2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Vayysss ne diyeyim bilemedim, darisi isteyenlerin basina

Wuuu telefonumun şarjını bitireyim bu gece ben de :)

Sedaaaaa cok uyaniksinnn hemen isine gelen kismi aldin hee

Anam napiyim adam dirençli,erkekler dayanamaz derler bi de,ben özlüyom sırnaşıyom adamda tık yok, mesajlara başlıycam ben de

Sen burdaki yontemlerin hepsini al bir arada kullan, ancak etki etcek sende gunduz mesajlar, aksam da isik kapaliyken telefonla oyna sarji bitiversin
Umut iste, belki basarirsinn

WUHUUUUUU tebrikler sevgicim,darısı isteyenlere (SEDA) ve isteyip de sölemeyen bacılaraa,ben her yolu denemiş biri oalrak ,artık ne diyim,seda adamı evde bornozla görünce dur sana yardım edim filan diyom ,artık ne durumlara geldik,bizimkinde de pek tık yok,ben tıklamaya çalışıyom,sağ tıklıyom,sol tıklıyom,işte ,idare ediyoz ,nagi,bilge aldı muhabbet nerdesiniz canlar beeee

Ayyy cok guldumm. Adami bornozla gorunce kismi beni benden aldi

Onu da deneyim bi,kurulama bahanesiyle mercimeği fırına veririz belki

Wuuu telefonumun şarjını bitireyim bu gece ben de :)
bitir cnm bitir oratm karanlık olsun sımsıkı da sarıl ak o zaman kacabiliyor mu

heheheheeh ayşeeeeee kızzz mannak seniii...biz inandık ve başardık ayyy

Bu gazla topikcek sartelleri kapatcaz kesin cozumm, ayy elektrik de kesildi napsakkiiiiiii deriz sona da

Ayyy cok guldumm. Adami bornozla gorunce kismi beni benden aldi

Onu da deneyim bi,kurulama bahanesiyle mercimeği fırına veririz belki
malum adamı ak pak görünce yanaşayım diyom,evet seda böle böle,yani aslında senden öğreneceğimiz çok şey var,bizim evlenmeden önce de cilveleşmemiz vardı,bi ortam bulsak derdik ,şimdi geldiğimiz noktaya bak yaa

ortaminiz bol olsun o zaman bornozlu yakalarsan affetme sakin

Neydik ne olduk yaa,naza çeken tarafken fırsat kollayan taraf olduk,yazık la bize :/

Bu gazla topikcek sartelleri kapatcaz kesin cozumm, ayy elektrik de kesildi napsakkiiiiiii deriz sona da

hihoyt he yaaa bu ne böyle aynı dertten muzdarip işin garip tarafı normalde biz yok mok demeliykene onlarr ıı ıhh olmaz diyolarr..bebem bi doğsun sağlıkla Allah ın izniyle sorarım bn o zaman ona valla cocuga baktım uykum var olmaaaazz derim pieeehhh

Ben hala kovalanan tarafim kizz yeni oldugumuz icin herhalde

heheheehe bazen eşim canım sıkılıyo diyo,ben de sıkıntıya iyi gelen bişey biliyom diyom,yeri get yavan diyo

İntikamımız acı olcek nihahaha

Ben hala kovalanan tarafim kizz yeni oldugumuz icin herhalde

heheheehe bazen eşim canım sıkılıyo diyo,ben de sıkıntıya iyi gelen bişey biliyom diyom,yeri get yavan diyo

İntikamımız acı olcek nihahaha

anaammm aşem senınkı pek bı nazlı cıktı ya gııı..bnmki daha fazla dayanamadı demaki özgeee senin işler tıkırında tabi biz napalım bacım anca türlü oyunlarla ayartıyoruz herifleri..seda cım evet hayatım intikamımız çıok feciii olcekk zuhahah

Sorma sevgi bana da bazen fazla tikir geliyo ama cumadan beri kv vardi ya adamla kose kapmaca oynadik resmen. Bu aksam kacis yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…