Sedacim ben senin yerinde olsam yusuf selim koyarim. Annen baban da istemis olsa kendi istedigin isimden vazgecme. Sen ikisini birlikte kullanirsin, herkes oyle alisir. Anne baba ikisini kullanirsa herkes oyle yapiyo canim. Yapmasalarda mesele degil ama selimden vazgecme lutfenn
Hee adamin ahi tuttu. O kadar hain planlar yapmistin oysaaaneyse siz daha dinlenin canim
E ikisini de koyun. Olmaz mi:26:
hehe sağol canım pipimizde büyüyo tabisiiii kocaman olmuş
dr dedim ki nette okuyorum 20 haftalarda cinsiyet değişenler var bizde olmaz demi öle bişey dedim
yok canım diyo bizim çok baris gösteriyo bunun değişme şansı sıfır diyo
ayrıntılıda da cd verdi dr orda da koca pipimiz görünüyo
Yusuf selim bencede cok guzel isim. Benim isim koyma hakkim doldu.. birinci kizimi gamze koydum. Ikizlerde esim ben koyacam dedi. Dogururken beni aci cekerken gordu beni farkettim bi yandan doguruyom bi yandan bagriyoom ona pelin selin olsun diye oldu. Ne yazikki erken dogilum oldugu icin pelinim yasiyo selinim melek oldu. Suanda hic hakkim yok. Dogururken bagririm gene belki denemekte fayda var
İki isim istemiyoduk eşimle ama durum böyle olunca 2 isim olcak gibi, ağzımızı iki isme alıştırmaklazım :) selin meleğin cennette, Allah bir daha evlat acısı göstermesin inşallah... Şansını dene sen yine deerkekler doğum anlarında duygusaloçuyolar :)
Hahahaa kötü gelinamanengğzeli uzak olmakyılda 2 kere görüşüyoz yetiyo bana da eşime de :)
allah kolaylık versin canım üzülme...rabbime sığın..
şimdi aradım dedim ki ben asel istiyorum cemre asel olsun ddim asel mi ded...evet dedim iiyi tamam cemre asel olsun dedi...sırf bunun için aradım akşam olsun gelip olmaz o isim diecek...
ay yerimm pipisini onların benbizim cd de baya eli oralarda geziyo tutuyo falan doktorun da hoşuna gitmiş herhalde çekmiş uzuuun uzuuunn benim kv de erkek değil mi işte anne karnında bile akılları aynı yerde diyo (ama gerine gerine bi övünüyo ki sanki kendi yaptı bizimkinin pipisini ) çok güldüm harbiden öyle galiba
Aynen:))))) sanci cekerken meeert meeeert diye bagiririm artik yerse..
Ohh iyi yaptim sirf olafi soylemek icin 3ay bekledimm cok uzakta benim kv tam ust katimda
Bende cok guldum dedigineesanki kendi yapti pipiyi
Aaa bu kadar kolay miymis kizz kabul ettirmekaksama kadar ancak mi dank eder diyosun
öyle ama çocuğu biz yapalım onlar övünsün yok öyle
ya kızlar bu arada ben neredeyse cumartesi günüden beri hiç hareket hissetmedim:18: dün de rüyamda gördüm oğluşum süt emiyodu uyandığımda hıçkıra hıçkıra ağlamak istedim rabbim yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin ona bişey olursa ne yaparım ben tekme istiyoruuuuuuummmm
Aynen:))))) sanci cekerken meeert meeeert diye bagiririm artik yerse..
Hiç kötü düşünme canım..ben 2 gün hissetmedim bi de rüyamda hemşirem diyodu senin hamileliğin sıkıntılı bebekte düşük riskivar doktor saklıyo senden, uyandım ki tüm günüm kötü geçti, sonra hissettim sıpamı :) için rahat olsun bu aralar hissetmemek normal hele bi 30 lara gelelim :)
rabbim korusun meleklerimizi ama korkuyo işte insan öyle güzel bi duyguydu ki rüyada bile olsa emzirmek gözlerinin içine bakıyodum hep seviniyodum ne güzel emiyor diye off of geçsin zaman alalım bebişleri kucağımıza:18::18:
birazdan ördüğüm yelek ve göbüşümün resmini koycam bakarsınız
AAa sende mi mert istiyosunn bizimkide mert olcak inşallahh
canım bu insanlar abartıyı çok seviyo ben inanmıyorum 22 haftalık bebeğin 670 gr olduğuna sırf beni sinir etmek için söylemiştir
Meleklerimiz Allaha emanet hayırlısıyla temmuz gelse de rahatlasak :) hatta haziran gelse bile rahatlıcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?