günaydın herkese yeni hafta yeni duygular... haftasonu doktorumuza gittik tabi bizimki cinsiyetini göstermedi upuzun yüz üstü yatıyordu elleri çenesinde bana çekmiş inatçı bende hala her boş anımda yüz üstü yatıyorum. sonra ayrıntılıyaa girdik prof dedik iyi bakar dedik 5 dk sürdü ayrıntılı jet doktor yani doktor dedi bacagında üç çizgi var cinsiyeti kız dedi gösterdi üç çizgiyi gördüm ben zannediyorumki gösterdiği yer ayak bileği şaşırıyorum içimden ayaktan nasıl biliyo diye 5 saat sonra jeton düştü bacak arasıymış gösterdiği yer. neyse bizimki o esnada kaka yapıverdi net şekilde görüldü mesaj verdi sannımca. sonuç itibariyle kızım oluyorhayırlı evlat olurlar inşallah.
kızım var biliyorsunuz babasına dediki
- baba bu erkekmıs annemde kız bende bu yüzden altını değiştiremeyiz yıkayamayız sen yapıcaksın bu işleri
babamız
- ama anne annedir o yapar abilerinide o değiştirdi
kızım
- eee o zaman yanlış yamıs artık değiştiremeyiz öğrendiniz dedi
çocuk pişik olacak bu kız bana alt degisdirtmez
gunaydin canim cok sevindim allahm kizina saglik mutluluk versin ins .farkindamisin sizin bebis butun hunerlerini gostermisgünaydın herkese yeni hafta yeni duygular... haftasonu doktorumuza gittik tabi bizimki cinsiyetini göstermedi upuzun yüz üstü yatıyordu elleri çenesinde bana çekmiş inatçı bende hala her boş anımda yüz üstü yatıyorum. sonra ayrıntılıyaa girdik prof dedik iyi bakar dedik 5 dk sürdü ayrıntılı jet doktor yani doktor dedi bacagında üç çizgi var cinsiyeti kız dedi gösterdi üç çizgiyi gördüm ben zannediyorumki gösterdiği yer ayak bileği şaşırıyorum içimden ayaktan nasıl biliyo diye 5 saat sonra jeton düştü bacak arasıymış gösterdiği yer. neyse bizimki o esnada kaka yapıverdi net şekilde görüldü mesaj verdi sannımca. sonuç itibariyle kızım oluyorhayırlı evlat olurlar inşallah.
şimdiki çocuklar kendini ne güzel ifade ediyo be,biz böle değildik,nasıl başetcez unların tatlı diliyle bilmiyom şeker şeykızım var biliyorsunuz babasına dediki
- baba bu erkekmıs annemde kız bende bu yüzden altını değiştiremeyiz yıkayamayız sen yapıcaksın bu işleri
babamız
- ama anne annedir o yapar abilerinide o değiştirdi
kızım
- eee o zaman yanlış yamıs artık değiştiremeyiz öğrendiniz dedi
çocuk pişik olacak bu kız bana alt degisdirtmez
tatlım günaydın,hadi gözün aydın,cadılar artıyoooo,ne inatçı kızlar çıktı bizimkiler beya,benim cadı da sürekli ayakta duruyo ne demekse artık hissediyom nere durduğunugünaydın herkese yeni hafta yeni duygular... haftasonu doktorumuza gittik tabi bizimki cinsiyetini göstermedi upuzun yüz üstü yatıyordu elleri çenesinde bana çekmiş inatçı bende hala her boş anımda yüz üstü yatıyorum. sonra ayrıntılıyaa girdik prof dedik iyi bakar dedik 5 dk sürdü ayrıntılı jet doktor yani doktor dedi bacagında üç çizgi var cinsiyeti kız dedi gösterdi üç çizgiyi gördüm ben zannediyorumki gösterdiği yer ayak bileği şaşırıyorum içimden ayaktan nasıl biliyo diye 5 saat sonra jeton düştü bacak arasıymış gösterdiği yer. neyse bizimki o esnada kaka yapıverdi net şekilde görüldü mesaj verdi sannımca. sonuç itibariyle kızım oluyorhayırlı evlat olurlar inşallah.
Arkadaşlar Günaydın,
Cumartesi günü ayrıntılı ultrasyona girdim ve çok şükür ALLAH'ıma sorun yok. Yanlız kızım biraz tombiş olmuş dr. biraz kontrollü yiyelim vitamin ilacınıda kesellim dedi bebek kg olduğu için sizin sonuçlarınızı nasıl çıktı.
Geçmiş olsun... Ben maalesef hasta oldum bilegünaydın güzeller hayırlı haftalar olsun inş.
grip oluyor gibiyim boğazlarım yanıyo burnum akıo hapşu hapşu offf hasta olmamamız lazım ya
çok şükür ki bugün yeni müdürüm iş başı yaptı inanılmaz sevinçliyim o açıdan hayırlısı olur inş bende
artık rahat rahat rapor alırım inş. ama en önemlisi benim grip olmadan atlatmam lazım
gözünaydın canım benim sorun olmamasına cok sevindim benim daha var haftaya randevum detyalı için
Geçmiş olsun... Ben maalesef hasta oldum bile4 gündür yatıyorum ama geçmiyor, boğaz ağrısı öksürük var. Aman dikat et sen bari hasta olma.
Kızlar ayrıntılı usg ve şeker yüklemesi için hangi haftalarda gidiyoruz? Artık Van'daki bir hastaneye gideceğim, randevu alayım diyorum.
canım ayrıntılı için bugünlerde gitsen olur bence 20-22. haftalar arası ayrıntılı oluyor şeker yüklemesinide 24-28. haftalar arası
şeker yüklemesine ben nisan başı gidicem Allah nasip ederse 26. haftalarda falan olucam
masallah cnm size ..Kizlar nasilsinizz?
Biz dun doktora gittik, oglumuzu gorduk, 614 gram olmus sipaaseker yuklemesi yaptirdim bi sorunyok cok sukur. Yalnizca biraz kan degerim dusmus, haplara pek dikkat etmiyordum:26: etmek gerekiyor demekki
günaydın tatlım...aman eksik olmasın bi sure Allah ım bol bol gondersın rahmetıde bereketıdeCanlar günaydınn,herkese mutlu huzurlu haftalar,maşallah akşamdan beri de rahmet eksik olmadı
günaydın şekerim aman dikkat bende çok hapşırıyorum her hapşıdıgımdada korkuyom valla ..hadi bakalım hayırlısı olsun yeni mudurunuz inş iyi biridirgünaydın güzeller hayırlı haftalar olsun inş.
grip oluyor gibiyim boğazlarım yanıyo burnum akıo hapşu hapşu offf hasta olmamamız lazım ya
çok şükür ki bugün yeni müdürüm iş başı yaptı inanılmaz sevinçliyim o açıdan hayırlısı olur inş bende
artık rahat rahat rapor alırım inş. ama en önemlisi benim grip olmadan atlatmam lazım
gözün aydın cnm sağlıkla al inş kucağına ...prensesinigünaydın herkese yeni hafta yeni duygular... haftasonu doktorumuza gittik tabi bizimki cinsiyetini göstermedi upuzun yüz üstü yatıyordu elleri çenesinde bana çekmiş inatçı bende hala her boş anımda yüz üstü yatıyorum. sonra ayrıntılıyaa girdik prof dedik iyi bakar dedik 5 dk sürdü ayrıntılı jet doktor yani doktor dedi bacagında üç çizgi var cinsiyeti kız dedi gösterdi üç çizgiyi gördüm ben zannediyorumki gösterdiği yer ayak bileği şaşırıyorum içimden ayaktan nasıl biliyo diye 5 saat sonra jeton düştü bacak arasıymış gösterdiği yer. neyse bizimki o esnada kaka yapıverdi net şekilde görüldü mesaj verdi sannımca. sonuç itibariyle kızım oluyorhayırlı evlat olurlar inşallah.
masallah cnm bebiş iyi ya sende dikkat edersin artık ohhh cekiyo valla insan ayrıntılıdan sonraArkadaşlar Günaydın,
Cumartesi günü ayrıntılı ultrasyona girdim ve çok şükür ALLAH'ıma sorun yok. Yanlız kızım biraz tombiş olmuş dr. biraz kontrollü yiyelim vitamin ilacınıda kesellim dedi bebek kg olduğu için sizin sonuçlarınızı nasıl çıktı.
dr bana 25 haftama verdi seker yuklemesini cnm .Kızlar ayrıntılı usg ve şeker yüklemesi için hangi haftalarda gidiyoruz? Artık Van'daki bir hastaneye gideceğim, randevu alayım diyorum.
canım valla,hamilelikte kilo hani öle çok kontrol edilebilen bişey değilmiş,insan yaşadıkça anlıyor,ama bebeği zora sokacak olursa orda dkkat etmek gerekir sanırım,baya yasak vermiş de sağolsun,ne yiycen peki,sürekli salata mı,bi anda şişmiş dediğine göre ödem filan olmasın anım ne dersin?kızlar ben cumartesi doktordaydım süper bi fırça yedim. 13 kiloya ulaşmaşım ve oğluşum da tosuncuk olmuş 640 grdoktor bebeği bile şişirmişsin dedi diyetisyene gideceksin dedi yoksa yüksek tansiyon şeker uğraşırsın sezeryan olmak zorunda kalırsın bundan sonra hamur işi, ekmek, pilav, makarna hatta meyve bile yasak dedi bunalıma soktu beni.....
tosunucuğa da sanada maşallah canım ya baya almışsın kilo bana da dr son kontorle kadar kilo hakkında bişey demiyodu son gitiğimde sınıra yakınsın artık dedi akşamalrı yemeği az ye tatlı yeme falan dedi de bende tatlı zaten yemiyorum abartı bi iştah durumumda hiç olmadı ama kilo alıyorum sinirim bozuldu benimde neyi kesebilirim ki zaten çok yediğim bişey yok aç durmam lazım artık bende 8 kilo almışım çok aldımkızlar ben cumartesi doktordaydım süper bi fırça yedim. 13 kiloya ulaşmaşım ve oğluşum da tosuncuk olmuş 640 grdoktor bebeği bile şişirmişsin dedi diyetisyene gideceksin dedi yoksa yüksek tansiyon şeker uğraşırsın sezeryan olmak zorunda kalırsın bundan sonra hamur işi, ekmek, pilav, makarna hatta meyve bile yasak dedi bunalıma soktu beni.....
kızlar sizinle işimle ilgili bişey paylaşmak istiyorum
kasım başı müdürüm 3 aylığına izinliydi izne çıktı 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim öyle böyle 3 ay idare ettim tam gelicek dedim 10 gün daha gelmedi tam geldi 15 gün çalıştı işten ayrıldı sonra tekrar 10 gün yanlızdım bugün yeni müdürüm işe başladı bu seferde sekreter bayan haftaya p.tesi burnundan ufak bi operasyon geçircekmiş bayan olarak ikimiz olduğumuz için sekreter olmadığı zaman onun yerine mecburen ben bakıyroum şimdi biri geldi derken biri gidiyo tam ohhh çekerken bişey çıkıyo hamileliğimde 6. aya girdik çok şükür sıkıntılı durumum olmadı Allah a bin şükür olsun sadece 3. ay gibi grip oldum 2 gün rapor aldım onun dışında hiç rapor almadım alamadım yanlızdım bide dr kontorel günlerinde yarım gün sadece izin aldım ama bende artık sıkıldım ve bunaldım hamilelik ne kadar sıkıntılı olmasada iş yerinde insanların yerini doldurmak beni bunalttı artık siz benim yerimde olsanız napardınız şimdi yine bugün grip havası var üstümde yarın sabahta böle olursam gelmicem işe aile hekimine gidip gün 2 rapor isticem p.tesi günü de o bayan eğer rapor alırsa bende gitcem 1 hafta rapor alcam haksızlıkmı olur sizce hak yemeyim günaha girmeyim diye diye şu işin sitresinden hamileliğin tadına varamadım hergün acaba neler olcak bugün işyerinde diye diye bunaldım artık bu arada ben patronumdan giriş çıkış yapıp tazminatımı ödemesi için ricada bulundum kabul etmedi ama kabul ettiği çok personel oldu bu durumu ben bu kadar bunları idare ederken zaten aldığım para kesinlikle az yaptığım işe göre kredilerim var durumumu biliyolar patronda bana bi iyilik yapabilirdi yapmadı siz napardınız bu durumda akıl verin bana kafayı yicem yoksa artık burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?