- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
baaaaaakkkkkk
bundan gayrı senin koçun benim!
başlarım ona haaa
ayrıyeten KOÇ burcuyumdur, tamamdır bu iş kanımca =))))
biyerini kaşı kız eger sen hamilelik öncesi kiloluysan no prablım :)))) ama yok kilo alayım diyosan biraz zor hee bebişin iyi olsunda bıraak o gramlar onun olsun sen otur oturdugun yerdeevet hamileliğimin basından beri toplam 600 gr. almışım yaba daba duuuuuuuuuuuuuuu
dr. diyorki ebru sallı gibimi olucan azıcık kiloyla hamileliği bitireceksin diyor (gerçi depo hamilelik öncesi doluydu)
Herkese günaydııınnnnn!!!!!!!!!
bugun itibariyle 10 kilo almış bulunmaktayım yahuuhemen iletiim canım,kızlar merak ediyom kaçar kilo almış bulunmaktayız acebeeee
bnde nisanın 7 si nasipse 25+3 olcam o araMerhabalar herkese. Bu aralar fazla yazamıyorum iş yerinde çok yoğunuz. şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar hangi haftalarda yaptırdınız ya da yaptıracaksınız? Aç ya da tok olmak farkediyor mu? Malum ben van'daki doktora ilk kez gideceğim, ayrıntılı bir bilgim yok. Sürekli bir doktora gitmek nasip olmadı ne yazık ki bu durum çok üzüyor beni
herkese merhaba... umarım bebişlerimiz iyidir :) bu arada acaba aranızda alışverişe başlayan var mı yoksa ben çok mu acele ediyorum...
evet almadım çok şükür. umarım söylediğiniz gibi bitiririm :)
biyerini kaşı kız eger sen hamilelik öncesi kiloluysan no prablım :)))) ama yok kilo alayım diyosan biraz zor hee bebişin iyi olsunda bıraak o gramlar onun olsun sen otur oturdugun yerde
bugun itibariyle 10 kilo almış bulunmaktayım yahuu
bnde nisanın 7 si nasipse 25+3 olcam o ara
ben beenn beşiği arabası ana kucağı taşıma çantası eşya çantası 3,5 kıyafet aldım şimdilikk Allah m kullanmayı nasip etsin inşsen neler aldın bakimm
biyerini kaşı kız eger sen hamilelik öncesi kiloluysan no prablım :)))) ama yok kilo alayım diyosan biraz zor hee bebişin iyi olsunda bıraak o gramlar onun olsun sen otur oturdugun yerde
bugun itibariyle 10 kilo almış bulunmaktayım yahuu
bnde nisanın 7 si nasipse 25+3 olcam o ara
ben beenn beşiği arabası ana kucağı taşıma çantası eşya çantası 3,5 kıyafet aldım şimdilikk Allah m kullanmayı nasip etsin inşsen neler aldın bakimm
çok güzel :) benim çevremdekiler çok konuşuyor alışveriş konusunda ondan birde sizlere sorayım istedim. bende başlamak istiyorum. yani ufak tefek şeyler aldım ama ciddi bir alışveriş yapmak istiyorum artık :)
evet bacım doğum tarihlerimiz aynımmışşşşş
ben bu hafta detaylıya giricem sen girdin mi
taş gibi hatunum diyosuuunnn kız bende zayıftım iyi oldu benim kilo almam bn istiyordum zaten çıtı pıtıydım şimdi biraz kadına benzedim hehehekilolu derkende cokda değildim ama kadın budu köfte kadar lezzetli seker pare kadar tatlı bir gorunumum vardı
simdilerde ise buda dilberdudağı tadında bebiş eklendi karnımabendeki durum bu ama ben diğer hamileliklerinde de pek kilo almamış biri olduğum için tuhaf gelmiyor bize
amiiinn inş bnde 1 ay daha bekleyip öyle alıcam kalanlarıben bir kaç tane zıbın aldım eşim yenidoğan seti aldı geçenlerde annemde arabasını aldı ve pike takımını yaptırıyor. onun dışında bugünlerde başlayacağım yavaş yavaş. allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi :)
Günaydınnnn, Tünaydınnnn Annişler...
nasılsınız ??
detaylıya gıren arkadaşlardan güzel haberler okudum maşallah
bihtercim mr sonuçlarına cok sevındım.Allahın izniyle kaybolacak tamamen.
bugünkü cetvelımdekı yazıya koptum. :)))))))bebişim için ''barbie veya Ken bebek büyüklüğünde'' demiş.
gerçi mantıksız geldi kontrollerde çıkan boyutla alakası yok. :44:
bizim alısverıste nerdeyse tamam. kıyafette bıraz patıksız alt'a ıhtıyac var. gecen ebebek magzasına gıttık. güzel ındırım vardı. 3tlden çıtçıtlı badı buldum :) birde Johnson şampuan 800+200 şampuan aldık 10tl. bide bide750 sıvı detarjan+ 750 yumuşatıcı yıne 10tlye aldık. bayag uygun geldı rakamlar bana.
şimdi esas eksık banyo malzemeleri. şampuan dışında hıcbırseyımız yok. ozellikle bizimkiler yaz bebişleri ya pişik kremi ve yağ dışında almak gereken bır sey var mı ??? sizlerede danışayım dedım.
Günaydınnnn, Tünaydınnnn Annişler...
nasılsınız ??
bugünkü cetvelımdekı yazıya koptum. :)))))))bebişim için ''barbie veya Ken bebek büyüklüğünde'' demiş.
bizim alısverıste nerdeyse tamam. kıyafette bıraz patıksız alt'a ıhtıyac var. gecen ebebek magzasına gıttık. güzel ındırım vardı. 3tlden çıtçıtlı badı buldum :) birde Johnson şampuan 800+200 şampuan aldık 10tl. bide bide750 sıvı detarjan+ 750 yumuşatıcı yıne 10tlye aldık. bayag uygun geldı rakamlar bana.
şimdi esas eksık banyo malzemeleri. şampuan dışında hıcbırseyımız yok. ozellikle bizimkiler yaz bebişleri ya pişik kremi ve yağ dışında almak gereken bır sey var mı ??? sizlerede danışayım dedım.
24+6 da şeker yüklemesi olcak detaylıya da girdim çok şükür 21+5 de girdim detaylıya tontişim 400 gr olmuştu o zaman ben de toplam 4 kilo almış bulunmaktayım....sağlık durumumuz çok iyi dedi dr amcası..kalbi kilosu diğer detaylar için durum çok iyi dedi...darısı sana inşallah...
yanlısın mı var 20+5 de gitmiş olmayasın
valla biz odasını, nevresim takımlarını, 6 adet battaniyesini, bornoz takımını, 0-1 yaş kıyafetleri, biberon emzik tırnak bakım setleri , hatta yatak dönencesi bile aldıkbiz karı koca sabırsızız da birascık
herkese merhaba... umarım bebişlerimiz iyidir :) bu arada acaba aranızda alışverişe başlayan var mı yoksa ben çok mu acele ediyorum...
ay evet yanlış yazmışım
çok güzel :) allah güle güle kullandırsın inşallah. çok güzel bir duygu ben bir parça eşya alınca ona sarılıp geziyorum evde :) o kadarı olsa odamdan dışarı çıkmam herhalde :)
merhaba... benim alışveriş bitti bile :) herşeyi tamam bi oda takımı bebek arabası ve banyo şampuanları kaldı... mutlaka daha çok eksik vardır belki ama kıyafet konusunda stop dedik kendimize artık :)
hoş geldin cancazım biz iyiyik sen nasılsınGünaydınnnn, Tünaydınnnn Annişler...
nasılsınız ??
evet almadım çok şükür. umarım söylediğiniz gibi bitiririm :)
doğru yazmışsa zamanı bunca zamandır doğum tarihini yanlış biliyor bu bacım diye düşünmekten kendimi alıkoyamadım yanimmmm
hazırlıklar ne alemde başladın mı
ben hic birsey almadım daha ablam birkaç parça almış o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?