evet cnm bencede ellleyerek bakarızaynen ya bende ciciler alıyorum oğluşuma diye diye baktım 2 saat siteye aman boşver şöle elleye elleye bakması varken resimden alışveriş etmek zor
canım ya valla aynen katılıyorum sana bende forumlarda gezerken görüyodum 20li 30 lu haftalara gelenlere ne güzel diyodum biz daha 10 lu haftalra bile gelmedik nasıl geçer zaman diyodum çok şükür bugünlere geldik dediğin gibi bundan sonrası daha rahat olucak inş. tekmeler hareketler hissettikce mutlu oluyoruz zaten eee o alıncak bu yapılcak derkende zaman geçiyo çok şükür
bu arada bebek odasına perde nasıl bişey düşnüüyosun ben biraz kararsızım o konuda fikrini alayım seninde
vazgeçtik canım ya kargo ücreti kapıda ödeme ücreti falan pahalıya geliyo çarşı pazar gezmek daha iyi geldi :)))
Tünaydınlar, selamlarrrr annişler....
kac gundur bakıyorum ama yazamıyorum dunu ve bugunu okuyamadım. okumaktan yazmaya fırsat kalmıyor. :)
göbüş resimleri gördüm :) maşallahhh maşallahhh diyorum. çıkmıyor çıkmıyor diyorduk nasılda pörtlemiş göbüşler :)
bilgecim, rüzgarın mobilyalarına bayıldım. mobılyanın taslak resimini paylaşmıştın ama dolap hakıkaten farklıymış. uzun soluklu kulanıllışlı bır dolap olmuş. paşam güle güle kullansın eskitsin sağlıkla..
nagicim, elbiseye bayıldım özellikle :) tombik bacakların alttan çıkışı gozumun onune geldı. ben bulamamıştım bole kokoş elbise :) güle güle sağlıkla giyinsin prensenses.
Bizde bugun kontrole ve şeker yuklemesıne gıttık. Gece heycandan uyuyamadım 3u 4u buldum. sabahta aç açtansiyonum düştü çok beklerken bayıldım hastanede odaya falan aldılar
eve donunce bişeyler yiyip uyudum 1 saat kendime geldim çok şukur.
sonuçları da beklemedik demın doktoru aradım kan sonuçları cıkmamıs daha 4te tekrar arıcam. İnşallah düşük çıkar. Kızımı görmek herşeyin üstüne bal kaymak geldi tabi
maşallah kocaman olmuş kızım teyzeleri :) 823gr. :)))
açlık kan şekeriyle birlikte tam 3 kez aldılar,birer saat arayla tam değeri hatırlamıyorum ama yüksek değildi benim tek tavsiyem yanlız gitme açlıktan başın dönebiliyo yada dengen kısmen karışıyo birde glikozu içince miden bulanabilir mümkünse eşini anneni biri al yanına
Resimdeki gibi çok hoş olur evet ben fon yaptırmak istiyorum şuan için naptırcam onuda bilmyiorum da
zebra düşünmüştüm oda bebek odasınad pek hoş durmuyo netten araştırdım biraz
beyaz stor güneşlik üzerine mavi tül duvardan duvara onun üstüne de bi ton daha koyu mavi tül iki yerden toplayım dedim
dün perdeciye gittik bizim perdecide mavi tül yok cumaya kadar haber vercek temin edebilirmi diye bizim perdeci metresini 10 tl den yapıcak eğer bulrusa başka birkaç yere daha gittik metresi ne 30 40 50 tl diyolar sadece duvardan duvara tülü 400 500 tutcak o zaman oda çok yüksek geldi gözüme bide ben 2 seneye kadar bütüm evin pencerelerini boydan yaptırmayı düşünüyorum o yüzen de zaten geçen sene taşınırken yeni perde almadım zaten 1,5 senelik evliydim perdelerim yeniydi onları tadilat yaptırdım yani anlıcan şuan çok uçuk rakamlara perde almakta istemiyorum acayip kararsızım
bakalım benden kaç defa alıcaklar hemşire 2 alcaz dedi işte gerek görürse dr 3. alcakmış
eşimle gidicez yarın bir iki banka işlerim var hastanede beklicez ya o ara bankalara gideyim diyorum ama tabi nasıl olcam yarın bilmiyorum
bide ben sıvı glukoz aldım hemşire öyle al dedi eczacıda limon al yanında dedi gerek varmı limona
içine sinmesi önemli olan gözünüz aydın diyelim oğluşun güle güle kullansın inş :)))
benimde 15 gün oldu daha 15 gün var pofff...bakalım seninkinin boyu kilosu kaç olmuş aynı dönemdeyiz ya seninkinden benimkinin boyu kilosuda belli olur yarın doktordan çıkınca beni haberdar et canım.
Evet bende duruma üzüldüm herkes oyunu sandıkta kullandı bitti bunu taa hamilelik sayfasına kadar taşımanın bir anlamı yok çok gereksiz keşke hiç mevzussunu açmasalardı hele ki ne kadar hassas dönemde olduğumuzu en iyi bilen bizlerken...
İyiyiz canım bizde göbüş büyüdükçe zorlanıyorum canım yaa sırtım da ağrıyo,halsizlikde var,kasık ağrısıda var paytak paytak yürümeye başladım merdiven inip çıkarken bile yoruluyorum,ayağımda pantolon varsa eğilemiyorum,yerde oturmaktan nefret ediyorum kalkmak işkence çünkü:)))
Herşeye rağmen bir tekmesi,bilinçli konuşmalarıma tepki vermesi herşeyi unutturuyo canım,günler hızla geçsede kavuşsak artık .Senin hamilelik nasıl gidiyo,rüzgar nasıl ? günler nasıl geçiyo?
özel hastanede yaptıracaksan onlar hazırlanmış veriyo sadece içiyosun,devlette nasıl oluyo bilmiyorum :44:
bende 1 saatlik aralarda işlerimi yapayım dedim ama açlıktan yürüyecek ve bişeyler bakacak dermanım kalmamıştısen iyi olursun belki halledersin işleri açlık kan şekeri ölçümü için parmaktan alıyolar diğer ikisini damardan bana 75mg'lık yapılmıştı
aynı ağrı bende de var canım kaç gündür bakmaya çalışıyorum sivilce falan mı çıktı diye demek normalmiş şu gebelik şekeri diyetinden sonra reflü gitti ne reflü vardı bende canım sonuçların daha çıkmadı dimi canım merak ettim bende :26:
inşaAllah canım normal çıkar ben diyet yapıyorum hala zor valla benim şekeim yüksek çıktı
cnm masallah kızına tombiş olmuş neredeyse 1 kiloya yaklaşmış benimde geçen hafta 800 gr dı şimdi ne oldu acaba haftaya benimde seker yuklemem varççsende inş iyi haberler alırsın cnm
bakalım benden kaç defa alıcaklar hemşire 2 alcaz dedi işte gerek görürse dr 3. alcakmış
eşimle gidicez yarın bir iki banka işlerim var hastanede beklicez ya o ara bankalara gideyim diyorum ama tabi nasıl olcam yarın bilmiyorum
bide ben sıvı glukoz aldım hemşire öyle al dedi eczacıda limon al yanında dedi gerek varmı limona
nagii sen ne zaman yaptırdın kiii bak benimki taaa haftaya bnde eşimle gidicem ama ondan sonra işe gelsemmi gelmesemmiii diye düşünüyorum bnde
bende bebişle ilgili sıkıntı mı var dıye stres yapıyordum o ağrıyı ama normalmıs. e zaman daraldıkça bebısler büyüdükçe normal sanırım. :) ama bızım elımızde değil işte hersey evham :)
birazdan arıcam canım valla bende stres yaptım arayınca hemen yazarım inşallah güzel şeyler yazarım.
canım benım Rabbim yardımcın olsun. valla elim ayağım karıştı((( arayımda ogreneyım bakalım :18:
canımsın sağolasın bende sevındım kızım tontiş diye. inşallah şekerle ilgilide bir sıkıntı olmaz. eşimde takılıyor bana nasıl cıkarıcan bu tombişi diye :)
canım perdecide çok uygun yapıyo ama elinde mavi tülü yok sorun orda senin perdecide varsa mavi tül metresini sorarsan çok sevinirimmantıklı düşünüyorsun canım. bende 1 yıl oldu evleneli. perdelerimi ev ilk etapta kira olduğu için güzel aldım aa pahalıya kaçmadım. şimdi kendi evimize geçtik çoğu perdem birebir uydu.uymayan yerleride zamanla tamamlayacağım artık. metresi 30-40-50 tl çok fazla bencede. Karşıyaka çarşıda bir perdecimiz var. bütün perdelerimi oradan almıştık çok uygundu ve malları geçekten kaliteliymiş kullanınca anladım. bebek içinde oraya bakıcaz ilk önce. eğer yine uygunsa sana da haber veririm canım. Bornova Karşıyaka arası çok uzak değil nasıl olsa. gidince resimde atarım sana.
benim özel hastane ama dr eczaneden 50 lik glukoz al dedi dün aldık 50 lik sıvı glukoz sanırım benden açlık içinde damardan alcak çünkü doktor sabahtan kan tahlili yapcaz hem kan sayımına falanda bakcaz demişti hepsine bir bakarlar heralde bakalım nasıl olcam yarın bende merak ediyorum yanlız açlığa hiç tahammülüm yok ne kadar aç kalcam kiözel hastanede yaptıracaksan onlar hazırlanmış veriyo sadece içiyosun,devlette nasıl oluyo bilmiyorum :44:
bende 1 saatlik aralarda işlerimi yapayım dedim ama açlıktan yürüyecek ve bişeyler bakacak dermanım kalmamıştısen iyi olursun belki halledersin işleri açlık kan şekeri ölçümü için parmaktan alıyolar diğer ikisini damardan bana 75mg'lık yapılmıştı
ben 23+3te yaptırdım dr öyle istedi
birde sabahtan 8de başladık en son 11de son kanı verdim sonucun çıkması 12:30u buldu sonrada yok öğle paydosu,yok dr doğuma girdi derken işim 14:30 da bitti izninizi ona göre isteyin
50 lik benimde bende limona gerek olcanı düşünmüyorum zaten ya küçük bi şişe nefes almadan içcez artıkben karşıyakadaki sağlık ocağında yaptırdım şeker yüklemesini. 1 defa içmeden, 2 defa da 1 saat arayla kan aldılar. 50mg lıktı yüklemem.
ama arada oturman lazım gerekli olmadıkça kalkma dedi hemşire. bende yanımda limon götürmüştüm ama eğer 50 mg lık ise seninkide. hiç gerekli olmuyor canım. direk su gibi içtim ben. 50 lik çok tatlı değil.
Kızlar dualarınızı esirgemiyin arıyorum bakalım doktoru. :18::18::26::26::26:
hmmm bnde 9 da gıdıcem bnmde 2,3 u bulur o zaman heralde cnm çok sağol hayırlısı inşallah
canım perdecide çok uygun yapıyo ama elinde mavi tülü yok sorun orda senin perdecide varsa mavi tül metresini sorarsan çok sevinirim
bizim dolapın iki kapağına perde yapılcak ve cibinlik yaılcak dalobı perdeci yapıyomuş ama cibinliği yapmıyolarmış çeyiz evi gibi yerler yapıyıomuş cibinlik tül bulursa veririm sana dedi kullandığın kadarını hesaplarız dedi bide açıkcası şunu düşünüyorum ben mobilyayı beyaz aldık ikinci kız olursa renk uyumu kolay sağlayabilelim dedim perdeye de çok masraf etmek istemiyorum ikinci kız geldimi değiştirebileyim Allah nasip ederse inşşşşş oğluşa kardeş için çok fazla ara vermeyi düşünmüyoruz biz bide dediğim gibi pencereleri değiştirmek istiyorum 2 yıl içinde o zaman pencereye göre daha güzel bişey yaptırmak istersem diyorum aman valla ne düşüncem bende bilmiyorum ki artık
benim özel hastane ama dr eczaneden 50 lik glukoz al dedi dün aldık 50 lik sıvı glukoz sanırım benden açlık içinde damardan alcak çünkü doktor sabahtan kan tahlili yapcaz hem kan sayımına falanda bakcaz demişti hepsine bir bakarlar heralde bakalım nasıl olcam yarın bende merak ediyorum yanlız açlığa hiç tahammülüm yok ne kadar aç kalcam ki
tokken 130 gayet iyi bencede. benim ilk 87 çıktı daha içmemişken. odan sonra 100 lü bir şey çıktı tam hatırlamıyorum. sorun yok dedi doktor pek ilgilenmedim o yüzden :) seninde inşallah iyi çıkar canım.50 lik benimde bende limona gerek olcanı düşünmüyorum zaten ya küçük bi şişe nefes almadan içcez artık
senin kaç çıkmıştı şeker ben bi kere kendim evde ölçtüm tok karnına 130 çıktı sağlık ocağındaki hemşireye sölemiştim gayet iyi çıkmış demişti ya bakalım inş yarında güzel çıkar
hadi bakalım güzel haberler beklyioruz sizden
benimde sabahtan tam kan,idrar falan rutin testlerim vardı onları damardan aldı,şekeri parmaktan cihazla yaptı
benim patrron bana geri gel dedi ya manyakkkkk ya 2 de git dedi sonra da 8 de git 10 da burda ol dedi hey yarabbi ya müdürmde gelme dedi banka işlerim var sölemiştim daha önce hastanede işlerini hallet sonrada banka işlerine bak gelme dedi duruma göre bende geri gelmeyebilirim
tokken 130 gayet iyi bencede. benim ilk 87 çıktı daha içmemişken. odan sonra 100 lü bir şey çıktı tam hatırlamıyorum. sorun yok dedi doktor pek ilgilenmedim o yüzden :) seninde inşallah iyi çıkar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?