Merhaba esracım,ümit hoca baktı detaylıya,açıkçası başkasına gitmeye gerek duymadım,ümit hocayı biliyosun,bir sıkıntı fark etse ya da emin olmasa kendisi yönlendirir muhtemelen...ha çoğunun anlattığı gibi gözebeğini falan görmedim,ama bir sorun görmedi benim de içim rahat..uzmanların baktığıyla bir farkı yok,zaten sertifikası da var bu işi yapanlarla aynı sertifika..aydan hn 350 lira istiyo koruda,eyüp bey için de 400 demîşlerdi,bence o paralara hiç gerek yok:) kendi adıma gözüm kapalı emanet ettim kendimi ümit beye :):)[/QUO
içimi rahatlattın canım çok sağol doktorumuz büyük şans çok şükür önce Allah'a sonra Ümit hocaya emanetiz:)
Evet gerçekten büyük şans :):) için rahat olsun,baktın daha detaylı bişi istiyosun gidersin başka birine ama bebişinin sağlıklı olduğunu bilmek yetiyo :)
yaw canlar ne dertliymişiz bi konu açıldı herkes içinde tutuyomuş demek ki sedacım,artık aştım yani bende,7 yıldır beraberiz,birbirimizin her halini bildik de bi oırt kalmıştı o da tamam oldu,sal gitsin
yok kuzum yaa ne bileyim gece öyle telfnla ugrasıyordu baktıkı sarjı bıttı beraber bakıyorduk oyle takılyorduk bn şarja takmayı unutmusum kapandıı..her yer karanlık üstümde bir ağırlık abboowwwwsonra bi baktık ki bizim mercimek fırında
Vayysssne diyeyim bilemedim, darisi isteyenlerin basina
Wuuu telefonumun şarjını bitireyim bu gece ben de :)
Sedaaaaa cok uyaniksinnnhemen isine gelen kismi aldin hee
Anam napiyim adam dirençli,erkekler dayanamaz derler bi de,ben özlüyom sırnaşıyom adamda tık yok, mesajlara başlıycam ben de
Sen burdaki yontemlerin hepsini al bir arada kullan, ancak etki etcek sendegunduz mesajlar, aksam da isik kapaliyken telefonla oyna sarji bitiversin
Umut iste, belki basarirsinn
WUHUUUUUUtebrikler sevgicim,darısı isteyenlere (SEDA) ve isteyip de sölemeyen bacılaraa,ben her yolu denemiş biri oalrak ,artık ne diyim,seda adamı evde bornozla görünce dur sana yardım edim filan diyom ,artık ne durumlara geldik,bizimkinde de pek tık yok,ben tıklamaya çalışıyom,sağ tıklıyom,sol tıklıyom,işte ,idare ediyoz ,nagi,bilge aldı muhabbet nerdesiniz canlar beeee
WUHUUUUUUtebrikler sevgicim,darısı isteyenlere (SEDA) ve isteyip de sölemeyen bacılaraa,ben her yolu denemiş biri oalrak ,artık ne diyim,seda adamı evde bornozla görünce dur sana yardım edim filan diyom ,artık ne durumlara geldik,bizimkinde de pek tık yok,ben tıklamaya çalışıyom,sağ tıklıyom,sol tıklıyom,işte ,idare ediyoz ,nagi,bilge aldı muhabbet nerdesiniz canlar beeee
bitir cnm bitir oratm karanlık olsun sımsıkı da sarıl ak o zaman kacabiliyor muWuuu telefonumun şarjını bitireyim bu gece ben de :)
yaw canlar ne dertliymişiz bi konu açıldı herkes içinde tutuyomuş demek ki sedacım,artık aştım yani bende,7 yıldır beraberiz,birbirimizin her halini bildik de bi oırt kalmıştı o da tamam oldu,sal gitsin
bitir cnm bitir oratm karanlık olsun sımsıkı da sarıl ak o zaman kacabiliyor mu
heheheheeh ayşeeeeee kızzz mannak seniii...biz inandık ve başardık ayyy
Ayyy cok guldumm. Adami bornozla gorunce kismi beni benden aldi
malum adamı ak pak görünce yanaşayım diyom,evet seda böle böle,yani aslında senden öğreneceğimiz çok şey var,bizim evlenmeden önce de cilveleşmemiz vardı,bi ortam bulsak derdikOnu da deneyim bi,kurulama bahanesiyle mercimeği fırına veririz belki
malum adamı ak pak görünce yanaşayım diyom,evet seda böle böle,yani aslında senden öğreneceğimiz çok şey var,bizim evlenmeden önce de cilveleşmemiz vardı,bi ortam bulsak derdik,şimdi geldiğimiz noktaya bak yaa
malum adamı ak pak görünce yanaşayım diyom,evet seda böle böle,yani aslında senden öğreneceğimiz çok şey var,bizim evlenmeden önce de cilveleşmemiz vardı,bi ortam bulsak derdik,şimdi geldiğimiz noktaya bak yaa
Bu gazla topikcek sartelleri kapatcaz kesin cozumm, ayy elektrik de kesildi napsakkiiiiiii deriz sona da
hihoyt he yaaa bu ne böyle aynı dertten muzdarip işin garip tarafı normalde biz yok mok demeliykene onlarr ıı ıhh olmaz diyolarr..bebem bi doğsun sağlıkla Allah ın izniyle sorarım bn o zaman ona valla cocuga baktım uykum var olmaaaazz derim pieeehhh
bitir cnm bitir oratm karanlık olsun sımsıkı da sarıl ak o zaman kacabiliyor mu
heheheheeh ayşeeeeee kızzz mannak seniii...biz inandık ve başardık ayyy
heheheehe bazen eşim canım sıkılıyo diyo,ben de sıkıntıya iyi gelen bişey biliyom diyom,yeri get yavan diyoBu gazla topikcek sartelleri kapatcaz kesin cozumm, ayy elektrik de kesildi napsakkiiiiiii deriz sona da
hihoyt he yaaa bu ne böyle aynı dertten muzdarip işin garip tarafı normalde biz yok mok demeliykene onlarr ıı ıhh olmaz diyolarr..bebem bi doğsun sağlıkla Allah ın izniyle sorarım bn o zaman ona valla cocuga baktım uykum var olmaaaazz derim pieeehhh
heheheehe bazen eşim canım sıkılıyo diyo,ben de sıkıntıya iyi gelen bişey biliyom diyom,yeri get yavan diyo
Seninki msjla lafla ikna olmuyo demekki direk icraat lazim
he ya aşna fişne meselesi karmı acıktırdı beyaaa
Ben hala kovalanan tarafim kizzyeni oldugumuz icin herhalde
heheheehe bazen eşim canım sıkılıyo diyo,ben de sıkıntıya iyi gelen bişey biliyom diyom,yeri get yavan diyo
İntikamımız acı olcek nihahaha
anaammm aşem senınkı pek bı nazlı cıktı ya gııı..bnmki daha fazla dayanamadı demaki özgeee senin işler tıkırında tabi biz napalım bacım anca türlü oyunlarla ayartıyoruz herifleri..seda cım evet hayatım intikamımız çıok feciii olcekk zuhahah
Sorma sevgi bana da bazen fazla tikir geliyo amacumadan beri kv vardi ya adamla kose kapmaca oynadik resmen. Bu aksam kacis yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?