Kıyamam sana ya..Hoş benimde sonum sen gibi bu gidişle sanırım..Ya şeker çıkmasında kilo önemli değil bakalım artık 3 hafta sonra ne olacak:))
O iştahı hiç sorma ya..Bende kedi gibi mutfaktayım hep ne yesem diye..Yemekten sonra bile canım bişeler çekiyor.Ama tutamıyorum kendimi..Bu aralar saldım çayıra ki ben 10 kilo almışım.Doğurunca veririm iş yediklerim bebişime yarasın.
3 gündür bir grip halim var vücudum kırık öğle yemeğimizi yedik şimdi hepten gittim kolumu kaldırcak halim kalmadı dün akşam 8 de uyudum sabah 7 ye kadar aralıksız ama nasıl uyku bastı nasıl vücudum kırıldı anlayamam şuan evde olmak herşeye değerdi oğluşla yatardık mis gibi sıcacık evde olanlar kıymetini bilin iyi değerlendirin çalışınca olmuyo şimdi izin alsam yarın yine canım evde olmak isticek temmuz gelsin biran önceeeee:26:
Beklenen Doğum tarihim 8 Ağustostu ama bizim kız erken gelmek istedi 28 temmuzda çıkageldi :)
bebeğim doğum kanalına yerleşmediği için açılma ve sancı olduğu için mecburi sezeryan oldu ama kesinlikle normal tavsiye ediyorum
Bebeğime sıkmayacak bol şeyler giydirdim halende öyle rahat edebilmesi açısından gerçi ilk doğduğunda herşey bol geliyor.
İlk zamanlar hep eşofman giydim tabii karnımı sararak ki Göbek kalmasın.
Gögüs pedi ve gögüs pompası çoooooookk lazım oluyor kendi rahatlığın için bebeğinin rahatlığı sadece senin kolların. Allah ım kolaylıkla geçmesini nasip etsin hemen bebeğini al kucağına mükemmel bir duygu
Selam Temmuz anneleri:2:
Rahim ağzım 2 hafta önce 4,5 cm di bu muayenede 3 cm çıktı.Hala normal sınırda ama hızlı nir kısaltma ve zaten var olan ağrılar olduğundan iki hafta sonraki durumuna bakılacak.Umarım daha da kısalmaz aniden.Çok keyfim kaçtı çoook
Bir de kasıklarım kopacak gibi ağrıyor ama yatıncda geçiyor.Ama ayaktayken sanki kesiyorlar gibi.Başka kasık ağrısı olan var mı?
Ooff hayırlısıyla iki ay geçirip bir 28-30 olsak içim rahatlayacak.Her muayenemizde bir atraksiyon çıkıyor.
Korkmana hiç gerek yok çünkü bebeğinin heyecanıyla hiçbirşey hissetmiyorsun zaten 20 dk gibi kısa bir sürede bitiyor ama eşinin girmesini pek tavsiye etmiyorum tabii yinede sen bilirsin.
merhaba kızlar nasılsınız geçmişi okumaya çalışıyordum yine kaynatmışsınız:))
berna bende mahmuta gideceğim inş bundan sonra iyi sevindim senin adına sıkıntı yokmuş çok şükür
bebişinde iyi maşallah
ev taşımak zor olur fazla ağırlaşmadan yapman senin için iyi olur kendinide yorma kolay gelsin sana cnm...
Hiç kasıkları ağrıdan yok mu bayanlar kimse cvp vermedi bana
3 gündür bir grip halim var vücudum kırık öğle yemeğimizi yedik şimdi hepten gittim kolumu kaldırcak halim kalmadı dün akşam 8 de uyudum sabah 7 ye kadar aralıksız ama nasıl uyku bastı nasıl vücudum kırıldı anlayamam şuan evde olmak herşeye değerdi oğluşla yatardık mis gibi sıcacık evde olanlar kıymetini bilin iyi değerlendirin çalışınca olmuyo şimdi izin alsam yarın yine canım evde olmak isticek temmuz gelsin biran önceeeee:26:
SAĞOL CANIM, yavaş yavaş yapıyorum zaten... senin bebek ne alemde?
Canım kasık ağrısı olan çok da senin durumunda olan yok o yüzden yorum yapmak zor,en iyisi doktoruna sor..facete bi arkadaş kasık ağrısı normal diye üstünde durmadı kanaması ve açılması varmış meğerse,yatıyor şimdi...en iyisi doktoruna sor sen,biz ne desek olmaz şimdi
Hiç kasıkları ağrıdan yok mu bayanlar kimse cvp vermedi bana
bende 21haftalıkken gittim 460 gr dedi böbrek genişliği çıktı bizde cnm takipe alacağız dedi bakalım nisan başında giderim yine doktora hayırlısı inş sıkıntı çıkmaz
nereye taşınıyordun sen cnm.
kızlar civilim.com dan alışveriş yapan oldumu güzel ürünler var fiyatlarıda uygun baya bi ama kalitesi falan nasıldır bilemedim hiç alışveriş yapmadım
o siteden alışveriş yapan varsa memnuniyetini paylaşırsa sevinirim
Daha yeni gittim doktora,2 hafta bekliycez magnezyum ve protestana devam diyor.Her doktora gittiğimde bişi aksi gidiyor.Şimdi iki hafta nasıl geçecek ,geçmez bana o zaman,hep yüreğim ağzımda yaşıyorum.daha kötü durumda olanlar var sus diyorum kendime amaa oof
O arkadaşa ve bebeğine de inş bişi olmaz inş vaktinde ve sağlıklı gelir bebek kuzu,bütün bebekler vaktinde gelsin biZleri korkutmasınlar
geçmiş olsun cnm nane limon iç iyi gelir inş.
evde olmak güzel de evdede iş bitmiyor cumaya gün var temizlik yapmam lazım ama yapacak adam yok:))
kızlar civilim.com dan alışveriş yapan oldumu güzel ürünler var fiyatlarıda uygun baya bi ama kalitesi falan nasıldır bilemedim hiç alışveriş yapmadım
o siteden alışveriş yapan varsa memnuniyetini paylaşırsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?