2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Şuanda sayende bende cinnet geçirdim canım 22 haftalık bebek 670 gr. bence hiç normal değil çok fazla ama blemiyorum moralim bozuldu ( Kilo sorunu dediğiniz güzel bişey arkadaşlar ben hamile kaldım kalalı daha 1 kg vermedim sürekli alıyorum şuanda tam 8 kg. almış durumdayım (( Bebeğin annenin aldığı kg ile çok ilgisi yok rahat olun :)

balım..nasılsın...isim bulabildi mi inş sağlıklı olsunlar da...
Allahim yarabbim bi kadin gelini icin nasil bir dedikodu yapar hemde hamileyken yazik valla. Allahtanda korkmuyolar

hiç sorma...rabbime havale ettim...kıskançlıktan yapıyo...eşimde farkında artık ses çıkarmıyo görüş bile demiyo dediğinde ise tartışıyorum çünkü istemiyorum...büyüle uğraşan bi kadın...korkuyorum da...ben gitmeyince eşim de gitmiyo hafta da belki görüyo kendi de...

ay benim kaynanada büyüyle uğraşıyo uzun zamandır görüşmüyorum resmen evliliğim düzeldi allah ıslah etsin de uğraşmasınlar bizimle

Buyu ile ugrasanlardan hic korkma. Herzaman allaha sign. Bunlar genellikle kazdiklari kuyulara dusuyolar. Mc tvde yada samanyolu tv de ibretlik olaylar oluyoya kisa kisa onlar geldi aklima:))

Merhaba atesscim maşallah sonucların iyi cıkmıs cok sevindim bende merak ediyordum nasıl cıktıgını bizde insallah 17 martta ayrıntılıya girecegiz benim üclü testte afp degerim 2.20 cıktı risk yok yaziyor kagıtta ama doktorum korkma bisey yok ama sınıra yakın cıktıgı icin ayrıntılıda sırt kemigine daha iy bakılsın dedi onuda epey arastirdim o degerin dogru cikmasi icin hamilelik haftasinin dogru ölcülmesi gerekiyormus ama benim üclü testte haftami 2 hafta buyuk yazmislar cok sinirimi bozdular hem riskin yok korkma deyip hem böyle demesini anlayamıyorum. insallah bundan dolayidir diye avutuyorum kendimi km insallah bende senin gibi iyi haberler yazarım buraya...

balım..nasılsın...isim bulabildi mi inş sağlıklı olsunlar da...

iiiyiyiz cnm dün aşımızı olduk...isim daha karar veremedik ısrarla nil istiyorum ama ayşenil de olabilir bakıcaz artık henüz netlik kazanamadık...siz karar verdinizmi ismine minişinizin?

:) yok yea fazla kilo da iyi değil, gerçi bu gidişle doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan 10 kilo zayıf olcam :) hep diyodum zayıflayım öyle hamile kalayım diye kısmet hamileyken zayıflamakmış :):)
Kiz ben zaten cok kilolu degildm 6kilo gitti 2kilo aldim iste onemli olan kilo almak istememin sebebi dogumda gidecek kilom ve ben iyice halsiz kalcam sezeryanla dogum yapiyorm bide sonucta 2cocuk annesi olcam onlarla daha iyi ilgolenmk istiyorm kilom gidince halimde olmuyor bide emziriyoda olcaz halsiz kalmak istemiyorm oyuzdrn kilo almak istiyorm sonucta er yada grc o bebekler besleniyor anne karninda
Cnm cok kilolu insanlarin bebegi genelde cok minik doguyor ilk brbiste 10kilo verdim 14 15kilo aldm verdigim kilonun ustune 3hafta erken oldu oglum 37haftalik 3000kg bir ay sonra 4800 :):)
Aynen valla. Yok artik dogumdan hemen sonra mirenemidir nedir drum bisiler dedi. Onu taktiracam yapsinda gorim

O ne kiz bende bilnek istiyorm spiralmi

iiiyiyiz cnm dün aşımızı olduk...isim daha karar veremedik ısrarla nil istiyorum ama ayşenil de olabilir bakıcaz artık henüz netlik kazanamadık...siz karar verdinizmi ismine minişinizin?

balım eşim cemre dio..bende asel diorum... anlaşamıyoruz...hayırlısı bakalım...

maaşallah bebişe eee pipisi ne alemdeymiş bişey demediler mi büyümüştür biraz daha

Seni babamın yanına göndereyim 1 hafta 5 kilo alman garanti :):) toparlanırsın canım inşallah bir an önce:) ilk bebişte de başta kilo verip sonra almışsın ne güzel, bu da öyle olur inşallah :)

Ben 52yle hamile kaldim oglmda 10kilo verdim sonra 57yle dogum yaptm 37haftalik dogdu oglum ve eltimde benden 3ay kucuktu hamileligi ucuncuye hamileydi ikimizde boy olarak ayniyiz eltimle ve kv diyodiki bana sen sican kadr cocuk dogurursun allah askina lafa bak hala aklima geldikce kiziyorm. Sinir oluyorm ben dogum yaptim tam 3000kilo oglum gayet normal 52cm dogdu bide erken oldu kalp atislari yavasladi normalde son ay haftada 350gr aliyor bebisler ve benden sonra eltim dogum yapti 90kusur kilodaydi onunda cocugu 3000kg 48 cm hastanede pesine gorumcem dogurdu oda baya kilo aldi 2800 dedimki kv deme eeanne 90kiloluk grlininde 57kiloluk gelininde ayni doguruyomus dimi dedim bide gorumcem icinde ay ne kadar kucuktu onun cocugu sican kadardi yaa dedim sirf bana soyledigini hatirlasin diye

Galiba spiral gibi ibterbetden baksana bi mirene olmasinlazim. Spiralde istemiyom bi kac arkadssim ona ragmen hamis kaldi

sağol canım ikili ve üçlü testlere çok fazla takılma çevremde sorun var denipte gayet sağlıkla doğan bebek çok gördüm zaten sınıra yakın demiş bişey çıkmaz gönlün rahat olsun seninde hem ayrıntılıda herşeyine bakıyolar bizim oğluşun göz bebeğini bile gösterdi dr bize çok şükür seninde eminim herşey yolunda ve çok haberlerle geliceksin
maaşallah bebişe eee pipisi ne alemdeymiş bişey demediler mi büyümüştür biraz daha

hehe sağol canım pipimizde büyüyo tabisiiii kocaman olmuş
dr dedim ki nette okuyorum 20 haftalarda cinsiyet değişenler var bizde olmaz demi öle bişey dedim
yok canım diyo bizim çok baris gösteriyo bunun değişme şansı sıfır diyo
ayrıntılıda da cd verdi dr orda da koca pipimiz görünüyo

çok haklısın canım da benim kv alt katımda oturuyor malesef görüşmeme gibi bi seçeneğim yok her saat başı kapımda

Sedacim ben senin yerinde olsam yusuf selim koyarim. Annen baban da istemis olsa kendi istedigin isimden vazgecme. Sen ikisini birlikte kullanirsin, herkes oyle alisir. Anne baba ikisini kullanirsa herkes oyle yapiyo canim. Yapmasalarda mesele degil ama selimden vazgecme lutfenn
hafta sonu hayal oldu ağrıyla geçti aman kalsın ben iyi olayımda doğumdan sonrasında olsa da olur bebeğim ve ben daha önemliyiz
Hee adamin ahi tuttu. O kadar hain planlar yapmistin oysaaa neyse siz daha dinlenin canim
balım eşim cemre dio..bende asel diorum... anlaşamıyoruz...hayırlısı bakalım...
E ikisini de koyun. Olmaz mi:26:

Seni babamın yanına göndereyim 1 hafta 5 kilo alman garanti :):) toparlanırsın canım inşallah bir an önce:) ilk bebişte de başta kilo verip sonra almışsın ne güzel, bu da öyle olur inşallah :)

Kiz oglmda 14haftadan itibaren bulantim gecmisti bu kizcem surunduruyor beni hala kotuyum

çok haklısın canım da benim kv alt katımda oturuyor malesef görüşmeme gibi bi seçeneğim yok her saat başı kapımda
allah kolaylık versin canım üzülme...rabbime sığın..

şimdi aradım dedim ki ben asel istiyorum cemre asel olsun ddim asel mi ded...evet dedim iiyi tamam cemre asel olsun dedi...sırf bunun için aradım akşam olsun gelip olmaz o isim diecek...

Yusuf selim bencede cok guzel isim. Benim isim koyma hakkim doldu.. birinci kizimi gamze koydum. Ikizlerde esim ben koyacam dedi. Dogururken beni aci cekerken gordu beni farkettim bi yandan doguruyom bi yandan bagriyoom ona pelin selin olsun diye oldu. Ne yazikki erken dogilum oldugu icin pelinim yasiyo selinim melek oldu. Suanda hic hakkim yok. Dogururken bagririm gene belki denemekte fayda var

Hahahaa kötü gelin amanengğzeli uzak olmakyılda 2 kere görüşüyoz yetiyo bana da eşime de :)

canım bu insanlar abartıyı çok seviyo ben inanmıyorum 22 haftalık bebeğin 670 gr olduğuna sırf beni sinir etmek için söylemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…