- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
senden korkulur kv de şutladın artık adam akşam gol ü atar
kızlar hemen hemen aynı haftalık hamileyiz .sohbeti görünce bende katılmak istedim .bu karı-koca muhabbetinden bende mursuzum artık.
cünkü eşimle artık kardes gibi oldu ,yani bu duruma inanamıorum .
acaba artık ona çekici gelmiyor muyum ?
kızlar hemen hemen aynı haftalık hamileyiz .sohbeti görünce bende katılmak istedim .bu karı-koca muhabbetinden bende mursuzum artık.
Çekicilikle alakası yoktur canım,hamile donuyla bile seksiyiz biz :):) onların korkusu bebeğe bişey olması,bu yüzden uzak duruyolar,bizim canımızı yakmaktan ve bebeğe zarar vemekten çekiniyolar sadece :)
Hamile donuuu) don firlatma meselesi geldi aklima
Hahaha hu gece forlatcam donu,hain planlarım var
Çekicilikle alakası yoktur canım,hamile donuyla bile seksiyiz biz :):) onların korkusu bebeğe bişey olması,bu yüzden uzak duruyolar,bizim canımızı yakmaktan ve bebeğe zarar vemekten çekiniyolar sadece :)
Hosgeldinn. Oyle dusunme. Sadece korkuyolar zarar vermekten. Benimkinin oyle bi korkusu da yok da kizlardan biliyorum. Sende yeni evlisin bu yuzden yadirgiyosundur bu durumu. Belki de doktordan risk yok sozunu duymaya ihtiyaclari vardir
Yaa hep oyle diyonuz ama kimse de firlatamiyo
neyse daim olsun hep böle zaten sunun surasında 2 ay daha sutlayacak ondan sonra 3 ay beklesinKizzz bana kalsa atmayabilir, haftada bi kere yeterama benimki hic bi sutu kacirmiyo masallahh
hoşgeldinn tatlım..bazen bnde oyle düşünsemde eşimin sözleriyle teselli buluyom ne yalan söylim ..adam korkuyo yok orasına gelir burasına gelir diyerektenkızlar hemen hemen aynı haftalık hamileyiz .sohbeti görünce bende katılmak istedim .bu karı-koca muhabbetinden bende mursuzum artık.
bilmiorum ,'' zevk için psikolojimi bozamam '' deyip duruyor .'' oglumu rahatsız edemem '' hep aynı cümleler ...
ben bir risk olmadıgını da söylesem ,hayır diyor .
açıkcası bende ,zaman gectikce artık bana karsı sogur mu ,aramıza mesafe girer mi diye düsünmeden edemiorum .
Boyle dusunmen cok normal ama esin sadece fazla tedirgin zarar verme konusunda. Sogukluk degil aksine ozlem oluyodurbilmiorum ,'' zevk için psikolojimi bozamam '' deyip duruyor .'' oglumu rahatsız edemem '' hep aynı cümleler ...
ben bir risk olmadıgını da söylesem ,hayır diyor .
açıkcası bende ,zaman gectikce artık bana karsı sogur mu ,aramıza mesafe girer mi diye düsünmeden edemiorum .
Adam dişini fırçalayıp gelene kadar sızmış oluyom :) bu gece erken başlıcam işe,azmin zaferini görcek herkes
Canım onu da anlamaya çalış..geçen bi arkadaş yazmış kocası internetten araştırmış kanama falan dırumlarını o yüzden yanaşmıyomuş..düşününce kanama olabilecek bir durum ama ilişkiden sonra böyle bir durum yaşanınca insan kendini suçluyo,bir anlık zevk uğruna riske atıyoru diye düşünüyo...
neyse daim olsun hep böle zaten sunun surasında 2 ay daha sutlayacak ondan sonra 3 ay beklesin
hoşgeldinn tatlım..bazen bnde oyle düşünsemde eşimin sözleriyle teselli buluyom ne yalan söylim ..adam korkuyo yok orasına gelir burasına gelir diyerekten
sedaaaaaa hamile donu hahahahaha ..biz her halimizle çekiciyiz dimi gıııı..
neyse daim olsun hep böle zaten sunun surasında 2 ay daha sutlayacak ondan sonra 3 ay beklesin
hoşgeldinn tatlım..bazen bnde oyle düşünsemde eşimin sözleriyle teselli buluyom ne yalan söylim ..adam korkuyo yok orasına gelir burasına gelir diyerekten
sedaaaaaa hamile donu hahahahaha ..biz her halimizle çekiciyiz dimi gıııı..
temmuz annelerini tebrik ediyorum bende geçen yıl bu zamanlar hamileydim ve temmuzda doğum yaptım sormak istedikleriniz olursa deneyimlerimden seve seve yardımcı olurum :)
temmuz annelerini tebrik ediyorum bende geçen yıl bu zamanlar hamileydim ve temmuzda doğum yaptım sormak istedikleriniz olursa deneyimlerimden seve seve yardımcı olurum :)
İlk aldığımda daha giymeden dedi karşımda böyle görmeyim gülerim diye,şov yapıyom şimdi :) sıkıysa beğenmesin :) Allaha çok şükür beni şişko halimle sevdi beğendi,o yüzden hiç korkum yok artık çekici gelmiyo muyum diye :):)
Oyle valla.sonra nasi beklicek bakalimsevgiiii senin de hamile donun var mi
İlk aldığımda daha giymeden dedi karşımda böyle görmeyim gülerim diye,şov yapıyom şimdi :) sıkıysa beğenmesin :) Allaha çok şükür beni şişko halimle sevdi beğendi,o yüzden hiç korkum yok artık çekici gelmiyo muyum diye :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?