2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ben de ağabeyimize uygun bir isim istiyorum.Berktuğ oğlumun adı,ikincisi de erkek olacak anlamlı bir isim olsun istiyorum :) Fikirlerinizi bekliyorum kızlar.

Canim kiz olsaydi bende hatice defne koyacaktim bana uygun gibi geliyor defne ismini de cok seviyorum. .stres yapma bulunur illaki bi isim:)

bnmde 2800 küsür çıkmıştı ilkinde 6 hafta 5 günlükken farkketmişim:) kesenin içindeydi ya şok olmuştum hiç teleaşlanma sonra 6bine çıktı müthişti.. çok güzel tutunmuş bebişin sana ayyy çok tatlı maşallah kendim gibi gördüm seni:)

Pazartesi gidicm doktora korkuyorum ikiz de olabilir ama mol gebelikte olabilir

bnmde 2800 küsür fikandı ama doktorum 6 hafta 5 günlük dedi o yüzden yüksek dedi.. mol gebelik olması için 10bin filan çıkması gerekiyormuş hatta daha fazla 100binlere cıkması gerekiyormuş 2 gün sonra sıkma canını tatlım.

bence yusuf u koymalısın hem çok güzel bir isim batuhanın yanınada neden konmasın ben yanyana ne uyumsuz isimler duydum tabi senin için nasıl rahat edecekse öyle yap belliki rüyanda seni çok etkilemiş
bence haticenin yanına en güzel kübra yakışıyor hatice kübra birbiriylede çok uyumlu tabi bu benim fikrim bence sende bi düşün hem peygamber efendimizin eşi hz. Hatice yede Haticetül kübra denmiştir........

Pazartesi gidicm doktora korkuyorum ikiz de olabilir ama mol gebelikte olabilir

hayırlı olsun canım cok sevindim aklına kötü seyler getirme benim bebişler ikiz battan 2 önce bhcg 15 cıkmıstı 2 3 gün sonra 39 cıkmıştı 1 hafta sonra yaptırdım uçmuştu adeta sasırmıstık bizde güzel düşün güzel olsun dualarım seninle hadi bakalım ikizmi geliyo yoksa:)

kızlar ayrıntılı ultrasondan geldik çok güzeldi cd yi izledim demin yarım saat sürdü tek tek herşeyini görüyorsunuz renkli olarak radyolog amcamız çok düşünceli bir bebk dedi iki eli yanaklarında kara kara düşünüyodu şimdiden :)

Benim bat'ım bugündü.. Kan verdim hcg değerim 2779 çıktı :26::26::26: Çok korkuyorum çok yüksek çıkmış değil mi kötü bişi mdir sizce nolursunuz bişiler diyin

benim de 4+3 gunlukken 3991 cikmisti doktor hamileligin cok guzel gececek dedi gercektende allahin izniyle daha hic oyle buyuk sikayetlerim olmadi kirkma ii dusun cani veren rabbim dua et bol bol sukurler olsun yeniden vermis cok sevindim senin adina

gözün aydın canım benmde dün sabahtı ayrıntıtlım ama bişe anlamadım yatamadım sırt üstü sürekli kalkdım dinlendim öyle öyle baktı en sonunda dayanamadım kustum bide hava aldım fln öyle devam ettik cok şükür bi sorun cıkmadı iki bebişimde gayet sağlıklıymıs

sağol canım seninde gözünaydın neden birşey anlamadın doktor açıklamalı anlatmadımı cd resim verdimi

sağol canım seninde gözünaydın neden birşey anlamadın doktor açıklamalı anlatmadımı cd resim verdimi

cd vermedi zaten özelde veriyolar ben özele gitmedim sürekli yattım kalktım fena oldum dinlemedim bian önce bitsin istedm kusuncada hic dayanamdım tansiyonum cıkmış meğer hiç okdar kötü olmamıstm

Ben de ağabeyimize uygun bir isim istiyorum.Berktuğ oğlumun adı,ikincisi de erkek olacak anlamlı bir isim olsun istiyorum :) Fikirlerinizi bekliyorum kızlar.

slmlar ewt kızlar burda isim paylaşımı yapalım bence birbirimize fikir verelim bende erkek bebiş bekliyorum.erkek isimleri paylaşalım

cd vermedi zaten özelde veriyolar ben özele gitmedim sürekli yattım kalktım fena oldum dinlemedim bian önce bitsin istedm kusuncada hic dayanamdım tansiyonum cıkmış meğer hiç okdar kötü olmamıstm
canım devlette olduğu içindir belki çünkü kısa sürmüyor senin ikiz galiba ALLAH yardımcın olsun ilk bebeğin mi? sen hangi hastaneye gidiyorsun

gözün aydın cnm senin aracılığınla burdan birşey sorayım kocaelinde oturanlar hangi drlara gidiyolar yada ayrıntılı ultrasona nerelere gittiniz acaba cvplarınızı bekliyorum güzel anneler

slmlar ewt kızlar burda isim paylaşımı yapalım bence birbirimize fikir verelim bende erkek bebiş bekliyorum.erkek isimleri paylaşalım

benm iki oğlusum olcak biri alptuğ olcak ama diğerine karar veremedk tuğalp düşünyrz ama belli değil nasıl snce alptuğ tuğalp

canım devlette olduğu içindir belki çünkü kısa sürmüyor senin ikiz galiba ALLAH yardımcın olsun ilk bebeğin mi? sen hangi hastaneye gidiyorsun

devlette zaten cd vermiyolar ewt 2 oğlusum olucak kısmetse ilk bebişlerim saol hepimizin Allah yardımcısı olsun ben devlet hastanesine gidiyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…