2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

az önce aradım sonucum temiz çıkmış Allah'a şükürler olsun. şimdi napıcağıma karar vermem lazım oysaki benim dermoid kist ameliyatımıda aynı dr yapmıştı çok memnundum kendisinden, adam yurtdışında kongredeymiş ben aradığımda iyice anlamadımı beni diye düşünüyorum yani umarım öyledir. eşimde birdaha gitmeyelim adama hesapmı soracaksın diyo ama sormadan içim rahat etmeyecek

sende hosgeldin canim zaman gecip gidiyo daha burdan sanci geldi doguruyom diyecegimiz gunler gelecek

Çok sevindim canım sonucunun iyi cıkmasına doktorundan memnunsan konuş kültür sonucunun temiz cıktıgını ilac icmedigini söyle bakalım ne diyecek olmadi daha fazla gecikmeden başka doktor ararsınız ama böyle yapmasıda insanin aklında soru işareti bırakıyor hakkında hangisi hayırlıysa o olsun.

güzel anneler ve kuzuları herkese iyi akşamlar ve yarın çalışmayacak olanlara iyi tatiller diliyorum :) çalışacaklara ise Allah kolaylık versin.
kendinize ve kuzulara çok çok iyi bakın görüşürüz

İyi akşamlar kızlar size bişey soracaktım iki gündür bebeğimin hareketleri azaldı ve çok aşağıda hareketlerini hissediyorum. İki güne kadar göbek deliğimin etrafında hissediyodum hareketlerini. Acaba bi sorun mu var neden bu kadar aşağıda hissediyorum hareketlerini. Kontrole gitmeme daha iki gün var. Bilgisi olan varsa lütfen cevap versin:18:

sagol canım pazartesi gelecekmiş bakalım arıcam ne dıyecek

Öyle valla...biz bebek arabası aldık sadece kıyafet konusunda tek kuruş çıkmadı cebimizden, anneannemiz sağolsun almış bir sürü şey :) eee bizim sıpa daşanslı ama 4 tane teyzesi var :):)

ay maalesef bn tek kizim iki tane abim var onlarda alirla ama yengelerim sagolsn :) ama cok isterdm kiz kardesim olsn

ay maalesef bn tek kizim iki tane abim var onlarda alirla ama yengelerim sagolsn :) ama cok isterdm kiz kardesim olsn

Biz 5 kız kardeşiz, en küçük ablamla 6 yaş var aramda, küçüklükte pek anlaşılmıyor değerleri ama büyüyünce anladım ki çoooook güzelmiş :):) senin de abilerin varmış ne güzel, biz de ona hasretiz :)

Evt olmayan araniyor valla abilerde baska oluyor gerci benimkiler uzaktalar 2senedir ama normalde cok iyi anlasiyoruz biriyle 4yas biriyle 14yas var aramizda bakalm bu yaz doncekler buraya insallah yanimda olmayinca bi kanadim eksik sanki babamda yok yanimizda hepten anamla kiz kizayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…