2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canım aile hekimi mi yoksa muayene oldugun kadın doğum uzmanı mı önerdi tetanozu sana?

Aile hekimliğinden hemşire söyledi, kendi doktoruma sordum vurulabilirsin bir sıkıntı olmaz dedi.. Sadece bebek ya da hamilelik için de değil koruyuculuk, ne zaman ne olacağı belli olmaz..ben 5 doza tamamlatıp ömür boyu korunmak istiyorum...zararı olan bişi değil sonuçta...

Zannetmiyorum gecikmiş olacağınızı benim kuzenimde geç vurdurdu ama kaçıncı haftası tam bilmiyorum sizin ilk doz geç olacağı için 2. Dozu vurmazlar herhalde

Canım diyetisyene nereye gidiyorsun neler yiyorsun? Bende cok kiloluyum ya stresten verdim ama şimdide yemiyorum yesem 100 e varicam

aaay neyse sorarım artık hep aile hekimleri söylüyor hiç kadım doğum uzmanım önerdi diyeni de duymadım ya..teşekkürler canım .

o kadar özele gittim hiç bahsetmedi kadın da o yüzden tedirgin oluyorum canım. inşallah bir zararı olmaz. allah bebişlerimizi korusun bizleride....

Burda herkesin doktoru yonlendirdi aşı icin.bi zarari olmaz merak etme. Allaha emanet miniklerimiz. Ama boyle basit tedbirleri de biz alcaz iste

Cnm birşey yokmu dediler? Cok sevindim.

Canım diyetisyene nereye gidiyorsun neler yiyorsun? Bende cok kiloluyum ya stresten verdim ama şimdide yemiyorum yesem 100 e varicam
Koru balgatta bengisu hnma gidiyorum..2 haftaya bir değişiyor canım yediklerim..pzt yeni liste verdi
8.30 1 br su, 3 kayısı, 1 br su(demir ikacımı da burda içiyorum)
9.00 1 dilim peyaz peynir,1 yumurta haşlanmış ya da yağsız omlet,4 zeytin,domates,1 dilim tam buğday ya da çavdar ekmeği
11.30-12.00 2 kepçe yağsız çorba, 2 köfte ya da 1 biftek, tavuk, 2 yk et sote ya da 4 yk tavuk sote, yağsız salata,1 dilim ekmek
15-15.30 2 tam buğdaylı galeta
17-17.30 2 tb galeta ve 1 meyve
19.30 8 yk az yağlı sebze yemeği,2 dilim ekmek,1 çay br yoğurt
21.30 1 meyve,1 su br laktozsuz veya light süt
Günde 5 çiğ badem,5 çiğ fındık,2 ceviz,2 hurma bonusum var mutlaka tüketiyorum ama saati yok..

Normalde eti akşam yemeğine veriyodu ve haftada 2 gün balık veriyodu, balıktan tiksindim diye vermedi bu defa...

o kadar özele gittim hiç bahsetmedi kadın da o yüzden tedirgin oluyorum canım. inşallah bir zararı olmaz. allah bebişlerimizi korusun bizleride....
Bende henüz vurulmadim cnm 17 martta yapicaklar.ilk doz daha.henuz bilmiyorum her dozu vurcaklarmi.doktoruma sordum ben yaptir dedi zarari yok dedi.

Sedaaaa sen bu diyete uyabiliyo musun kizzz hic agzin bos kalmaz valla

Ben bu listeye uysam 100 kilo olurum canim.

Cok saol canım ben bu kadar yiyemem ki. Yediğim o kadar az ki normalde vermem lazım almaya başladım :'(

Sedaaaa sen bu diyete uyabiliyo musun kizzz hic agzin bos kalmaz valla

Ben bu listeye uysan 100 kilo olurum canim.

Cok saol canım ben bu kadar yiyemem ki. Yediğim o kadar az ki normalde vermem lazım almaya başladım :'(

Ben uyamiyorum böyle şeylere. Yogurdumu yemeyi bile unutuyorum cogu zaman.cabuk sıkılıyorum bu durumlardan.

Aynen bende boyle duzenli seyleri yapamam hic. Mesela vitamini de aksatiyorum esim sorunca iciyorum ancak

Alıştım artık :) bazen bana da fazla geliyo yiyemiyorum diyorum zorla kendini diyo,15 dk sınra ye diyo..önceden günde 1-2 öğün yerdşm, şulistesnin yarısı kadar yerdim ama kilo alırdım.. Bu hafta çok verememişşm çünkü ara öğünleri atladım çok, yemeyip kara geçmek yerine zarar ettim:/ rutine bindiği için aylardır uymada sıkıntı yaşamıyorum,dışarda zor oluyo biraz yanımda taşımak fln ına da alıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…