Kizlar bugun yorulmussunuz baya. Kendinize dikkat edin. Bende gunde 60-70 hasta bakiyorum. Bir yandan plasenta direncim var diyede stresliyim.persembe tekrar ayrintilim tekrarlanacak hayirlisi
masallah temmuz ayında doğum patlaması olacak insallah :) allahım hepizn yavrusunu sag salim kucagımıza almayı nasip etsin . bnm doğum temmuz bası ama icime erken doğacakmıs gbi bir his var nereden geldiyse bu his hic bilmiyorum
Ben buradan kendi kendimi gazladım ve eşime öyle bir çattım ki adam demek ki bu sefer korktu . Park yatak alalım mobilyaya gerek yok diyen adam mobilya aldı . Sende bol bol çemkir işe yarıyor .
ayyyyy bende konunu başını okuyunca kötü bişey var zannettim kız allh seni ne yapmasın...alırsın alırsın kız merak etme bnm eşimde başta öyleydi bnde ona sen hiç heyecanlı değilsin istemiyorsun yok bilmem ne bi suru laf ettim artık ne dedisem adam sonraki gun elinde bi çiçek ana kucağı taşıma cantasını kapmış geldi benim ofise şaşırdım ahanda böle oldumm bide kıyafet almış bi tane hehe dedim şimdi oldu
günaydın hayırlı sabahlar herkese
sabahına tartıldım 1 haftada 1 kilo almışım yuh yani haftada 1 kilo doğuma kadar 20 geçer . o kıyafeti giydim olmadı öbürünü giydim olmadı mevsimler değişiyor çocuktan çok kendime hamile kıyafeti stoklayacam bu gidişle. çoook şişko hantal hissediyorum göbekte sanki 9 aylıkmışım gibi resmen piskolojim bozuldu sabahına ağlayasım geldi
başlarda herkese bakınca hiç göbeğim yok , kilo alamadım diye canım sıkılıyordu al işte sonradan atak yaptı şiştim:2:
sabahına tartıldım 1 haftada 1 kilo almışım yuh yani haftada 1 kilo doğuma kadar 20 geçer . o kıyafeti giydim olmadı öbürünü giydim olmadı mevsimler değişiyor çocuktan çok kendime hamile kıyafeti stoklayacam bu gidişle. çoook şişko hantal hissediyorum göbekte sanki 9 aylıkmışım gibi resmen piskolojim bozuldu sabahına ağlayasım geldi
başlarda herkese bakınca hiç göbeğim yok , kilo alamadım diye canım sıkılıyordu al işte sonradan atak yaptı şiştim:2:
amaaaaaaaannnnnnnnnnn kafaya taktığın seye bak bosveeeerrrrrrrrr
ablam 28 kilo allırdı hamileliklerinde ve oyle rahattırki 4 aylık hamileyken doğum ne zaman kızım yakın herhal diye soran oluyordu
günaydın güzel anneler ben 25 haftalığım göğsümden 2 sefer akıntı oldu ilk akıntı hafif kırmızı gibi idi 2.si koyu sarı gibi böle bir durumla karşılaşan varmı
günaydın kızlar....
kan hapı kullanan var mı aranızda ben iki gündür başladım doktor artık yeter başlaman lazım dedi.. ama çok midem bulanıyor daha kutuyu görünce başlıyor bulantı bir de iki saat hiç bir şey yemeden bekliyorum.... sizin bir öneriniz varmı?
günaydın kızlar....
kan hapı kullanan var mı aranızda ben iki gündür başladım doktor artık yeter başlaman lazım dedi.. ama çok midem bulanıyor daha kutuyu görünce başlıyor bulantı bir de iki saat hiç bir şey yemeden bekliyorum.... sizin bir öneriniz varmı?
canım benim benimde kullanmam lazım ama kullanmıyorum alerjiden ötürü
kan seviyemse feci ama ne diyeyim Allah yardımcımız olsun bak ilaç almanda sorun yokmuş içmelisin yada mideni bulandırdığını soyle değiştirsin başka versin olmaz mı?
Günaydın güzel anneler ve bebekleri. Arada bir yazayım bazı arkadaşlar unutmuş beni üzüldüm yani... ögrencilerimden fırsat bulup yazamıyorum, temmuz ayında tayin isteyeceğimiz için internette almadık eve yani evde de giremiyorum.
Günaydın güzel anneler ve bebekleri. Arada bir yazayım bazı arkadaşlar unutmuş beni üzüldüm yani... ögrencilerimden fırsat bulup yazamıyorum, temmuz ayında tayin isteyeceğimiz için internette almadık eve yani evde de giremiyorum.