ayyy bnde daha o tur seyleri almadım işte şampuan biberon kremler ohoooo bakalım var da var çok çıkıyo ihtiyaç ama bn 1 ay daha bekleyeceğim
canım güle güle kullanın cicilerinizi İnsallah
bence başka seye gerek yok yada aklıma gelmiyor gelirse paylasırım
Kesinlikle çok güzel daha şimdiden çok güzel kokuyolar sankibi de oğluşumu görsem içlerinde
allahım sağlıkla kullandırsın inşallah. o zaman bende başlayayım çok geç olmadan değil mibaşka türlü içimdeki eenerjiyle başa çıkamayacağım havalar hazır serinken en azından kıyafetleri toplayayım:)
bende kilolu hamile kaldımama allaha çok şükür bebeğim çok sağlıklı
kilonun zararı bize anladığım kadarıyla bebeğe çok zararı olmuyor çok dikkat et bende dikkat ediyorum hiç kilo almadım ama iştahım inanılmaz artmış durumda ama kendimi şimdilik frenliyebiliyorum...
allah sağ salim sağlıklı bir şekilde çocuklarımızı kucağımıza aldırsın inşallah vakti zamanında....amiinnnn....
evet küçük küçük başladık..havluları kaldı şampuan kremler sabunlar kaldı...bakalım inşallah...
kesinlikle...insan ağırlaştıkça hiç bir şey yapası gelmiyor zaten...
iyiki kucukden baslamıssın alışverişin yavrusu kalmış bitirmişsin kııızzz
güle güle kullanın İnsallah
aynennnnn..
heeeımmmm bıde kendıme de daha hıcbısey almadım. sutyen, gogus pedi vs ben tam züğürt kaldım.minnoşunkıler bitmeden de bana sıra gelmıyecek sanırım :)
nedense en zor banyo ve bakım malzemeleri geldi bana. bir de çeşit çok, rakamlar yüksek şaşırdım ıyıce. o pişik kremlerinin fıyatı ne oyle minnacık tüp dünya para. birde hangısı ıyı gelıcek. kampanyaları takıbe aldım simdi diğerleri gibi 1+1 yakalayınca yapışırım heralde :)))
ayyy canımcım sağolasın. senın minnoşunda cicilerini güle güle kullansın, sağlıkla eskitsin inşallah.
sevinirim canım banyo bakımda şaştım açıkçası.
kesinlikle...insan ağırlaştıkça hiç bir şey yapası gelmiyor zaten...
hoş geldin cancazım biz iyiyik sen nasılsın
maşallah size kızçenin herbişeysi tamam ne güzel bizde daha çoook eksik var alımları durdurduk bir süredir araştırmaya girdik nerde ne var kalitesi ne fiyatı ne oda takımı gelene kadar odayla ilgilenelim dedim mobilyalar gelincede halıydı perdeydi ufak tefek giyim alışverişleri zaten ara ara yapılıyo denk geldikçe birde şaka gibi ama görümcem geçenlerde maaşlarımızı alalımda bi yer var oraya gidip alışverişimizi yapalım dedi oğluşum için o yüzden de biraz bekleyim diyorum görümcem neler alcak bakalım kv kp ellerini belkim ceplerine bi atarlar bari ihtiyac olanları aldırayım alcak olurlarsa dimi ama
bizide bilgilendir hee bizde faydalanak ..bnde kendime daha bişey almadım vala çok eksik var çoookk..Allah ım sağlıkla kucağımıza alalım da inş onlar tamamlanır
aynen canım para göndersinler daha iyi ne ihtiyacınız varsa rahat rahat alırsınız sizde bakalım benimde görümce geldi geçen kendi annemde görümceme oğlumun bi halası var başka teyze amca dayı vs. yok falan dedi görümcemede dank etti galiba hala olucağı bizim aldıklarımıza falan baktı biberon banyo ürünleri konusunda kararsızım dedim çok pahalı falan dedim bakarız onlara acele etme artık çok bişey almayın yeter bu aldıklarınız daha bizde alcaz bişeyler falan dedi bakalım inş alır artık kv kp kaynımın yanındaydı y.dışında ay yine bir çöp almadan geldim eltim bi takım göndermiş kaynımda onların yöresinin kıyafetini almış oğluşa o kaaa kv kp yine boş gelmiş şaka gibiler sanırım yemin ettiler bilge ye ve oğluna bi çöp almıcaz diyehoşbuldum canımmmm.. oncelıkle gecmıs olsun kuşum dunu okudum. diş ağrın tutmuş. cok zor diş ağrısı simdi elimiz kolumuzda bağlı. bir daha olmaz inşallah
sorma donencesıne kadar aldık teyzesı :) bir ara son aldıklarımızı cekıp paylasıcam :) eşimin babaanneside yolladı koliyi. ordanda 2-3 güzel takım cıktı. ama hep ayaklı altlar almış o kotu olmuş. kıyafette cok'a gerek yok dıyorum ya hep ondan kıyafette bır kac parça daha alınca tamam olucak.
birde geçenlerde kumaş almıştım. onlardan başladım yastıklarını yapmaya. :) visko yatağı gelince 2 tanede çarşaf yapıcam kokoşa :)
valla o fırsatlar kacırılmaz oyle lafla olmuyor. gıdın neler alıcaklar bakalım. hep beraber gıtmenızde ıyı olur. kafalarına gore almazlar sende begenırsın.
bizim kv yrt.dışında ya. ne alayım orda olmayan dıyıp duruyor. sankı tr izbelelik yer. tövbe tövbe. esimde bız alıyoruz demıs para daha makbule geçer demiş :) tmm demiş o da. :)
aynennnnn..
heeeımmmm bıde kendıme de daha hıcbısey almadım. sutyen, gogus pedi vs ben tam züğürt kaldım.minnoşunkıler bitmeden de bana sıra gelmıyecek sanırım :)
nedense en zor banyo ve bakım malzemeleri geldi bana. bir de çeşit çok, rakamlar yüksek şaşırdım ıyıce. o pişik kremlerinin fıyatı ne oyle minnacık tüp dünya para. birde hangısı ıyı gelıcek. kampanyaları takıbe aldım simdi diğerleri gibi 1+1 yakalayınca yapışırım heralde :)))
ayyy canımcım sağolasın. senın minnoşunda cicilerini güle güle kullansın, sağlıkla eskitsin inşallah.
sevinirim canım banyo bakımda şaştım açıkçası.
amin canım cumlemıze inşallah...
ayıpsın haber vermezmıyım
sağol canım dün gittim şuanlık herşey yolunda desede diken üstündeyim rabbim sağ salim tamamına erdirsin hepimizin bebeklerini
aynen canım para göndersinler daha iyi ne ihtiyacınız varsa rahat rahat alırsınız sizde bakalım benimde görümce geldi geçen kendi annemde görümceme oğlumun bi halası var başka teyze amca dayı vs. yok falan dedi görümcemede dank etti galiba hala olucağı bizim aldıklarımıza falan baktı biberon banyo ürünleri konusunda kararsızım dedim çok pahalı falan dedim bakarız onlara acele etme artık çok bişey almayın yeter bu aldıklarınız daha bizde alcaz bişeyler falan dedi bakalım inş alır artık kv kp kaynımın yanındaydı y.dışında ay yine bir çöp almadan geldim eltim bi takım göndermiş kaynımda onların yöresinin kıyafetini almış oğluşa o kaaa kv kp yine boş gelmiş şaka gibiler sanırım yemin ettiler bilge ye ve oğluna bi çöp almıcaz diye
Selam kızlaruğrayamadım ne zamandır, yoğun bir tempoyla hamileliğimi bile unutuyorum desem yeridir
sizin bişeyler aldığınızı görünce kendime sinir oluyorum,
Bebiş için bişeyler almaya başlayayım artık dedim, ama tecrübeli insanlara sorayım derken hepten kafam karıştı :44: Mesela,
- bebiş doğduktan sonra çalışmaya devam etcem bebeğe oda yapmasam mı? sonuçta bebeğimle bi tek akşam vakit geçirmek durumundayım onu da odasında yatırmam heralde, o zaman odaya gerek yok diyorum.. kv. ısrarla alalım diyor
- burası biraz engebeli bir yer (karadeniz) öyle bebek arabasıyla çıkıp yürünecek rahatlık yok, sahil- alışveriş merk. hariç, o zaman bebek arabası almayayım diyorum baston yeterli olur mu onu da bilmiyorum?
- bebeğime süt verme işini şimdiden bilemediğim için elektrikli göğüs pompası alayım mı almayayım mı diye hala düşünüyorum, bazıları manuel al diyor, bazısı alacaksan direk elektrikli al diyor, annem de ne pompası bebeği kendin emzircen çalışsan da süt iznin olacak diyor
Allahımmmm daha neler neler.. bebişe hala hiçbişey alamadım, inanın kıyafeti bile arkadaşlarımın hediyelerinden başka alamadım, çünkü hala cinsiyet şüphem var
neyse başınız ağrımasın, benim kafam karışık, sizinde karışmasınsiz napıyosunuz bakimm
ahhh canım benim bende hiçbirsey almadım daha ablam almış bir iki oda burda değil sonra kargoyla yollicak yani aynı durumdayız
ben dışarı cıkamıyorumda oyle bacak ağrısından internetten çözmeye calısıcam İnsallah 7 aya yakın yaparız yaaa dert etmeyelim
mobilyaya gelince ne bilim bence al benim hevesim varda ama almicam kalabalığız ya ancak sepet ve şifonyer yapıcam sıgamayız
dur hele herseyi hemen birden düşünmeyelim bizde tadını çıkara çıkara düşünelim
günaydın kızlar
sizlere bişey soracağım...az önce sağlık ocağından geldim tetnoz aşımı yaptırdım kan verdim idrar tahlili verdim biraz enfeksiyon varmış birde tuzlu cok yeme dedi neyse bunu hallederim...ama bebğimin kalbini dinledi hemşire ve cok hızlı attıgını soyledı tam sınırdaymışım aslında 160 çıktı kalp atışı kendi dr ma gideyimmi dedim yok deiler baska bi hemşire daha geldi o da dinledi 160 yine onunda bi hastası 180 deymiş bu zamanlar kendi dr na gondermiş dr normal olduğunu söylemiş...birazcık strese girmedim değil açıkcasıama yarın sabah yine gidicem dinlemeye birde bugün eşim yoktu sağlık ocağına bayaaa yürüdüm yoruldum belki ondandırr..bu arada bu zamana kadar 10 kilo aldım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?