2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
çok şükür ya evimize gidelim de yemek işine düşelim,yoruldukk,eyii ağğğğşamlar ciiimletenn

ne zamannnnnn :)
canım inş akşam yada yarın...

minikdaşım...nasılsın başın sağolsun tekrar minişin nasıl sen nnasılsın...ben minişi şuan göbek etrafında hissediyorum telaşlanma yakında sende hissedeceksin...

sagol dostlar sağolsun minikdasim..... İyiyim tatlım büyüyoruz iste 14mart ayrintili ultrasona gircem ve ins o gün cinsiyetini ogrencem merakla heyecanla o günü bekliyorum uzun zaman oldu bebeğimi doya doya görmeyeli sen nasılsın kuzucuk nasil

bizde iyiz biliyorsun kızımız geliyo...sağlıkla inşallah...bazen iyim bazen kötü ama genelde iyim mide sorunlarım bitti sayılır ara sıra reflüm tutuyo ama olsun buna şükür...miniş yaramaz ....

evet canım prenses geliyormuş oğlum olursa alırım kızını hee :123:

Mide bulantisi geciyo bu sefer yanmalar başlıyor bi kaç gündür bende fena mide yanmasiyla uyanıyorum normalmiş ama

hayırlısı balım...pekmez yut bal yut dr a da söle ilaç verir rahatlatıyo emin ol...

bizde iyiz biliyorsun kızımız geliyo...sağlıkla inşallah...bazen iyim bazen kötü ama genelde iyim mide sorunlarım bitti sayılır ara sıra reflüm tutuyo ama olsun buna şükür...miniş yaramaz ....

Geçmiş olsun mide yanmaları için baharattan ve asitli gıdalardan uzak dur cnm.
Kızına da talip olurum bu arada :) :) :)

aynen şekerim bende 21. haftamda olmama rağmen kasıklarımda kıpırtı hissediyorum dr bende de herhangi bir problem görmedi çok şükür bence sende endişelenme...
bu arada siz ne zaman dr gidiceksiniz baya oldu sanırım sen gitmeyeli cinsiyet ne zaman öğreniceksin?

kızlar sizlerden bir ricam var moralim çok bozuk hamilelerin duaları kabul olurmuş lütfen dua edin görümcemin eşi kaç gündür hastahanede yatıyor durumu iyi değil lütfen bol bol dua edin hem başkasının duası hem hamilenin duası çabuk kabul olur şimdiden ALLAH RAZI OLSUN dualar için...

slm kızlar hala gribim ve atlatamıyorum ıhlamur nane limon ne yaptıysam geçmedi. geceleri uyuyamamakta cabası. aranızda uyuyamayan var mı?

bide tetanoz aşısı için doktorunuz bir şey söyledi mi bnmki hiç bir şey söylemedi ben vurulmuycam galiba sizler napacaksınız.

Geçmiş olsun canım,Allah şifa versin...

slm kızlar hala gribim ve atlatamıyorum ıhlamur nane limon ne yaptıysam geçmedi. geceleri uyuyamamakta cabası. aranızda uyuyamayan var mı?

bide tetanoz aşısı için doktorunuz bir şey söyledi mi bnmki hiç bir şey söylemedi ben vurulmuycam galiba sizler napacaksınız.

Benim uyku problemim yok.eskisi gibi deliksiz uyumuyorum.ama uyuyabiliyorum sonucta:))
Tetanos da bircogumuz ilk dozlari olduk. Ben cuma gunu 2.dozu olcam. Vurulmayacak olan bi kac kisi vardi galiba

Benim sürekli takip ettiğim doktorum vurulmana gerek yok sen kontrol altında bir gebesin , hastanede doğum yapacaksın boşuna vurulma dedi. Ben kararsız kaldım karşı komşum hemşire onunla konuştum Allah bilir karşına ne çıkacağı vurul bence dedi. Sonra ben bir başka doktora gitmiştim cinsiyet öğrenmek için ona da sordum oda tek doz şeklinde vurul 20. Haftanda dedi.

hastaneye 2 hafta sonra gideceğim şeker yüklemesi için tekrar soracağım şu tetanoz meselesini. ya çok tedirgin olmaya başladım. 3 doz vurulmasıda bir garip geldi yani tek dozlada oluyor öylemi.. çok gecikmiş olur muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…