2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlar hemen hemen aynı haftalık hamileyiz .sohbeti görünce bende katılmak istedim .bu karı-koca muhabbetinden bende mursuzum artık.
cünkü eşimle artık kardes gibi oldu ,yani bu duruma inanamıorum .
acaba artık ona çekici gelmiyor muyum ?

Çekicilikle alakası yoktur canım,hamile donuyla bile seksiyiz biz :):) onların korkusu bebeğe bişey olması,bu yüzden uzak duruyolar,bizim canımızı yakmaktan ve bebeğe zarar vemekten çekiniyolar sadece :)

Hosgeldinn. Oyle dusunme. Sadece korkuyolar zarar vermekten. Benimkinin oyle bi korkusu da yok da kizlardan biliyorum. Sende yeni evlisin bu yuzden yadirgiyosundur bu durumu. Belki de doktordan risk yok sozunu duymaya ihtiyaclari vardir

Çekicilikle alakası yoktur canım,hamile donuyla bile seksiyiz biz :):) onların korkusu bebeğe bişey olması,bu yüzden uzak duruyolar,bizim canımızı yakmaktan ve bebeğe zarar vemekten çekiniyolar sadece :)

Hosgeldinn. Oyle dusunme. Sadece korkuyolar zarar vermekten. Benimkinin oyle bi korkusu da yok da kizlardan biliyorum. Sende yeni evlisin bu yuzden yadirgiyosundur bu durumu. Belki de doktordan risk yok sozunu duymaya ihtiyaclari vardir

bilmiorum ,'' zevk için psikolojimi bozamam '' deyip duruyor .'' oglumu rahatsız edemem '' hep aynı cümleler ...

ben bir risk olmadıgını da söylesem ,hayır diyor .
açıkcası bende ,zaman gectikce artık bana karsı sogur mu ,aramıza mesafe girer mi diye düsünmeden edemiorum .

Kizzz bana kalsa atmayabilir, haftada bi kere yeter ama benimki hic bi sutu kacirmiyo masallahh
neyse daim olsun hep böle zaten sunun surasında 2 ay daha sutlayacak ondan sonra 3 ay beklesin
hoşgeldinn tatlım..bazen bnde oyle düşünsemde eşimin sözleriyle teselli buluyom ne yalan söylim ..adam korkuyo yok orasına gelir burasına gelir diyerekten

sedaaaaaa hamile donu hahahahaha ..biz her halimizle çekiciyiz dimi gıııı..

Canım onu da anlamaya çalış..geçen bi arkadaş yazmış kocası internetten araştırmış kanama falan dırumlarını o yüzden yanaşmıyomuş..düşününce kanama olabilecek bir durum ama ilişkiden sonra böyle bir durum yaşanınca insan kendini suçluyo,bir anlık zevk uğruna riske atıyoru diye düşünüyo...

Boyle dusunmen cok normal ama esin sadece fazla tedirgin zarar verme konusunda. Sogukluk degil aksine ozlem oluyodur
Adam dişini fırçalayıp gelene kadar sızmış oluyom :) bu gece erken başlıcam işe,azmin zaferini görcek herkes

Hadi bakalim bekliyoruz azmin zaferini

evet ,neyse kafama takmamaya calışıyorum ,yapabilecegim baska bir sey yok .

Oyle valla.sonra nasi beklicek bakalim sevgiiii senin de hamile donun var mi

temmuz annelerini tebrik ediyorum bende geçen yıl bu zamanlar hamileydim ve temmuzda doğum yaptım sormak istedikleriniz olursa deneyimlerimden seve seve yardımcı olurum :)

İlk aldığımda daha giymeden dedi karşımda böyle görmeyim gülerim diye,şov yapıyom şimdi :) sıkıysa beğenmesin :) Allaha çok şükür beni şişko halimle sevdi beğendi,o yüzden hiç korkum yok artık çekici gelmiyo muyum diye :):)

temmuz annelerini tebrik ediyorum bende geçen yıl bu zamanlar hamileydim ve temmuzda doğum yaptım sormak istedikleriniz olursa deneyimlerimden seve seve yardımcı olurum :)

Hemen sorayim:))
Beklenen dogum tarihin ne zamandi, ne zaman dogum yaptin
Normal dogum muydu ne kadar surede toparlandin
Bebegine uzun kollu badi zibin vs giydirebildin mi
En cok ne giydiniz ilk zamanlar
Sunu mutlaka alin cok lazim dedigin neler var
Sorularim bu kadar begendiklerini cevaplayabilirsin.tesekkur ederim

Allah bağışlasın bebeğini,biz de temmuzu görürür inşallh sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza :)

ben de ilk aldim yikadim camasr toplarken gormus, o ney yaaa babaanne donu gibi dedi

Oyle valla.sonra nasi beklicek bakalim sevgiiii senin de hamile donun var mi

kızlaaar valla bi mavi donum var ama bi rahat bi rahat ki sormayın salvar gibi evde onla dolanıyom eşim arkadan şap şap vursada sağolsun itici gelmiyo hatta giy diyo rahat rahat tabi bebek sıkışmasın die oyle dolanıyom zaten aksama kadar işteyim evdede bitek onla raha ediyom efil efil ooohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…