2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

cok akıllı doktormus

aman millete bakma sen
ben diğer hamişliklerimde de acele etmemiştim simdide sakinim yahuuu hiic dusume hepsi başlandığında çabucak gider biter alısveriş

anam kimse pek yazmıyor gelin yazın bacılar

İstanbulun baglarıda
büklüm büklüm yolları
ne zaman hamile kaldımda
kaldıramıyom kolları
tey tey tey

canım benimde aynı cıktı gayet normal ben profa gidiyorm doktorum herseye dikkat ediyor bi problem olsa mutlaka söylerdi
ayyy gerçekten mi cnm yaaa biraz da olsa içim rahatladı.ne bilim bu sağlık ocağı iyide ben hep gittiğimde tedirgin oluyorum amam mecbur gitmek zorunda kalıyorum seninki kactı ölçümü ne zaman gitmiştin

kız kız kız alırsın ohooo daha var ama insanda heyecanlanıyor beh aldıkça mutlu oluyo içinde hayal ediyo vs vs ..bide bencede indirimleri atkp et bn hep indirimden aldım ama bnm de ufaklarım yok hiç 3,5 kıyafet sadce var...azcık daha zaman geçsin bakalaımm

:)
bende cok ağırlaşıyorum ondan bıraz hızlandım. bel ağrım çoğalıyor. 1 ay once fink fink gezen ben kayboluyor. çarşıya cıktıgım aksamlar belım cok ağrıyor. artık bıtsın alısverıs kızımın cıcılerını seve seve beklıyım dıyorum :) ınternetten bende faydalanıcam sanırım. kızlar civilim i soylemıslerdı. antalyada mağazası yok bende netten bakıyorum oraya.

Kaç gr olmuş cnm sennki ? Ben çok merak ediyorum da hiç büyümüyormuş gibime geliyor

bende bellı zamanlarda resmen buyudugunu hıssedıyorum resmen. maşallah dıyım de.
mesela 2 gundur karnım acaip gerildi ve belim nasıl ağrıyor. resmen sultan içerden genısletıyor. banyodan banyoya yağ kullanırdım. simdi daha sık yağ suruyorum karnıma.

canım bu oda işine gönlünde yoksa hiç girme derim ben. kiradayızda dıyorsun. bızım kendı evımız ama bızde belkı burayı satıp gecıcez dıye yapmadık oda. ahşap beşik aldık bırde 2 kapılı 2 cekmecelı dolap misss valla. dolabı bızım odaya koyduk beşikte bizim odaya gelecek.
arabada cok kullanılmayacaksa kolay taşınır ve uygun bırsey en mantıklısı. bende tecrubelı anne değilim ilk bebişim ama alısverıs yaparken ve duyduklarımdan kadarıyla fıkrımı soyluyorum.
elektrikli ve manuel pompada bende kararsız kaldım. tabı tercıhım emzirmek ama aksi tarafı düşünüyorum ya emmek ıstemezse dıye. elektrıklı pompadan sut almak uzun suruyormus dıye duydum. manuel daha rahat dıye. ama hala bende kararsızım.

Şu anda depresyona girdim resmen buradaki herkes bunun sorumlusu , siz her şeyi almışsınız ben hiç bir şey almadım daha . Karşımda eşim var bir ona bir bilgisayara ters ters bakıyorum . Oda kadınlar kulübüne mi girdin sen yine diyor . Çünkü daha öncede burada insanların alışveriş yaptığını görünce ona çatmıştım. benim eşim hala erken daha diyor alırız , hallederiz diyor devireceğim ben onu halledeceğim şimdi sinirden .

aynen cnm yaa hiç bahsetme bu bel ağrısı beni resmen bitirdi magnezyum kullanıyorum artık oda pek fayda etmiyor ...civilim bizim burda var bana cok yakın bnde orda bakıcam bikaç bişey görümceme falan almıştık bişeyler ordan

kıyamam ya kadıncaz özenmiş almış ne güzel ne mutlu ona hem size de bende daha dün eşime dedim rahmetli babanem sağ olsaydı oda eksiklerini alırdı hem doğumdan sonra başımda kalırdı bana da oğluşuma bakardı Allah rahmet eylesin babanemi düğünüme 4 ay kala kaybettik biz hep diyodum babaneme bebiş oldumu sen bakcan bak bana bakmışın benim bebeğimede bakcan diyodum Allah sağlık verirse ölmez sağ kalırsak bakarım derdi he nasip olmadı
eşiminde ananesi eşime çok destek olurmuş zamanında onu da düğünden 1 yıl sonra kaybettik oda olsaydı destek olurdu bebiş için
kv kp anca kendine anlatıyorum ya zaten biliyosun 6 ay olduk bak hala bir iğne bile almadılar lafa geldimi kv anneme diyo yeter örme artık bende ördürcem bende alcam diyo yani özenmiyo sanırım o kadar ydışı na gittin o kadar geziyosun bilmem ne hiç bi bebek corabı bile görmedin alasın paran olmasa bile insan bi corap olsun alır yani ohhh iyi çınlattık yine kulaklarını
ay dün ne oldu dişçiye gittim ya tam ora kp eşimi aramış ölesine eşimde demiş bilgenin dişi kötü hastaneye gitcez kv ben aradı noldu diye neyse akşamda 7,30 giibi kv tekrar aradı beni nasıl oldun diye iim dedim eee dedi bende misafir vardı dedi onları uğurladım dedi sarma sarcaktım hemen sardım pişirdim dedi seni arayım nasıl oldun diye dedi anaaa dedim manyak kadın kafayı yemiş o dediğini ben acayip çok seviyorum çok iyi biliyo hamileyim niye bana şimdi yatığı yemeği sölüo teli kapattım sölendim annemde ne oldu dedi kv sarma yapmışta onu sölüyo dedim eee bize mi geliyolarmış dedi yooo dedim annemde diyo anlamamışındır bize geliyolardır yoksa nie desin yaptığı yemeği dengesiz sinir etti akşam beni eşime anlattım böle böle oldu dedim gideyim alayım diyo yok dedim ne alcan aklı başında insan ağzından kaçmışta olsa sonra aklına gelmedimi bu kız sarma seviyo hadi gidelim götürelim onada

aaa benim eşimde aynı kafadan yalnız değilsin bacııımmmmmmm

cok akıllı doktormus

aman millete bakma sen
ben diğer hamişliklerimde de acele etmemiştim simdide sakinim yahuuu hiic dusume hepsi başlandığında çabucak gider biter alısveriş

anam kimse pek yazmıyor gelin yazın bacılar

İstanbulun baglarıda
büklüm büklüm yolları
ne zaman hamile kaldımda
kaldıramıyom kolları
tey tey tey

Hastane çıkışı çok tatlıı senin enerjine bayılıyom ki ben zaten çok rahatlatıyon beni, alırız ya zaman var, insanlar bunalttı beni işte, kafam karıştı.

alırız demi herkes benden rahat, aldığım hiç bişery boşu boşuna alınan, pişman olunan şey olmasın diyorum, strese girdim ay neyse yaa, bi daha teee bunları evlendirirken gircez bu strese haha

evet buffy, aynen işte bende süt vs. araba durumlarında kararsızım senin dediğin gibi de zaten oda yapmasam da bi dolabı bi beşiği olmak zorunda, ee o zamanda oda olması için bi tek halı kaldı bakalım napcaz daha

sevgi yaaaa, deminden beri 3,5 kıyafet aldım falan diyorsun ya,
ulan diyorum üç buçuk kıyafet de ne?!
hahahahahahaha sonradan düştü jeton Allahtan hala jetonlarım var!

ayyyyy bende konunu başını okuyunca kötü bişey var zannettim kız allh seni ne yapmasın...alırsın alırsın kız merak etme bnm eşimde başta öyleydi bnde ona sen hiç heyecanlı değilsin istemiyorsun yok bilmem ne bi suru laf ettim artık ne dedisem adam sonraki gun elinde bi çiçek ana kucağı taşıma cantasını kapmış geldi benim ofise şaşırdım ahanda böle oldumm bide kıyafet almış bi tane hehe dedim şimdi oldu

21 haftalıkken gitmiştm canım ilk saglık ocagında bakıldı 160 cıktıhatta ebe haftasına göre atım çok güzel dedi doktorda 158 cıktı doktrda iyi bi sıkıntı yok dedi çok şükür üzülme sende yürümüşşün ya muhtemelen o an seninde nabzın yüksektir bebekte etkileniyormş nabızdan

alırsın tabi cnm yani alırız bnde suan beklemedyimmm gııı bide taaa evlendiriken demişsin hee öyle sanarsın sen okulu vaar ikinci çocuğu varrr ohoooo
sevgi yaaaa, deminden beri 3,5 kıyafet aldım falan diyorsun ya,
ulan diyorum üç buçuk kıyafet de ne?!
hahahahahahaha sonradan düştü jeton Allahtan hala jetonlarım var!

hahahahahahah inanmıyom sana yaa hee 3,5 kızzz sen beni güldüdn Allah da seni güldürsün emii

jetonları varmış bide

ne güzel kıyafetler alınıyor daha bizimkine 1 çöp bilem almadık eşim korkuyor bişey olurda aldıklarımızı görürsek dayanamazmışız diyorum bari araştıralım ben sonraki günler çıkamam diyorum ben alırım diyor. gidecek pahalı pahalı alacak napıyım kendi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…