2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
midem çok ekşiyor sebebini çözemedim ama çok fena bişey

aslinda ben bayrama denk gelmesini istemiyordum ama kismet sorunsuz gecsinde gerisi pek muhim degil

Benim buyuk ihtimal 38haftada alirlar sezeryan cunku bekletmiyolar...midem eksiyomu hazimsizmi bulaniyoda arada bi haller var ama hala cozemedim bende midem kotu ama bunu cozebildim inanki hemeb gunler gecsin istiyorm diyolarki en rahat zamanin dogunca hep pesinde kosturcan valla ben saglikli olayimda aksama kadar kosturmaya raziyim

aynen oyle saglikli rahat gunlrimi ozledim ama yinede cok sukur diyorum peki dogumun sezeryan oldigunu doktor ne zaman soyluyor

aynen oyle saglikli rahat gunlrimi ozledim ama yinede cok sukur diyorum peki dogumun sezeryan oldigunu doktor ne zaman soyluyor

Bazen son ana kadar belli olmuyor dogum sancisi cekip sezeryana alinanda cok var baZen kontrole gittiginde son haftalarda bi sikinti gorurse yine sezeryan diyolar insallah saglikla normal dogum yaparsiniz benim oyle sansim yok sezeryanla yaptim ilk bebegimi

hayirlisiyla olsunda ne tur olursa olsun rabbim kimseye taşıyamayacagi kadar dert vermez

benimde bayramin ya birinci gunu ya ikinci 29 temmuzda tam gununde gelirlerse eger kuzularimiz erkek bebekler zamaninda gelir kizlar erken gelir diyolar ama ben inanmiyorum ya belli olmuyo hic

Yani senle ayni gunlerdeyiz ozaman 19+4 gunum bugun bi 20leri gecsydk iyiydi

ayni belirtiler bendede var ben artik herseye alişır oldum vcdumu taniyamaz oldum:):):)

Hic sorma normale döneydik iyiydi ya ben bu kizimda cok zor geciriyorm hamisligi ama oglumda sadece 3bucuk ay cekmistim sonrasi cok rahatti aslinda oglusta karnim daha kocamandi kilo artisim cabuk oldu ama sagligima kavusmstm tek sikinti son aydaki çiş skntisiydi saat basi ozellikle gecelri bunalmistim artik ama midem rahatti kizim massallah 9ay bulandircak midemi heralde oyle gorunuyor

benim ilk ama şikayet gibi olmasin cok zor geciyor 3 bçuk ay kustum zaten snra demir eksikligi snrasinda idrar yollari ilthbı o bitmden mide ekşimesi yinde çok şukur oğluşum iyi olsunda elbet geçer 9 ay :)

Günaydın annişleeerr

gene bir cumartesi sabahı söylene söylene işe geldim, saat 2 olsada gitsek

hafta içi ne güzel güneşliydi hava cumarteside böyle olur inşallah sahile gider yürüyüş yaparız diyodum eşime güneşleniriz iyi gelir diyodum kiiii yağmura uyandım sabah :)

neyse suya da ihtiyacımız var barajlarımız dolsun bebişlerimizi rahat rahat yıkayamıcaz yoksa :) annelik böyle bişeymiş demek ki ne görsek bebeklerimize bağlıyoruz, tuhaf

Herkeslere gunaydiiin :)) artık böyle herşeye gülümsemeye karar verdim yoksa korku filmi yazabilecek kadar senaryo uretiyorum. Hadi kalksın herkes mis gibi yağmur var dışarıda

canım bebiş erkek sizin cinsiyet nedir

günaydın kızlar bizim için haftanın son iş günü bugün oluyorum nasip olursa
keşke c.tesileri çalışmasak ama nerdeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…