herkeze günaydınnnnnnnnnnnnnnn
dün çok geç geldik eve nete giremedim
çok şükür herşey yolunda ordan oraya çok koşturduk dün ama sonuç iyi ya oğluşumun canı sağolsun
ilk kendi dr gittik ulstrasyona aldı herşey yolundaydı benim ayrıntılı için randevu aldığım hastane meğer sadece renkli doopler miş
ordan ayrıntılı için hastaneye gittik baya bekledik tam girdik anem adam demez mi bu sadece renkli dopler ayrıntılı değil ben ne bileyim neyin ne olduğunu
orda sadece anneden bebeğe giden kan akşını vs. bakılıyomuş neyseki oda çok iyi çıktı bi sorun yoktu
ama saat oldu 4 5 nereye gideyim ayrıntılıtya kendi dr gittim oda ya üniversityeye yada önerdiği özel dr git dedi üni has. randevu almak hiçte kolay değil
annem sağolsun çıkardı para verdi hadin dedi özele gidiyoz gittik çok şükür herşeye baktı dr ısrarla sorudm soruarımıda çok şükür herşey yolunda
bu arada plesenta da yukarı çıkıyomuş büyüdükçe daha da yukarı çıkar dedi sorun yokmuş şuan
kendi dr oğluşa 360 gr dedi 2. renkli doplerde 380 gr dedi 3. ayrıntılıda da 386 gr dedi ölçümlere göre fark ediyo sanırım kendi dr haftasıyla tam uyumlu hiç bi sorun yok dedi az gibi geldi gözüme ama
bizden böyle sabah sabah başınızı şişirdim ama mutluluğumu siiznle paylaşmam lazım elimde değil