birazdan ördüğüm yelek ve göbüşümün resmini koycam bakarsınız
tatlım o kadar zayıf bişey oldu ki,yani öle derinden hissetmiyom bişeye canım sıkıldı da o anda oldu ama iyi ki olmuş iiihhhiiiiiMasallah meleginearamizda bi gün var seninle ben hissetmiyorum hala..
aynen öyle güzelim, banada hiç mantıklı gelmedi ben 2 hafta önce gittim 330 gr dedi dr. 20+5 tim o zaman. Kimseye bişey sölemicen en iisi :)
gözünaydın harika bir duygu yaaa tekmeleriniz bol olsun
ohhh ohhh maşallahgözün aydın canım bundan sonra yavaş yavaş başlar artık
sağolun cancağızlarım ya,daha tam bişey anlamadım da olsun,bilgecanım sanki senin sabah dediğin pozisyondaki gibi hissettim bi aşağıdan bi yukardan pıt pıtlandı,dedim ayakta mı duruyo nedircanımya ne güzel artık elin karnında gezersin benimki en olmadık yerlerde vuruyor dokunamıyorum bile
tatlım o kadar zayıf bişey oldu ki,yani öle derinden hissetmiyom bişeye canım sıkıldı da o anda oldu ama iyi ki olmuş iiihhhiiiii
sağolun cancağızlarım ya,daha tam bişey anlamadım da olsun,bilgecanım sanki senin sabah dediğin pozisyondaki gibi hissettim bi aşağıdan bi yukardan pıt pıtlandı,dedim ayakta mı duruyo nedir
benim de aman aman büyümedi canım bende son 2 haftadır iyi kilo almaya başladım.valla isim konusunda toprakta kararlıydık ama eşim ünisex ismi olduğunu duyunca net bir şekilde üzerini çizdi.şuanda da onun istediğini ben istemiyorum benimkini o.bakalım sonu8muz ne olacak...bir ihtimal poyraz yada tuğra diyoruz ama sadece düşünce
siz neye karar verdiniz peki?yada karar verebildiniz mi?
herkeze günaydınnnnnnnnnnnnnnn
dün çok geç geldik eve nete giremedim
çok şükür herşey yolunda ordan oraya çok koşturduk dün ama sonuç iyi ya oğluşumun canı sağolsun
ilk kendi dr gittik ulstrasyona aldı herşey yolundaydı benim ayrıntılı için randevu aldığım hastane meğer sadece renkli doopler miş
ordan ayrıntılı için hastaneye gittik baya bekledik tam girdik anem adam demez mi bu sadece renkli dopler ayrıntılı değil ben ne bileyim neyin ne olduğunu
orda sadece anneden bebeğe giden kan akşını vs. bakılıyomuş neyseki oda çok iyi çıktı bi sorun yoktu
ama saat oldu 4 5 nereye gideyim ayrıntılıtya kendi dr gittim oda ya üniversityeye yada önerdiği özel dr git dedi üni has. randevu almak hiçte kolay değil
annem sağolsun çıkardı para verdi hadin dedi özele gidiyoz gittik çok şükür herşeye baktı dr ısrarla sorudm soruarımıda çok şükür herşey yolunda
bu arada plesenta da yukarı çıkıyomuş büyüdükçe daha da yukarı çıkar dedi sorun yokmuş şuan
kendi dr oğluşa 360 gr dedi 2. renkli doplerde 380 gr dedi 3. ayrıntılıda da 386 gr dedi ölçümlere göre fark ediyo sanırım kendi dr haftasıyla tam uyumlu hiç bi sorun yok dedi az gibi geldi gözüme ama
bizden böyle sabah sabah başınızı şişirdim ama mutluluğumu siiznle paylaşmam lazım elimde değil
oh güzel haberlerle gelmişsin cnm sevindim senin adına bende cuma gidecem heyecanla bekliyorum hayırlısı bakalım.bizde seni merak ettik nerde kaldı bu kız dedik:))nasıldı yüzünü felan gördünmü bebişin?
herkeze günaydınnnnnnnnnnnnnnn
dün çok geç geldik eve nete giremedim
çok şükür herşey yolunda ordan oraya çok koşturduk dün ama sonuç iyi ya oğluşumun canı sağolsun
ilk kendi dr gittik ulstrasyona aldı herşey yolundaydı benim ayrıntılı için randevu aldığım hastane meğer sadece renkli doopler miş
ordan ayrıntılı için hastaneye gittik baya bekledik tam girdik anem adam demez mi bu sadece renkli dopler ayrıntılı değil ben ne bileyim neyin ne olduğunu
orda sadece anneden bebeğe giden kan akşını vs. bakılıyomuş neyseki oda çok iyi çıktı bi sorun yoktu
ama saat oldu 4 5 nereye gideyim ayrıntılıtya kendi dr gittim oda ya üniversityeye yada önerdiği özel dr git dedi üni has. randevu almak hiçte kolay değil
annem sağolsun çıkardı para verdi hadin dedi özele gidiyoz gittik çok şükür herşeye baktı dr ısrarla sorudm soruarımıda çok şükür herşey yolunda
bu arada plesenta da yukarı çıkıyomuş büyüdükçe daha da yukarı çıkar dedi sorun yokmuş şuan
kendi dr oğluşa 360 gr dedi 2. renkli doplerde 380 gr dedi 3. ayrıntılıda da 386 gr dedi ölçümlere göre fark ediyo sanırım kendi dr haftasıyla tam uyumlu hiç bi sorun yok dedi az gibi geldi gözüme ama
bizden böyle sabah sabah başınızı şişirdim ama mutluluğumu siiznle paylaşmam lazım elimde değil
kızlaaarrrrr içimde bir cadı pıt pıt kimse var mı diye vuruyoooo ağlamak istiyomm,ağlıyom daha doğrusu:124::124:
Kızlar ben bebisimi 16. Haftadan beri hissediyorum şükürler olsun gün geçtikçe sert güçlü kıpirtilar oluyor fakat kafamı kurcalayan suu bu kpirtilar gobek deligimin uc dort parmak altinda:26: daha yukarda olması gerekmiyor mu yada ne zaman yukarı çıkacak tecrübeli annisleer yardimmm pilisssss
Kızlar ben bebisimi 16. Haftadan beri hissediyorum şükürler olsun gün geçtikçe sert güçlü kıpirtilar oluyor fakat kafamı kurcalayan suu bu kpirtilar gobek deligimin uc dort parmak altinda:26: daha yukarda olması gerekmiyor mu yada ne zaman yukarı çıkacak tecrübeli annisleer yardimmm pilisssss
sağol canım inş sende güzel haberlerle gelirsin
yüzünü gördük evet daha öncesinde de ben kendime benzetmiştim açıkcası yine öyle çünkü eşimin yüzü ince uzun benim topaç yuvarlak
oğluşunda yüzü yuvarlak eşim her ne kadar kendine benzetsede bana benzicek eminim
amin canım cümlemizde inş evlatlarına sağlıkla kavuşurgözün aydın canım inş hiç bir sorun çıkmadan kucağımızada alırız
ayy ne güzel ben daha diç görmedim hep yüzü ters oluyor yani dönük oluyor çok merak ediyorum bu sefer görebilirim inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?