2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

hicrancım ben 21.haftamın içindeyim ve bende göbeğimin altında hissediyorum geçen akşam babamızda elini koyup hissetti
durdu durdu ee hayatım arabayı kullanırken kemeri nerden geçiriyosun dedi karnımın altından dedim ama bebek tam ordan hareket ediyo başka bir yöntem bulmalıyız diyo bişey olmaz dedim ama adamcağız haklı galiba :44:

aktif araç kullananlar kemer işini nasıl yapıyosunuz :44:

hicrancığım seninki yine iyi benimki erinmeyip ölçtüm 10-12 cm aşağıda ayaklarıyla vuruyor ayaklarıda aşıdadır demekki daha ellerini hissedemiyorumdur doktor bi problem görmüyor kafanı takıp canını sıkma boşve rsen tadını çıkar bu duygunun.

maden suyundan bahsedilmiş geçmiş sayfalarda bende merak ediyordum ya bu sade olanlar dimi
limonlu vişneli olarak satılanlar değil heralde
ben limonlu maden suyunu çok seviyorum zararı varsa bebişe içmicem yaaa
bilgilendirirseniz sevinirim

Diyetisyenim bana sade verdi, ama limonlusunda da illaki şeker ilavesi faln var, sade sodaya limon sıkıp içsen??tadı aynı olmaz ama idare edersin :):)

ben ayda bir gidiyorum dokktor cinsiyet bakarken normalde bu pozisyonda bakmıyoruz cinsiyete dedi bende yüzüne bakayım diye aklıma gelmedi bizimde her yerine bakıyor dediğin gibi tek tek alıyor yani ultrasonda bel bacak ayrı ayrı bakıyor demek adam cinsiyete odaklandığı için alt taraflaramı baktı dedi ters dönük bize ama bu sefer unutmayım yüzünüde görüm kuzumun.ultrason esnasında dönmüyor normalde ters oluyor heralde.

bende 21 haftanın içindeyim benimde tam oralarda oluyor...

Kızlar coooooook teşekkür ederim cevaplar için ohhh beee ksv gündür kafama takilmisti...

Nagicimm bende ic camasirikin lastigi orda olduğu için düşünmüştüm bebisime baskı yapıyor mu acaba diye hamile kulodu icinde erken daha

Aritmetikortacim canim n özel doktoruma en son 3.ayda gittim vefat olayı oldu tekrar gidemedim devletteki dr lar hiç bir soruya tenezzül edip cevap vermiyor geçen gittim o kadar yoğundu ki bebegimle ilgili hiç bisey söylemedi şimdi benim yerime koy kendini birde ilk gebeligim pimpirikli olmakta haksiz miyim:124:

Ben de arada pimpirikleniyorum ama çabuk toparlıyorum :) bazen cahillik en iyisi diyorum, bildikçe araştırdıkça iyice korkuyoruz :/ içinrahat olsun ama bebişin sapasağlamdır merak etme :):)

Diyetisyenim bana sade verdi, ama limonlusunda da illaki şeker ilavesi faln var, sade sodaya limon sıkıp içsen??tadı aynı olmaz ama idare edersin :):)

evet buda güzel bir fikir doğal mineralli su yazanlar dimi ya
hiç anlamıyom bundan yanlış içmiyim
ya birde ben hala hareketlerini hissetmiyorum

için rahat olsun canım bebişler içerde ayakta gibi de duruyo yanda yatıyo suyun üstünde en yukarda durmuyolar yani takma sen bunları kafana haklısın tabi hepimiz ayrı pimpirikleniyoruz ilk gebelik oldumu bide herşeyi yeni öğreniyoruz o ne bu ne acaba böle mi olcak şölemi olcak falan

kızlar selammm biz geldik ama tam bir fiyasko öncelikle dedim böle böle bir durum var benim doktorum mr istedi iyi o zaman yazalım benim bakmama gerek yok dedi u arada randevu aldığım doktor yok yerine sanıyorum asistanı bakıyor gencecik bir bayan zaten kapı açık giren çıkanın haddi hesabı yok biri geliyor bişey başkası başka bişey diyooo. sonra gel bi bakalım dedi bitek kafasına baktı ölçtü falan tamam ben mr a göndereyim dedi. bişey yok bence dedi. ayın 11 de fetal mr a gireceğim. şu ev arifesinde olmasam hiç uğraşmayacam ama özellerde çok pahalı geldi 600-800 hatta 1.400 lira fiyat veren oldu. zaten zor denkleştirip bi ev alıyoruz neyse öle işte ama içim çok rahat nedense sanki bişey yokmuş gibi oğluşumda

gönlün rahat olsun cnm hiç bi sorun çıkmaz inş. tabi önce devlete yaptır eminim problem yoktur
dün bende ayrıntılı için napsam netsem en son artık annemde sağ olsun ben ödicem diyince apor topar özele gittik tabi
ayrıntılı üzretleri mr kadar yüksek değil 150 tl ödedik ama toplamda yarım saat te atlattık çok şükür
inş sende en güzel haberleri vericeksin mr sonucu bize

en yoğunundan ve yorucusundan bir gün daha bitmek üzere çok şükür
kaç gündür hep koşturmaca mevlüttü fuardı ayrıntılıydı derken bugünde günümüz var sıra bizde akşam kalabalık bir müsafir grubumuz olucak
inş sağ salim akşamıda atlatalımda sonra da artık bebişimle ilgilenmek istiyorum zaman yaklaşıyo artık alışverişlere araştırmalara
tam gaz başlamak devam etmek lazım

İnşallah canım çok sağol :) evet bende özelde yaptrdım detaylıyı bide çok hasatenede var artık detaylı falan ama mr çok kısıtlı zaten neyse bakalım bu ay içinde çok görmüş oldum kuzumu bugün azda olsa bana el salladı

Canim allah buyuk bi sorun yoktur insallah saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi..eviniz hayirli olsun benim burda cok pahali ya ozel ama napim baska sansim yok oglumda 550tl verdim bunda 1800 falan vercem bakalim hayirlisi napalim evlatlar icin sikcaz kendimizi allah baska zeval vermesin

Kixlar benim kizimda cok hareketli 19+3 gunlk ve cok sert tekmeleri hepte sag tarafimda duruyor asagi taraftan atiyo tekmeleri..bide ne dicem benim gobus hafif sivri olmaya basladi herkes diyoki erkek karni seninki ama ben kizim olsun istiyorm dktrda kiz dedi...aritmetik im bende cok pimpirikli degilim srnin gibi
slmm kızlar nasılsınız...

Hosgeldin cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…