaslamak kadar saçma bişi yok hepimiz aynı genetiğe sahip değiliz ki bebeklerimizin boyu kilosu aynı olsun... saçma yani takma kafana... allah hepimizin bebeişlerine sağlık versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…