günaydın herkese hayırlı sabahlar iyi çalışmalar
günadınlarrrr
dün öğleden sonra belim ağrıdı epey tabi karnımda facedeki haberlerden sonra korkmadım desem yalan olur sürekli yürüdüm iş yerinde :26: eve gittim yine aynı neyse yemek yaptım falan akşam faslı bitince uzandım oğluma dedim ki annecim kardeşinle konuş bakalım sana tepki verecekmi
elini karnıma koyup tontişim hadi abiye bir tekme at bakalım dedibir süre sonra şimdiye kadar en güçlü hareketini hissettim anne bak tepikledi beni diyo yavrum sonra bir iki kez daha denedi yine aynı abisini çok sevecek kızım
sonra eşim koydu elini o zamanda tekme değilde yer değiştiriyo gibiydi sanki içerde yüzüyo gibi eşimde diyoki acaba yerimi dar geliyo heeee dedim yeri dar geliyo başladık gülmeye bunlar olana ve bebeğim hareket edene kadar çok korktum sanırım sizinde bahsettiğiniz gibi yorgunluk ve hareketsizlik ağrı yapıyo
cancanlar günaydın hayırlı günler
23. haftaya girmiş olmanın sevinci mutluluğu üzerimizde bugün mutluluğumuz daim olsun cümlemizde inş.
ahh canım yaaa gunduz insan oynadığını daha az anlıyor koşturmacadan ama hep korkuyor sonra yatıpda heeeey burdayız bizide duşunun diyen tekmeyi yiyince rahatlıyoruz napalım annelikde ilk öğrenilen duygu iste bu ENDİŞE
günaydın canım sanırım sürekli oturduğumuz için bazı ağrılar oluyo dünde benim kasık bölgem ağrıdı hep facedekileri duyunca tabi bende korkmadım değil eve gittim yemek yaptım yedik ve hemen yattım oğluşumu dinlemeye dediğin gibi tepikler başlayınca rahatladım Rabbim sağ salim evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin bak senin kızçe seni sitrese sokmuş akşam abiye babaya ne cilveler yapmış abiside nasıl mutlu olmuştur tekmeleri hissedince kıyamam ben ona yagünadınlarrrr
dün öğleden sonra belim ağrıdı epey tabi karnımda facedeki haberlerden sonra korkmadım desem yalan olur sürekli yürüdüm iş yerinde :26: eve gittim yine aynı neyse yemek yaptım falan akşam faslı bitince uzandım oğluma dedim ki annecim kardeşinle konuş bakalım sana tepki verecekmi
elini karnıma koyup tontişim hadi abiye bir tekme at bakalım dedibir süre sonra şimdiye kadar en güçlü hareketini hissettim anne bak tepikledi beni diyo yavrum sonra bir iki kez daha denedi yine aynı abisini çok sevecek kızım
sonra eşim koydu elini o zamanda tekme değilde yer değiştiriyo gibiydi sanki içerde yüzüyo gibi eşimde diyoki acaba yerimi dar geliyo heeee dedim yeri dar geliyo başladık gülmeye bunlar olana ve bebeğim hareket edene kadar çok korktum sanırım sizinde bahsettiğiniz gibi yorgunluk ve hareketsizlik ağrı yapıyo
papatyam dün eşimede anlattım facedeki durumu oda bana okuma böyle şeyleri diye söylendi azıcıkinan oğlumda da facede ve kkda konuşuyoduk o zamanda yaşı ilerlemiş olan,genç olan vs vardı ama hiç böylesine çok sorun yaşayan olmamıştı Rabbim beterinden saklasın tabi ama yıllar ilerledikçe herşey zorlaşıyo sanırım inş hepimiz sağlıcakla sonlandırırz hamileliğimizi
ilk bebekte pipirikli olur sanırdım ama ben ikincide daha evhamlıyım ilkinde cahillikmidir nedir 9 aylıkken cam bile sildim bunda mümkün değil
Her yeni bir haftaya girince bende cok heyecanlanıyorum cok güzel bir duygu birde büyüdükçe tekmelerde degişiyorya oda ayrı bir güzel
günaydın canım sanırım sürekli oturduğumuz için bazı ağrılar oluyo dünde benim kasık bölgem ağrıdı hep facedekileri duyunca tabi bende korkmadım değil eve gittim yemek yaptım yedik ve hemen yattım oğluşumu dinlemeye dediğin gibi tepikler başlayınca rahatladım Rabbim sağ salim evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin bak senin kızçe seni sitrese sokmuş akşam abiye babaya ne cilveler yapmış abiside nasıl mutlu olmuştur tekmeleri hissedince kıyamam ben ona ya
bence yasında etkisi var ben artık daha buyugumhamileliklerim digerlerindede zordu ama bu başka zor zira gençlik sabrı gucu yok buda etkiliyor
bende 7 aylık cam silmiştim
ya bugünlerde sol bacağımın bitim noktasında (afedersin cinsel bölgenin bitimi ile bacağın başladığı yer varya orası adını bilemedim yerin) acaip ağrıyor yaaa yasayan varmı acep
Kv yi gonderdim geldim kizlaarrbugun 24+0 olduuuuukkk. Ayyy cok heyecanlii, yarin takvimde 25.hafta yazacaaakk
bende oturmaya bağlıyorum bilgecim 2 haftadır hava acayip yağmurlu öğlen arası falanda yürüyemedim hareketsizlik kötü acık ılınsa hava akşam yemeğinden sonra paşayla çıkarım.abiye çok tepki veriyo ama abiside onunla hergün konuşur sarılır karnımı öper,tontişim iyi geceler der kız milleti işte ilgiyi seviyo
kesinlikle yaşın etkisi tartışılmazbir ara bende oluyodu o ağrı 2 taraflı ayağa kalkınca 8-10 adım yürümeden açılamıyodum,altını ıslatmış bebekler gibi yürüyodum bu ara pek yok inş seninkide geçer
maşallah maşallah epey büyüttün sen kvdeyede Allah kavuştursun
günaydın herkese hayırlı sabahlar iyi çalışmalar
cancanlar günaydın hayırlı günler
23. haftaya girmiş olmanın sevinci mutluluğu üzerimizde bugün mutluluğumuz daim olsun cümlemizde inş.
herkese günaydın ve sanada günaydın canlarım benim
Kv yi gonderdim geldim kizlaarrbugun 24+0 olduuuuukkk. Ayyy cok heyecanlii, yarin takvimde 25.hafta yazacaaakk
Canlarım günaydınn,inşallah hepimiz güzel haberler alırız,sabah işlerimi bitirdim,geldimm,nasılsınız bakalımmgünadınlarrrr
Canlarım günaydınn,inşallah hepimiz güzel haberler alırız,sabah işlerimi bitirdim,geldimm,nasılsınız bakalımmnagicanımm senin eymen böle yaptıkça insanın kardeş yapası geliyo bi de tosun diyo be zıpırrr bak gör bebiş onun sesine nasıl da alışacak,doğunca da tepkisini ona verecek,ben de akşam makarna yaptım,eşim gelmemişti daha,bi baktım ben baya kızıma makarna tarifi veriyom,babanda seviyo o yüzden haftada bir yapıyom fiilan diyom kafayı mı tırlattım dedim acebeee
http://caploonba.com/bebek-odalari/tropiko.cap
kızlar haftasonu annemle bütün siteleri gezdik. orda bebek mobilyaları satılan bi sokak var altüst ettik en sonunda bebek odası bunu begendim. sonradan yatağı büyüyor şifonyerler ayrılıp bi kısmı çalışma masasına dönüşüyor yani 12-13 yaşına kadar kullanırsınız dediler, ayrıca mobilyalarda boya yokmuş sadece vernik varmış. siparişini verdik fiyatlar da uygundu tavsiye ederim. kampanya bu ayın 20 sine kadar sürecekmiş yaza fiyatlar artar dedi acele etmek istemiyorum ama bi taraftan da şimdiden bazı şeyleri halletmek lazım
Canlarım günaydınn,inşallah hepimiz güzel haberler alırız,sabah işlerimi bitirdim,geldimm,nasılsınız bakalımmnagicanımm senin eymen böle yaptıkça insanın kardeş yapası geliyo bi de tosun diyo be zıpırrr bak gör bebiş onun sesine nasıl da alışacak,doğunca da tepkisini ona verecek,ben de akşam makarna yaptım,eşim gelmemişti daha,bi baktım ben baya kızıma makarna tarifi veriyom,babanda seviyo o yüzden haftada bir yapıyom fiilan diyom kafayı mı tırlattım dedim acebeee
http://caploonba.com/bebek-odalari/tropiko.cap
kızlar haftasonu annemle bütün siteleri gezdik. orda bebek mobilyaları satılan bi sokak var altüst ettik en sonunda bebek odası bunu begendim. sonradan yatağı büyüyor şifonyerler ayrılıp bi kısmı çalışma masasına dönüşüyor yani 12-13 yaşına kadar kullanırsınız dediler, ayrıca mobilyalarda boya yokmuş sadece vernik varmış. siparişini verdik fiyatlar da uygundu tavsiye ederim. kampanya bu ayın 20 sine kadar sürecekmiş yaza fiyatlar artar dedi acele etmek istemiyorum ama bi taraftan da şimdiden bazı şeyleri halletmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?