Kızlar ben bebisimi 16. Haftadan beri hissediyorum şükürler olsun gün geçtikçe sert güçlü kıpirtilar oluyor fakat kafamı kurcalayan suu bu kpirtilar gobek deligimin uc dort parmak altinda:26: daha yukarda olması gerekmiyor mu yada ne zaman yukarı çıkacak tecrübeli annisleer yardimmm pilisssss
Kızlar ben bebisimi 16. Haftadan beri hissediyorum şükürler olsun gün geçtikçe sert güçlü kıpirtilar oluyor fakat kafamı kurcalayan suu bu kpirtilar gobek deligimin uc dort parmak altinda:26: daha yukarda olması gerekmiyor mu yada ne zaman yukarı çıkacak tecrübeli annisleer yardimmm pilisssss
maden suyundan bahsedilmiş geçmiş sayfalarda bende merak ediyordum ya bu sade olanlar dimi
limonlu vişneli olarak satılanlar değil heralde
ben limonlu maden suyunu çok seviyorum zararı varsa bebişe içmicem yaaa
bilgilendirirseniz sevinirim
inş bi dahaki kontorolde görürsünüz ya bişey dicem
biz her ultrasyona girdiğimizde dr oğluşun her yerinden bakıyo sırtı dönükte bakıyo göbeğine önüne de bakıyo ama oğluş öle dönmüyo sağa sola
dr ultrasyonla bi o yandan bi bunyan bakıyo o nasıl oluyo daha hiç bize sırtı dönük işte göremiyorum vs. demedi bizde zaten görebilyoruz
hareketli oluyo ama eller kollar tekmeler atıyo sağa sola dönmüyo
bende 21 haftanın içindeyim benimde tam oralarda oluyor...
canım benim 2.oğlum ilk de buzamnlarda mideme doğru bile vururdu aynen senin dediğin gibi buda baya aşağıdan vuruyor benimde canım sıkılıyor hala neden çıkmadı yukarıya diye ama bi sorunda olsa söylerdi doktorlar demekki biraz geç çıkacaklar
Arkadaşım ben mi çok rahatım siz mi pimpiriklisiniz bilemedim :):) ne doktoruma sordum ne dikkat ettim nerde olduğuna, doktorun bir sorun yok diyosa rahat ol nerden hissedersen et :) 21. Haftamdatım bazen göbeğimde bazen kasığımda hissediyorum, su dolu kese bebişler büyüyolar fırt fırt dönüyolar her yerden hissedebilirsin bence için rahat olsun :):)
amin canım cümlemizde inş evlatlarına sağlıkla kavuşur
canım ne güzel erken hissetmeye başlamışsın sen ben yaklaşık 1 haftadır hissediyorum son 2 gündür daha net artık
benim bildiğim kadarıyla 20. haftalarda rahim göbek deliği hisasında oluyo ve her hafta 1 cm kadar yukarı çıkıyo
dün bizim ultrasyonda oğluşun kafası göbek deliğinin bir parmak kadar üstündeydi ama ayaklar kasıkların ordaydı resmen tekmeliyodu kasıklarımı
hicrancım ben 21.haftamın içindeyim ve bende göbeğimin altında hissediyorum geçen akşam babamızda elini koyup hissetti
durdu durdu ee hayatım arabayı kullanırken kemeri nerden geçiriyosun dedi karnımın altından dedim ama bebek tam ordan hareket ediyo başka bir yöntem bulmalıyız diyo bişey olmaz dedim ama adamcağız haklı galiba :44:
aktif araç kullananlar kemer işini nasıl yapıyosunuz :44:
hicrancığım seninki yine iyi benimki erinmeyip ölçtüm 10-12 cm aşağıda ayaklarıyla vuruyor ayaklarıda aşıdadır demekki daha ellerini hissedemiyorumdur doktor bi problem görmüyor kafanı takıp canını sıkma boşve rsen tadını çıkar bu duygunun.
Kızlar coooooook teşekkür ederim cevaplar için ohhh beee ksv gündür kafama takilmisti...
Nagicimm bende ic camasirikin lastigi orda olduğu için düşünmüştümbebisime baskı yapıyor mu acaba diye hamile kulodu icinde erken daha
Aritmetikortacim canim n özel doktoruma en son 3.ayda gittim vefat olayı oldu tekrar gidemedim devletteki dr lar hiç bir soruya tenezzül edip cevap vermiyor geçen gittim o kadar yoğundu ki bebegimle ilgili hiç bisey söylemedi şimdi benim yerime koy kendini birde ilk gebeligim pimpirikli olmakta haksiz miyim:124:
insss canimm insss sağlıkla kucaklarimiza alalimmm temmuzz gel gari
Diyetisyenim bana sade verdi, ama limonlusunda da illaki şeker ilavesi faln var, sade sodaya limon sıkıp içsen??tadı aynı olmaz ama idare edersin :):)
Kızlar coooooook teşekkür ederim cevaplar için ohhh beee ksv gündür kafama takilmisti...
Nagicimm bende ic camasirikin lastigi orda olduğu için düşünmüştümbebisime baskı yapıyor mu acaba diye hamile kulodu icinde erken daha
Aritmetikortacim canim n özel doktoruma en son 3.ayda gittim vefat olayı oldu tekrar gidemedim devletteki dr lar hiç bir soruya tenezzül edip cevap vermiyor geçen gittim o kadar yoğundu ki bebegimle ilgili hiç bisey söylemedi şimdi benim yerime koy kendini birde ilk gebeligim pimpirikli olmakta haksiz miyim:124:
Canım selam,işler birikmişti yeni gördüm kutuyu boşalttım bekliomtatlım msj kutunu bosaltir misin
evet buda güzel bir fikir doğal mineralli su yazanlar dimi ya
hiç anlamıyom bundan yanlış içmiyim
ya birde ben hala hareketlerini hissetmiyorum
aynen canım her bebek değerli kıymetli annesi için tabi ama birde böyle uzun zaman bekleyince insan korkuyor iste ister istemez insan
Beypazarı içiyorum ben :):)
kızlar selammm biz geldik ama tam bir fiyasko öncelikle dedim böle böle bir durum var benim doktorum mr istedi iyi o zaman yazalım benim bakmama gerek yok dedi u arada randevu aldığım doktor yok yerine sanıyorum asistanı bakıyor gencecik bir bayan zaten kapı açık giren çıkanın haddi hesabı yok biri geliyor bişey başkası başka bişey diyooo. sonra gel bi bakalım dedi bitek kafasına baktı ölçtü falan tamam ben mr a göndereyim dedi. bişey yok bence dedi. ayın 11 de fetal mr a gireceğim. şu ev arifesinde olmasam hiç uğraşmayacam ama özellerde çok pahalı geldi 600-800 hatta 1.400 lira fiyat veren oldu. zaten zor denkleştirip bi ev alıyoruzneyse öle işte ama içim çok rahat nedense sanki bişey yokmuş gibi oğluşumda
gönlün rahat olsun cnm hiç bi sorun çıkmaz inş. tabi önce devlete yaptır eminim problem yoktur
dün bende ayrıntılı için napsam netsem en son artık annemde sağ olsun ben ödicem diyince apor topar özele gittik tabi
ayrıntılı üzretleri mr kadar yüksek değil 150 tl ödedik ama toplamda yarım saat te atlattık çok şükür
inş sende en güzel haberleri vericeksin mr sonucu bize
kızlar selammm biz geldik ama tam bir fiyasko öncelikle dedim böle böle bir durum var benim doktorum mr istedi iyi o zaman yazalım benim bakmama gerek yok dedi u arada randevu aldığım doktor yok yerine sanıyorum asistanı bakıyor gencecik bir bayan zaten kapı açık giren çıkanın haddi hesabı yok biri geliyor bişey başkası başka bişey diyooo. sonra gel bi bakalım dedi bitek kafasına baktı ölçtü falan tamam ben mr a göndereyim dedi. bişey yok bence dedi. ayın 11 de fetal mr a gireceğim. şu ev arifesinde olmasam hiç uğraşmayacam ama özellerde çok pahalı geldi 600-800 hatta 1.400 lira fiyat veren oldu. zaten zor denkleştirip bi ev alıyoruzneyse öle işte ama içim çok rahat nedense sanki bişey yokmuş gibi oğluşumda
canım benim 2.oğlum ilk de buzamnlarda mideme doğru bile vururdu aynen senin dediğin gibi buda baya aşağıdan vuruyor benimde canım sıkılıyor hala neden çıkmadı yukarıya diye ama bi sorunda olsa söylerdi doktorlar demekki biraz geç çıkacaklar
Kixlar benim kizimda cok hareketli 19+3 gunlk ve cok sert tekmeleri hepte sag tarafimda duruyor asagi taraftan atiyo tekmeleri..bide ne dicem benim gobus hafif sivri olmaya basladi herkes diyoki erkek karni seninki ama ben kizim olsun istiyorm dktrda kiz dedi...aritmetik im bende cok pimpirikli degilim srnin gibiArkadaşım ben mi çok rahatım siz mi pimpiriklisiniz bilemedim :):) ne doktoruma sordum ne dikkat ettim nerde olduğuna, doktorun bir sorun yok diyosa rahat ol nerden hissedersen et :) 21. Haftamdatım bazen göbeğimde bazen kasığımda hissediyorum, su dolu kese bebişler büyüyolar fırt fırt dönüyolar her yerden hissedebilirsin bence için rahat olsun :):)
slmm kızlar nasılsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?