- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
sevgi yaaaa, deminden beri 3,5 kıyafet aldım falan diyorsun ya,
ulan diyorum üç buçuk kıyafet de ne?!
hahahahahahaha sonradan düştü jetonAllahtan hala jetonlarım var!
evet buffy, aynen işte bende süt vs. araba durumlarında kararsızım senin dediğin gibi de zaten oda yapmasam da bi dolabı bi beşiği olmak zorunda, ee o zamanda oda olması için bi tek halı kaldıbakalım napcaz daha
alırsın tabi cnm yani alırız bnde suan beklemedyimmm gııı bide taaa evlendiriken demişsin hee öyle sanarsın sen okulu vaar ikinci çocuğu varrr ohoooo
hahahahahahah inanmıyom sana yaa hee 3,5kızzz sen beni güldüdn Allah da seni güldürsün emii
jetonları varmış bide
ısırcam seniii bak ne karpuzu yaaaa ayıptırrrANAAAAMMMMMMMMMM
BUGUN SARKISIZ GECMESİNNNNNNN
bir ker iki kere üç kere ohhhhhhhhhh 4. bebişe hamileyim
zamanla kusman geçer dediler
geçmedi neyliyeyimmm
gelin karpuz yiyelim hamileyiz diyelim
tey tey tey
kafalar aynı çalışıyor bende oyle duşundum buçuk kısmınada prematüre bir tane takım aldı herhal dedim
sonra benimde jeton düştü
yaba daba duuuuuuuuuuuu benimde jetonum varmışşşşşşşşşşş
ayyyy birazdan kuzucuğumu göreceğim bacılarrrrr!!!
unutmuşum telaştan yaa, aklıma yeni geldi haaa =)))
yine jetona bağlıcam işi..... kafa kalmadı vallahi billahi.... aklım sürekli ev işlerinde!
bencede olabılır bayyaaa yol yurudum..hayırlısı inş21 haftalıkken gitmiştm canım ilk saglık ocagında bakıldı 160 cıktıhatta ebe haftasına göre atım çok güzel dedi doktorda 158 cıktı doktrda iyi bi sıkıntı yok dedi çok şükür üzülme sende yürümüşşün ya muhtemelen o an seninde nabzın yüksektir bebekte etkileniyormş nabızdan
bakıcam cnm burdaki maagz. inş valla Allah yardımcımız olsun onlar iyi olsunda başka bişey istemiyorumevet agız mendılı almıştım 10lu ama o yetecek gıbı değil. bırde terleme işi var ben onu hıc dusunmemıstımhep yenıdogan usur dıyoruz ama. 1 hafta sonra çocuktan ter çıkar Antalya sıcağında
kumaşçıya gıttıgımde o kumastanda alayım hazır gıbı olmasada evde yapmak daha uyguna gelır yapayım onlardan. sağolasın canım
ya benım normalde de belım bıraz sorunlu. son günlerde yoğunlaştı mınnos büyüdükçe. ama diyorum ki ''kızım sen büyümene bak takma annenı cok acımıyo zaten'' :) tontişler buyusunde ıhh mıhh gecırıcez napalım.
muhakkak bak bencede oraya fiyatları cok ıyı urunler var. mağazası olsaydı burda bende canlı canlı gıtmeyı tercıh ederdım.
Allah rahmet eylesin. mekanları cennet olsun canım..
senınkı 6 aydır bısey almıyor. benımkı 6 aydır benle konuşmuyor. valla ne desek boş bunlara. uyuz oluyorum zaten..
yuhhh oldum ya ne patavatsızlık........ yalnız böyle nıspetten yada patavatsızlıktan neyse de nasıl günaha gırdıklerının de mı farkında değil bu insanlar ben onu anlamıyorum...
bizim kv de bak gor komık bısey verır. umrumda değil beklentimde yok ama. bende ıstemıyorum artık yerlı yersız gelmesını ya. senede bırkac geliyor. ama 1 kere de gelecegı tarıhı bıze danışma yok uygunmusunuz dıye. dıngonun ahırı sankı burası.
herkeste var cnm işte o korku ama dayanamıyok işteeene güzel kıyafetler alınıyor daha bizimkine 1 çöp bilem almadık eşim korkuyor bişey olurda aldıklarımızı görürsek dayanamazmışız diyorum bari araştıralım ben sonraki günler çıkamam diyorum ben alırım diyor. gidecek pahalı pahalı alacak napıyım kendi bilir.
kafalar aynı çalışıyor bende oyle duşundum buçuk kısmınada prematüre bir tane takım aldı herhal dedim
sonra benimde jeton düştü
yaba daba duuuuuuuuuuuu benimde jetonum varmışşşşşşşşşşş
hahahaa aminnn amin hepimiz gülelim inşallah!
ama ben kendime baya güldüm yaaaa
ayyyy birazdan kuzucuğumu göreceğim bacılarrrrr!!!
unutmuşum telaştan yaa, aklıma yeni geldi haaa =)))
yine jetona bağlıcam işi..... kafa kalmadı vallahi billahi.... aklım sürekli ev işlerinde!
evet evet gidip görmek lazım, görüp sevinmek lazım, sevinip diğer dertleri unutmak lazım....
inşallah ablası için yüzünü gösterir bu sefer!
biz aslında geçen pazartesi gittik ayrıntılı için, kızım yanımda değildi. eğer gösterirse bi foto rica ettim ama göstermedi. kızını da al gel belki gösterir dedi. sırf onun için gidiyoruz aslında. yoksa çok şükür bebiş iyi...
he bu haftasonu taşın et derken bi aksilik olmamıştır da inşallah bir de onu sorayım diyorum
kızlar var mı merak ettiğiniz bir şey varsa sorayım dr.a ama ancak yarın cevaplayabilirim, zira netimiz bağlanmadı =)
evet evet gidip görmek lazım, görüp sevinmek lazım, sevinip diğer dertleri unutmak lazım....
biz aslında geçen pazartesi gittik ayrıntılı için, kızım yanımda değildi. eğer gösterirse bi foto rica ettim ama göstermedi. kızını da al gel belki gösterir dedi. sırf onun için gidiyoruz aslında. yoksa çok şükür bebiş iyi...
he bu haftasonu taşın et derken bi aksilik olmamıştır da inşallah bir de onu sorayım diyorum
kızlar var mı merak ettiğiniz bir şey varsa sorayım dr.a ama ancak yarın cevaplayabilirim, zira netimiz bağlanmadı =)
Beni sormuşunuz, uzun süredir üyeyim. Öğretmenim öğrencilerim fırsat verdikçe yazabiliyorum. Arkadaşlar tanır dimi kızlar beni tanıyorsunuz. Unutulduk mu yoksa ağlarız haaakız sen kimsin?
kimlerdensin?
nerelerdensin?
http://www.bebeci.com/bebekcem-babam-sagolsun-nakisli-10-parca-zibin-seti
buraya bir baksanıza bu hastane cıkısı nasılllll
merhaba canım ozaman 700 gr dı seninki?Kaç gr olmuş cnm sennki ? Ben çok merak ediyorum da hiç büyümüyormuş gibime geliyor
merhaba canım ozaman 700 gr dı seninki?
çok güzelmiş :) fiyatıda uygun şimdiden güle güle kullan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?