Hahahaa cihan padişahı süper :) ya siz ne takıyonuz kilolarınıza,bazınız 2 katıyım resmenbebişler sağlıklı olduktansonea kilo almışsın vermişsin yok onun gelini öyleymiş yok bu böyleymiş salla gitsin:) her söyleneni ciddiye alıp dinleyecek olsaydık ohooo :):)
Merhaba annişler :) Benim de göbişim kaşınıyor ve pul pul dökülüyor. Bebe yağı kullanıyorum Komilinin. Vazelini sizlerden duydum yeni. Pek sevmiyorum ama iyi geliyor madem, bugün alıp kullanmaya başlayayım ben de.. Teşekkürler
Ayy onlara kolay zaten herseyy. Bende gecen gun dedimki bu yaz bi yere gidemeyiz seneye hazirlik yapalim da tatile falan gideriz dedim. Tamam canim hamile olmazsan gideriz dedii
Valla arkadaslar kiloya sakin takilmayin. Yakin arkadasim kizini dogururken toplam 8 kilo almisti. Enee bebek kucik cikacak felan diyodu annesi. Bebegi 4 kilo dogdu masallah geri kalan suydu rahimdi derken hemen kilosuna dondu.
Merhaba annişler :) Benim de göbişim kaşınıyor ve pul pul dökülüyor. Bebe yağı kullanıyorum Komilinin. Vazelini sizlerden duydum yeni. Pek sevmiyorum ama iyi geliyor madem, bugün alıp kullanmaya başlayayım ben de.. Teşekkürler
hahahahaaa seninki hemen arkasına bidaha yapıcak bu gidişlehoş benim ki de farkılı değil malum enerjimizi doğum sonrasına saklıyoz :83::83::83::83:
Ayy onlara kolay zaten herseyy. Bende gecen gun dedimki bu yaz bi yere gidemeyiz seneye hazirlik yapalim da tatile falan gideriz dedim. Tamam canim hamile olmazsan gideriz dedii
Hahahaa cihan padişahı süper :) ya siz ne takıyonuz kilolarınıza,bazınız 2 katıyım resmenbebişler sağlıklı olduktansonea kilo almışsın vermişsin yok onun gelini öyleymiş yok bu böyleymiş salla gitsin:) her söyleneni ciddiye alıp dinleyecek olsaydık ohooo :):)
Kuzenim 1 haftaönce doğum yaptı,45-50 kilo kadardı, hamileliğinde azcık göbüşü vardı sadece 3900 doğdu oğlu maşallah :)
Ya ben ne diyim.. ucuncuye hamileyim. Adama dedimki kizlarinnkiyafetlerini toplimde ihtiyaci olanlara veririz dedim.. daha dur bakalim dedi.. dedim yeter beee
Kizz o kadar da demiim beede kız de içinde kalmasın biz manken gibi kalıcaz sizin gelinler tostoparlak kalıcak ta de
Dogru soyluyosun valla. Agzi olan konusuyo isteHahahaa cihan padişahı süper :) ya siz ne takıyonuz kilolarınıza,bazınız 2 katıyım resmenbebişler sağlıklı olduktansonea kilo almışsın vermişsin yok onun gelini öyleymiş yok bu böyleymiş salla gitsin:) her söyleneni ciddiye alıp dinleyecek olsaydık ohooo :):)
alemmiş senin koca :):)
İkisi de guzel canim. Biz de yavuz selim koymayi dusunuyoruzzklasik vazelim 1,5--2 tl lik olandan hiç kaşıntım yok gerilmiyorum..deneyin bence...
isim bulamıyom eşim cemre dio asel istiyorum bende...ya sen düşündün mü
Adam guveniyo kendine napiimmhahahahaaa seninki hemen arkasına bidaha yapıcak bu gidişlehoş benim ki de farkılı değil malum enerjimizi doğum sonrasına saklıyoz :83::83::83::83:
Cok sukur canim. İnsallah o gunlere de gelirizz az kaldiicanımb enim bana yazdığını gördüm ama alıntılı olmadığından kaybettim bulamadım nereye yazdın
çok şükür iyi geçti herşey yolundaymış atlattık bunuda şükürler olsun
ayrıca pek bi tatlıymış cicisi oğluşun güle güle giysin inş. üstünde giyilmiş resmini de eklersin bize
İnanki sesli sesli guldum oglumda dustu o an laminantta kaydi diyoki bana anne gulme anne gulmesene anne korktum gulme kz senin adamin dusunceleri kotu hee
Kix keske bende cok kilo alsam valla istiyorm yaa cok zayifm kv bile dalga geciyo artik sakayla karisik insan hirs yapiyo yaa tabi senin kilon iyi anlayamazsin onu :):)
İnanki sesli sesli guldum oglumda dustu o an laminantta kaydi diyoki bana anne gulme anne gulmesene anne korktum gulme kz senin adamin dusunceleri kotu hee
Kix keske bende cok kilo alsam valla istiyorm yaa cok zayifm kv bile dalga geciyo artik sakayla karisik insan hirs yapiyo yaa tabi senin kilon iyi anlayamazsin onu :):)
maşallah sanada ben 2. yi nasıl yapıcam diyorum sen 3. yü doğuruyon kocişine hop de yoksa işin sonu kötüye gidiyo sanki 5. 6. yıda ister bu gidişle :113::113::113::113:
Kizz o kadar da demiim bee) yada diyim mi ki sizin gelinler yaki da yuvarlancak diyim
Dogru soyluyosun valla. Agzi olan konusuyo istesanane benim kilomdan dimi amaa
İkisi de guzel canim. Biz de yavuz selim koymayi dusunuyoruzz
Adam guveniyo kendine napiimmaa sahi kizz sen haftasonunu bekliyodun o zaman da srn hasta olmusun.sen derdinle kaldin yavrumm
Cok sukur canim. İnsallah o gunlere de gelirizz az kaldii
Kizz o kadar da demiim bee) yada diyim mi ki sizin gelinler yaki da yuvarlancak diyim
Dogru soyluyosun valla. Agzi olan konusuyo istesanane benim kilomdan dimi amaa
İkisi de guzel canim. Biz de yavuz selim koymayi dusunuyoruzz
Adam guveniyo kendine napiimmaa sahi kizz sen haftasonunu bekliyodun o zaman da srn hasta olmusun.sen derdinle kaldin yavrumm
Cok sukur canim. İnsallah o gunlere de gelirizz az kaldii
Ahh ahh şu kilo sorunu bendede var. Daha hamile kaldığım kiloya gelemedim yaklaşık 8 kilo verdim resmen kendimi eve kapattım. Boyum uzun olduğu için göbüşte çıkmadı. Hele şu insanların bizi başka hamilelerle kıyaslamasına sinir oluyorum. Bizimde çok yakın akrabanın gelini hamile benden 4 hafta ilerde. 10 kilo almış. Kv beni sinir ediyo karnın büyümüyo yok işte ona bak nasıl kilo almış, senin bebeğin zayf olur falan filan. Ay bide şok oldum 22. Haftada bebeği 670 grammış. Beni gördüğü zaman hamileliğinden başka bişey konuşmuyo. Tabi bende cinnet geçiriyorum
valla bende hep 5 aylık klio diyince şu top gibi göbüş hep gözüm önüne geliyodu ama çok şükür tek minişer sağlıklı olsun da 8 kilo ya razıyım bi de onu vermesi var zaten doğumda çoğu gidecek...bu arada göbüşünüz çatlamasın die ne kullanıyonuz ben vazelin kullanıyorum...kaşıntım yok gerilmiyo cildim...
Aynen valla. Yok artik dogumdan hemen sonra mirenemidir nedir drum bisiler dedi. Onu taktiracam yapsinda gorim
sırf snir olmamam için ve bebeğimi germemek için kv ile görüşmüyorum 4 ay önce hamileliğimle ilgili dedikodu yapınca bende görüşmeyi kestim...şuan kafam rahat...sana tavsiyem hamileliği bahane ederek 10 günde ya da 15 günde bi görüş bebişin gazlı olcak bak...
Ahh ahh şu kilo sorunu bendede var. Daha hamile kaldığım kiloya gelemedim yaklaşık 8 kilo verdim resmen kendimi eve kapattım. Boyum uzun olduğu için göbüşte çıkmadı. Hele şu insanların bizi başka hamilelerle kıyaslamasına sinir oluyorum. Bizimde çok yakın akrabanın gelini hamile benden 4 hafta ilerde. 10 kilo almış. Kv beni sinir ediyo karnın büyümüyo yok işte ona bak nasıl kilo almış, senin bebeğin zayf olur falan filan. Ay bide şok oldum 22. Haftada bebeği 670 grammış. Beni gördüğü zaman hamileliğinden başka bişey konuşmuyo. Tabi bende cinnet geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?