2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Herkeslere gunaydiiin :)) artık böyle herşeye gülümsemeye karar verdim yoksa korku filmi yazabilecek kadar senaryo uretiyorum. Hadi kalksın herkes mis gibi yağmur var dışarıda

günaydın kızlar bizim için haftanın son iş günü bugün oluyorum nasip olursa
keşke c.tesileri çalışmasak ama nerdeeeee

Günaydiiiinnn kadinlar günümüz kutlu olsunnn :)

Günaydın güzel anneler :) hava yağmurlu da olsa içimiz güneşli kıpır kıpır olsun :) çalışanlara kolay gelsin, zaman çabucak geçsin,kadınlar günümüz de kutlu olsun :):)

Yani senle ayni gunlerdeyiz ozaman 19+4 gunum bugun bi 20leri gecsydk iyiydi

evet ayniyiz bugun 19+4 gunluk olduk gecmiyo gibi geliyo ama geciyo zaman 4 haftalikken diyodum bu zaman nasil gececek diye 20 ye ne kaldi saglikli hayirli evlatlarimiz olur insallH hepimizin

kızlarr slm

bugün sabahım çok kötü geçsede kndimi iyi hissetmeye çalışıyorum..sabah kalktığımda kaısklarımda aşırı şekilde ağrı ve batma oldu resmen ayağa kalkamadım yattıgımda hafıflıyordu bide bugünde çalışıyorum bn çok kötü oldum eşim üşütmüş olabileceğimi söyledi bi 10 dk yatağa girdim sıcak sıcak bi çay içtim sancım hafifledi oturunca bişeyim yok ama kasılıyo işte.ama çok şükür bebeişimin tekmiklerini hissettim içim rahatladı..şuan işteyim Allah tan işim ağır bi iş değil bakalım akşama kadar dahada iyi olur belki insallah.. bu arada kadınlar günümüz kutlu olsun inş anneler günümüzü kutlayan bebişlerimizin günlerinide görürüz canlarım

Kızlar dün gece bir rüya gördüm (Allah hayır etsin).Rüyamda hiç tanımadağım bir dedenin evine gidiyordum eşimle beraber .Küçücük bir evdi. İnsanlar bu dedeye danışmaya bilgi almaya geliyorlardı her neyse bana bir şeyler anlattı bu nur yüzlü dede hatırlamıyorum. Daha sonra sonra avucum içine baktım avuç çizgileriyle Yakup ( eşimin adı) altında da Yusuf yazıyordu. Yusuf aklımda olan bir isim değildi biz eşimle oğluşumun ismini Batuhan düşünüyoruz. Batuhan Yusuf da çok uyumlu olmuyor. Bazı yerlerde rüyalarda görülen isimlerin konması gerektiği bazı yerlerde de öyle bir zorunluluğun olmadığı yani çocuğu etkilemediği yazıyor. Ne yapsam kararsız kaldım :S

canım çok geçmiş olsun yaaa

Herkeslere gunaydiiin :)) artık böyle herşeye gülümsemeye karar verdim yoksa korku filmi yazabilecek kadar senaryo uretiyorum. Hadi kalksın herkes mis gibi yağmur var dışarıda

günaydın kızlar bizim için haftanın son iş günü bugün oluyorum nasip olursa
keşke c.tesileri çalışmasak ama nerdeeeee

Günaydiiiinnn kadinlar günümüz kutlu olsunnn :)

Günaydın güzel anneler :) hava yağmurlu da olsa içimiz güneşli kıpır kıpır olsun :) çalışanlara kolay gelsin, zaman çabucak geçsin,kadınlar günümüz de kutlu olsun :):)

Tünaydınlar Güzel Anneler ve tontiş kuzucuklar...
Günümüz kutlu olsun...

canım o kadar sevindim kiii anlatamam Rabbim bu defa bağışlasın meleğini sana sağlıcakla kucağına alırsın inş. dua edicem sana bol bol..Rabbim korusun meleğini

Allah razı olsun canım.. Çok korkuyorum ama bekleyeceğim mecbur... Seni de Rabbim korusun meleğini de.. çok iyi bak kendine

Benim bat'ım bugündü.. Kan verdim hcg değerim 2779 çıktı :26::26::26: Çok korkuyorum çok yüksek çıkmış değil mi kötü bişi mdir sizce nolursunuz bişiler diyin

Benim bat'ım bugündü.. Kan verdim hcg değerim 2779 çıktı :26::26::26: Çok korkuyorum çok yüksek çıkmış değil mi kötü bişi mdir sizce nolursunuz bişiler diyin

canım panik yapma dur bakalım yüksek çıkmasının bir sorun olduğunu sanmıyorum belki yumurtlaman erken olmuştur bu ay birde yüksek çıktımuı ikiz olabiliyor sanırım doktorunu arayıp bir sorsan daha doğru kişiden doğru bilgi alırsın kafanıda bulandırmazsın boşu boşuna

Pazartesi gidicm doktora korkuyorum ikiz de olabilir ama mol gebelikte olabilir

Kiscelerimmmm feci sekilde isim arayisina girdim cinsiyet belli olmadan isimler hazır olsun istiyorum yoksa esimin ailesi uzerimde felaket psikolojik baskı uyguluyor...malum kiscem olursa isminin biri hatice olacak ikinci isimmm onerileriniz var mi haticeye uygun kisa oz anlami güzel bi isim istiyorum... Erkekse yawrum onada iki isim düşünüyoruz ama bunda hiç bi fikrim yoooook yardim litfeennn kaynim esimle konusurken hatice tek olsun dio dun gece acil isim bulmam lazım....gece uyuyamadim bu yüzden off yaaa niye bize birakmiyolar kiii ozelden de yazar misiniz

hayirli aksamlar kizlar bende annemlere geldim hepinize sevgiler opuyorum herbirinizi :))

Selam canm benim pasam olcak insallah ewt aile cok baski yapiyo bnde mecbur kp in isminin yanina bi isim koycam. Allah saglikli kucağımiza almayi nasip etsin kizim olsaydi buket ve kübra dusunuyordum isine yarar mi bilmem. Zor iş allah kolaylik versin

canımm maşallah hemde kocaman bir maşallah diyeyim peki adet döngün kaç gün erken döllense bile maşallah yüksek çıkmış..ve yüksek çıkmasından korkma benimde aklıma ilk gelen ikiz olabileceği hatta üçüz bile olabilir değerin harika çıkmış..Rabbim yüzünü güldürsün inş. çok sağlıklı ve huzurlu bi hamilelik süreci yaşarsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…