Ayy kizlarrr benim kocis hic bisey yapmıyor getir gotur isi bile ona ağır geliyor temizliğin t si yok bende ozenmiom iyice agirlastigimi hissediom sanki 100kiloyum ustun koru yapa yapa sonumuz ne olacak bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy kizlarrr benim kocis hic bisey yapmıyor getir gotur isi bile ona ağır geliyor temizliğin t si yok bende ozenmiom iyice agirlastigimi hissediom sanki 100kiloyum ustun koru yapa yapa sonumuz ne olacak bilmiyorum
Kizlar bi haftadir falan evde gunduzleri sütyen kullanmiyodum ikidir uzerimdeki tişörtun gogus uçlarında benek benek izler goruyorum gecenlerde sutyenimde de sarimsi benekler gördüm. Bunu sizde yaşadınız miii daha çok erken deil mi yaa netten arastirdim 16. Haftasinda yaşayan varmis. .
camlarim silinecek hele bi oda fenaa hava güneşli olsada odadan kapali yağmur yağacakmis gibi görünüyo disarisi bilmem anlatabildim mi durum o kadar vahim pencere 4 metre benden baska cesaret edip o camin disini silecek adam yok yakinlarimda
camlarim silinecek hele bi oda fenaa hava güneşli olsada odadan kapali yağmur yağacakmis gibi görünüyo disarisi bilmem anlatabildim mi durum o kadar vahim pencere 4 metre benden baska cesaret edip o camin disini silecek adam yok yakinlarimda
ayyy cancazım koptum valla gayet güzel anlıyorum merak etme beım yatak odası camıda oyleydı hava guneli bizim camdan bakınca kış kıyamet
bizim salon ve kapalı balkonun camları sadece 13-14 metre ben ne yapayım pekı. (diğer odalar hariç) hemde bayag boylu.
eşime dedim camlar ve kapılar sende dıye. adam korkudan özel camsiller alıyor şimdiden cam silmek için cephane hazırlığına gırdı.
ama o ne kadar yapıcak olsada ben rahat durmıcam bılıyorum leke leke yapar camları. barı çamurunu o atsın bende son geçişi yaparım dıye kuruyorum.
yok be tatlım hepimizde vardır aynı durum. yakınlar olunca daha farklı oluyordur belkı ama. bende sıfıra sıfır e öyle oluncada yapıcak bısey yok. normalde cok titizimdir ama sağlık helede bebişlerimiz mevzu olunca salıcaz bıraz yapıcak bısey yok.
aynen canım. 10 gun once bızım yatak odası boyandı. yerlerdekı boyaları sılıyım dedım. 24 saat sancı cektım. ağrısını geçtim aklım cıktı korkudan bisey olacak diye. bir iki böyle seyler yasayınca afedersin başlarım temizliğe dedim. minnoşlarımızın canı bır yana dünya bır yana temizlik neymiş ölmedik ya hemen.