2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Oğlancık geliyor Allah'ın izni ile. Ben de almıyorum da sadece fikrim olsun diye bakıyorum.ayrıntılı usg 14 Mart tıp bayramı günü :) ilk önce doktorum yapacakmış sonra başka bir kişiye daha yönlendirecekmiş. Hayırlısı bakalım umarım iyidir. Hissetmediğim için biraz stresliyim.

Kizlar nasilsinizz?
Biz dun doktora gittik, oglumuzu gorduk, 614 gram olmus sipaa seker yuklemesi yaptirdim bi sorunyok cok sukur. Yalnizca biraz kan degerim dusmus, haplara pek dikkat etmiyordum:26: etmek gerekiyor demekki

Kizlar nasilsinizz?
Biz dun doktora gittik, oglumuzu gorduk, 614 gram olmus sipaa seker yuklemesi yaptirdim bi sorunyok cok sukur. Yalnizca biraz kan degerim dusmus, haplara pek dikkat etmiyordum:26: etmek gerekiyor demekki

Masallah yaa :) gozun aydın canim bende dikkat etmiyorum kullanmıyorum kan ilacimi yarin aşım var bakalım kan tahlilide yaptircam nasil cikcak

iyidir inş bebeiş sen hangi doktora gidiyosun canım

Canlar günaydınn,herkese mutlu huzurlu haftalar,maşallah akşamdan beri de rahmet eksik olmadı

Canlar günaydınn,herkese mutlu huzurlu haftalar,maşallah akşamdan beri de rahmet eksik olmadı

sanada günaydın ve butun herkese gunaydınnn
evet burdada yağmur var (sen hangi sehirdesin bilmiyorum ) yagsında susuz kalmayalım ama benim canım kar yemek istedi oda bu sene yağmadı nasip artık napalım
bizde isim duşunduk ve buyuk ihtimal oğullarıma uygun olsun hemde diye (oğlanlarda padişah ismi) Mehmet Bayezid diye duşunduk nasip bakalım
bu arada ben alışveriş yapmıyorum biliyorsunuz evdeyim ablam sagolsun bu bebişin çeyizi benden dedi o alıyor bana birtek yatak ve şifonyer gibi bir kac sey kalacak anlaşılan birde diyorki ablam bende lohusa geceliği alıp yanına yatsam olmazmı diyor yasım var daha doğuramam diyor
herkese kucak dolusu

selam tatlım,gaziantepteyim ben,kar yok o yüzden aklından çıkar bence,başka soğuk şeyler ye onun yerine.çok şükür haftalar geçiyo,ben son zamanlarda nasıl olurum bilmiyom ya ağırlaştım gittikçe , ayrıca bayezid on derecegüzel bir isim,ismi gibi başı devletli lur inşallah

günaydın güzeller hayırlı haftalar olsun inş.
grip oluyor gibiyim boğazlarım yanıyo burnum akıo hapşu hapşu offf hasta olmamamız lazım ya
çok şükür ki bugün yeni müdürüm iş başı yaptı inanılmaz sevinçliyim o açıdan hayırlısı olur inş bende
artık rahat rahat rapor alırım inş. ama en önemlisi benim grip olmadan atlatmam lazım

Amin canım benim

ay inan ben simdiden yatakda dönemiyorum kilo aldım mı hayır ama karnım cıktı ilerleyen haftalarda nasıl nefes alıcaz diye düşünüyorum zira simdiden nefes nefeseyim sen kac kilo aldın bakim

sanada günaydın canım benim veee İnsallah grip olmazsın dikkat etmelisin ıhlamur iç istersen (yada içebiliyorsan mide durumunu bilmiyorum )

canım günaydın aman dikkat et,içebiliyosan zencefil filan neyin zararlı olmadığını da bilmiyom ama,ballı süt,aman diyim,yeni müdürün de hayırlı olsun,Allah iyilerle karşılaştırsın,sen geç olmadan bişeyler iç,bol sıvı al
bebuşuuum ben 5,5 kilo aldım,58 de hamiş kaldım şimdi 64,5 lardayımm,ama doktorumun bana belirlediği sınırlardayım şimdilik inşallah artmaz,iştahım kötü değil ama bir lokma fazla yiyince ruhum daralıo,nefes alamıyom resmennn,sen kaç kilo aldın,kaçtasın şimdi

sanada günaydın canım benim veee İnsallah grip olmazsın dikkat etmelisin ıhlamur iç istersen (yada içebiliyorsan mide durumunu bilmiyorum )

sağol canım mide bulantısı falan yok bende olmadı hiç onlarda ıhlamur hiç içmedim zararlı diye biliyorum gerçi günde bir fincan içmekten bişey olmazda
akşam eve gidince kaynatırım olmadı grip olmamam lazım ya

kız işteyim burda çaydan başka hiç bişey yokki akşam eve gideyimde yapayım bişeyler boğazlarım gece acayip acıyodu yutkunamadım gece hiç sabah biraz daha iyidim çok şükür geçen hamilelik başında da oldum böyle 2 gün rapor aldım evde yattım atlattım ilaç kullanmadan böyle giderse cumaya kadar alırım yine 2 gün rapor evde yatarım

ben azıcık kilolu hamile kaldım ama simdi kilomu burdan soylemim seninkini duyunca yanim kilolu turk tipi olabilirim (teselli)ama aldığım kilo yok hala ben hamileliklerimde kilo almam zaten pek almam yani zira istifra ve midem buna izin vermyor
ikizlerime hamileliğimde 9kg almıştım kızımdada 8 kg almıştım dogumdada hepsi gitmişti bakalım bunda henüz sıfır devamında azıcıkda olsa alırım herhal dimi (midem rahat verirse)

ıhlamur zararlı mı bilmiyordum ben grip olduğumda içmiştim ay neyse Allaha emanetler bebişlerimiz
ama gerçekten ilk kez duydum ıhlamur zararlı diye sen en iyisi başka zararlı olmayan birsey iç ama en önemlisi kendine cooook dikkat et ve bol bol dinlenmeye calıs(iş yerinde dinlenemezsinde evde tatil ilan et herseyi esin ayağına getirsin)

kızım var biliyorsunuz babasına dediki
- baba bu erkekmıs annemde kız bende bu yüzden altını değiştiremeyiz yıkayamayız sen yapıcaksın bu işleri
babamız
- ama anne annedir o yapar abilerinide o değiştirdi
kızım
- eee o zaman yanlış yamıs artık değiştiremeyiz öğrendiniz dedi

çocuk pişik olacak bu kız bana alt degisdirtmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…