2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ayyy bana da haziran da dogurcam gibi geliyoo, 24 iyidir, sevdim, dogurabilirim
Bende sana 16 temmuz dediydim, bakalim tutacak mi

Özge sen temmuz 16da doğurursan ben ağustos başına kalırım bacım aramızda 2 hafta var gel etme eyleme sen haziranda doğur temmuz 15ten sonra da bize kalsın
şaka bir yana oğlumun anne karnındaki gelişimi hep 2 hafta öndeydi gerçekten 2 hafta önce doğdu,bunda da sata göre hep 3-4 gün gerideyiz başından beri sanıyorum kızcem 15 temmuzu bekler :44: babasına kalsa ramazan başlamadan kendisi niyetli değilken doğsa iyi olur ramazanda doğacak dedim hadi ya diye gözleri pörtledi çok gergin olur niyetliyken kendileri

Kizz ben 16 yi ayseye dedim o kadar tutamam tabiki icimde
Bana da 38+ larda dogurcam gibi geliyo, ayy cok uzak yaa.

Kizz sende tut da iftardan sonra dogur bari

Kizz ben 16 yi ayseye dedim o kadar tutamam tabiki icimde
Bana da 38+ larda dogurcam gibi geliyo, ayy cok uzak yaa.

Kizz sende tut da iftardan sonra dogur bari

aman diyim zira bende kendine dedin sandım dı

anneler hissediyo oğlumda hiç kız hissetmedim,drler 2 aralık doğum dedi sata göre ben eşime hep en geç kasım 15te doğacak dedim 14 kasımda doğdu uzun lafın kısası anneler hisseder içine ne doğuyasa odur

Benim de cinsiyet tahminim tuttu. Bakalim dogum da tutacak mi ayy gelip onlari da anlatcaz insallah burda.Sİmdi cok uzak gelse de

merhaba canım mobilyalarınız çok şirin güle güle kullansın bebişimiz. ne zaman eve gelicekmiş mobilyan bizde siparişimizi verdik ay başında mart sonu eve teslim edicekler aksilik olursa nisan başı dediler

ödemeyi 20 sinde yapcaz (annemin gün parası o zaman gelcekmiş:) ondan bir hafta sonra teslim ederiz dediler

Ayyy bana da haziran da dogurcam gibi geliyoo, 24 iyidir, sevdim, dogurabilirim
Bende sana 16 temmuz dediydim, bakalim tutacak mi

Benim de cinsiyet tahminim tuttu. Bakalim dogum da tutacak mi ayy gelip onlari da anlatcaz insallah burda.Sİmdi cok uzak gelse de

alemsiniz kızlar beyaa,nagican bana da özgenin tahmini baya iyi geldiydi,ayırlısı elbet tabi ama eşim diyo bayramdan önce doğarsa kızımla harçlık topluycam diyo,kayınbiraderim 30 temmuzda doğmuş kv bana bekle sen de o zaman doğur diyo,olur dedim sen bişey tahmin ediyon mu ? :44:

Bende bayramlik bakiyorum el opmeye goturcem guyaa ayyy yatsak kalksak da 1 haziran olsa sonra geri sayim kolay olur

benim koca da bayramda doğurursam çocuk izni yanacak bayram tatili arasında kaynayacak diye korkuyor adamın derdine bakın. bayramdan bir hafta önce doğur da 1 hafta tatilim olsun diyo

ödemeyi 20 sinde yapcaz (annemin gün parası o zaman gelcekmiş:) ondan bir hafta sonra teslim ederiz dediler

anladım canım tam zamanı bence artık mobilyalarında inş sağlıklan kullanmayıda nasipe der Rabbim anca odayıda düzenleriz son aylar yaza denk geliceği için çok fazla bişey yapamayız biz mobilyayı yaptırıyoruz o yüzden termin süresi uzun bizimkinin bakalım inş aksilik olmazda ay sonu gelir

ŞİMDİ AYŞEM HEP DERLER Kİ oğlan bekler kız erken gelir ama bu tez bende tutmadı normal doğum olduğu halde 38+3te geldi paşa ama arkadaşın oğlu 40+ larda doğmadı sezeryan oldu ben 10 temmuzdan,sende 15 temmuzdan sonra heran bekle kuzum

Bende bayramlik bakiyorum el opmeye goturcem guyaa ayyy yatsak kalksak da 1 haziran olsa sonra geri sayim kolay olur

ayy hiççç götüremem hatta eşim kesin eve gelenlerin kucağına bile vermez oğlumda yaşadım biliyorum ben değil kocam giriyo lohusa kıskançlığına

benim koca da bayramda doğurursam çocuk izni yanacak bayram tatili arasında kaynayacak diye korkuyor adamın derdine bakın. bayramdan bir hafta önce doğur da 1 hafta tatilim olsun diyo

valla adam haklı onlarda 9 ay stresteler gel yakma adamcağızın iznini ne olcak erken doğuruver

tabi ya ne güzel olur yasak kalksak haziran gelse
bende bayramlık bakıyorum ya belki bayramda gezmek için erken ama olsun en azından babanesine halasına götürürüm oğluşumu
hem evede gelen olur misafir aslında mevlüt bayramdan önce olsa mevlüt takımlarını da bayramda kullanabiliriz ama nasip olursa bayramdan sonraya kalır bizim mevlütler

inşallah zaman çabuk geçer hepimize sağlıla kucağımıza alırız son aylarda da süsleri şekerleri sepetleri kendimiz yaparsak oyalanırız:)

Canlar gününüz aydın,bol tekmeli,ağrısız sızısız olsun,zaman su gibi akıp geçsin işler çabucak bitsin:) aylar geçsin hayırlısıyla temmuz gelsin hatta haziran gelsin :):)

Simdi bilemiyoruz tabikii tecrube yok ama toparlaninca bursaya gtcez 20 gun falan orda kaliriz ee gelen giden bitmez. Ayy insallah zorlanmadan cabucak toparlaniriZ

Aynen canim biz de bayram sonu yaparz insallah. Ramazanda iyi olmaz zaten ya. Ben kendime de bakiyorum mevlutte ne giysem acabaa

adam haklı ama canım,ben öğretmen olsam o tarihte doğum yapsam yanardı iznim,e özelde 5 gün kamuda 10 gün babalık izni var adam kullanmalı,onun derdi ense yapmak

Allahın izniyle pıt diye doğururuz da canım bayramımızda şekerimiz hali hazırda bulunur sağlıcakla inşallah,nagican ya ne diycem bu gaz sorunu uykumu kaçırıyo acaba ben mi anormalim,iyice yüzüm yırtıldı,uykuda hissediyom pırtladığını ve uyanıyom utanıyom,inşallah eşim duymamıştır diyom ama adamcağız farkında geçen bana diyo ne olcam demeli aşkım diyo o kola içince bırrttt yapardı ağzıyla inadıma ben de hep kızardım,e şimdi pırt pırt gidiyo tutabilene aşkolsun ay yine utandımmm kızlar siz nasılsınız bu konudaaa

Ne guzel anlatmissin pirt pirt

Benim de cogu zaman gazim oluyo ama karnimda gur gur geziyo anca, cikmiyo bi cikarabilsem benim koca gobek atcak cok rahatsz ediyo batiyo cunkuu. Bosver kizz geliyosa pirt yapcan napalimm, icinde kalsa daha mi iyi

cancanlar günaydın hayırlı günler
23. haftaya girmiş olmanın sevinci mutluluğu üzerimizde bugün mutluluğumuz daim olsun cümlemizde inş.

ah nagicim bnm eşimde oluma böyle şeyleri diyo sonra her gece rüyanda görüp ağlıyorsun diyooorr..psikoloji alt üst oluyo napalım...
Kv yi gonderdim geldim kizlaarr bugun 24+0 olduuuuukkk. Ayyy cok heyecanlii, yarin takvimde 25.hafta yazacaaakk

bugüne bir sarkı diyem dedim

hamileliğim dım dım yar
kusmam diye umdum yar
yatsıya kadar bekledim yar
gözlerimi yumdum yar
hımı hımı hım hım yar
yinede kustum yar
günaydın şekerler hep böyle musmutlu olalım inş ..
cnm hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin güle güle kullansın
Canlar gününüz aydın,bol tekmeli,ağrısız sızısız olsun,zaman su gibi akıp geçsin işler çabucak bitsin:) aylar geçsin hayırlısıyla temmuz gelsin hatta haziran gelsin :):)
he yaaa temmuz gelsin artıkın
Aynen canim biz de bayram sonu yaparz insallah. Ramazanda iyi olmaz zaten ya. Ben kendime de bakiyorum mevlutte ne giysem acabaa

kızzzz nörüyon bakem

bu arada benim koca yeminini bozdu ya la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…