kapıdsa odeme seceneği varya onu seçıcem işte kk veremem
onda da +5 tl yazıyo
kapıdsa odeme seceneği varya onu seçıcem işte kk veremem
he yaaaa ne yapıcazzz kk kartını da guvenıp verememn ki
sevgi o zaman varya hiç almayalım bence ben kk girdim ama banka seçmemişim sonra baktım garanti ykp çıkıyo sadece onlarda bende yok
kapıda ödeme de +5 tl zaten ne aldık ki ufak tefek şeyler +5 kapıda ödeme +6 7 tl de kargo parası tutsa dışarda biz zaten bunları o paraya buluruz yok almayalım o zaman benim 9 parça 27,55 tuttu kargo parası kapıda ödeme hepsi 40 tl yi bulcak zati ne varki dışardan alsak 40 tutmaz bile aldıklarımzı
arkadaşlar mrh ben yeni katıldım aranıza 24hfta 4 günlük hamileyim şeker yüklemende şekerim yüksek çktı çok moralim bozuldu varmı benim gibi şekeri yüksk çıkan?:18:
offf yaaa bilemedim ki şimdi :44::44::44: eminmisin o kadar tutacağına yapmayalım oyle mı dersin
oyyhhh maşallah sizeteyzoşlar biz bugün prensesimle geri sayıma başladık :) 100 den geriye sayacağız artık :) :)
hoş geldin canım şeker yüklemesini yarın yaptırıcaz biz doktorun ne dedi bi arkadaşında biraz yüksek çıkmışta şeker ölçüm makinası yazmışlar 10 gün günde 3 defa ölçücekmiş tekrar 10 gün sonraya da kontrol vermiş sana ne söledi dr ve kaç çıktı şekerin çok geçmiş olsun bu arada umarım hemencik düzelirarkadaşlar mrh ben yeni katıldım aranıza 24hfta 4 günlük hamileyim şeker yüklemende şekerim yüksek çktı çok moralim bozuldu varmı benim gibi şekeri yüksk çıkan?:18:
kızlar selamün aleküm nasılsınız kimler var?
valla ürünlerin fiyatları çok uygun tamam ama yok pahalıya geliyo yine haa büyük parça bişey alırız tmm da zaten aldıklarımız ıvıdik gıvıdik şeyler
kız dün aldım daha çıtçıtlı badi yazılı altlardan 3,5 tl heryerde zaten ne kargo ödüyon ne bişey göre göre alıyosun yok boşverelim biz haftasonu çarşı pazar gezeriz alırız offf o kadar da heves ettik şimdi alcaz diye ama göz göre görede yani alınmaz ki pahalıya gelicek
a.selam canım hoş geldin biz iyiyiz şükür sen nasılsın
bende vazgeçtim tüh neyse aman bunlarda ne gıcık yaa +5 l nedir yani malını alıyoruz bide ..bnecede bilge sen nerde oturyodun cnm bn istanbuldayım semt pazarları var genelde oralarda uygun oluyor artık oyle yapıcam bnde
ben izmirdeyim canım bizim burda da evin yakınında pazar yeri var dün ordan altım birkaç bişey bide sosyete pazarı oluyo burda orda da çok uygun güzel şeyler oluyo oralaradn bakıcam bu tars şeyleri kız zaten denk gldikçe alıyo insan görerek elleyerek beğenerek alıyosun netten almaya hiç gerek yokta işte biz heves ettik bi ondan oldu böle
oyyhhh maşallah sizeay ne kaldı şurda geçiyo işte günler çok şükür
hoş geldin canım şeker yüklemesini yarın yaptırıcaz biz doktorun ne dedi bi arkadaşında biraz yüksek çıkmışta şeker ölçüm makinası yazmışlar 10 gün günde 3 defa ölçücekmiş tekrar 10 gün sonraya da kontrol vermiş sana ne söledi dr ve kaç çıktı şekerin çok geçmiş olsun bu arada umarım hemencik düzelir
a.selam canım hoş geldin biz iyiyiz şükür sen nasılsın
Kiz vazmigectinizben izmirdeyim canım bizim burda da evin yakınında pazar yeri var dün ordan altım birkaç bişey bide sosyete pazarı oluyo burda orda da çok uygun güzel şeyler oluyo oralaradn bakıcam bu tars şeyleri kız zaten denk gldikçe alıyo insan görerek elleyerek beğenerek alıyosun netten almaya hiç gerek yokta işte biz heves ettik bi ondan oldu böle
teşsekkür ederim banada takip verdiler 75 gr yükledim ben açlık 87 1.saat 180 2.saat 156 çıktı endokrine gittim diyestisyene falan ama psilojik olark morlaim bouldu ne bileyim nette çok kötü şeyler yazıyor:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?