Günaydiiiinnn kadinlar günümüz kutlu olsunnn :)
günaydın tatlım seninde kadınlar günün kutlu olsun
Günaydın annişleeerr
gene bir cumartesi sabahı söylene söylene işe geldim, saat 2 olsada gitsek
hafta içi ne güzel güneşliydi hava cumarteside böyle olur inşallah sahile gider yürüyüş yaparız diyodum eşime güneşleniriz iyi gelir diyodum kiiii yağmura uyandım sabah :)
neyse suya da ihtiyacımız var barajlarımız dolsun bebişlerimizi rahat rahat yıkayamıcaz yoksa :) annelik böyle bişeymiş demek ki ne görsek bebeklerimize bağlıyoruz, tuhaf
Herkeslere gunaydiiin :)) artık böyle herşeye gülümsemeye karar verdim yoksa korku filmi yazabilecek kadar senaryo uretiyorum. Hadi kalksın herkes mis gibi yağmur var dışarıda
günaydın kızlar bizim için haftanın son iş günü bugün oluyorum nasip olursa
keşke c.tesileri çalışmasak ama nerdeeeee
Günaydın güzel anneler :) hava yağmurlu da olsa içimiz güneşli kıpır kıpır olsun :) çalışanlara kolay gelsin, zaman çabucak geçsin,kadınlar günümüz de kutlu olsun :):)
Yani senle ayni gunlerdeyiz ozaman 19+4 gunum bugun bi 20leri gecsydk iyiydi
kızlarr slm
bugün sabahım çok kötü geçsede kndimi iyi hissetmeye çalışıyorum..sabah kalktığımda kaısklarımda aşırı şekilde ağrı ve batma oldu resmen ayağa kalkamadım yattıgımda hafıflıyordu bide bugünde çalışıyorumbn çok kötü oldum eşim üşütmüş olabileceğimi söyledi bi 10 dk yatağa girdim sıcak sıcak bi çay içtim sancım hafifledi oturunca bişeyim yok ama kasılıyo işte.ama çok şükür bebeişimin tekmiklerini hissettim içim rahatladı..şuan işteyim Allah tan işim ağır bi iş değil bakalım akşama kadar dahada iyi olur belki insallah.. bu arada kadınlar günümüz kutlu olsun inş anneler günümüzü kutlayan bebişlerimizin günlerinide görürüz canlarım
Günaydın annişleeerr
gene bir cumartesi sabahı söylene söylene işe geldim, saat 2 olsada gitsek
hafta içi ne güzel güneşliydi hava cumarteside böyle olur inşallah sahile gider yürüyüş yaparız diyodum eşime güneşleniriz iyi gelir diyodum kiiii yağmura uyandım sabah :)
neyse suya da ihtiyacımız var barajlarımız dolsun bebişlerimizi rahat rahat yıkayamıcaz yoksa :) annelik böyle bişeymiş demek ki ne görsek bebeklerimize bağlıyoruz, tuhaf
Herkeslere gunaydiiin :)) artık böyle herşeye gülümsemeye karar verdim yoksa korku filmi yazabilecek kadar senaryo uretiyorum. Hadi kalksın herkes mis gibi yağmur var dışarıda
günaydın kızlar bizim için haftanın son iş günü bugün oluyorum nasip olursa
keşke c.tesileri çalışmasak ama nerdeeeee
Günaydın güzel anneler :) hava yağmurlu da olsa içimiz güneşli kıpır kıpır olsun :) çalışanlara kolay gelsin, zaman çabucak geçsin,kadınlar günümüz de kutlu olsun :):)
canım o kadar sevindim kiii anlatamamRabbim bu defa bağışlasın meleğini sana sağlıcakla kucağına alırsın inş. dua edicem sana bol bol..Rabbim korusun meleğini
Benim bat'ım bugündü.. Kan verdim hcg değerim 2779 çıktı :26::26::26: Çok korkuyorum çok yüksek çıkmış değil mi kötü bişi mdir sizce nolursunuz bişiler diyin
canım panik yapma dur bakalım yüksek çıkmasının bir sorun olduğunu sanmıyorum belki yumurtlaman erken olmuştur bu ay birde yüksek çıktımuı ikiz olabiliyor sanırım doktorunu arayıp bir sorsan daha doğru kişiden doğru bilgi alırsın kafanıda bulandırmazsın boşu boşuna
hatice ye encok leyla yakisiyo bence hatice leyla cok hos benin gorusum tabi takma baskalarini strese girme canim
hayirli aksamlar kizlar bende annemlere geldim hepinize sevgiler opuyorum herbirinizi :))
Kiscelerimmmm feci sekilde isim arayisina girdim cinsiyet belli olmadan isimler hazır olsun istiyorum yoksa esimin ailesi uzerimde felaket psikolojik baskı uyguluyor...malum kiscem olursa isminin biri hatice olacak ikinci isimmm onerileriniz var mi haticeye uygun kisa oz anlami güzel bi isim istiyorum... Erkekse yawrum onada iki isim düşünüyoruz ama bunda hiç bi fikrim yoooook yardim litfeennnkaynim esimle konusurken hatice tek olsun dio dun gece acil isim bulmam lazım....gece uyuyamadim bu yüzden off yaaa niye bize birakmiyolar kiii ozelden de yazar misiniz
Benim bat'ım bugündü.. Kan verdim hcg değerim 2779 çıktı :26::26::26: Çok korkuyorum çok yüksek çıkmış değil mi kötü bişi mdir sizce nolursunuz bişiler diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?