2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Muhtemelen öyle olcak ama dur bakalım zaman negöstercek :)

ay yerimm pipisini onların ben bizim cd de baya eli oralarda geziyo tutuyo falan doktorun da hoşuna gitmiş herhalde çekmiş uzuuun uzuuunn benim kv de erkek değil mi işte anne karnında bile akılları aynı yerde diyo (ama gerine gerine bi övünüyo ki sanki kendi yaptı bizimkinin pipisini) çok güldüm harbiden öyle galiba

İki isim istemiyoduk eşimle ama durum böyle olunca 2 isim olcak gibi, ağzımızı iki isme alıştırmaklazım :) selin meleğin cennette, Allah bir daha evlat acısı göstermesin inşallah... Şansını dene sen yine deerkekler doğum anlarında duygusaloçuyolar :)

Aynen:))))) sanci cekerken meeert meeeert diye bagiririm artik yerse..

Aaa bu kadar kolay miymis kizz kabul ettirmek aksama kadar ancak mi dank eder diyosun

Bende cok guldum dediginee sanki kendi yapti pipiyi

Ohh iyi yaptim sirf olafi soylemek icin 3ay bekledimm cok uzakta benim kv tam ust katimda

Allah kolaylık versin canım :/ eşim bazen yokluyo beni annemlerin oraya gidelim istediğin gibi bahçeli müstakil büyük bir evimiz olur diyo ama yemezler diyorum :):) en son 1 haftalığına geldi otobüse bindirirken eşime dedim canım annen başımızın üstünde yeri var ama 4 günden sonra zorluyo, ne 4 günü 2 gün yetiyo diyo :) biliyo o da annesini ama yapcak bişi yok :):)

Bende cok guldum dediginee sanki kendi yapti pipiyi

öyle ama çocuğu biz yapalım onlar övünsün yok öyle

ya kızlar bu arada ben neredeyse cumartesi günüden beri hiç hareket hissetmedim:18: dün de rüyamda gördüm oğluşum süt emiyodu uyandığımda hıçkıra hıçkıra ağlamak istedim rabbim yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin ona bişey olursa ne yaparım ben tekme istiyoruuuuuuummmm

Hiç kötü düşünme canım..ben 2 gün hissetmedim bi de rüyamda hemşirem diyodu senin hamileliğin sıkıntılı bebekte düşük riskivar doktor saklıyo senden, uyandım ki tüm günüm kötü geçti, sonra hissettim sıpamı :) için rahat olsun bu aralar hissetmemek normal hele bi 30 lara gelelim :)

rabbim korusun meleklerimizi ama korkuyo işte insan öyle güzel bi duyguydu ki rüyada bile olsa emzirmek gözlerinin içine bakıyodum hep seviniyodum ne güzel emiyor diye off of geçsin zaman alalım bebişleri kucağımıza:18::18:

Meleklerimiz Allaha emanet hayırlısıyla temmuz gelse de rahatlasak :) hatta haziran gelse bile rahatlıcaz :)

canım bu insanlar abartıyı çok seviyo ben inanmıyorum 22 haftalık bebeğin 670 gr olduğuna sırf beni sinir etmek için söylemiştir

aynen öyle güzelim, banada hiç mantıklı gelmedi ben 2 hafta önce gittim 330 gr dedi dr. 20+5 tim o zaman. Kimseye bişey sölemicen en iisi :)

Meleklerimiz Allaha emanet hayırlısıyla temmuz gelse de rahatlasak :) hatta haziran gelse bile rahatlıcaz :)

aynen ben zaten haziranda doğacakmış gibi hissediyorum çünkü 4 temmuz muhtemel doğum tarihi. beklemez benim oğluşum anası ve babsı gibi sabırsız olursa çıkıverir hemen sağlıklı gelsinler de bekleriz artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…