2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
aynen öyle güzelim, banada hiç mantıklı gelmedi ben 2 hafta önce gittim 330 gr dedi dr. 20+5 tim o zaman. Kimseye bişey sölemicen en iisi :)

banada hem boyunu hem kilosunu söylüyor doktorum her gitiğimde ama tabi bunlar net rakamlar değil kızlar yaklaşık + - değerler

gözünaydın harika bir duygu yaaa tekmeleriniz bol olsun

ohhh ohhh maşallah gözün aydın canım bundan sonra yavaş yavaş başlar artık

canımya ne güzel artık elin karnında gezersin benimki en olmadık yerlerde vuruyor dokunamıyorum bile
sağolun cancağızlarım ya,daha tam bişey anlamadım da olsun,bilgecanım sanki senin sabah dediğin pozisyondaki gibi hissettim bi aşağıdan bi yukardan pıt pıtlandı,dedim ayakta mı duruyo nedir

tatlım o kadar zayıf bişey oldu ki,yani öle derinden hissetmiyom bişeye canım sıkıldı da o anda oldu ama iyi ki olmuş iiihhhiiiii

canım yavaştan başlar zaten birkaç gün sonra tekrar pıtpıtlar ben iki gündür çok güzel hissediyorum artık
2 gün öncesine kadar sadece akşamları oda her zaman olmuyodu dün akşam elim karnımda televizyona taktık ayrıntılı cd yi
oğluş kendi gördü galiba nasıl bianda top gibi oldu karnımda sertleşti çok garipti Rabbim herkeze nasipe tsin bu duyguyu

sağolun cancağızlarım ya,daha tam bişey anlamadım da olsun,bilgecanım sanki senin sabah dediğin pozisyondaki gibi hissettim bi aşağıdan bi yukardan pıt pıtlandı,dedim ayakta mı duruyo nedir

belkim seninkide ters duruyodur bizimki gibi benim ayaklar sol kasıktaydı dün kafasıda sağda göbek deliğin bir parmak kadar üstündeydi çapraz ayaktaydı 3 kez ultrasyona girdim dün üçünde de aynı pozisyondu ama ayaklarıyla nasıl tekmeler atıyodu aşağıdan cd yi bi görseniz kurman olurum ben onun mincik ayaklarına

bizde bulamadık daha yunusemre, yusuf,talha,eymen,bu tarz isimler var anlamlarınada çok dikkat ediyorum ama bulamadık kararsız kaldık.eşim tek isim olsun diyor bir sürü erkek ismi var ama ben bulamadım daha:)
poyrazda güzel hayırlısı olsun inş.

oh güzel haberlerle gelmişsin cnm sevindim senin adına bende cuma gidecem heyecanla bekliyorum hayırlısı bakalım.bizde seni merak ettik nerde kaldı bu kız dedik:))nasıldı yüzünü felan gördünmü bebişin?

sağol canım inş sende güzel haberlerle gelirsin
yüzünü gördük evet daha öncesinde de ben kendime benzetmiştim açıkcası yine öyle çünkü eşimin yüzü ince uzun benim topaç yuvarlak
oğluşunda yüzü yuvarlak eşim her ne kadar kendine benzetsede bana benzicek eminim

gözün aydın canım inş hiç bir sorun çıkmadan kucağımızada alırız

Kızlar ben bebisimi 16. Haftadan beri hissediyorum şükürler olsun gün geçtikçe sert güçlü kıpirtilar oluyor fakat kafamı kurcalayan suu bu kpirtilar gobek deligimin uc dort parmak altinda:26: daha yukarda olması gerekmiyor mu yada ne zaman yukarı çıkacak tecrübeli annisleer yardimmm pilisssss

bende 21 haftanın içindeyim benimde tam oralarda oluyor...

canım benim 2.oğlum ilk de buzamnlarda mideme doğru bile vururdu aynen senin dediğin gibi buda baya aşağıdan vuruyor benimde canım sıkılıyor hala neden çıkmadı yukarıya diye ama bi sorunda olsa söylerdi doktorlar demekki biraz geç çıkacaklar

Arkadaşım ben mi çok rahatım siz mi pimpiriklisiniz bilemedim :):) ne doktoruma sordum ne dikkat ettim nerde olduğuna, doktorun bir sorun yok diyosa rahat ol nerden hissedersen et :) 21. Haftamdatım bazen göbeğimde bazen kasığımda hissediyorum, su dolu kese bebişler büyüyolar fırt fırt dönüyolar her yerden hissedebilirsin bence için rahat olsun :):)

ayy ne güzel ben daha diç görmedim hep yüzü ters oluyor yani dönük oluyor çok merak ediyorum bu sefer görebilirim inşallah...

gözün aydın canım inş hiç bir sorun çıkmadan kucağımızada alırız
amin canım cümlemizde inş evlatlarına sağlıkla kavuşur

canım ne güzel erken hissetmeye başlamışsın sen ben yaklaşık 1 haftadır hissediyorum son 2 gündür daha net artık
benim bildiğim kadarıyla 20. haftalarda rahim göbek deliği hisasında oluyo ve her hafta 1 cm kadar yukarı çıkıyo
dün bizim ultrasyonda oğluşun kafası göbek deliğinin bir parmak kadar üstündeydi ama ayaklar kasıkların ordaydı resmen tekmeliyodu kasıklarımı

ayy ne güzel ben daha diç görmedim hep yüzü ters oluyor yani dönük oluyor çok merak ediyorum bu sefer görebilirim inşallah...

inş bi dahaki kontorolde görürsünüz ya bişey dicem
biz her ultrasyona girdiğimizde dr oğluşun her yerinden bakıyo sırtı dönükte bakıyo göbeğine önüne de bakıyo ama oğluş öle dönmüyo sağa sola
dr ultrasyonla bi o yandan bi bunyan bakıyo o nasıl oluyo daha hiç bize sırtı dönük işte göremiyorum vs. demedi bizde zaten görebilyoruz
hareketli oluyo ama eller kollar tekmeler atıyo sağa sola dönmüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…