2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
günaydın herkese yeni hafta yeni duygular... haftasonu doktorumuza gittik tabi bizimki cinsiyetini göstermedi upuzun yüz üstü yatıyordu elleri çenesinde bana çekmiş inatçı bende hala her boş anımda yüz üstü yatıyorum. sonra ayrıntılıyaa girdik prof dedik iyi bakar dedik 5 dk sürdü ayrıntılı jet doktor yani doktor dedi bacagında üç çizgi var cinsiyeti kız dedi gösterdi üç çizgiyi gördüm ben zannediyorumki gösterdiği yer ayak bileği şaşırıyorum içimden ayaktan nasıl biliyo diye 5 saat sonra jeton düştü bacak arasıymış gösterdiği yer. neyse bizimki o esnada kaka yapıverdi net şekilde görüldü mesaj verdi sannımca. sonuç itibariyle kızım oluyor hayırlı evlat olurlar inşallah.

gözünaydın canım benim
pembeler hazırlican yanim

Yerim ben senin akıllı bıdık kızınıııı oyy düşünceye bak çok şeker

gunaydin canim cok sevindim allahm kizina saglik mutluluk versin ins .farkindamisin sizin bebis butun hunerlerini gostermis

şimdiki çocuklar kendini ne güzel ifade ediyo be,biz böle değildik,nasıl başetcez unların tatlı diliyle bilmiyom şeker şey

tatlım günaydın,hadi gözün aydın,cadılar artıyoooo,ne inatçı kızlar çıktı bizimkiler beya,benim cadı da sürekli ayakta duruyo ne demekse artık hissediyom nere durduğunu

Arkadaşlar Günaydın,
Cumartesi günü ayrıntılı ultrasyona girdim ve çok şükür ALLAH'ıma sorun yok. Yanlız kızım biraz tombiş olmuş dr. biraz kontrollü yiyelim vitamin ilacınıda kesellim dedi bebek kg olduğu için sizin sonuçlarınızı nasıl çıktı.

gözünaydın canım benim sorun olmamasına cok sevindim benim daha var haftaya randevum detyalı için

Geçmiş olsun... Ben maalesef hasta oldum bile 4 gündür yatıyorum ama geçmiyor, boğaz ağrısı öksürük var. Aman dikat et sen bari hasta olma.

Kızlar ayrıntılı usg ve şeker yüklemesi için hangi haftalarda gidiyoruz? Artık Van'daki bir hastaneye gideceğim, randevu alayım diyorum.

Geçmiş olsun... Ben maalesef hasta oldum bile 4 gündür yatıyorum ama geçmiyor, boğaz ağrısı öksürük var. Aman dikat et sen bari hasta olma.

geçmiş olsun canım sanada in atlatırsın biran evvel o kadar dikkat ediyorum hasta olmayım diye inadına oluyo işte 3. aylarda yine olmuştum böle 2 gün raporla evde dinletip tam sarmadan atlatmıştım bugünü atlatayımda yarın da böyle olursam dr gider 2 gün rapor alırım iyice sarmadan evde dinleneyim de atlatayım

Kızlar ayrıntılı usg ve şeker yüklemesi için hangi haftalarda gidiyoruz? Artık Van'daki bir hastaneye gideceğim, randevu alayım diyorum.

canım ayrıntılı için bugünlerde gitsen olur bence 20-22. haftalar arası ayrıntılı oluyor şeker yüklemesinide 24-28. haftalar arası
şeker yüklemesine ben nisan başı gidicem Allah nasip ederse 26. haftalarda falan olucam

ben ayrıntılıya cumartesi girdim tam 22.0 dım. şeker yüklemesini beni saglık ocagı 31. haftada cagırdı anlıyamadım bende ya

kızlar ben cumartesi doktordaydım süper bi fırça yedim. 13 kiloya ulaşmaşım ve oğluşum da tosuncuk olmuş 640 gr doktor bebeği bile şişirmişsin dedi diyetisyene gideceksin dedi yoksa yüksek tansiyon şeker uğraşırsın sezeryan olmak zorunda kalırsın bundan sonra hamur işi, ekmek, pilav, makarna hatta meyve bile yasak dedi bunalıma soktu beni.....

kızlar sizinle işimle ilgili bişey paylaşmak istiyorum
kasım başı müdürüm 3 aylığına izinliydi izne çıktı 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim öyle böyle 3 ay idare ettim tam gelicek dedim 10 gün daha gelmedi tam geldi 15 gün çalıştı işten ayrıldı sonra tekrar 10 gün yanlızdım bugün yeni müdürüm işe başladı bu seferde sekreter bayan haftaya p.tesi burnundan ufak bi operasyon geçircekmiş bayan olarak ikimiz olduğumuz için sekreter olmadığı zaman onun yerine mecburen ben bakıyroum şimdi biri geldi derken biri gidiyo tam ohhh çekerken bişey çıkıyo hamileliğimde 6. aya girdik çok şükür sıkıntılı durumum olmadı Allah a bin şükür olsun sadece 3. ay gibi grip oldum 2 gün rapor aldım onun dışında hiç rapor almadım alamadım yanlızdım bide dr kontorel günlerinde yarım gün sadece izin aldım ama bende artık sıkıldım ve bunaldım hamilelik ne kadar sıkıntılı olmasada iş yerinde insanların yerini doldurmak beni bunalttı artık siz benim yerimde olsanız napardınız şimdi yine bugün grip havası var üstümde yarın sabahta böle olursam gelmicem işe aile hekimine gidip gün 2 rapor isticem p.tesi günü de o bayan eğer rapor alırsa bende gitcem 1 hafta rapor alcam haksızlıkmı olur sizce hak yemeyim günaha girmeyim diye diye şu işin sitresinden hamileliğin tadına varamadım hergün acaba neler olcak bugün işyerinde diye diye bunaldım artık bu arada ben patronumdan giriş çıkış yapıp tazminatımı ödemesi için ricada bulundum kabul etmedi ama kabul ettiği çok personel oldu bu durumu ben bu kadar bunları idare ederken zaten aldığım para kesinlikle az yaptığım işe göre kredilerim var durumumu biliyolar patronda bana bi iyilik yapabilirdi yapmadı siz napardınız bu durumda akıl verin bana kafayı yicem yoksa artık burda

Kizlar nasilsinizz?
Biz dun doktora gittik, oglumuzu gorduk, 614 gram olmus sipaa seker yuklemesi yaptirdim bi sorunyok cok sukur. Yalnizca biraz kan degerim dusmus, haplara pek dikkat etmiyordum:26: etmek gerekiyor demekki
masallah cnm size .. kana dikkat etmek gerekiyor gerçekten ihmal etme ilaçlarını bnde 2 hafta kullanmadım yazdıramamıstım dr aferim sana dedi şimdi yine basladım
Canlar günaydınn,herkese mutlu huzurlu haftalar,maşallah akşamdan beri de rahmet eksik olmadı
günaydın tatlım...aman eksik olmasın bi sure Allah ım bol bol gondersın rahmetıde bereketıde
günaydın şekerim aman dikkat bende çok hapşırıyorum her hapşıdıgımdada korkuyom valla ..hadi bakalım hayırlısı olsun yeni mudurunuz inş iyi biridir
gözün aydın cnm sağlıkla al inş kucağına ...prensesini
masallah cnm bebiş iyi ya sende dikkat edersin artık ohhh cekiyo valla insan ayrıntılıdan sonra
dr bana 25 haftama verdi seker yuklemesini cnm .

canım valla,hamilelikte kilo hani öle çok kontrol edilebilen bişey değilmiş,insan yaşadıkça anlıyor,ama bebeği zora sokacak olursa orda dkkat etmek gerekir sanırım,baya yasak vermiş de sağolsun,ne yiycen peki,sürekli salata mı,bi anda şişmiş dediğine göre ödem filan olmasın anım ne dersin?

tosunucuğa da sanada maşallah canım ya baya almışsın kilo bana da dr son kontorle kadar kilo hakkında bişey demiyodu son gitiğimde sınıra yakınsın artık dedi akşamalrı yemeği az ye tatlı yeme falan dedi de bende tatlı zaten yemiyorum abartı bi iştah durumumda hiç olmadı ama kilo alıyorum sinirim bozuldu benimde neyi kesebilirim ki zaten çok yediğim bişey yok aç durmam lazım artık bende 8 kilo almışım çok aldım

fedakarlık yapıosunda ne oluyor.. boşver al raporunu otur evinde dinlen bi güzel.... bende ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı dr iki hafta evde yatmam gerektiğini hiç hareket etmemem gerektiğini söylemişti bende evdeydim...fakat patronum çalışanlara bu nasıl bir hamilelik ben böyle bişey görmedim diyerek arkamdan konuşmuş ve bu konuşmasından bi kaç gün sonra düşük yaptım...bu sefer vicdan yapmış sanırım niye düştü niye düştü diye çalışanlara sormuş...o yüzden ben bu konuda patronuma helal etmiyorum hakkımı benim günahımı aldı...o yüzden sende en ufak bi rahatsızlığında raporunu al kimse karışamaz yasal bişey sonuçta...patron milleti ne yaparsan yap trip atıyorlar zaten iyi de olsan kötüde olsan boşver takma kafana... bende haftaya pazartesi ayrıntılıya gircem şeker yüklemesi yaptırcam işe gitmiycem patron ne düşünürse düşünsün evladım daha önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…