Kiscelerimmmm feci sekilde isim arayisina girdim cinsiyet belli olmadan isimler hazır olsun istiyorum yoksa esimin ailesi uzerimde felaket psikolojik baskı uyguluyor...malum kiscem olursa isminin biri hatice olacak ikinci isimmm onerileriniz var mi haticeye uygun kisa oz anlami güzel bi isim istiyorum... Erkekse yawrum onada iki isim düşünüyoruz ama bunda hiç bi fikrim yoooook yardim litfeennnkaynim esimle konusurken hatice tek olsun dio dun gece acil isim bulmam lazım....gece uyuyamadim bu yüzden off yaaa niye bize birakmiyolar kiii ozelden de yazar misiniz
canım panik yapma dur bakalım yüksek çıkmasının bir sorun olduğunu sanmıyorum belki yumurtlaman erken olmuştur bu ay birde yüksek çıktımuı ikiz olabiliyor sanırım doktorunu arayıp bir sorsan daha doğru kişiden doğru bilgi alırsın kafanıda bulandırmazsın boşu boşuna
Pazartesi gidicm doktora korkuyorum ikiz de olabilir ama mol gebelikte olabilir
bence yusuf u koymalısın hem çok güzel bir isim batuhanın yanınada neden konmasın ben yanyana ne uyumsuz isimler duydum tabi senin için nasıl rahat edecekse öyle yap belliki rüyanda seni çok etkilemişKızlar dün gece bir rüya gördüm (Allah hayır etsin).Rüyamda hiç tanımadağım bir dedenin evine gidiyordum eşimle beraber .Küçücük bir evdi. İnsanlar bu dedeye danışmaya bilgi almaya geliyorlardı her neyse bana bir şeyler anlattı bu nur yüzlü dede hatırlamıyorum. Daha sonra sonra avucum içine baktım avuç çizgileriyle Yakup ( eşimin adı) altında da Yusuf yazıyordu. Yusuf aklımda olan bir isim değildi biz eşimle oğluşumun ismini Batuhan düşünüyoruz. Batuhan Yusuf da çok uyumlu olmuyor. Bazı yerlerde rüyalarda görülen isimlerin konması gerektiği bazı yerlerde de öyle bir zorunluluğun olmadığı yani çocuğu etkilemediği yazıyor. Ne yapsam kararsız kaldım :S
bence haticenin yanına en güzel kübra yakışıyor hatice kübra birbiriylede çok uyumlu tabi bu benim fikrim bence sende bi düşün hem peygamber efendimizin eşi hz. Hatice yede Haticetül kübra denmiştir........Kiscelerimmmm feci sekilde isim arayisina girdim cinsiyet belli olmadan isimler hazır olsun istiyorum yoksa esimin ailesi uzerimde felaket psikolojik baskı uyguluyor...malum kiscem olursa isminin biri hatice olacak ikinci isimmm onerileriniz var mi haticeye uygun kisa oz anlami güzel bi isim istiyorum... Erkekse yawrum onada iki isim düşünüyoruz ama bunda hiç bi fikrim yoooook yardim litfeennnkaynim esimle konusurken hatice tek olsun dio dun gece acil isim bulmam lazım....gece uyuyamadim bu yüzden off yaaa niye bize birakmiyolar kiii ozelden de yazar misiniz
damlammm canimmmm ozelden ayrintili fiyatini sormustum galiba görmedin :26:
aaaa öyle mi teşekkür ederim canım dusuncem
Pazartesi gidicm doktora korkuyorum ikiz de olabilir ama mol gebelikte olabilir
Bende onu dusunuyorum yaa. Nasil olcak acabaaaaonce kim dogurcak merak ediyorum hepimiz basina üsüsürüz nasil oldu anlat diye
Benim bat'ım bugündü.. Kan verdim hcg değerim 2779 çıktı :26::26::26: Çok korkuyorum çok yüksek çıkmış değil mi kötü bişi mdir sizce nolursunuz bişiler diyin
kızlar ayrıntılı ultrasondan geldik çok güzeldi cd yi izledim demin yarım saat sürdü tek tek herşeyini görüyorsunuz renkli olarak radyolog amcamız çok düşünceli bir bebk dedi iki eli yanaklarında kara kara düşünüyodu şimdiden :)
gözün aydın canım benmde dün sabahtı ayrıntıtlım ama bişe anlamadımyatamadım sırt üstü sürekli kalkdım dinlendim öyle öyle baktı en sonunda dayanamadım kustum bide hava aldım fln öyle devam ettik cok şükür bi sorun cıkmadı iki bebişimde gayet sağlıklıymıs
sağol canım seninde gözünaydın neden birşey anlamadın doktor açıklamalı anlatmadımı cd resim verdimi
Ben de ağabeyimize uygun bir isim istiyorum.Berktuğ oğlumun adı,ikincisi de erkek olacak anlamlı bir isim olsun istiyorum :) Fikirlerinizi bekliyorum kızlar.
canım devlette olduğu içindir belki çünkü kısa sürmüyor senin ikiz galiba ALLAH yardımcın olsun ilk bebeğin mi? sen hangi hastaneye gidiyorsuncd vermedi zaten özelde veriyolar ben özele gitmedim sürekli yattım kalktım fena oldum dinlemedim bian önce bitsin istedm kusuncada hic dayanamdım tansiyonum cıkmış meğer hiç okdar kötü olmamıstm
gözün aydın canım benmde dün sabahtı ayrıntıtlım ama bişe anlamadımyatamadım sırt üstü sürekli kalkdım dinlendim öyle öyle baktı en sonunda dayanamadım kustum bide hava aldım fln öyle devam ettik cok şükür bi sorun cıkmadı iki bebişimde gayet sağlıklıymıs
slmlar ewt kızlar burda isim paylaşımı yapalım bence birbirimize fikir verelim bende erkek bebiş bekliyorum.erkek isimleri paylaşalım
canım devlette olduğu içindir belki çünkü kısa sürmüyor senin ikiz galiba ALLAH yardımcın olsun ilk bebeğin mi? sen hangi hastaneye gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?