neler aldın 10 parça resimleri koyma şansın varsa koysana ben kaydet yapamadım bi türlü aldıklarımın rsimlerini
annemi aradım şimdi annemde o 3,90 lık battaniyeden 2 tane al diyo çıtçıtlı badileri 0-3 ay aldım 6 tane onlarıda 9-12 ay falan al diyo çıtçıtlı aldık baya hepsini 3 aydamı giycek diyo bide patikli altı 6-9 ay al diyo offf kafamı karıştırdı sepeti bi gözden geçircem şimdi tekrardan
neler aldın 10 parça resimleri koyma şansın varsa koysana ben kaydet yapamadım bi türlü aldıklarımın rsimlerini
annemi aradım şimdi annemde o 3,90 lık battaniyeden 2 tane al diyo çıtçıtlı badileri 0-3 ay aldım 6 tane onlarıda 9-12 ay falan al diyo çıtçıtlı aldık baya hepsini 3 aydamı giycek diyo bide patikli altı 6-9 ay al diyo offf kafamı karıştırdı sepeti bi gözden geçircem şimdi tekrardan
Cnm 50kiloyum 52yle hamis kalmistim bu sabah ac karna tam 50.100gr her sali tartilma gunum :) ya kilodan sikintim yok ama sekerden korkuyorum bu ayin 10seker yuklemem var bakalim yaptirmicaktim ama sekerli seylerede ilgim artinca vazgectim yaptircam
Seninki iyiymiş ya yesen de çok yemiyorsun demek ki ben yataktan kalkar kalkmaz ne yesem diye düşünüyorum 55 kiloyla hamile kaldım 60,5 çıktım dün sağlık ocağında tok karna tabi ama olsun baya almıştım kilo daha da alacağa benziyorum sen ne kadarlık hamilesin ?
eee çıtçıtlı badilerden pek almamışın ne kadar tuttu senin benim 9 parça 27,55
önlüğü çıkardım ben çok aldım zaten önlük takımlarda da hep var gereksiz bişey de almayım fuzulu yere
cnm biz sipariş vericez iyi gelirse sizide bilgilendiriz uygun geldi açıkcası 30,40 tl dende batmayız dedik giriştik bnm eşiminde haberi yok alınca görecek artıkın napiiimm eşin bişey derse boşver zaten cnm biz burdan duyururu kalitesini gelince çokda kaliteli bişey beklemiyorum ama bebişler çabuk büyüyor kim ne anlıycak diycek kullansın işte heves ettik aldık bakalım yüzümüzü kara cıkartmaz inş
eee çıtçıtlı badilerden pek almamışın ne kadar tuttu senin benim 9 parça 27,55
önlüğü çıkardım ben çok aldım zaten önlük takımlarda da hep var gereksiz bişey de almayım fuzulu yere
cnm biz sipariş vericez iyi gelirse sizide bilgilendiriz uygun geldi açıkcası 30,40 tl dende batmayız dedik giriştik bnm eşiminde haberi yok alınca görecek artıkın napiiimm eşin bişey derse boşver zaten cnm biz burdan duyururu kalitesini gelince çokda kaliteli bişey beklemiyorum ama bebişler çabuk büyüyor kim ne anlıycak diycek kullansın işte heves ettik aldık bakalım yüzümüzü kara cıkartmaz inş
Ne zaman elinde olacak mutlaka yaz cnm insallah iyi cikarlar cikmasada fazla bise degil.parasindan degilde bazen cok kötüleri oluyor insan giydiremiyor.ama kötü gorunmuyorlar sanki.
valla tamamlayalımda yemeğe gideyim bak ben söleyim aldıklarımı
battaniyeden mavi ve yeşil 2 tane aldım
1 eldiven
üzgünüm baba aynı kadına aşığız yazandan 1 tane
nedir sizden çektiğim öpücüklü 1 tane
papyon desenli çıtçıtlı 1 tane
uzun kollu badi 1 tane
alt patikli mavi 1 tane
beyaz atlet çıtçıtlı 1 tane
toplam 9 parça benim
hadi verelim kız
sevgi ödemede yapı kredi ve garanti çıkıyo sadece
bende onlar yokki offf ne gıcıkmış ya
ben yemeğe gidiyorum yemek yiyimde kafam çalışsın öle bi daha bi bakcam artık sen naptın
Ne zaman elinde olacak mutlaka yaz cnm insallah iyi cikarlar cikmasada fazla bise degil.parasindan degilde bazen cok kötüleri oluyor insan giydiremiyor.ama kötü gorunmuyorlar sanki.
valla tamamlayalımda yemeğe gideyim bak ben söleyim aldıklarımı
battaniyeden mavi ve yeşil 2 tane aldım
1 eldiven
üzgünüm baba aynı kadına aşığız yazandan 1 tane
nedir sizden çektiğim öpücüklü 1 tane
papyon desenli çıtçıtlı 1 tane
uzun kollu badi 1 tane
alt patikli mavi 1 tane
beyaz atlet çıtçıtlı 1 tane
toplam 9 parça benim
hadi verelim kız
sevgi ödemede yapı kredi ve garanti çıkıyo sadece
bende onlar yokki offf ne gıcıkmış ya
ben yemeğe gidiyorum yemek yiyimde kafam çalışsın öle bi daha bi bakcam artık sen naptın