Merhaba arkadaşlar, forum çok hızlı ilerlediğinden bu konu soruldumu bilmiyorum 22 haftalık hamileyim ve yaklaşık 7 kg aldım. sizce normalmi ne kadar alınması gerekiyor ?? sağlıklı ve bebeğim için faydalı beslenmeye özen gösteriyorum ama aradada çukolata gibi abur cubur kaçamakları yapıyorum elimde değil:) doğumdan sonra psikolojim bozulsun istemiyorum bebeğimide kendimide düşünmem gerekiyor.
o kadar özele gittim hiç bahsetmedi kadın da o yüzden tedirgin oluyorum canım. inşallah bir zararı olmaz. allah bebişlerimizi korusun bizleride....[/QUOTE
Canım ilkokullarda bile yapıyorlar ben 5 doza tamamlaticam nasip olursa benim dr her on senede bir yaptırmak lazım dedi allah korusun elini bıçak jesse tetanoz yapiyolar. Yegenimi gül fidanlarinin dikenlerin çizdi o zaman bile asi yaptılar
A
Bende hastayim dün geceden beri ise gidemedim. Dr gittim ilaç veremem dedi başım gözüm agriyo burnum tıkanıyor sadece okyanus suyu kullan dedi insaallah ilerlemez daha çok
Merhaba arkadaşlar, forum çok hızlı ilerlediğinden bu konu soruldumu bilmiyorum 22 haftalık hamileyim ve yaklaşık 7 kg aldım. sizce normalmi ne kadar alınması gerekiyor ?? sağlıklı ve bebeğim için faydalı beslenmeye özen gösteriyorum ama aradada çukolata gibi abur cubur kaçamakları yapıyorum elimde değil:) doğumdan sonra psikolojim bozulsun istemiyorum bebeğimide kendimide düşünmem gerekiyor.
Benim bir ark 19 haftada 17 kilo almış ama kendisin zayıftı ben fazla kiloyla hamile kaldım dr 10 kiloya izin verdi senin kiloyla alakalı çok zayıfsan dr almamı istiyor zaten
Benim bir ark 19 haftada 17 kilo almış ama kendisin zayıftı ben fazla kiloyla hamile kaldım dr 10 kiloya izin verdi senin kiloyla alakalı çok zayıfsan dr almamı istiyor zaten
bu arada bende 1700 gr almışım çok iyi ilerliyormuşuz maaşallah..ama ben sürekli ayaktayım hep hareket halindeyim bide 3-4 lt su içiyorum günde. alınan kilolar verilir ya minoşların peşinde koşmaktan daha 7. aydan sonra alıcaz kiloları 12e kadar yolu var sıkmayın canınızı..
Kilo konusu her doktora göre farklı, ablam 20 kilo aldıdoktor normal dedi ilk sene vermeyeceksin dedi..arkadaşı bir ay fazla kilo almış normalden doktoru diyet verdi...genellikle 12 kilodan fazla almayın,6. Aydan sonra kilo alınmaya başlanıyor deniliyor, ama tamamen size,bebeğinize ve doktorunuza bağlı :):) hamileliğin tadını çıkarın, sağlık sorununuz yoksa sizde ge bebişinizd kilo almışınız almamışınız boşveeeeeer :):)
Drum dediki 6. Aydan sonra kilo aliniyo. Cunku bebek obzaman hizla kilo aliyomus. Siz ister yiyin yemeyin kilo alin almayin onemli olan 39-40 hafta bebegin icerde kalmasiymis. ( kilo konusunda) 39-40 olunca zaten bebek kendi aliyomus sizin depolarinizla yada yediklerinizle. Onemli olan bol kalsiyum vs. Vitamin haplarida kullandigimiz icin bebe gerektigi besini alixomus.