2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ayy kizlarrr benim kocis hic bisey yapmıyor getir gotur isi bile ona ağır geliyor temizliğin t si yok bende ozenmiom iyice agirlastigimi hissediom sanki 100kiloyum ustun koru yapa yapa sonumuz ne olacak bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım yapsalarda bızım gıbı olmuyor zaten. devamlı evde deliriyorum içimden soylenıyorum evi b..k goturuyor dıye.. yapıcak bısey yok elimizden geldiğince yapıcaz. bebişleri riske atmadan. doğumdan sonra kendime gelince evi direk yemeyi düşünüyorum

canım hic bilmiyorum ben yasamadım ama bilgimde yok bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır

aman hepsi tembel aslında parmak ucuyla yapıyorlar yaptıklarınıda onada cok yorulup horluyorlar sonram

camlarim silinecek hele bi oda fenaa hava güneşli olsada odadan kapali yağmur yağacakmis gibi görünüyo disarisi bilmem anlatabildim mi durum o kadar vahim pencere 4 metre benden baska cesaret edip o camin disini silecek adam yok yakinlarimda

acaba kendilerini bu kadar cekistirdigimizi bilseler ne yaparlar

daha da o kıytırık işlerini bile yapmazlar bugun anladı benım teneke ama :) işe gidince aradı. mıy mıyladı :))

ayyy cancazım koptum valla gayet güzel anlıyorum merak etme beım yatak odası camıda oyleydı hava guneli bizim camdan bakınca kış kıyamet

bizim salon ve kapalı balkonun camları sadece 13-14 metre ben ne yapayım pekı. (diğer odalar hariç) hemde bayag boylu.
eşime dedim camlar ve kapılar sende dıye. adam korkudan özel camsiller alıyor şimdiden cam silmek için cephane hazırlığına gırdı.

ama o ne kadar yapıcak olsada ben rahat durmıcam bılıyorum leke leke yapar camları. barı çamurunu o atsın bende son geçişi yaparım dıye kuruyorum.

ha haaa valla yazarken utandim kendimi çok pis hissettim ama yalnız değilmisim ohhh bee

yok be tatlım hepimizde vardır aynı durum. yakınlar olunca daha farklı oluyordur belkı ama. bende sıfıra sıfır e öyle oluncada yapıcak bısey yok. normalde cok titizimdir ama sağlık helede bebişlerimiz mevzu olunca salıcaz bıraz yapıcak bısey yok.

aynen benim de elin varsa çal başına derler burda.... elimden gelen bu akidi$$

aynen canım. 10 gun once bızım yatak odası boyandı. yerlerdekı boyaları sılıyım dedım. 24 saat sancı cektım. ağrısını geçtim aklım cıktı korkudan bisey olacak diye. bir iki böyle seyler yasayınca afedersin başlarım temizliğe dedim. minnoşlarımızın canı bır yana dünya bır yana temizlik neymiş ölmedik ya hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…