günaydın herkese hayırlı sabahlar iyi çalışmalar
cancanlar günaydın hayırlı günler
23. haftaya girmiş olmanın sevinci mutluluğu üzerimizde bugün mutluluğumuz daim olsun cümlemizde inş.
herkese günaydın ve sanada günaydın canlarım benim
günadınlarrrr
Buffy26
canım güzel haberler bekliyoruz bugün sizden dualarımız sizinde geldiniz mi yaz hemen bize de kızçeyi ve seni kocaman kocaman öpüyoruz.
ah nagicim bnm eşimde oluma böyle şeyleri diyo sonra her gece rüyanda görüp ağlıyorsun diyooorr..psikoloji alt üst oluyo napalım...
günaydın şekerler hep böyle musmutlu olalım inş ..
cnm hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin güle güle kullansın
he yaaa temmuz gelsin artıkın
kızzzz nörüyon bakem
bu arada benim koca yeminini bozdu ya la
Canlar gününüz aydın,bol tekmeli,ağrısız sızısız olsun,zaman su gibi akıp geçsin işler çabucak bitsin:) aylar geçsin hayırlısıyla temmuz gelsin hatta haziran gelsin :):)
adam haklı ama canım,ben öğretmen olsam o tarihte doğum yapsam yanardı iznim,e özelde 5 gün kamuda 10 gün babalık izni var adam kullanmalı,onun derdi ense yapmak
Allahın izniyle pıt diye doğururuz da canım bayramımızda şekerimiz hali hazırda bulunur sağlıcakla inşallah,nagican ya ne diycem bu gaz sorunu uykumu kaçırıyo acaba ben mi anormalim,iyice yüzüm yırtıldı,uykuda hissediyom pırtladığını ve uyanıyom utanıyom,inşallah eşim duymamıştır diyom ama adamcağız farkında geçen bana diyo ne olcam demeli aşkım diyo o kola içince bırrttt yapardı ağzıyla inadıma ben de hep kızardım,e şimdi pırt pırt gidiyo tutabilene aşkolsun ay yine utandımmmkızlar siz nasılsınız bu konudaaa
adam haklı ama canım,ben öğretmen olsam o tarihte doğum yapsam yanardı iznim,e özelde 5 gün kamuda 10 gün babalık izni var adam kullanmalı,onun derdi ense yapmak
Allahın izniyle pıt diye doğururuz da canım bayramımızda şekerimiz hali hazırda bulunur sağlıcakla inşallah,nagican ya ne diycem bu gaz sorunu uykumu kaçırıyo acaba ben mi anormalim,iyice yüzüm yırtıldı,uykuda hissediyom pırtladığını ve uyanıyom utanıyom,inşallah eşim duymamıştır diyom ama adamcağız farkında geçen bana diyo ne olcam demeli aşkım diyo o kola içince bırrttt yapardı ağzıyla inadıma ben de hep kızardım,e şimdi pırt pırt gidiyo tutabilene aşkolsun ay yine utandımmmkızlar siz nasılsınız bu konudaaa
Kııız kocandan ne diye utanıyon :) ben 1 yıl önce aştım kendimi,tutunca daha kötü oluyom,wcye gidne kadar kaçıyo sonra iyice zor,geldimi sal gitsin
eşim sabah bendn önce işe gidiyo bnde fırsat bu fırsat ama öyle böle degıl bi pııııııırrrrrrttt yapıom ki sormayın getsinhiç böyle olmamıştım bazen yanında kacırcam diye kndimi zor tutuyorum tuvalete gıdıyorum yapmak için o zamanda içeri ses gitmesi diye suyu acıyorum kamufle olsun bastırsın diye hehehehe
Hosgeldin canimmnaptin kiz adama yemin bozdurmak icinn, dogru soylee, gazozuna ilac mi attin
yok kuzum yaa ne bileyim gece öyle telfnla ugrasıyordu baktıkı sarjı bıttı beraber bakıyorduk oyle takılyorduk bn şarja takmayı unutmusum kapandıı..her yer karanlık üstümde bir ağırlık abboowwwwsonra bi baktık ki bizim mercimek fırında
merhaba arkadaşım, özelden atcaktım ama mesaj sayım yetersizmiş.
adım esra, ümit korucuoğlu forumuna bakınca farkettim aynı doktora gidiyomuşsuz .acaba sizin ayrıntılı ultrasonu ümit hoca mı yaptı memnun kaldınız mı? ben cumaya randevu aldım ona gitcem ama bi taraftan da kararsızım kafamı karıştırdılar farklı bi doktor görsün yok bu işin uzmanına git vs diye. eyüp ekici aydan biri fln birine mi randevu alsam bilemedim. onlar da 400-500 tl istiyo,kararsız kaldım ne dersin
Yeni sloganimizz:
GELDİ Mİ SAL GİTSİN
yok kuzum yaa ne bileyim gece öyle telfnla ugrasıyordu baktıkı sarjı bıttı beraber bakıyorduk oyle takılyorduk bn şarja takmayı unutmusum kapandıı..her yer karanlık üstümde bir ağırlık abboowwwwsonra bi baktık ki bizim mercimek fırında
Wuuu telefonumun şarjını bitireyim bu gece ben de :)
Sedaaaaa cok uyaniksinnnhemen isine gelen kismi aldin hee
Anam napiyim adam dirençli,erkekler dayanamaz derler bi de,ben özlüyom sırnaşıyom adamda tık yok, mesajlara başlıycam ben de
Merhaba esracım,ümit hoca baktı detaylıya,açıkçası başkasına gitmeye gerek duymadım,ümit hocayı biliyosun,bir sıkıntı fark etse ya da emin olmasa kendisi yönlendirir muhtemelen...ha çoğunun anlattığı gibi gözebeğini falan görmedim,ama bir sorun görmedi benim de içim rahat..uzmanların baktığıyla bir farkı yok,zaten sertifikası da var bu işi yapanlarla aynı sertifika..aydan hn 350 lira istiyo koruda,eyüp bey için de 400 demîşlerdi,bence o paralara hiç gerek yok:) kendi adıma gözüm kapalı emanet ettim kendimi ümit beye :):)[/QUO
içimi rahatlattın canım çok sağol doktorumuz büyük şans çok şükür önce Allah'a sonra Ümit hocaya emanetiz:)
Ne guzel anlatmissin pirt pirt
Benim de cogu zaman gazim oluyo ama karnimda gur gur geziyo anca, cikmiyobi cikarabilsem benim koca gobek atcak cok rahatsz ediyo batiyo cunkuu. Bosver kizz geliyosa pirt yapcan napalimm, icinde kalsa daha mi iyi
Kııız kocandan ne diye utanıyon :) ben 1 yıl önce aştım kendimi,tutunca daha kötü oluyom,wcye gidne kadar kaçıyo sonra iyice zor,geldimi sal gitsin
eşim sabah bendn önce işe gidiyo bnde fırsat bu fırsat ama öyle böle degıl bi pııııııırrrrrrttt yapıom ki sormayın getsinhiç böyle olmamıştım bazen yanında kacırcam diye kndimi zor tutuyorum tuvalete gıdıyorum yapmak için o zamanda içeri ses gitmesi diye suyu acıyorum kamufle olsun bastırsın diye hehehehe
Yeni sloganimizz:
GELDİ Mİ SAL GİTSİN
yaw canlar ne dertliymişiz bi konu açıldı herkes içinde tutuyomuş demek ki sedacım,artık aştım yani bende,7 yıldır beraberiz,birbirimizin her halini bildik de bi oırt kalmıştı o da tamam oldu,sal gitsinHee öyle valla,ne utancam,o utanıyo mu :):) kocamın bi lafı var,çiftler birbiri yanında rahat hareket ediyosa yani salabiliyosa rahat rahat o ilişki oturmuş demektirişine öyle geliyo tabi ama benim de işime geldi ga sancısı kadar kötü bişi yok :)
Sen burdaki yontemlerin hepsini al bir arada kullan, ancak etki etcek sendegunduz mesajlar, aksam da isik kapaliyken telefonla oyna sarji bitiversin
Umut iste, belki basarirsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?