2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
http://caploonba.com/bebek-odalari/tropiko.cap
kızlar haftasonu annemle bütün siteleri gezdik. orda bebek mobilyaları satılan bi sokak var altüst ettik en sonunda bebek odası bunu begendim. sonradan yatağı büyüyor şifonyerler ayrılıp bi kısmı çalışma masasına dönüşüyor yani 12-13 yaşına kadar kullanırsınız dediler, ayrıca mobilyalarda boya yokmuş sadece vernik varmış. siparişini verdik fiyatlar da uygundu tavsiye ederim. kampanya bu ayın 20 sine kadar sürecekmiş yaza fiyatlar artar dedi acele etmek istemiyorum ama bi taraftan da şimdiden bazı şeyleri halletmek lazım[/QUOTE]

çok güzel gerçekten iyi günlerde kullansın bebişin..

Kıyamam sana ya..Hoş benimde sonum sen gibi bu gidişle sanırım..Ya şeker çıkmasında kilo önemli değil bakalım artık 3 hafta sonra ne olacak:))

benim şeker yüklemem bu cumartesi yapılacak akkoyun karakoyun anlaşılacak:18::18::18: şaka bi yana da inşallah risk çıkmaz da ben diyete razıyım yeter ki bebişim iyi olsun

Benimde tam o aylarda iştahım açılmıştı o iştah hiç geçmiyor :) çok fazla ekmek yememeye özen göster vede yağlı gerisi önemli değil Ben 20 kilo aldım deli gibi abur cubur yiyerek ama hemen veriyorsun bebeğim 7 aylık 5 kilo fazlam kaldı sadece hamileliğinin tadını çıkart

Birkaç gündür bende de aşırı uyku var bende hasta falan mı olacağım acaba diye düşünüyorum bir de hasta olunca uzun süre öksürük ben inş olmam

Coook tesekkur ederim cevaplarin icin. Allah hayirli uzun omur versin bebegine de sana da insalkah kucagimiza alirz biz de

Hiç kasıkları ağrıdan yok mu bayanlar kimse cvp vermedi bana

Korkmana hiç gerek yok çünkü bebeğinin heyecanıyla hiçbirşey hissetmiyorsun zaten 20 dk gibi kısa bir sürede bitiyor ama eşinin girmesini pek tavsiye etmiyorum tabii yinede sen bilirsin.

Eşim de istiyor ben de istiyorum,doktorum da gaza getiriyo eşimi baba olmak kolay değil diye :) ama bikaç arkadaşımın eşi girdi çok güzel bir duygu,ilk anını eşimle irlikte görmek en güzeli..zatn bebek doğana kadar kalıyorlar,bebeği bakım odasına babası götürüyor sonrası doktorla ve ekiple başbaşa :) bakalım kısmet,biz öyle istiyoruz da epidural olcak mı o bile belli değil..bel fıtığım var kimisi etki etmez epidural diyor:/ doktorum da 34-35. Hafada doğumu konuşcaz dedi bekliyoruz sabırla:):)

SAĞOL CANIM, yavaş yavaş yapıyorum zaten... senin bebek ne alemde?

Canım kasık ağrısı olan çok da senin durumunda olan yok o yüzden yorum yapmak zor,en iyisi doktoruna sor..facete bi arkadaş kasık ağrısı normal diye üstünde durmadı kanaması ve açılması varmış meğerse,yatıyor şimdi...en iyisi doktoruna sor sen,biz ne desek olmaz şimdi

Geçmiş olsun canım,hemencik toparlanırsın inşallah...

SAĞOL CANIM, yavaş yavaş yapıyorum zaten... senin bebek ne alemde?

bende 21haftalıkken gittim 460 gr dedi böbrek genişliği çıktı bizde cnm takipe alacağız dedi bakalım nisan başında giderim yine doktora hayırlısı inş sıkıntı çıkmaz
nereye taşınıyordun sen cnm.

geçmiş olsun cnm nane limon iç iyi gelir inş.
evde olmak güzel de evdede iş bitmiyor cumaya gün var temizlik yapmam lazım ama yapacak adam yok:))

Daha yeni gittim doktora,2 hafta bekliycez magnezyum ve protestana devam diyor.Her doktora gittiğimde bişi aksi gidiyor.Şimdi iki hafta nasıl geçecek ,geçmez bana o zaman,hep yüreğim ağzımda yaşıyorum.daha kötü durumda olanlar var sus diyorum kendime amaa oof

O arkadaşa ve bebeğine de inş bişi olmaz inş vaktinde ve sağlıklı gelir bebek kuzu,bütün bebekler vaktinde gelsin biZleri korkutmasınlar

Son düzenleme:

Merhaba canım benimde kasıklarimda sanki adet olacakmısım gibi bir agrı oluyor hemen hemen hergün bir iki kez oluyor ama öyle dayanilamaz bir agrı degil 5-10 saniyeye geciyor birde karnımın yan taraflarında saga sola dönerken yataktan kalkarken bir agrı oluyor. Doktorada gitmedim henüz pazartesi ayrıntilıya gidecegim. Senin agrın nasıl benimki gibi bir agrimi?

kızlar civilim.com dan alışveriş yapan oldumu güzel ürünler var fiyatlarıda uygun baya bi ama kalitesi falan nasıldır bilemedim hiç alışveriş yapmadım
o siteden alışveriş yapan varsa memnuniyetini paylaşırsa sevinirim

yaa okudum onu ama sıkma canını bak! Hesnamın da bebişi düzeliyor, nigar'ın küçüğü büyüğüne yetişiyor. Inşallah bu da geçecektir.
Biz şu an recessa var hani ava'nın orda o sitenin arkasındayız, diyarpark 3'e (75lik yoldaki) taşınıyoruz...

Bir dahaki kontrolü denk getirelim de inşallah görüşelim kız artık =)

ben internetten bakmadım ama yakından gördüm güzeldi cnm

Canım sen kndini yiyip bitirsen de geçecek o 2 hafta sakin olup bebeğini üzmesen de geçecek...hakkımızda her şeyin hayırlısı,ne olacağı belli değil yarın..o yüzden kendini de bebeğini de üzme..çok daha riskli durumda olanlar var,onlara bak umut dolular..olacağın önüne geçemezsin,dua edicez bol bol iyi düşüncez:)

geçmiş olsun cnm nane limon iç iyi gelir inş.
evde olmak güzel de evdede iş bitmiyor cumaya gün var temizlik yapmam lazım ama yapacak adam yok:))

sağol canım ya keşke evde olsamda iş bitmese çalışıncada ev işi bitmiyo ki bizde 1 martta mevlüt okuttuk 4 martta da günümüz vardı anam anam bittik koptuk iyice çok şükür atlattık sağ salim temizlik yap hazırlık yap o kadar kalabalık misafir sonrasıda var inş sende atlatırsın canım sitres yapma en azından evdesin bak hergün bi parça iş yapsan yetişir

Geçen haftasonu gidecektik fırsat olmadı,bu haftasonu gidicem mağazasına inşallah,haber veririm sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…