2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar bugun yorulmussunuz baya. Kendinize dikkat edin. Bende gunde 60-70 hasta bakiyorum. Bir yandan plasenta direncim var diyede stresliyim.persembe tekrar ayrintilim tekrarlanacak hayirlisi

masallah temmuz ayında doğum patlaması olacak insallah :) allahım hepizn yavrusunu sag salim kucagımıza almayı nasip etsin . bnm doğum temmuz bası ama icime erken doğacakmıs gbi bir his var nereden geldiyse bu his hic bilmiyorum

Bende zaten çemkiriyordum bugün bir çemkirdim mobilya aldık geldik fotoğraflarımı paylaşacağım birazdan

Günaydın canlar cümleten hayırlı sabahlar,bugün bacınız 32 oldu bakalım kocam bu yoğunlukta hatırlayacak mı,bence hayırrrr,

günaydın hayırlı sabahlar herkese
sabahına tartıldım 1 haftada 1 kilo almışım yuh yani haftada 1 kilo doğuma kadar 20 geçer . o kıyafeti giydim olmadı öbürünü giydim olmadı mevsimler değişiyor çocuktan çok kendime hamile kıyafeti stoklayacam bu gidişle. çoook şişko hantal hissediyorum göbekte sanki 9 aylıkmışım gibi resmen piskolojim bozuldu sabahına ağlayasım geldi
başlarda herkese bakınca hiç göbeğim yok , kilo alamadım diye canım sıkılıyordu al işte sonradan atak yaptı şiştim:2:

günaydın bacım,ben de sabah elimde baskül evin içinde dolaşıyom,nerde az gösterse orda tartılacam benim de göbüş aldı gidiyo

amaaaaaaaannnnnnnnnnn kafaya taktığın seye bak bosveeeerrrrrrrrr
ablam 28 kilo allırdı hamileliklerinde ve oyle rahattırki 4 aylık hamileyken doğum ne zaman kızım yakın herhal diye soran oluyordu

günaydın güzel anneler ben 25 haftalığım göğsümden 2 sefer akıntı oldu ilk akıntı hafif kırmızı gibi idi 2.si koyu sarı gibi böle bir durumla karşılaşan varmı

günaydın kızlar....
kan hapı kullanan var mı aranızda ben iki gündür başladım doktor artık yeter başlaman lazım dedi.. ama çok midem bulanıyor daha kutuyu görünce başlıyor bulantı bir de iki saat hiç bir şey yemeden bekliyorum.... sizin bir öneriniz varmı?

24. haftamızla herkeze günaydınlarrrr
sabah sağlık ocağına gittim 2. aşımı vuruldum ne biçim açıdı yahuuuuu

canım benim benimde kullanmam lazım ama kullanmıyorum alerjiden ötürü
kan seviyemse feci ama ne diyeyim Allah yardımcımız olsun bak ilaç almanda sorun yokmuş içmelisin yada mideni bulandırdığını soyle değiştirsin başka versin olmaz mı?

Günaydın güzel anneler ve bebekleri. Arada bir yazayım bazı arkadaşlar unutmuş beni üzüldüm yani... ögrencilerimden fırsat bulup yazamıyorum, temmuz ayında tayin isteyeceğimiz için internette almadık eve yani evde de giremiyorum.

arada ses ve mektup at mesaj yolla hic olmadı öpücük yolla hatırlarız
ben önce öpücük yollim sana uzat bakim yanagını

Günaydın canlar cümleten hayırlı sabahlar,bugün bacınız 32 oldu bakalım kocam bu yoğunlukta hatırlayacak mı,bence hayırrrr,

günaydın tatlımkooo
doğum günün kutlu mutlu olsun eşinle kızcenle uzun sağlıklı yılların olsun hep mutlu ol inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…