tosunucuğa da sanada maşallah canım ya baya almışsın kilo bana da dr son kontorle kadar kilo hakkında bişey demiyodu son gitiğimde sınıra yakınsın artık dedi akşamalrı yemeği az ye tatlı yeme falan dedi de bende tatlı zaten yemiyorum abartı bi iştah durumumda hiç olmadı ama kilo alıyorum sinirim bozuldu benimde neyi kesebilirim ki zaten çok yediğim bişey yok aç durmam lazım artık bende 8 kilo almışım çok aldım
canım valla,hamilelikte kilo hani öle çok kontrol edilebilen bişey değilmiş,insan yaşadıkça anlıyor,ama bebeği zora sokacak olursa orda dkkat etmek gerekir sanırım,baya yasak vermiş de sağolsun,ne yiycen peki,sürekli salata mı,bi anda şişmiş dediğine göre ödem filan olmasın anım ne dersin?
masallah mı desem ne desem biraz dikkat et mi desem bilemedim cnm bnmde sen gıbı ogluş tosun pasa olacak heralde ...sekerinede bi bakılsın eger yuksek cıkarsa sen o zaman gopr fırcayıkızlar ben cumartesi doktordaydım süper bi fırça yedim. 13 kiloya ulaşmaşım ve oğluşum da tosuncuk olmuş 640 grdoktor bebeği bile şişirmişsin dedi diyetisyene gideceksin dedi yoksa yüksek tansiyon şeker uğraşırsın sezeryan olmak zorunda kalırsın bundan sonra hamur işi, ekmek, pilav, makarna hatta meyve bile yasak dedi bunalıma soktu beni.....
kızlar sizinle işimle ilgili bişey paylaşmak istiyorum
kasım başı müdürüm 3 aylığına izinliydi izne çıktı 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim öyle böyle 3 ay idare ettim tam gelicek dedim 10 gün daha gelmedi tam geldi 15 gün çalıştı işten ayrıldı sonra tekrar 10 gün yanlızdım bugün yeni müdürüm işe başladı bu seferde sekreter bayan haftaya p.tesi burnundan ufak bi operasyon geçircekmiş bayan olarak ikimiz olduğumuz için sekreter olmadığı zaman onun yerine mecburen ben bakıyroum şimdi biri geldi derken biri gidiyo tam ohhh çekerken bişey çıkıyo hamileliğimde 6. aya girdik çok şükür sıkıntılı durumum olmadı Allah a bin şükür olsun sadece 3. ay gibi grip oldum 2 gün rapor aldım onun dışında hiç rapor almadım alamadım yanlızdım bide dr kontorel günlerinde yarım gün sadece izin aldım ama bende artık sıkıldım ve bunaldım hamilelik ne kadar sıkıntılı olmasada iş yerinde insanların yerini doldurmak beni bunalttı artık siz benim yerimde olsanız napardınız şimdi yine bugün grip havası var üstümde yarın sabahta böle olursam gelmicem işe aile hekimine gidip gün 2 rapor isticem p.tesi günü de o bayan eğer rapor alırsa bende gitcem 1 hafta rapor alcam haksızlıkmı olur sizce hak yemeyim günaha girmeyim diye diye şu işin sitresinden hamileliğin tadına varamadım hergün acaba neler olcak bugün işyerinde diye diye bunaldım artık bu arada ben patronumdan giriş çıkış yapıp tazminatımı ödemesi için ricada bulundum kabul etmedi ama kabul ettiği çok personel oldu bu durumu ben bu kadar bunları idare ederken zaten aldığım para kesinlikle az yaptığım işe göre kredilerim var durumumu biliyolar patronda bana bi iyilik yapabilirdi yapmadı siz napardınız bu durumda akıl verin bana kafayı yicem yoksa artık burda
Bilgecanım,özelde izin ne kadar sıkıntılıdır biliyorum,hele de gebelik hiç istenmeyen bir durumdur malesef,geçen burda bi adam öle bi laf etti,benim hamile olduğumu bilmiyodu,eliniznden gelse kısırlaştırırlsınız dedim,sinirlendim,bayanlar kadar da titiz çalışmıyolar gerçek bu,şimdi senin tazminata hayır diyen bu yeni gelen müdürün mü?bi de sana neden hayır dedi,yıldırıp seni germek mi istedi o kısmını anlamadım,ama izin konusuna gelince hani çook kötü değilsen idare et ama rahatsız olduğunu zor durumda kalırsan gideceğini sölersin,yani göstermelik kaldığını,işlerle fazla ilgilenemeceğini de bilsinler,sırf sekreter yok diye kaldım dersin,ama tabi şartlar farklı olursa çekersin raporu eve gidersin hani benim niyetim arayı daha da yumuşatıp şu tazminat işini nasıl halledebilirsin onu öğrenmek...kızlar sizinle işimle ilgili bişey paylaşmak istiyorum
kasım başı müdürüm 3 aylığına izinliydi izne çıktı 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim öyle böyle 3 ay idare ettim tam gelicek dedim 10 gün daha gelmedi tam geldi 15 gün çalıştı işten ayrıldı sonra tekrar 10 gün yanlızdım bugün yeni müdürüm işe başladı bu seferde sekreter bayan haftaya p.tesi burnundan ufak bi operasyon geçircekmiş bayan olarak ikimiz olduğumuz için sekreter olmadığı zaman onun yerine mecburen ben bakıyroum şimdi biri geldi derken biri gidiyo tam ohhh çekerken bişey çıkıyo hamileliğimde 6. aya girdik çok şükür sıkıntılı durumum olmadı Allah a bin şükür olsun sadece 3. ay gibi grip oldum 2 gün rapor aldım onun dışında hiç rapor almadım alamadım yanlızdım bide dr kontorel günlerinde yarım gün sadece izin aldım ama bende artık sıkıldım ve bunaldım hamilelik ne kadar sıkıntılı olmasada iş yerinde insanların yerini doldurmak beni bunalttı artık siz benim yerimde olsanız napardınız şimdi yine bugün grip havası var üstümde yarın sabahta böle olursam gelmicem işe aile hekimine gidip gün 2 rapor isticem p.tesi günü de o bayan eğer rapor alırsa bende gitcem 1 hafta rapor alcam haksızlıkmı olur sizce hak yemeyim günaha girmeyim diye diye şu işin sitresinden hamileliğin tadına varamadım hergün acaba neler olcak bugün işyerinde diye diye bunaldım artık bu arada ben patronumdan giriş çıkış yapıp tazminatımı ödemesi için ricada bulundum kabul etmedi ama kabul ettiği çok personel oldu bu durumu ben bu kadar bunları idare ederken zaten aldığım para kesinlikle az yaptığım işe göre kredilerim var durumumu biliyolar patronda bana bi iyilik yapabilirdi yapmadı siz napardınız bu durumda akıl verin bana kafayı yicem yoksa artık burda
tosunucuğa da sanada maşallah canım ya baya almışsın kilo bana da dr son kontorle kadar kilo hakkında bişey demiyodu son gitiğimde sınıra yakınsın artık dedi akşamalrı yemeği az ye tatlı yeme falan dedi de bende tatlı zaten yemiyorum abartı bi iştah durumumda hiç olmadı ama kilo alıyorum sinirim bozuldu benimde neyi kesebilirim ki zaten çok yediğim bişey yok aç durmam lazım artık bende 8 kilo almışım çok aldım
ciddi kilo almışsınız gerçekten ben daha hiç kilo almadım... doktor çok iyi gittiğimizi söylemişti 2 hafta önce umarım böylede devam eder çünkü kilolu hamile kaldım....
masallah mı desem ne desem biraz dikkat et mi desem bilemedim cnm bnmde sen gıbı ogluş tosun pasa olacak heralde ...sekerinede bi bakılsın eger yuksek cıkarsa sen o zaman gopr fırcayı
kuşum hoşgeldin ya nasılsın bakalım,bi ce deyip gitcen mi yine,bi resim at da gören maşallah desinmasallah cnm size ..kana dikkat etmek gerekiyor gerçekten ihmal etme ilaçlarını bnde 2 hafta kullanmadım yazdıramamıstım dr aferim sana dedi şimdi yine basladım
günaydın tatlım...aman eksik olmasın bi sure Allah ım bol bol gondersın rahmetıde bereketıde
günaydın şekerim aman dikkat bende çok hapşırıyorum her hapşıdıgımdada korkuyom valla ..hadi bakalım hayırlısı olsun yeni mudurunuz inş iyi biridir
gözün aydın cnm sağlıkla al inş kucağına ...prensesini
masallah cnm bebiş iyi ya sende dikkat edersin artık ohhh cekiyo valla insan ayrıntılıdan sonra
dr bana 25 haftama verdi seker yuklemesini cnm .
Bilgecanım,özelde izin ne kadar sıkıntılıdır biliyorum,hele de gebelik hiç istenmeyen bir durumdur malesef,geçen burda bi adam öle bi laf etti,benim hamile olduğumu bilmiyodu,eliniznden gelse kısırlaştırırlsınız dedim,sinirlendim,bayanlar kadar da titiz çalışmıyolar gerçek bu,şimdi senin tazminata hayır diyen bu yeni gelen müdürün mü?bi de sana neden hayır dedi,yıldırıp seni germek mi istedi o kısmını anlamadım,ama izin konusuna gelince hani çook kötü değilsen idare et ama rahatsız olduğunu zor durumda kalırsan gideceğini sölersin,yani göstermelik kaldığını,işlerle fazla ilgilenemeceğini de bilsinler,sırf sekreter yok diye kaldım dersin,ama tabi şartlar farklı olursa çekersin raporu eve gidersin hani benim niyetim arayı daha da yumuşatıp şu tazminat işini nasıl halledebilirsin onu öğrenmek...
kuşum hoşgeldin ya nasılsın bakalım,bi ce deyip gitcen mi yine,bi resim at da gören maşallah desin
bak sen merak ettim şimdi limin yorumuna attın kız ben de bakayım,gördüm mü yoksaaa,ben de bb krem aldım kapattım sivilceleri,göğüsler ayrı gidiyo göbek ayrı,hadi bakalım Allah sonumuzu hayıretsinnereye gıı buraya mı göbişkomıun resmini bi ara faceye attıydım ama yorumların iç,ne atttım öylece kaynasın diye merak edenler için ..senide gördük vala sana masallah sekerim bnden azsın ama göbüşko ilerde bnden yazık bana hıhhh
canım benim ya kıyamam sana al raporunu tabi sende doktor günleri bari gitme dinlen bizimkiler anlamıyo geçen ayrıntılı için izin aldım patron bişey demedi tamm dedi 1,30 da çıktım işten düşün 5 paydos zaten patron gelcekmisin geri dedi gelemem dedim 2 hastaneey gidicem yetişemem dedim iyi dedi arkadan başka dangalak patron yalaması bi müdür atladı benim müdürüm değil ama o eee erken gidiyon geri gelmiceksen dedi işim bitcek olsa gelirim dedi erkeni mi var 2 hastaneye gitcem dedim arayın randevu saatlerini iki hastaneden öğrenin bana caz yapma dedim o gün akşam 7 de evdeydim ben çok şükür hamilelikte bi sıkıntı yaşamadım öle bulantı kusma vs. bunlarda olmadı şansıma Allah a bin şükür olsun ama bunaldım artık yanlız olup bütün işin ağırlığı üstümde olmasındanfedakarlık yapıosunda ne oluyor.. boşver al raporunu otur evinde dinlen bi güzel.... bende ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı dr iki hafta evde yatmam gerektiğini hiç hareket etmemem gerektiğini söylemişti bende evdeydim...fakat patronum çalışanlara bu nasıl bir hamilelik ben böyle bişey görmedim diyerek arkamdan konuşmuş ve bu konuşmasından bi kaç gün sonra düşük yaptım...bu sefer vicdan yapmış sanırım niye düştü niye düştü diye çalışanlara sormuş...o yüzden ben bu konuda patronuma helal etmiyorum hakkımı benim günahımı aldı...o yüzden sende en ufak bi rahatsızlığında raporunu al kimse karışamaz yasal bişey sonuçta...patron milleti ne yaparsan yap trip atıyorlar zaten iyi de olsan kötüde olsan boşver takma kafana... bende haftaya pazartesi ayrıntılıya gircem şeker yüklemesi yaptırcam işe gitmiycem patron ne düşünürse düşünsün evladım daha önemli...
seninde işin zor canım biliyorum seni ya mesai saatleri çok yanlızsın heel ctesi boşu boşuna tutuyolar seni de beni de yok canım ben patrona dedim birkaç kez yetişemiyorum bu kadar geliyo elimden hamileliğini mazeret yapma bana dedi yapmıyorum onunla bi alakası yok yanlız genel muh. nasıl yetişeyim diyorum anlamıyo kimse halimi ama cidden bunaldım artık ihtiyacım olmasa bir dk çalışmıcam gitcem evimde yatcam ama ihtiyacım var kredilerimiz var oğluşa daha iyi bişeyler yapalım istiyoruz tmm bu patronu ilgilendirmez ama gerçekten aldığım para yaptığım işe göre bedavamasallah mı desem ne desem biraz dikkat et mi desem bilemedim cnm bnmde sen gıbı ogluş tosun pasa olacak heralde ...sekerinede bi bakılsın eger yuksek cıkarsa sen o zaman gopr fırcayı
cnm bence hakılsın ınana bnde sende farksız degılım 1,5 senedır zam yapmadı hamilelğimden beri rapor almadım c.tesi gunu bıle 7 ye kadar burdayım dr kontrollerımde öğlene kadar degıl en fazla 10 veya 11 kadar izinim subedeyim ve tekim bnden baska kımse yok . o kadar bunaldım ki su mayısı ınan ıple cekıyorum senın patronda amma vefasızmıs gercı hepsı aynıda ne olur sankı bıde sen hamıle halınle dıger yerlerede yetişmeye calısıyorsun eger bunlar bunu gormuyorsa onların hödüklüğü ne diyim bn şimdi sede rapor al gelme cnm o zama kıymetını anlasınlar madem vermıyor dıyorsun tazmınatı dınlen stres atarsın
canım müdür değil tazminata hayır diyen patron 5 6 ay önce 13 yıllık bi elemanı ev alıcaktı nakite ihtiyacı vardı rica etti patrona giriş çıkışla hakkını aldı yani patron bu durumlarda insiyatifliydi giriş çıkışla hak ödüyodu bende rica ettim kredi ödediğimi biliyolar şimdi hamileyim bebiş masrafları çok onuda biliyolar buna dayanarak rica ettim kabul etmedi çokta bi para değildi yani tazminatım zaten 4 aydır yanlız çalışıyorum müdüre maaş ödemesin onu bile düşünsen müdüre ödemediği maaş yarısı anca etcekti tazminat e ben yanlızım diye bana ne maaş farkı verildi ne bişey çok dertliyim bu konuda çokBilgecanım,özelde izin ne kadar sıkıntılıdır biliyorum,hele de gebelik hiç istenmeyen bir durumdur malesef,geçen burda bi adam öle bi laf etti,benim hamile olduğumu bilmiyodu,eliniznden gelse kısırlaştırırlsınız dedim,sinirlendim,bayanlar kadar da titiz çalışmıyolar gerçek bu,şimdi senin tazminata hayır diyen bu yeni gelen müdürün mü?bi de sana neden hayır dedi,yıldırıp seni germek mi istedi o kısmını anlamadım,ama izin konusuna gelince hani çook kötü değilsen idare et ama rahatsız olduğunu zor durumda kalırsan gideceğini sölersin,yani göstermelik kaldığını,işlerle fazla ilgilenemeceğini de bilsinler,sırf sekreter yok diye kaldım dersin,ama tabi şartlar farklı olursa çekersin raporu eve gidersin hani benim niyetim arayı daha da yumuşatıp şu tazminat işini nasıl halledebilirsin onu öğrenmek...
canım anlattığın durumda patron hakkını ödemek zorunda zaten bizim durum farklı ben giriş çıkış yapsın devam edeyim dedim hakkımı alıp ihtiycaım var diye başkalarına yaptı bunu o yüzden rica ettim bende doğumdan sonra çalışcaktım yani çalışmam lazım normal şartlarda ama tazminat ödemediği için burda çalışmayı düşünmüyorum artık ilk fırsatta ayrılırım çok ayıp etti çünkü kimseye ödemese amenna ama ödiyodu normalda yapıyodu bunu inş eşim güzel bi zam alırda bide babamın bazı iş durumları var eğer olursa kesinlikle çalışmıcam doğumdan sonra olmazsa en azından 1 2 sene daha çalışmam şart nasip artık hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle olsunkızlar iş yerinde olan bi olayı anlatıcam size şimdi.. bi arkadaş vardı hamileydi hamilelik izni geldiğinde 32. haftada hemen izne çıtı bebeği doğdu ve bebeği henüz 2 aylıkken raporu bitti ve işe başlaması gerekiyordu... fakat el kadar bebeği bırakamayacağı için gelip patronla konuştu ve 6 ay ücretsiz izin istedi...patron yasaları bilmiyorum muhasebeciyle görüşürüz ne gerekiyorsa yaparız dedi ve kızı güle oynaya evine yolladı... aradan yaklaşık 1 ay geçtş ve bana dedi ki arayın söyleyin x bayanın çıkışını yapıcaz sigortasını ben ödemek zorunda değilim heryerde böyle dedi... kızı aradım anlattım işçi grubu diye cahil olarak görüyor patron milleti bi kendi akıllı ya... kız da bana dedi o zaman tüm haklarımı versin ben çıkayım dedi... neden işe döndüğümde sıfırdan başlayan bir eleman gibi olacam ben dedi patronda sinirlendi etti ama tazminatını verdi... vermekte zorunda bunu unutmayın... yasal haklarınızı iyice araştırın ve çok istikrarlı olun.. asla kendinizden ödün vermeyin kızlar....
bak sen merak ettim şimdi limin yorumuna attın kız ben de bakayım,gördüm mü yoksaaa,ben de bb krem aldım kapattım sivilceleri,göğüsler ayrı gidiyo göbek ayrı,hadi bakalım Allah sonumuzu hayıretsin
canım benim ya kıyamam sana al raporunu tabi sende doktor günleri bari gitme dinlen bizimkiler anlamıyo geçen ayrıntılı için izin aldım patron bişey demedi tamm dedi 1,30 da çıktım işten düşün 5 paydos zaten patron gelcekmisin geri dedi gelemem dedim 2 hastaneey gidicem yetişemem dedim iyi dedi arkadan başka dangalak patron yalaması bi müdür atladı benim müdürüm değil ama o eee erken gidiyon geri gelmiceksen dedi işim bitcek olsa gelirim dedi erkeni mi var 2 hastaneye gitcem dedim arayın randevu saatlerini iki hastaneden öğrenin bana caz yapma dedim o gün akşam 7 de evdeydim ben çok şükür hamilelikte bi sıkıntı yaşamadım öle bulantı kusma vs. bunlarda olmadı şansıma Allah a bin şükür olsun ama bunaldım artık yanlız olup bütün işin ağırlığı üstümde olmasından
seninde işin zor canım biliyorum seni ya mesai saatleri çok yanlızsın heel ctesi boşu boşuna tutuyolar seni de beni de yok canım ben patrona dedim birkaç kez yetişemiyorum bu kadar geliyo elimden hamileliğini mazeret yapma bana dedi yapmıyorum onunla bi alakası yok yanlız genel muh. nasıl yetişeyim diyorum anlamıyo kimse halimi ama cidden bunaldım artık ihtiyacım olmasa bir dk çalışmıcam gitcem evimde yatcam ama ihtiyacım var kredilerimiz var oğluşa daha iyi bişeyler yapalım istiyoruz tmm bu patronu ilgilendirmez ama gerçekten aldığım para yaptığım işe göre bedava
canım müdür değil tazminata hayır diyen patron 5 6 ay önce 13 yıllık bi elemanı ev alıcaktı nakite ihtiyacı vardı rica etti patrona giriş çıkışla hakkını aldı yani patron bu durumlarda insiyatifliydi giriş çıkışla hak ödüyodu bende rica ettim kredi ödediğimi biliyolar şimdi hamileyim bebiş masrafları çok onuda biliyolar buna dayanarak rica ettim kabul etmedi çokta bi para değildi yani tazminatım zaten 4 aydır yanlız çalışıyorum müdüre maaş ödemesin onu bile düşünsen müdüre ödemediği maaş yarısı anca etcekti tazminat e ben yanlızım diye bana ne maaş farkı verildi ne bişey çok dertliyim bu konuda çok
canım anlattığın durumda patron hakkını ödemek zorunda zaten bizim durum farklı ben giriş çıkış yapsın devam edeyim dedim hakkımı alıp ihtiycaım var diye başkalarına yaptı bunu o yüzden rica ettim bende doğumdan sonra çalışcaktım yani çalışmam lazım normal şartlarda ama tazminat ödemediği için burda çalışmayı düşünmüyorum artık ilk fırsatta ayrılırım çok ayıp etti çünkü kimseye ödemese amenna ama ödiyodu normalda yapıyodu bunu inş eşim güzel bi zam alırda bide babamın bazı iş durumları var eğer olursa kesinlikle çalışmıcam doğumdan sonra olmazsa en azından 1 2 sene daha çalışmam şart nasip artık hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle olsun
cnm yaaa gercekten gecim sıkıntısı zor Allahn yardımcın olsun sen tekrar donecekmıydın işe dönecceksen eger idare et bıraz daha sık dişini napıcan mecburuz 2 kuruş para veriyolar afedersin ağzımızada ediyolar ...ama yok gercekten cok bunaldıysan rapor al derım bnde sana yoksa bebişide senle beraber huzursuz olur geçim sıkıntısı zor bnde kiradayım bebğim için biraz daha iyi seyler yapabileyim eşim darlanmasın yetişebilsin diye calışıyorum yoksa burda bi dk durmamda neyse sosyal hak yok maasa zam yok 1 gun tatıl gunde 10 saat çalışma gelde bunalma arkadas
aynen ya sabah iş yerinde arkadaş soruyo hafta sonun nasıl geçti Allaşkına nasıl geçsin bi pazar koşturmaca bebiş için nerde ne var bakalım araştıralım evde çamaşır yıka as katla ütüle yemek yap bu kadar yani bir günde napabilirm başka herşeyi geçtim yanlız olmak beni daraltı artık işlerin peşine koş dur eksiklerin yerini doldur maaş farkını falan geçti bi teşekkür bile yok herkez üstüne üstüne gelir bir kat emrdiven var artık o merdiveni bile inip çıkmak zor geliyor hamile bu kız biz çıaklım yanına denmez herkez ayağına herşeyi ister benim doğumdan sonra işe dönmem lazım yani şuanda bi aksilik olmasa doğum iznine doğuma 2 3 hafta kala çıkmayı planlıyorum haziran sonuna kadar burdayım yani doğumdan sonra kalan raporlarımı kullanayım diyorum bu arada önümüzdeki ay hem eşimi zam alıcak hem ben zam alıcam ben o kadar şeye katlanmış olsamda çok bir zam beklemiyorum ama eşim inş güzel bi zam alırsa bide babamın bi iş durumu var o olursa mayıs sonu belli olucak yani ihtimallerin hepsi bizim açımızdan olumlu olursa doğumdan sonra çalışmıcam çünkü annemde çalışıyo bebişe bakcak kimse yok benim işten çıkmam daha mantıklı olucak anneme 5 yıl kaldı emeklilliğine annem iştren çıksa onun sgk sını da ödememiz lazım artı bi masraf maaş olarak annemle ben aynı maaşı alıyoruz zaten bakalım çalışırsamda ne kadar istemesemde kv rica etcez 1 1,5 yaşına kadar bakabilrimi diye
Allah gönlünde olanı versin inş cnm ...inş bebişini kendin buyutursün bn büyük konusmiym bn istesem belki kv bakar ama gönlüm el vermiyo işte yanında olmak istiyoum bebeğimin kokusunu duymak isterim ama bnde mecbur kalsam senın gıbı dvm ederdım heralde gerçi hayatın ne getireceği belli deği çok şükür Rabbim e eşimin maaşı gayet iyi ..ama gel görki iş yerlerine ne kadar güvenebilirsin bn işten çıkacağımı söylemiycem bnm patrona ama doğum paramı aldıktan sonra bakıcak kımsem yok dıyıp cıkacam artık napiim
benimde hiç içimden kv baktırmak gelmiyor ama mecbur kalırsam da yapcak bişeyim yok çünkü kadın tutsan biraz araştırdık en az 600 tl ye bakıyolar ne kadar güvenebilceksin hadi güvendin 600 tl az para değil ki ben kaç paraya çalışcam o zaman kv sevmiyorum ama en azından mecbur kalırsam oğluşuma iyi bakar ondan eminim eşiminde maaşı Allah bin bereket versin çok iyi bide kaç senedir hep güzel zam yaptılar bu senede öncekiler gibi güzel bi zam yaparlarsa inş yaparlar çok iyi olur çalışmamam için bir artı olucak biz çok yüksek krediler ödüyoruz şuanda 3 yıllık kısa vadeli çok yüksek rakamlar çektik sıkışırız ama hemen biter uzundan uzadıya kredi ödemeyiz dedik 2 yıl kaldı Allah ın izniyle bu iki yılıda atlattık mı baya bi rahatlıcaz kredi dışında bi borcumuz yok çok şükür sadece kredi ödüyoruz ama rakam çok yüksek işte hayırlısı bebişlerimizde nasibiyle gelicektir buna inanıyorum hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle olsun ama şu ara işte iş olayı beni daraltı iyice yarın sabah zaten yine böyle kalkarsam gelmicem akşamdan da iş yerine sölicem grip gibiyim yarın kötü olursam doktora gitcem dicem
valla aynen öyle dedi canım salata ağırlıklı besleneceksin yanında et yiyebilirsin sadece ded(ekmeksiz) ve ben eti çok zor yerim hiç sevmem. oğluşumunda 100 gr fazlası var 1 hafta önden gidiyor offff gerçekten fazla yemiyorum ama alıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?