2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Benim bat'ım bugündü.. Kan verdim hcg değerim 2779 çıktı :26::26::26: Çok korkuyorum çok yüksek çıkmış değil mi kötü bişi mdir sizce nolursunuz bişiler diyin

Ayy canim korkma hiicc Allah im hayirlisini versin insallah pazartesi gunu bebislerimizin kardes haberini aliriz inşallah :) Rabbim belkide iki tane birden vercek sana aklina kotu seyler getirme iyi düşün iyi olsun bu hcg degeri varya hergun 2 kat artiyomus diye duydum biz adet tarihinden 10gun once yaptirdik 62 cikti sonra bi daha yaptırdık yükselmiş tabi benim kocisin hosuna gidiyo ya 2 gun sonra yine yaptiralim bakalim kac cikcak diyodu ay bunun sonu yok kan kalmicakti bende :):):) hayirli haberlerini bekliyorum hersey Allah tan canim :)

damlammm canimmmm ozelden ayrintili fiyatini sormustum galiba görmedin :26:

Defne ismini dusuncem teşekkürler

Canim msjina cvp yazdim diye hatırlıyorum ama neyse ayrintiliya girmedim ben daha bu cumartesi kontrolum var bu hafta konuscaz girecekmiyim karar sa vermedim ama fiyatini ogrenir haber ederim canim sana

Allah razı olsun canım benim döngüm 34 günde birdi.. Dün adet günümdü işte dün böyle bir değerin çıkması çok korkuttu beni mol gebeliktir diye düşünüyorum ağlıyorum dünden beri pazartesi doktora gidicm çok korkuyorumm

Canım senin de o değer bat gününde mi çıktı benim bat günümde o kadar yüksek çıktı o yüzden çok korkuyorum...

Canım senin 2-3 gün sonra bile 39 çıkmış bi de benim bat gününde çıkan değere bak 2779 :26::26:

benim de 4+3 gunlukken 3991 cikmisti doktor hamileligin cok guzel gececek dedi gercektende allahin izniyle daha hic oyle buyuk sikayetlerim olmadi kirkma ii dusun cani veren rabbim dua et bol bol sukurler olsun yeniden vermis cok sevindim senin adina

Siz böyle güzel konuştukça yüreğim ferahlıyor yemin ediyorum.. Dünden beri mol gebelik araştrıyorm çok korkuyorumm Allah razı olsn sizden pazartesi gidicem doktora inşallah kötü bişi yoktur..

İnşallah canım benim.. Mol gebelikten çok korkuyorum saçma saçma rüyalar gördüm gece o kadar ağlayıp kafama takmışım ki :S İnşallah güzel haber alırsam yarın sizinle paylaşırım sağolasın..

Harika çıkmış tebrikler Allah sonunu iyi getirsin inşallah

Siz böyl bu değerimi normal gördükçe yüreğim rahatlıyor ya.. Diyorum ben mi bu kadar büyüttümm ohhh Rabbim nolur koru herkesi beni de içlerinden ayırma

Oyle dusunme cnim herkezin farklidir belkide iyi dusun

Kizlar bnm simdiden cati agrim basladi daha erken.degilmi 22. Haftamdayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bnm simdiden cati agrim basladi daha erken.degilmi 22. Haftamdayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba tatlım bende 1 haftadır çekiyorum bacak arası sanki oturup kalkarken ağrı yapıyor magnezyum içtiğim halde ilk kızımda son aylarda olmuştu yastık koyuyordum

Kızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyor gebelik?
merhaba pelin şimdilik fena değil gibi.Ancak gittikçe ağırlaşmaya çabuk yorulmaya başladım.
Bir de bende biraz streste başladı.daha bebişimin hareketlerini hissedemiyorum belkide ilk gebeliğim olduğu için anlamıyorum diyeceğim ama takip etmeye çalışıyorum da yok yani. Benim gebelik haftamda olanlar hissediyorlar hayırlısı bakalım umarım bebiş iyidir.
Tek zevk aldığım şey netten bebiş için bişeyler bakmak :)
hani daha almadım ama bebiş arabaları,parkyatak falan bakıyorum :)zevkli şeyler :)
Umarım hayırlısı ile sağ sağlim hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Canım benimde çok sıkıntılı geçiyoor karnımdaki sertleşme ve kasılmalar canımı sıkıyor ama hamdolsun zaman geçirmeye calışıyoruz benim 16 haftada başlamıştı seyirmeler senin ilk gebelik belki ondandır bende dün ayrıntılıya girdim herşey yolundaydı şükr yarın seker yüklemesine gidicem nasipse ben 7 aya girmeden birşey almayı düşünmüyorum canım bebeğin kız mı?

Cnm kotu dusunme bence hersey guzel geccek belkide cift bebek gelicek kendini neden umutsuzluga itiyosun hemen..guzel olani dusun kotu olan dusunceyi at cope gitsin..

Kizlar dun gece annemde kaldim ve yattim yataga aradan yarim saat gecmedi tam sezeryan dikislerinin oldugu kisim ve ust kisimda kocaman bi sertlesme ve agri inanin mahfoldm bu kadar agrim oldugunu hatirlamam hic saga dondum yok sola dondum yok o sertlik kocamanlik acaba diyorm kendi kendime bebekmiydi ama cok asagisi degilmi orasi bebek icin yani agrili bigeceydi

bir bilgim yok ama cok gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…