2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
sevgi yaaaa, deminden beri 3,5 kıyafet aldım falan diyorsun ya,
ulan diyorum üç buçuk kıyafet de ne?!
hahahahahahaha sonradan düştü jeton Allahtan hala jetonlarım var!

kafalar aynı çalışıyor bende oyle duşundum buçuk kısmınada prematüre bir tane takım aldı herhal dedim
sonra benimde jeton düştü
yaba daba duuuuuuuuuuuu benimde jetonum varmışşşşşşşşşşş

mandişim :) oda takımı aldığında 2.5 - 3 ten asagı değil. hem o odanın yatağını kendı odana koyamazsın. takım alan arkadaşlar 2. bir beşik ya da park yatak alıyor. 1 beşik 1 dolap taş çatlasın 600tl tutar. hem maddi hem manevi düşünmek lazım. ben alırken oyle duşundum sahsen.

heımm bırkac sene sonra 2.5 değil 4 veririm durumum olduktan sonra. ama isterimki evimizden emin olayım. ben o yüzden odaya soğuk kaldım.
daha vakıt var ıyıce duşunun sızın ıcın hangısı daha ıyı. bu arada kucuk cıcılerı alırsınız

hahahaa aminnn amin hepimiz gülelim inşallah!
ama ben kendime baya güldüm yaaaa

hahaahaha kızım bizde kafa da yok ki aynı çalışsın!

ama çok şükür jetonları 1990'larda atmamışım da saklamışım.. bak gördün müğ, işe yaradılar =))))

ayyyy birazdan kuzucuğumu göreceğim bacılarrrrr!!!
unutmuşum telaştan yaa, aklıma yeni geldi haaa =)))

yine jetona bağlıcam işi..... kafa kalmadı vallahi billahi.... aklım sürekli ev işlerinde!

yine jetona bağlıcam işi..... kafa kalmadı vallahi billahi.... aklım sürekli ev işlerinde!

ev işini bosver hele halı yıkim deme çoşma o kadar cok kızarım mektubumu keserim jetonlarını alırım

bencede olabılır bayyaaa yol yurudum..hayırlısı inş
bakıcam cnm burdaki maagz. inş valla Allah yardımcımız olsun onlar iyi olsunda başka bişey istemiyorum
herkeste var cnm işte o korku ama dayanamıyok işteee

hahahaa aminnn amin hepimiz gülelim inşallah!
ama ben kendime baya güldüm yaaaa

jetonlulaaarr şunlara bak yeaaa

hadi git gör de için rahatlasın kafa yerine gelsin yerim senin minooşlarııı :)

evet evet gidip görmek lazım, görüp sevinmek lazım, sevinip diğer dertleri unutmak lazım....
inşallah ablası için yüzünü gösterir bu sefer!

biz aslında geçen pazartesi gittik ayrıntılı için, kızım yanımda değildi. eğer gösterirse bi foto rica ettim ama göstermedi. kızını da al gel belki gösterir dedi. sırf onun için gidiyoruz aslında. yoksa çok şükür bebiş iyi...

he bu haftasonu taşın et derken bi aksilik olmamıştır da inşallah bir de onu sorayım diyorum

kızlar var mı merak ettiğiniz bir şey varsa sorayım dr.a ama ancak yarın cevaplayabilirim, zira netimiz bağlanmadı =)

inşallahhh güzelde bi poz yakalarr ohh ..Allah ın izniyle iyidir cnm minnoşunn dualarımız hep birbirimize...heeee bide dr a bi sorsana bu hafta kalp atışı kaç olmalıymış..160 sa ne oluyomuş
haydi sor sor

hadi gor bebişini sonra bizimle güzelliğini paylaş

bernaaaa'm sorsana krampların sebebi neymiş, bacaklarıma kramplar giriyor, ilaç kullanmak da istemiyorum ya, içim dışım ilaç oldu :26:

kız sen kimsin?
kimlerdensin?
nerelerdensin?
Beni sormuşunuz, uzun süredir üyeyim. Öğretmenim öğrencilerim fırsat verdikçe yazabiliyorum. Arkadaşlar tanır dimi kızlar beni tanıyorsunuz. Unutulduk mu yoksa ağlarız haaa

ooo ne muhabbet ne muhabbet alışverişten konuşulmuş ki kızımın bir çöpü yok,kilodan konuşulmuş evet kilolu hamile kaldım 72 ile ve şuan itibariyle 10 kg aldım yapacak bişey yok ne diyeyim

mandalinam gögüs pompasını hemen alma işe başlamadan bir ay önce alırsın ozamana kadar süt durumuda netleşir lansinohun manueli benim işimi görmüştü biliyosun bende çalışıyorum elektrikliler çok pahalı,bebek odasıda yapma derim söylediğin şartlar sebebiyle kv illede almak istiyo ona vereceği payaı nakit versin

berna hadi bakalım git güzel haberlerle gel yanlız sen beni kurtlandırdın yaww benimde perşembe kontrolüm var şeker yüklemem var bende afili bir foto isteyim abimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…