2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
günaydın herkese hayırlı sabahlar iyi çalışmalar

cancanlar günaydın hayırlı günler
23. haftaya girmiş olmanın sevinci mutluluğu üzerimizde bugün mutluluğumuz daim olsun cümlemizde inş.

herkese günaydın ve sanada günaydın canlarım benim

Kocaman günaydınlar.... :)
Ağrısız, sıkıntısız bol tekmeli bir gun olsun inşallah.. :) Bizde 22. haftaya girdik bugun :) hafta donumu ne güzel oluyor yaa... yeni haftaya baslayanlarada su gibi akan bır hafta olsun ınsallah...

Buffy26
canım güzel haberler bekliyoruz bugün sizden dualarımız sizinde geldiniz mi yaz hemen bize de kızçeyi ve seni kocaman kocaman öpüyoruz.

Canım cok cok cokkkkkk sağol Allah razı olsun...

Şimdi hazırlanıp cıkıcam. detaylı 11:30da kendı doktorumda randevuda 13:30 da. Sabahı sabah ettim. İnşallah mutlu mesut güzel haberlerle gelirim..

Dualarınızı eksık etmeyın miniğimle benden.. Hepinizi opuyorum...

Kızlarbir haftadır bebeğim aşırı hareketliydi. Ve karnım çok ağrıyordu sanki içten tekmeliyordu sıpa neyse iki gündürde doğru düzgün hareket etmiyor. Az hissediyorum.neden böyle olmuş olabilir acaba? Fikri olan var mı?

Hosgeldin canimm naptin kiz adama yemin bozdurmak icinn, dogru soylee, gazozuna ilac mi attin

Canlar gününüz aydın,bol tekmeli,ağrısız sızısız olsun,zaman su gibi akıp geçsin işler çabucak bitsin:) aylar geçsin hayırlısıyla temmuz gelsin hatta haziran gelsin :):)

merhaba arkadaşım, özelden atcaktım ama mesaj sayım yetersizmiş.
adım esra, ümit korucuoğlu forumuna bakınca farkettim aynı doktora gidiyomuşsuz .acaba sizin ayrıntılı ultrasonu ümit hoca mı yaptı memnun kaldınız mı? ben cumaya randevu aldım ona gitcem ama bi taraftan da kararsızım kafamı karıştırdılar farklı bi doktor görsün yok bu işin uzmanına git vs diye. eyüp ekici aydan biri fln birine mi randevu alsam bilemedim. onlar da 400-500 tl istiyo,kararsız kaldım ne dersin

Kııız kocandan ne diye utanıyon :) ben 1 yıl önce aştım kendimi,tutunca daha kötü oluyom,wcye gidne kadar kaçıyo sonra iyice zor,geldimi sal gitsin

eşim sabah bendn önce işe gidiyo bnde fırsat bu fırsat ama öyle böle degıl bi pııııııırrrrrrttt yapıom ki sormayın getsin hiç böyle olmamıştım bazen yanında kacırcam diye kndimi zor tutuyorum tuvalete gıdıyorum yapmak için o zamanda içeri ses gitmesi diye suyu acıyorum kamufle olsun bastırsın diye hehehehe

Kııız kocandan ne diye utanıyon :) ben 1 yıl önce aştım kendimi,tutunca daha kötü oluyom,wcye gidne kadar kaçıyo sonra iyice zor,geldimi sal gitsin

Yeni sloganimizz:

GELDİ Mİ SAL GİTSİN

cocuğu sen doğur 16 hafta izin yap deseler onu da yapcak izin için

Hosgeldin canimm naptin kiz adama yemin bozdurmak icinn, dogru soylee, gazozuna ilac mi attin

yok kuzum yaa ne bileyim gece öyle telfnla ugrasıyordu baktıkı sarjı bıttı beraber bakıyorduk oyle takılyorduk bn şarja takmayı unutmusum kapandıı..her yer karanlık üstümde bir ağırlık abboowwww sonra bi baktık ki bizim mercimek fırında

Vayysss ne diyeyim bilemedim, darisi isteyenlerin basina

Merhaba esracım,ümit hoca baktı detaylıya,açıkçası başkasına gitmeye gerek duymadım,ümit hocayı biliyosun,bir sıkıntı fark etse ya da emin olmasa kendisi yönlendirir muhtemelen...ha çoğunun anlattığı gibi gözebeğini falan görmedim,ama bir sorun görmedi benim de içim rahat..uzmanların baktığıyla bir farkı yok,zaten sertifikası da var bu işi yapanlarla aynı sertifika..aydan hn 350 lira istiyo koruda,eyüp bey için de 400 demîşlerdi,bence o paralara hiç gerek yok:) kendi adıma gözüm kapalı emanet ettim kendimi ümit beye :):)

Yeni sloganimizz:

GELDİ Mİ SAL GİTSİN

Hee öyle valla,ne utancam,o utanıyo mu :):) kocamın bi lafı var,çiftler birbiri yanında rahat hareket ediyosa yani salabiliyosa rahat rahat o ilişki oturmuş demektir işine öyle geliyo tabi ama benim de işime geldi ga sancısı kadar kötü bişi yok :)

Wuuu telefonumun şarjını bitireyim bu gece ben de :)

Anam napiyim adam dirençli,erkekler dayanamaz derler bi de,ben özlüyom sırnaşıyom adamda tık yok, mesajlara başlıycam ben de

Sen burdaki yontemlerin hepsini al bir arada kullan, ancak etki etcek sende gunduz mesajlar, aksam da isik kapaliyken telefonla oyna sarji bitiversin
Umut iste, belki basarirsinn

Yeni sloganimizz:

GELDİ Mİ SAL GİTSİN

yaw canlar ne dertliymişiz bi konu açıldı herkes içinde tutuyomuş demek ki sedacım,artık aştım yani bende,7 yıldır beraberiz,birbirimizin her halini bildik de bi oırt kalmıştı o da tamam oldu,sal gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…