Sağol canım. şu ana kadar 8 kilo aldım ama bir ayda 3 kilo alınca sıkıntı oradan doğuyor :=) yoğurt süt peynir çok önemliymiş magnezyuma yeni başladım bakalım henüz değişen bir şey yok...
canım oğluş nerde tekmeliyosa orası seyirme gibi oluyo bazen aşağıda bazen yukarıda şu iki gündür hep aşağıda ayaklar sanırım kasıklardan geliyo tekmeler
canım oğluş nerde tekmeliyosa orası seyirme gibi oluyo bazen aşağıda bazen yukarıda şu iki gündür hep aşağıda ayaklar sanırım kasıklardan geliyo tekmeler
bizimki her telden seyirmede, balon patlaması, baloncuk gibi balık gibi kayma ,karına yaslanıp sertleşme , kalp atışı çeşit çeşit bence kimisinde hıçkırıyor kiminde zıplıyor kiminde dolanıyor kiminde el, ayağını vuruyor
bizimki her telden seyirmede, balon patlaması, baloncuk gibi balık gibi kayma ,karına yaslanıp sertleşme , kalp atışı çeşit çeşit bence kimisinde hıçkırıyor kiminde zıplıyor kiminde dolanıyor kiminde el, ayağını vuruyor
Kiz dort yaprakli sende kendimi buluyorum sabahtan beri anca totom kalkti ev temizligine benimde kalkmiyo kollar.gece cok aciktim inanki mide bulantisindan yiyemedim daha biraz oncr gecti bulantim saat 10gibi yine baslar gece ayri gunduz ayri herkes 8,10kilo aliyor ben 52den 46ya dustum simdi 49..oglumda cabuk toparlamistim bu kiz beni mahfetti hayirlisiyla dogursakta rahatlasak kizzz
veee hayırlı uğurlu olsun artık sadece yatakta değil normal yürürkende bebişin hareketlerini hissedebiliyorum....darsı tüm annişlerin başına. bu arad sanki 1 hafta içinde şiştim ben :) tartıldım 2.800g almışım:))))
Aslında tam olarak öyle olmadı Benim 13. haftalarda kanamam oldu hastahanede yattım 1 gün o sırada muayene olmuştum, dr o muayenede bile çok zorlandı, birde ilk evlendiğimiz zamanlarda sıkıntı çekiyordum o zamanlarda dr sölemişti, ama tabi farklılık gösterir mi bilmiyorum.
Aslında tam olarak öyle olmadı Benim 13. haftalarda kanamam oldu hastahanede yattım 1 gün o sırada muayene olmuştum, dr o muayenede bile çok zorlandı, birde ilk evlendiğimiz zamanlarda sıkıntı çekiyordum o zamanlarda dr sölemişti, ama tabi farklılık gösterir mi bilmiyorum.
Tatlim senin boy kac..ben bugun tartiya ciktim 50.100gr olmusum sanirim kilo almaya basladim :):) bize gore guzel tabi zayif olmak ama cevremizde okadar sacma dusunen insanlar varki dalga gecer gibi konusuyolar sinir bozucular.
canım kısayım ben 162 boy görenler iyice zayıflamışssın dio ama maşallah karnımda güzel çıktı 6 aylık olmama rağmen yaygın karnımda kız annesi olucam allahın izniyle inşallah
evvveeeet burda daha uygun ordan alim bari aslında pahalı gibi ama ben resimsiz yani kası gözü olmayan bir hastane cıkısı istiyorum ayıcık felan olmasın istiyorum bunu buldum o yüzden beyendimde bunu alasım var şimdilik fikir değiştirip başka bulmazsam
Kiz dort yaprakli sende kendimi buluyorum sabahtan beri anca totom kalkti ev temizligine benimde kalkmiyo kollar.gece cok aciktim inanki mide bulantisindan yiyemedim daha biraz oncr gecti bulantim saat 10gibi yine baslar gece ayri gunduz ayri herkes 8,10kilo aliyor ben 52den 46ya dustum simdi 49..oglumda cabuk toparlamistim bu kiz beni mahfetti hayirlisiyla dogursakta rahatlasak kizzz
ahhh gülüm o mide bulantısını yasayan bilir artık açlıktan rüyalarım bilem degisti normale döneriz dimi ben bunu deyince etrafımdakiler digerlerindede böyleydin düzeldin diyorlar ama yasarken zor geliyor İmtihan dünyası mükafatımız bol olsun