2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
cokmu ayakta kaldın canım benim dinlen muhakkak ayaklarınıda uzat keyfine bak esin herseyi ayağına getirsin bakim

uzat bakim yanagını

oyy kuzummm ahada uzattım

ya evet ondan olabılır evde olsanda oturulmuyor. eşim sağolsun yapıyor ama iki gundur köpüşlerin tüylerini kırpıyor agresife bağladı. kızdım bugun ona hatta. ne bu kadar laf edıyorsun ben her zaman yapıyorum dıye ben yaparken böyle olay olmuyordu.

gülüm benimkide gecen gun diyorki bulaşık yıkamaktan nefret ediyorum ama ben yıllardır yıkıyorum

gülüm benimkide gecen gun diyorki bulaşık yıkamaktan nefret ediyorum ama ben yıllardır yıkıyorum

işin zormuş.. yıllardır ne kolay gorunuyormus.. demiyorlar da. azıcık işe öldüm bittim. bi de belim ağrıyor demez mi iyice delirdim. üstelik köpüşleri gene ben yıkadım kuruttum. işi de tam yapmadı
bazen bal kaymak iş yapıyor bazende burnumdan getiriyor.

ah gulum benimki gerçekten yoruluyor galiba cunku 3 cocugumuz daha var ve hamileliğimden beri bulaşık onda yemek düşünmesi lazım evi topladığı oluyor (komsularda destek oluyor sagolsunlar) sofra kur kaldır yani bizimki çalışıyor ama sıkıldı artık belli ediyor suratsız suratsız yapıyor işleri eeee napim ama dimi yapsın baba olmak kolay mıııııııııııı

bende başlamadım ama genelde internetten cozecegim zaten bacak ağrım cok fazla gezemicem evde bilem zorlanıyorum

ben mecbur bakarak alacam netten alışverişe karşı benim herif belki bi kaç parçayı netten alırım burdan bulamadıklarımi.... Bugun bende oldummmm sabah 8de bi start verdik misafir gelen giden birde teyzemle pazara ciktik ayaklarım açılsın dieee bir açıldı pir açıldı ölüyorum yorgunluktan geldim birde mutfağı falan toplardım tetanozun ikinci dozunu da bugün oldum kol ağrım dehşet verici daha sayiyim miiiii

oyyyyy canım maşallah kocaman ailesiniz ne güzel ya Rabbim nazarlardan saklasın sizi.. tü tüü tüüüü maşallahhhh..

senin eşinin işi gerçekten zor. evde 3 çocuk 1 hamile :))))

erkekler biz gucluyuz biz oyleyız boyleyız dıyorlarda, kadınlardaki güç yok ya.. bana zaten zor geliyor onu oyle yap bunu böyle demek. (ki rica ile konuşuyorum. ağzımda emrıvakı hıc yoktur) bir de surat görünce bozuluyorum kızıyorum. onların kı gecıcı sonuçta biz hep yapıyoruz bu işleri.

sayma zaten yorgunsun dahada yorulmaaa

aynen oyle biz hep işleri yapıyoruz ve esas zorluk bizde hamile olsalar birgun tasıymazlardı bence

aynen oyle biz hep işleri yapıyoruz ve esas zorluk bizde hamile olsalar birgun tasıymazlardı bence

yok ya mumkun değil 9 ay yatakta bağıra çığıra geçerdi. iki bulaşıktan, yemekten ağlıyorlar. bu bel ağrıları, bulantılar.. aman aman düşünmek bıle ıstemıyorum

Kizlar bi haftadir falan evde gunduzleri sütyen kullanmiyodum ikidir uzerimdeki tişörtun gogus uçlarında benek benek izler goruyorum gecenlerde sutyenimde de sarimsi benekler gördüm. Bunu sizde yaşadınız miii daha çok erken deil mi yaa netten arastirdim 16. Haftasinda yaşayan varmis. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…