Oğlancık geliyor Allah'ın izni ile. Ben de almıyorum da sadece fikrim olsun diye bakıyorum.ayrıntılı usg 14 Mart tıp bayramı günü :) ilk önce doktorum yapacakmış sonra başka bir kişiye daha yönlendirecekmiş. Hayırlısı bakalım umarım iyidir. Hissetmediğim için biraz stresliyim.Canım benimde çok sıkıntılı geçiyoor karnımdaki sertleşme ve kasılmalar canımı sıkıyor ama hamdolsun zaman geçirmeye calışıyoruz benim 16 haftada başlamıştı seyirmeler senin ilk gebelik belki ondandır bende dün ayrıntılıya girdim herşey yolundaydı şükr yarın seker yüklemesine gidicem nasipse ben 7 aya girmeden birşey almayı düşünmüyorum canım bebeğin kız mı?
Kizlar nasilsinizz?
Biz dun doktora gittik, oglumuzu gorduk, 614 gram olmus sipaaseker yuklemesi yaptirdim bi sorunyok cok sukur. Yalnizca biraz kan degerim dusmus, haplara pek dikkat etmiyordum:26: etmek gerekiyor demekki
bir bilgim yok ama cok gecmis olsun canim
Allah razi olsun canim ama persembe yada haftaya pazartsi kontrole gitmeyi dusunuyordm erkene aldim kontrol isini sali gidicem
Oğlancık geliyor Allah'ın izni ile. Ben de almıyorum da sadece fikrim olsun diye bakıyorum.ayrıntılı usg 14 Mart tıp bayramı günü :) ilk önce doktorum yapacakmış sonra başka bir kişiye daha yönlendirecekmiş. Hayırlısı bakalım umarım iyidir. Hissetmediğim için biraz stresliyim.
Allah razi olsun canim ama persembe yada haftaya pazartsi kontrole gitmeyi dusunuyordm erkene aldim kontrol isini sali gidicem
Canlar günaydınn,herkese mutlu huzurlu haftalar,maşallah akşamdan beri de rahmet eksik olmadı
selam tatlım,gaziantepteyim ben,kar yok o yüzden aklından çıkar bence,başka soğuk şeyler ye onun yerine.çok şükür haftalar geçiyo,ben son zamanlarda nasıl olurum bilmiyom ya ağırlaştım gittikçesanada günaydın ve butun herkese gunaydınnn
evet burdada yağmur var (sen hangi sehirdesin bilmiyorum ) yagsında susuz kalmayalım ama benim canım kar yemek istedi oda bu sene yağmadı nasip artık napalım
bizde isim duşunduk ve buyuk ihtimal oğullarıma uygun olsun hemde diye (oğlanlarda padişah ismi) Mehmet Bayezid diye duşunduk nasip bakalım
bu arada ben alışveriş yapmıyorum biliyorsunuz evdeyim ablam sagolsun bu bebişin çeyizi benden dedi o alıyor bana birtek yatak ve şifonyer gibi bir kac sey kalacak anlaşılan birde diyorki ablam bende lohusa geceliği alıp yanına yatsam olmazmı diyoryasım var daha doğuramam diyor
herkese kucak dolusu
selam tatlım,gaziantepteyim ben,kar yok o yüzden aklından çıkar bence,başka soğuk şeyler ye onun yerine.çok şükür haftalar geçiyo,ben son zamanlarda nasıl olurum bilmiyom ya ağırlaştım gittikçe, ayrıca bayezid on derecegüzel bir isim,ismi gibi başı devletli lur inşallah
günaydın güzeller hayırlı haftalar olsun inş.
grip oluyor gibiyim boğazlarım yanıyo burnum akıo hapşu hapşu offf hasta olmamamız lazım ya
çok şükür ki bugün yeni müdürüm iş başı yaptı inanılmaz sevinçliyim o açıdan hayırlısı olur inş bende
artık rahat rahat rapor alırım inş. ama en önemlisi benim grip olmadan atlatmam lazım
canım günaydın aman dikkat et,içebiliyosan zencefil filan neyin zararlı olmadığını da bilmiyom ama,ballı süt,aman diyim,yeni müdürün de hayırlı olsun,Allah iyilerle karşılaştırsın,sen geç olmadan bişeyler iç,bol sıvı algünaydın güzeller hayırlı haftalar olsun inş.
grip oluyor gibiyim boğazlarım yanıyo burnum akıo hapşu hapşu offf hasta olmamamız lazım ya
çok şükür ki bugün yeni müdürüm iş başı yaptı inanılmaz sevinçliyim o açıdan hayırlısı olur inş bende
artık rahat rahat rapor alırım inş. ama en önemlisi benim grip olmadan atlatmam lazım
bebuşuuum ben 5,5 kilo aldım,58 de hamiş kaldım şimdi 64,5 lardayımm,ama doktorumun bana belirlediği sınırlardayım şimdilik inşallah artmaz,iştahım kötü değil ama bir lokma fazla yiyince ruhum daralıo,nefes alamıyom resmennn,sen kaç kilo aldın,kaçtasın şimdiAmin canım benim
ay inan ben simdiden yatakda dönemiyorum kilo aldım mı hayır ama karnım cıktı ilerleyen haftalarda nasıl nefes alıcaz diye düşünüyorum zira simdiden nefes nefeseyim sen kac kilo aldın bakim
sanada günaydın canım benim veee İnsallah grip olmazsın dikkat etmelisin ıhlamur iç istersen (yada içebiliyorsan mide durumunu bilmiyorum )
canım günaydın aman dikkat et,içebiliyosan zencefil filan neyin zararlı olmadığını da bilmiyom ama,ballı süt,aman diyim,yeni müdürün de hayırlı olsun,Allah iyilerle karşılaştırsın,sen geç olmadan bişeyler iç,bol sıvı al
bebuşuuum ben 5,5 kilo aldım,58 de hamiş kaldım şimdi 64,5 lardayımm,ama doktorumun bana belirlediği sınırlardayım şimdilik inşallah artmaz,iştahım kötü değil ama bir lokma fazla yiyince ruhum daralıo,nefes alamıyom resmennn,sen kaç kilo aldın,kaçtasın şimdi
canım günaydın aman dikkat et,içebiliyosan zencefil filan neyin zararlı olmadığını da bilmiyom ama,ballı süt,aman diyim,yeni müdürün de hayırlı olsun,Allah iyilerle karşılaştırsın,sen geç olmadan bişeyler iç,bol sıvı al
bebuşuuum ben 5,5 kilo aldım,58 de hamiş kaldım şimdi 64,5 lardayımm,ama doktorumun bana belirlediği sınırlardayım şimdilik inşallah artmaz,iştahım kötü değil ama bir lokma fazla yiyince ruhum daralıo,nefes alamıyom resmennn,sen kaç kilo aldın,kaçtasın şimdi
sağol canım mide bulantısı falan yok bende olmadı hiç onlarda ıhlamur hiç içmedim zararlı diye biliyorum gerçi günde bir fincan içmekten bişey olmazda
akşam eve gidince kaynatırım olmadı grip olmamam lazım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?