canım aile hekimi mi yoksa muayene oldugun kadın doğum uzmanı mı önerdi tetanozu sana?
hastaneye 2 hafta sonra gideceğim şeker yüklemesi için tekrar soracağım şu tetanoz meselesini. ya çok tedirgin olmaya başladım.3 doz vurulmasıda bir garip geldi yani tek dozlada oluyor öylemi.. çok gecikmiş olur muyum?
canım aile hekimi mi yoksa muayene oldugun kadın doğum uzmanı mı önerdi tetanozu sana?
aaay neyse sorarım artıkAile hekimliğinden hemşire söyledi, kendi doktoruma sordum vurulabilirsin bir sıkıntı olmaz dedi.. Sadece bebek ya da hamilelik için de değil koruyuculuk, ne zaman ne olacağı belli olmaz..ben 5 doza tamamlatıp ömür boyu korunmak istiyorum...zararı olan bişi değil sonuçta...
Sen neden bu kadar tedirgin oluyosunki, aşının ne zarari olacak. Benim doktorum da kendi istedi vurulmami
Zannetmiyorum gecikmiş olacağınızı benim kuzenimde geç vurdurdu ama kaçıncı haftası tam bilmiyorum sizin ilk doz geç olacağı için 2. Dozu vurmazlar herhalde
o kadar özele gittim hiç bahsetmedi kadın da o yüzden tedirgin oluyorum canım. inşallah bir zararı olmaz. allah bebişlerimizi korusun bizleride....
Cnm birşey yokmu dediler? Cok sevindim.kızlar selammm biz geldik ama tam bir fiyasko öncelikle dedim böle böle bir durum var benim doktorum mr istedi iyi o zaman yazalım benim bakmama gerek yok dedi u arada randevu aldığım doktor yok yerine sanıyorum asistanı bakıyor gencecik bir bayan zaten kapı açık giren çıkanın haddi hesabı yok biri geliyor bişey başka9sı başka bişey diyooo. sonra gel bi bakalım dedi bitek kafasına baktı ölçtü falan tamam ben mr a göndereyim dedi. bişey yok bence dedi. ayın 11 de fetal mr a gireceğim. şu ev arifesinde olmasam hiç uğraşmayacam ama özellerde çok pahalı geldi 600-800 hatta 1.400 lira fiyat veren oldu. zaten zor denkleştirip bi ev alıyoruzneyse öle işte ama içim çok rahat nedense sanki bişey yokmuş gibi oğluşumda
Koru balgatta bengisu hnma gidiyorum..2 haftaya bir değişiyor canım yediklerim..pzt yeni liste verdiCanım diyetisyene nereye gidiyorsun neler yiyorsun? Bende cok kiloluyum ya stresten verdim ama şimdide yemiyorum yesem 100 e varicam
aaay neyse sorarım artıkhep aile hekimleri söylüyor hiç kadım doğum uzmanım önerdi diyeni de duymadım ya..teşekkürler canım .
Bende henüz vurulmadim cnm 17 martta yapicaklar.ilk doz daha.henuz bilmiyorum her dozu vurcaklarmi.doktoruma sordum ben yaptir dedi zarari yok dedi.o kadar özele gittim hiç bahsetmedi kadın da o yüzden tedirgin oluyorum canım. inşallah bir zararı olmaz. allah bebişlerimizi korusun bizleride....
Koru balgatta bengisu hnma gidiyorum..2 haftaya bir değişiyor canım yediklerim..pzt yeni liste verdi
8.30 1 br su, 3 kayısı, 1 br su(demir ikacımı da burda içiyorum)
9.00 1 dilim peyaz peynir,1 yumurta haşlanmış ya da yağsız omlet,4 zeytin,domates,1 dilim tam buğday ya da çavdar ekmeği
11.30-12.00 2 kepçe yağsız çorba, 2 köfte ya da 1 biftek, tavuk, 2 yk et sote ya da 4 yk tavuk sote, yağsız salata,1 dilim ekmek
15-15.30 2 tam buğdaylı galeta
17-17.30 2 tb galeta ve 1 meyve
19.30 8 yk az yağlı sebze yemeği,2 dilim ekmek,1 çay br yoğurt
21.30 1 meyve,1 su br laktozsuz veya light süt
Günde 5 çiğ badem,5 çiğ fındık,2 ceviz,2 hurma bonusum var mutlaka tüketiyorum ama saati yok..
Normalde eti akşam yemeğine veriyodu ve haftada 2 gün balık veriyodu, balıktan tiksindim diye vermedi bu defa...
Sedaaaa sen bu diyete uyabiliyo musun kizzzhic agzin bos kalmaz valla
Ben bu listeye uysan 100 kilo olurum canim.
Koru balgatta bengisu hnma gidiyorum..2 haftaya bir değişiyor canım yediklerim..pzt yeni liste verdi
9.00 1 dilim peyaz peynir,1 yumurta haşlanmış ya da yağsız omlet,4 zeytin,domates,1 dilim tam buğday ya da çavdar ekmeği
11.30-12.00 2 kepçe yağsız çorba, 2 köfte ya da 1 biftek, tavuk, 2 yk et sote ya da 4 yk tavuk sote, yağsız salata,1 dilim ekmek
Günde 5 çiğ badem,5 çiğ fındık,2 ceviz,2 hurma bonusum var mutlaka tüketiyorum ama saati yok..
Normalde eti akşam yemeğine veriyodu ve haftada 2 gün balık veriyodu, balıktan tiksindim diye vermedi bu defa...
Ben uyamiyorum böyle şeylere. Yogurdumu yemeyi bile unutuyorum cogu zaman.cabuk sıkılıyorum bu durumlardan.Yok yaa boyle sık sık yiyince kilo alinmiyo isteama ben ha bire yemekten yorulurdum sanirim
Ben uyamiyorum böyle şeylere. Yogurdumu yemeyi bile unutuyorum cogu zaman.cabuk sıkılıyorum bu durumlardan.
Sedaaaa sen bu diyete uyabiliyo musun kizzzhic agzin bos kalmaz valla
Ben bu listeye uysan 100 kilo olurum canim.
Cok saol canım ben bu kadar yiyemem ki. Yediğim o kadar az ki normalde vermem lazım almaya başladım :'(
Ben uyamiyorum böyle şeylere. Yogurdumu yemeyi bile unutuyorum cogu zaman.cabuk sıkılıyorum bu durumlardan.
Aynen bende boyle duzenli seyleri yapamam hic. Mesela vitamini de aksatiyorum esim sorunca iciyorum ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?