- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
kızzz özge,sen bence 24 haziranda doğurcan,içimden öle geçiyiiikizz bende oyle yapiyorum hadi oglum kalkalim da sunu yapalim, ayy senin de cok uykun var di mi falan diyorum
İyice alissinlar sesimize iste
kızzz özge,sen bence 24 haziranda doğurcan,içimden öle geçiyiii
Ayyy bana da haziran da dogurcam gibi geliyoo, 24 iyidir, sevdim, dogurabilirim
Bende sana 16 temmuz dediydim, bakalim tutacak mi
Özge sen temmuz 16da doğurursan ben ağustos başına kalırım bacım aramızda 2 hafta var gel etme eyleme sen haziranda doğur temmuz 15ten sonra da bize kalsın
şaka bir yana oğlumun anne karnındaki gelişimi hep 2 hafta öndeydi gerçekten 2 hafta önce doğdu,bunda da sata göre hep 3-4 gün gerideyiz başından beri sanıyorum kızcem 15 temmuzu bekler :44: babasına kalsa ramazan başlamadan kendisi niyetli değilken doğsa iyi olur ramazanda doğacak dedim hadi ya diye gözleri pörtledi çok gergin olur niyetliyken kendileri
Kizz ben 16 yi ayseye dedimo kadar tutamam tabiki icimde
Bana da 38+ larda dogurcam gibi geliyo, ayy cok uzak yaa.
Kizz sende tut da iftardan sonra dogur bari
aman diyim zira bende kendine dedin sandım dı
anneler hissediyo oğlumda hiç kız hissetmedim,drler 2 aralık doğum dedi sata göre ben eşime hep en geç kasım 15te doğacak dedim 14 kasımda doğdu uzun lafın kısası anneler hisseder içine ne doğuyasa odur
merhaba canım mobilyalarınız çok şirin güle güle kullansın bebişimiz. ne zaman eve gelicekmiş mobilyan bizde siparişimizi verdik ay başında mart sonu eve teslim edicekler aksilik olursa nisan başı dediler
Ayyy bana da haziran da dogurcam gibi geliyoo, 24 iyidir, sevdim, dogurabilirim
Bende sana 16 temmuz dediydim, bakalim tutacak mi
Özge sen temmuz 16da doğurursan ben ağustos başına kalırım bacım aramızda 2 hafta var gel etme eyleme sen haziranda doğur temmuz 15ten sonra da bize kalsın
şaka bir yana oğlumun anne karnındaki gelişimi hep 2 hafta öndeydi gerçekten 2 hafta önce doğdu,bunda da sata göre hep 3-4 gün gerideyiz başından beri sanıyorum kızcem 15 temmuzu bekler :44: babasına kalsa ramazan başlamadan kendisi niyetli değilken doğsa iyi olur ramazanda doğacak dedim hadi ya diye gözleri pörtledi çok gergin olur niyetliyken kendileri
aman diyim zira bende kendine dedin sandım dı
anneler hissediyo oğlumda hiç kız hissetmedim,drler 2 aralık doğum dedi sata göre ben eşime hep en geç kasım 15te doğacak dedim 14 kasımda doğdu uzun lafın kısası anneler hisseder içine ne doğuyasa odur
Benim de cinsiyet tahminim tuttu. Bakalim dogum da tutacak miayy gelip onlari da anlatcaz insallah burda.Sİmdi cok uzak gelse de
alemsiniz kızlar beyaa,nagican bana da özgenin tahmini baya iyi geldiydi,ayırlısı elbet tabi ama eşim diyo bayramdan önce doğarsa kızımla harçlık topluycam diyo,kayınbiraderim 30 temmuzda doğmuş kv bana bekle sen de o zaman doğur diyo,olur dedimsen bişey tahmin ediyon mu ? :44:
alemsiniz kızlar beyaa,nagican bana da özgenin tahmini baya iyi geldiydi,ayırlısı elbet tabi ama eşim diyo bayramdan önce doğarsa kızımla harçlık topluycam diyo,kayınbiraderim 30 temmuzda doğmuş kv bana bekle sen de o zaman doğur diyo,olur dedimsen bişey tahmin ediyon mu ? :44:
ödemeyi 20 sinde yapcaz (annemin gün parası o zaman gelcekmiş:) ondan bir hafta sonra teslim ederiz dediler
Bende bayramlik bakiyorum el opmeye goturcem guyaaayyy yatsak kalksak da 1 haziran olsa sonra geri sayim kolay olur
benim koca da bayramda doğurursam çocuk izni yanacak bayram tatili arasında kaynayacak diye korkuyor adamın derdine bakın. bayramdan bir hafta önce doğur da 1 hafta tatilim olsun diyo
Bende bayramlik bakiyorum el opmeye goturcem guyaaayyy yatsak kalksak da 1 haziran olsa sonra geri sayim kolay olur
anladım canım tam zamanı bence artık mobilyalarında inş sağlıklan kullanmayıda nasipe der Rabbim anca odayıda düzenleriz son aylar yaza denk geliceği için çok fazla bişey yapamayız biz mobilyayı yaptırıyoruz o yüzden termin süresi uzun bizimkinin bakalım inş aksilik olmazda ay sonu gelir
ŞİMDİ AYŞEM HEP DERLER Kİ oğlan bekler kız erken gelirama bu tez bende tutmadı normal doğum olduğu halde 38+3te geldi paşa ama arkadaşın oğlu 40+ larda doğmadı sezeryan oldu ben 10 temmuzdan,sende 15 temmuzdan sonra heran bekle kuzum
ayy hiççç götüremem hatta eşim kesin eve gelenlerin kucağına bile vermez oğlumda yaşadım biliyorum ben değil kocam giriyo lohusa kıskançlığına
valla adam haklı onlarda 9 ay stresteler gel yakma adamcağızın iznini ne olcak erken doğuruver
tabi ya ne güzel olur yasak kalksak haziran gelse
bende bayramlık bakıyorum ya belki bayramda gezmek için erken ama olsun en azından babanesine halasına götürürüm oğluşumu
hem evede gelen olur misafir aslında mevlüt bayramdan önce olsa mevlüt takımlarını da bayramda kullanabiliriz ama nasip olursa bayramdan sonraya kalır bizim mevlütler
adam haklı ama canım,ben öğretmen olsam o tarihte doğum yapsam yanardı iznim,e özelde 5 gün kamuda 10 gün babalık izni var adam kullanmalı,onun derdi ense yapmakbenim koca da bayramda doğurursam çocuk izni yanacak bayram tatili arasında kaynayacak diye korkuyor adamın derdine bakın. bayramdan bir hafta önce doğur da 1 hafta tatilim olsun diyo
Allahın izniyle pıt diye doğururuz da canım bayramımızda şekerimiz hali hazırda bulunur sağlıcakla inşallah,nagican ya ne diycem bu gaz sorunu uykumu kaçırıyo acaba ben mi anormalim,iyice yüzüm yırtıldı,uykuda hissediyom pırtladığını ve uyanıyom utanıyom,inşallah eşim duymamıştır diyom ama adamcağız farkında geçen bana diyo ne olcam demeli aşkım diyo o kola içince bırrttt yapardı ağzıyla inadıma ben de hep kızardım,e şimdi pırt pırt gidiyo tutabilene aşkolsun ay yine utandımmmŞİMDİ AYŞEM HEP DERLER Kİ oğlan bekler kız erken gelirama bu tez bende tutmadı normal doğum olduğu halde 38+3te geldi paşa ama arkadaşın oğlu 40+ larda doğmadı sezeryan oldu ben 10 temmuzdan,sende 15 temmuzdan sonra heran bekle kuzum
ayy hiççç götüremem hatta eşim kesin eve gelenlerin kucağına bile vermez oğlumda yaşadım biliyorum ben değil kocam giriyo lohusa kıskançlığına
valla adam haklı onlarda 9 ay stresteler gel yakma adamcağızın iznini ne olcak erken doğuruver
adam haklı ama canım,ben öğretmen olsam o tarihte doğum yapsam yanardı iznim,e özelde 5 gün kamuda 10 gün babalık izni var adam kullanmalı,onun derdi ense yapmak
Allahın izniyle pıt diye doğururuz da canım bayramımızda şekerimiz hali hazırda bulunur sağlıcakla inşallah,nagican ya ne diycem bu gaz sorunu uykumu kaçırıyo acaba ben mi anormalim,iyice yüzüm yırtıldı,uykuda hissediyom pırtladığını ve uyanıyom utanıyom,inşallah eşim duymamıştır diyom ama adamcağız farkında geçen bana diyo ne olcam demeli aşkım diyo o kola içince bırrttt yapardı ağzıyla inadıma ben de hep kızardım,e şimdi pırt pırt gidiyo tutabilene aşkolsun ay yine utandımmmkızlar siz nasılsınız bu konudaaa
günadınlarrrr
dün öğleden sonra belim ağrıdı epey tabi karnımda facedeki haberlerden sonra korkmadım desem yalan olur sürekli yürüdüm iş yerinde :26: eve gittim yine aynı neyse yemek yaptım falan akşam faslı bitince uzandım oğluma dedim ki annecim kardeşinle konuş bakalım sana tepki verecekmi
elini karnıma koyup tontişim hadi abiye bir tekme at bakalım dedibir süre sonra şimdiye kadar en güçlü hareketini hissettim anne bak tepikledi beni diyo yavrum sonra bir iki kez daha denedi yine aynı abisini çok sevecek kızım
sonra eşim koydu elini o zamanda tekme değilde yer değiştiriyo gibiydi sanki içerde yüzüyo gibi eşimde diyoki acaba yerimi dar geliyo heeee dedim yeri dar geliyo başladık gülmeye bunlar olana ve bebeğim hareket edene kadar çok korktum sanırım sizinde bahsettiğiniz gibi yorgunluk ve hareketsizlik ağrı yapıyo
cancanlar günaydın hayırlı günler
23. haftaya girmiş olmanın sevinci mutluluğu üzerimizde bugün mutluluğumuz daim olsun cümlemizde inş.
ah nagicim bnm eşimde oluma böyle şeyleri diyo sonra her gece rüyanda görüp ağlıyorsun diyooorr..psikoloji alt üst oluyo napalım...papatyam dün eşimede anlattım facedeki durumu oda bana okuma böyle şeyleri diye söylendi azıcıkinan oğlumda da facede ve kkda konuşuyoduk o zamanda yaşı ilerlemiş olan,genç olan vs vardı ama hiç böylesine çok sorun yaşayan olmamıştı Rabbim beterinden saklasın tabi ama yıllar ilerledikçe herşey zorlaşıyo sanırım inş hepimiz sağlıcakla sonlandırırz hamileliğimizi
ilk bebekte pipirikli olur sanırdım ama ben ikincide daha evhamlıyım ilkinde cahillikmidir nedir 9 aylıkken cam bile sildim bunda mümkün değil
Kv yi gonderdim geldim kizlaarrbugun 24+0 olduuuuukkk. Ayyy cok heyecanlii, yarin takvimde 25.hafta yazacaaakk
günaydın şekerler hep böyle musmutlu olalım inş ..bugüne bir sarkı diyem dedim
hamileliğim dım dım yar
kusmam diye umdum yar
yatsıya kadar bekledim yar
gözlerimi yumdum yar
hımı hımı hım hım yar
yinede kustum yar
cnm hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin güle güle kullansın
http://caploonba.com/bebek-odalari/tropiko.cap
kızlar haftasonu annemle bütün siteleri gezdik. orda bebek mobilyaları satılan bi sokak var altüst ettik en sonunda bebek odası bunu begendim. sonradan yatağı büyüyor şifonyerler ayrılıp bi kısmı çalışma masasına dönüşüyor yani 12-13 yaşına kadar kullanırsınız dediler, ayrıca mobilyalarda boya yokmuş sadece vernik varmış. siparişini verdik fiyatlar da uygundu tavsiye ederim. kampanya bu ayın 20 sine kadar sürecekmiş yaza fiyatlar artar dedi acele etmek istemiyorum ama bi taraftan da şimdiden bazı şeyleri halletmek lazım
he yaaa temmuz gelsin artıkınCanlar gününüz aydın,bol tekmeli,ağrısız sızısız olsun,zaman su gibi akıp geçsin işler çabucak bitsin:) aylar geçsin hayırlısıyla temmuz gelsin hatta haziran gelsin :):)
Aynen canim biz de bayram sonu yaparz insallah. Ramazanda iyi olmaz zaten ya. Ben kendime de bakiyorum mevlutte ne giysem acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?