2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
baaaaaakkkkkk
bundan gayrı senin koçun benim!
başlarım ona haaa
ayrıyeten KOÇ burcuyumdur, tamamdır bu iş kanımca =))))

bende koç burcuyum oyle yasam koçu olmaz birkerem ne patlaması
Bernayıda kızdırma tepesi bir atarsa sınav yapar
ben sınavlarından 100 almışımdır ama kolay olmuyor sınavları bilesin

evet hamileliğimin basından beri toplam 600 gr. almışım yaba daba duuuuuuuuuuuuuuu

dr. diyorki ebru sallı gibimi olucan azıcık kiloyla hamileliği bitireceksin diyor (gerçi depo hamilelik öncesi doluydu )
biyerini kaşı kız eger sen hamilelik öncesi kiloluysan no prablım :)))) ama yok kilo alayım diyosan biraz zor hee bebişin iyi olsunda bıraak o gramlar onun olsun sen otur oturdugun yerde
Herkese günaydııınnnnn!!!!!!!!!

hemen iletiim canım,kızlar merak ediyom kaçar kilo almış bulunmaktayız acebeeee
bugun itibariyle 10 kilo almış bulunmaktayım yahuu
bnde nisanın 7 si nasipse 25+3 olcam o ara
herkese merhaba... umarım bebişlerimiz iyidir :) bu arada acaba aranızda alışverişe başlayan var mı yoksa ben çok mu acele ediyorum...

ben beenn beşiği arabası ana kucağı taşıma çantası eşya çantası 3,5 kıyafet aldım şimdilikk Allah m kullanmayı nasip etsin inş sen neler aldın bakimm

kilolu derkende cokda değildim ama kadın budu köfte kadar lezzetli seker pare kadar tatlı bir gorunumum vardı
simdilerde ise buda dilberdudağı tadında bebiş eklendi karnıma bendeki durum bu ama ben diğer hamileliklerinde de pek kilo almamış biri olduğum için tuhaf gelmiyor bize

ben bir kaç tane zıbın aldım eşim yenidoğan seti aldı geçenlerde annemde arabasını aldı ve pike takımını yaptırıyor. onun dışında bugünlerde başlayacağım yavaş yavaş. allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi :)

Günaydınnnn, Tünaydınnnn Annişler...

nasılsınız ??

detaylıya gıren arkadaşlardan güzel haberler okudum maşallah

bihtercim mr sonuçlarına cok sevındım. Allahın izniyle kaybolacak tamamen.

bugünkü cetvelımdekı yazıya koptum. :))))))) bebişim için ''barbie veya Ken bebek büyüklüğünde'' demiş.
gerçi mantıksız geldi kontrollerde çıkan boyutla alakası yok. :44:

bizim alısverıste nerdeyse tamam. kıyafette bıraz patıksız alt'a ıhtıyac var. gecen ebebek magzasına gıttık. güzel ındırım vardı. 3tlden çıtçıtlı badı buldum :) birde Johnson şampuan 800+200 şampuan aldık 10tl. bide bide 750 sıvı detarjan+ 750 yumuşatıcı yıne 10tlye aldık. bayag uygun geldı rakamlar bana.

şimdi esas eksık banyo malzemeleri. şampuan dışında hıcbırseyımız yok. ozellikle bizimkiler yaz bebişleri ya pişik kremi ve yağ dışında almak gereken bır sey var mı ??? sizlerede danışayım dedım.

valla biz odasını, nevresim takımlarını, 6 adet battaniyesini, bornoz takımını, 0-1 yaş kıyafetleri, biberon emzik tırnak bakım setleri , hatta yatak dönencesi bile aldık biz karı koca sabırsızız da birascık

evet bacım doğum tarihlerimiz aynımmışşşşş
ben bu hafta detaylıya giricem sen girdin mi

24+6 da şeker yüklemesi olcak detaylıya da girdim çok şükür 21+5 de girdim detaylıya tontişim 400 gr olmuştu o zaman ben de toplam 4 kilo almış bulunmaktayım....sağlık durumumuz çok iyi dedi dr amcası..kalbi kilosu diğer detaylar için durum çok iyi dedi...darısı sana inşallah...

taş gibi hatunum diyosuuunnn kız bende zayıftım iyi oldu benim kilo almam bn istiyordum zaten çıtı pıtıydım şimdi biraz kadına benzedim hehehe
amiiinn inş bnde 1 ay daha bekleyip öyle alıcam kalanları

ayyy bnde daha o tur seyleri almadım işte şampuan biberon kremler ohoooo bakalım var da var çok çıkıyo ihtiyaç ama bn 1 ay daha bekleyeceğim

canım güle güle kullanın cicilerinizi İnsallah
bence başka seye gerek yok yada aklıma gelmiyor gelirse paylasırım

yanlısın mı var 20+5 de gitmiş olmayasın

çok güzel :) allah güle güle kullandırsın inşallah. çok güzel bir duygu ben bir parça eşya alınca ona sarılıp geziyorum evde :) o kadarı olsa odamdan dışarı çıkmam herhalde :)

herkese merhaba... umarım bebişlerimiz iyidir :) bu arada acaba aranızda alışverişe başlayan var mı yoksa ben çok mu acele ediyorum...

merhaba... benim alışveriş bitti bile :) herşeyi tamam bi oda takımı bebek arabası ve banyo şampuanları kaldı... mutlaka daha çok eksik vardır belki ama kıyafet konusunda stop dedik kendimize artık :)

çok güzel :) allah güle güle kullandırsın inşallah. çok güzel bir duygu ben bir parça eşya alınca ona sarılıp geziyorum evde :) o kadarı olsa odamdan dışarı çıkmam herhalde :)

Kesinlikle çok güzel daha şimdiden çok güzel kokuyolar sanki bi de oğluşumu görsem içlerinde

merhaba... benim alışveriş bitti bile :) herşeyi tamam bi oda takımı bebek arabası ve banyo şampuanları kaldı... mutlaka daha çok eksik vardır belki ama kıyafet konusunda stop dedik kendimize artık :)

allahım sağlıkla kullandırsın inşallah. o zaman bende başlayayım çok geç olmadan değil mi başka türlü içimdeki eenerjiyle başa çıkamayacağım havalar hazır serinken en azından kıyafetleri toplayayım:)

hoş geldin cancazım biz iyiyik sen nasılsın
maşallah size kızçenin herbişeysi tamam ne güzel bizde daha çoook eksik var alımları durdurduk bir süredir araştırmaya girdik nerde ne var kalitesi ne fiyatı ne oda takımı gelene kadar odayla ilgilenelim dedim mobilyalar gelincede halıydı perdeydi ufak tefek giyim alışverişleri zaten ara ara yapılıyo denk geldikçe birde şaka gibi ama görümcem geçenlerde maaşlarımızı alalımda bi yer var oraya gidip alışverişimizi yapalım dedi oğluşum için o yüzden de biraz bekleyim diyorum görümcem neler alcak bakalım kv kp ellerini belkim ceplerine bi atarlar bari ihtiyac olanları aldırayım alcak olurlarsa dimi ama

evet almadım çok şükür. umarım söylediğiniz gibi bitiririm :)

bende kilolu hamile kaldım ama allaha çok şükür bebeğim çok sağlıklı
kilonun zararı bize anladığım kadarıyla bebeğe çok zararı olmuyor çok dikkat et bende dikkat ediyorum hiç kilo almadım ama iştahım inanılmaz artmış durumda ama kendimi şimdilik frenliyebiliyorum...
allah sağ salim sağlıklı bir şekilde çocuklarımızı kucağımıza aldırsın inşallah vakti zamanında....amiinnnn....

evet küçük küçük başladık..havluları kaldı şampuan kremler sabunlar kaldı...bakalım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…