2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canım teşekkür ederimişte işin garibide o ya ben 4 ile 5 kilo arasında aldım geriye dönük şekerime bakıldı düşük çıktı hba1c diye bir ttahlil bnde anlammadım bebeğimde normal kiloda 650 gr daha

ay inşallah iyi çıkar sonucunuz beniim işte yüksek çıktı uğraşıyorum diyetl falan çok boyle kötü olan arkadaşlarımında çok iyi çıktı sonuçları bende de tık yoktu ama yüksek çıktı

ay canım yaa Allah yardımcımız olsun.. valla benımde gozum korktu kımde nasıl cıktıgı bellı değil bana 75lik derlerse yaptırmıcam ama cok kotu oldum. ben sabah o haldeyken bebiş kimbilir ne hale geldi. asansörde yığıldım kaldım. Allahtan eşim yanımdaydı.

cümlemizin canım allahtan bende kaç gündür başının etini yiyorum eşimin yok şöylemi olur yok böylemi olur bende işte yükleyince kötü olurum ben diye bütün gece uyumadım stres ama işte stresde sonucu etkiliyor diye biliyorum panikliyor insan işte canım sen haftalıksın şu an ?

aynen oyle canım ya bu testlerin soktuğu stres yetiyor zaten. gecen ay da detaylı dıye uykusuz geceler vardı.
bugun 24.haftayı bıtırdım. yarın 24+1 olucak. ultrasonda 25+2 gozuktu bebişin gelişimine gore. sen kac haftalıksın canım ?

canım bende 24 hafta 4 günlüğüm bakalım geçen her güne şükr demeye başladım artık benimm çarpıntılarımda oluyordu arada onları falan unttum şeker korkusundan

aynen ya bende ciciler alıyorum oğluşuma diye diye baktım 2 saat siteye aman boşver şöle elleye elleye bakması varken resimden alışveriş etmek zor
canım ya valla aynen katılıyorum sana bende forumlarda gezerken görüyodum 20li 30 lu haftalara gelenlere ne güzel diyodum biz daha 10 lu haftalra bile gelmedik nasıl geçer zaman diyodum çok şükür bugünlere geldik dediğin gibi bundan sonrası daha rahat olucak inş. tekmeler hareketler hissettikce mutlu oluyoruz zaten eee o alıncak bu yapılcak derkende zaman geçiyo çok şükür
bu arada bebek odasına perde nasıl bişey düşnüüyosun ben biraz kararsızım o konuda fikrini alayım seninde

Kiz vazmigectiniz )) neysee en iyisi bencede heves ediyozda ugrasmasi bile zor yok sepeti doldur yok kargo amaan bee)
vazgeçtik canım ya kargo ücreti kapıda ödeme ücreti falan pahalıya geliyo çarşı pazar gezmek daha iyi geldi :)))

canım benim öncelikle mobilyalarımızı beğenmene çok sevindik çok teşekkür ederiz gelirmiydi gelmezmiydi derken moblyacılar dedikleri gün ve saatte eksiksiz bi şekilde geldiler ter temiz kurdular ve gittiler hiç bir sorun yaşamadık çok şükür ve inan beklentilerimizinde üstünde olmuş en ince ayrıntısına kadar düşünmüşler sağolsunlar bir yük daha gitti üzerimizden.
senin o kızçenin totosunu ısırırım ben maşallahhh Rabbim nazarlardan korusun kilosu çok güzel geldi bana hemen hemen aynı günlerimiz bizimde yarın kontorl ve şeker yüklemesi bende ne zamandır hesap ediyom acaba kaç gr olur diye de 750 - 800 arası olsa bari diyorum bakalım bizim oğluş kaç gr olmuş şeker sonucunda inş ter temiz çıkarda son test olan şeker yüklemesini de sağ salim atlatırız daha da test falan kalmıyo inş.

sen hiç kafana takma cnm 4 kuzenim var hepsinde şeker çıktı bir anda fazla kg almaktan oluyor kaç kg aldın ?

yazdığın dikkatimi çekti çok kilo almaklamı alakalı şeker ben çok kilo aldım ya inş çıkmaz korkuyorum valla yarın yapılcak benim şeker yüklemem inş hepimizinde bizimde iyi çıkar sonuçlarımız bu arada ben 11 kilo aldım nasıl aldım bende bilmiyorum 11 kilo alıcak kadar bişeyde yemiyorum ama alıyorum işte nasıl oluyosa

canım bende 24 hafta 4 günlüğüm bakalım geçen her güne şükr demeye başladım artık benimm çarpıntılarımda oluyordu arada onları falan unttum şeker korkusundan

zaten donem donem yenı sıkıntılar oluyor. benım alt tarafta acaip bir agrı var. ara ara oluyordu devamlı olmaya başladı. ama doktora sordum normal dedı hatta dedıkı ooo o ağrılar çoğalacak dedı :) ıyı moral oldu. bırde bu ara bas ağrısı ve mıde yanması var cok. o yanmalar hafiften bulantıları bıle getırdı sankı. ama herseye rağmen hep dualarımız aynı bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olsunlar vaktınde gelsinler. bu sıkıntılar gecıcı nıhayetınde Rabbim hepimize güç versin..

canım perde konusunda benimde kafam karışık. ya sade tül ve yanlara açık pembe ,somon rengi gibi fon yaptırırım. yada stor perde üzerine yanlara yine fon yaptırırım. yani fon kısmı kesin de diğer kısım karışık :) mesela bunun gibi.(renk değil de model)

canım sende gebelik şekeri var mı bebişin kilosu yüksek çıkmış maşallah

aynı ağrı bende de var canım kaç gündür bakmaya çalışıyorum sivilce falan mı çıktı diye demek normalmiş şu gebelik şekeri diyetinden sonra reflü gitti ne reflü vardı bende canım sonuçların daha çıkmadı dimi canım merak ettim bende :26:

canım sende gebelik şekeri var mı bebişin kilosu yüksek çıkmış maşallah

daha sonuç çıkmadı canım. saat 4'u bekliyorum arıcam doktoru. inşallah yüksek çıkmaz. gecen ay 4-5 gun onde gıdıyordu bebiş. bu ay 9 gun one gecmıs. doktor ters bırsey soylemedı kilosu cok diye. ama bende huylandım sekerden az kaldı arıcam bakalım inşallah normal çıkar :26:

cnm içini karartma hemen bence kiloyla alakası yok bu işin biliyosun ben hem kilolu hamile kaldım hemde çok kilo aldım ama şükürler olsun şekerim normal çıktı geçen hafta yaptırmıştım strese sokma kendini

Resimdeki gibi çok hoş olur evet ben fon yaptırmak istiyorum şuan için naptırcam onuda bilmyiorum da
zebra düşünmüştüm oda bebek odasınad pek hoş durmuyo netten araştırdım biraz
beyaz stor güneşlik üzerine mavi tül duvardan duvara onun üstüne de bi ton daha koyu mavi tül iki yerden toplayım dedim
dün perdeciye gittik bizim perdecide mavi tül yok cumaya kadar haber vercek temin edebilirmi diye bizim perdeci metresini 10 tl den yapıcak eğer bulrusa başka birkaç yere daha gittik metresi ne 30 40 50 tl diyolar sadece duvardan duvara tülü 400 500 tutcak o zaman oda çok yüksek geldi gözüme bide ben 2 seneye kadar bütüm evin pencerelerini boydan yaptırmayı düşünüyorum o yüzen de zaten geçen sene taşınırken yeni perde almadım zaten 1,5 senelik evliydim perdelerim yeniydi onları tadilat yaptırdım yani anlıcan şuan çok uçuk rakamlara perde almakta istemiyorum acayip kararsızım

ne bilim nagim ya yüksek çıkanları falan okudukça tedirgin olmaya başladım bende çokta kilo aldım ya inan o kadar kilo alcak kadar yemiyorum ama alıyorum devamlı senin şeker kaç çıkmıştı bide kaç defa bakıldı
dün ben hemşireye sordum sabah 8,30 da gel açlık kanı allaım hemen dedi sonra glukozu içcen 1 saat sonra tekrar kan alcaz dedi çıkan sonuca göre doktor tekrar isterse tahlil 2 saat sonra tekrar alcaz kan dedi inş. gerek kalmaz ilkinde daha iyi çıkar

inşaAllah canım normal çıkar ben diyet yapıyorum hala zor valla benim şekeim yüksek çıktı

açlık kan şekeriyle birlikte tam 3 kez aldılar,birer saat arayla tam değeri hatırlamıyorum ama yüksek değildi benim tek tavsiyem yanlız gitme açlıktan başın dönebiliyo yada dengen kısmen karışıyo birde glikozu içince miden bulanabilir mümkünse eşini anneni biri al yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…