2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlaaarrrrr içimde bir cadı pıt pıt kimse var mı diye vuruyoooo ağlamak istiyomm,ağlıyom daha doğrusu :124::124:

Son düzenleme:

Hayırlısıyla gelsinler inşallah :) benimki de ne zaman olcak meçhul, sezeryan olacağı kesin ama doktor 34. Haftadan sonra konuşcaz doğumu dedi,temmuz başı diye bekliyorum ama hayırlısı :)

Şöyle 2-3 sayfa geri gittim de herkesin derdi aynı isim , kayınvalidenin çocuğun kilosu ile uğraşması, kötü rüyalar sonucu bebeklerimizi kaybetme korkusu ( Allah korusun ) . Bende bu aralar korkuyorum ama bir tek bende değilmiş eşimde kızıyor bana aklına getirme diye elimde değil ama .

delüüüüü hadi gözün aydın demedim mi ben sana az kaldı diye

Yaa bazen yapiyor oyle ;( tuhh insallah atarsin ya

Canimmmmm gozun aydinn bak senin cimcime dayanamadi merak etmene al sana pit pit dedi.

Masallah melegine aramizda bi gün var seninle ben hissetmiyorum hala..

Ayşeeee gözün aydın, bol tekmeli günlerin olsun inşallah :):)

sağolun bacılarım yaaaa,e imdi de ay bu hiç vurmuyo niye diye pimpirikleniriz,ah biz kadınlarrr

iyi canım ya bu sitrestende kurtuldun maşallah oğluşuna darısı başımıza yoğunluktan yeni bakabildim buraya herkesler iyi çok şükür.

Hamilelikte mi oluyo? Hic birinde olmadim neye yariyo :))

Walla şart diyorlar canım. Ameliyat bebek kordonu kesilirken falan herhangi bir sıkıntı olmasın diye aile sağlığı merkezinde yapıyorlar. İlk hamilelikte 2 tane sonrakilerde 1 tane yapılıyormuş, birincisi en geç 20. haftada yapılıyor.

iyi canım ya bu sitrestende kurtuldun maşallah oğluşuna darısı başımıza yoğunluktan yeni bakabildim buraya herkesler iyi çok şükür.

çok şükür canım bunu da atlattık sağ salim inş sizlerden de güzel haberler beklyioruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…