2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
sen donme cnm işe boşver zaten 5 de paydos ediyosun gerek yok mudurunde ıyı demiş hem patrona gelemedım dersın uzun surdu falan ...bn 7 de çıktıgım için geri gelebilirim ama kotu olursam gelmem kesınlıkle ...

bakalım yarın olsunda yarın ki piskolojime bağlı artık ya sanki iş aksatıyoz bak yarın gelmicem diye sabahtan beri bütün işlerimi toparladım ne var ne yok ama patrona göre bizim hastaneye gitmemiz bile kaytarma sebebi oluyo işte

Artık tekmeleri hisseder olduk ya ondan yine sabredebiliyoruz galiba,arada 1 ay olunca gördüğünde bu benim içimdeki mucize mi kocaman olmuş diyosun onun heyecanı başka oluyor :))benim doktor 26. yada 27.haftada gel dedi ben 27 de gitmeyi düşünüyorum tam 1 ay dolsun dedim bende hem sonrasında sık kontroller başlayacak zaten.Bizim mobilya allah nasip ederse mayısın ilk yada ikinci haftası gelecek canım pazar yada pazartesi tekrar uğrayacağız mobilyacıya.BEnim çocuk odası yapacağım yer eşimin çalışma odası şuan bayağı karışık orayı düzenlemek boşaltmak bile gözümde büyüyo yaa ne güzel sen bayağı kolayladın,bu arada uyku setimizde geldisipariş vermiştik ya,bebeğimde kaliteli bir markada 249 lirada 139 a düşmüş modeller,bir göz gezdir istersen,ben mobilyacıda mobilyamızın üzerindeki uyku setinde aklım kalınca çok baktım ama başka hiçbiri içime sinmedi annemlerde sağolsun kırmadılar artık.Senin beşik ölçün nasıl?normalde 70*180 yada 80*180 oluyomuş onlarada uyan 70*130 luk uyku setleriymiş bende benimki gözüme biraz daha geniş göründü 80*180 dir diye düşündüm uyku setini ona göre aldım ama 90*190 mış beşiğimiz uyku seti tekrar değişime gitti sıkıntı yaşadım.Benim ağrı pubik bölgesinde,pelvik kemiği ağrısı bayağı ayırt edebiliyorum ondan endişelenmedi malum artık çatı genişlemeye başladı vücutta doğum hazırlıkları var:))seninde ondandır kesin.
Canım isim konusunda kararımız netleşti babanın poyraz çok içine sindi bende ılımlı baktım benimde hoşuma gitti poyraz da karar kıldık

aynen ya damar banada koymuyoda parmak çok sinir bozucu

oyyy isim süper valla bizde poyraz la rüzgar arasında çok gittik geldik daha doğrusu eşim daha çok düşündü ama Allah nasip ederse Rüzgarıma bi erkek kardeş gelirse adını kesinlikle poyraz koycaz Adıyla yaşasın canım inan toprak tan daha güzel
bizim yatak ölçüsü 90*190 biz öyle yaptırdık ölçüsünü uyku seti henüz bakmadım tabi denk geldikçe baktım fiyatlarına kalitelerine vs. ama alıcı gözüyle gidip araştırmadık henüz mobilyayı bekledik işte gelsin diye artık bu haftdan itibaren eksikleri tamamlamaya başlıcaz nasip olursa
kendimizi eksik listesi çıakrttık o doğrultuda alışveriş yapmaya çalışcaz öncelik olarak halı perde bakalım dedik daha doğrusu şu maaşları alalım bütçemizi ona göre ayarladık bu ay büyük bi kısım eksiklerini tamamlıcaz Alalh nasip ederse o yüzden sabırsızlıkla maaşları alıpta alışverişe çıkmayı bekliyorum ağrılara bende çok fazla takılmamaya çalışıyorum çünkü genel olarak zaten burda da okuyorum ya kafaya takıpta iyice büyütmeyim diyorum Allah a çok şükür 1 ay oldu doktorumuzu görmedik hiç aramadım da bakalım yarın inş güzel geçer herşey inş oğluşum iyidir.
bua rada halı perde bakıcan zaman banada haber et ben çok kararsızım o konuda çünkü yada fikrin varsa önericen sevinirim

aynen ya damar banada koymuyoda parmak çok sinir bozucu

Benim yuklemede ikisini de damardan aldilar kizlar, parmaktan degil. ac 77 tok 97 cikti.

buffy26
yazmadın sonucu öğrenemedin mi seni bekliyoruz heycanla

Güzelim genelde zayıf hamile kalınca çok kg aöınıyor, bende 11 kg aldım geçen hafta yapılmıştı şeker yüklemem yüksek çıktı 2. kez yükleme yapıldı o normal çıktı ama dr yinede hamurişine dikkat et dedi hamurişi pilav ve tatlı yapıyormuş bunu dr öle söledi. Ben mesela mantı börek düşkünü bi insna oldum hamile kalınca (( İnş. sonucun normal çıkar endişe etme

buffy26
yazmadın sonucu öğrenemedin mi seni bekliyoruz heycanla

canım aradım lab. sisteme guncellememıs heralde yarım saat sonra arayın dedıler onu bekledim ondan hemen yazamadım.

çok sukur ıyı cıktı Allah Razı olsun sizlerdende..

açlık 84 tokluk 124 cıkmıs. demekki kiloyla bır ılgısı yok. bılıyorsun bende hooop dıye bastan kılo aldım.

ohhh çok şükür çok sevindim canım hadi gözün aydın bunuda atlattın eee test falan kalmadı artık inş bundan sonrası doğuma hazırlık olucak zamanlıca vakitlice sağlıklan gelsin tosuncuklarımız inş. siz bize dua edin yarın için inş. bizde güzel haberler veririz size

hımm canım bak senın yazdığını görünce geldı aklıma. bırde ben ılk zamanlar tatlıya hıc yaklaşmıyordum. son 1 aydır acaip tatlı ve hamurişi yiyorum. benimki normal cıktı ama belkı normalde daha dusuk çıkardı. bu ara acaip tatlı yıyorum. hatta gecen hafta kendı kendıme dedım, tam şeker kontrolü zamanı işin suyunu çıkardım dıye.

inş canım iyi çıkar hepimizinde sağ salim bu testide atlatırız inş. ben çok öyle hamur işi tatlı vs. yemedim normalde de çok fazla yemezdim zaten sebze meyveyle aram pek yoktu ki hamilelikte sebze yemeği çok yedim meyve yemediğim gün yok severek yiyorum bana kilo aldıran sanırım hamile kalmadan öcne asla kahvaltı yapmazdım şimdi hergün sabah kahvaltımı mutlaka yapıyorum ve çok fazla süt tüketiyorum o yüzden olsa gerek bu kilolar bide benim hamile kalmadan önce şekerim düşük çıkardı öyle abartı bi düşüklük değil ama evde ölçülen makinlarda da değil kanda başka türlü bakıyodu doktor o hep düşük oluyodu aman çok düşünmek iyi değil yarın olsun hayrolsun

İnşallah canım sağolasın. Dualarım seninle canım. aksam yatmadanda okucam senın ıcın. İnşallah yarın sende güzel haberlerle gel inşallah. Bu testler yedi bitirdi bizi. Hayırlısıyla hepimizin tamamlansında testlerı artık tatlı tatlı gun sayalım ınsallah..

inş canım ya valla test kontrol günleri yaklaştımı heycan sitres garipleşiyoruz valla çok şükür ama bugüne kadar sorunsuz ulaştık inş. bundan sonrasıda çok güzel olucak hepimiz içinde
bu araa ne zamandır sorucam denk gelmedi bir türlü nisanda sizin mahkeme vardı ayın kaçında inş ordan da güzel haberlerle geliceksiniz tarihini bilirsek ona göre okuyalım bizde dualarımızla destek olmaya çalışalım

Efet cnm düşünürsen bile güzel şeyler düşün zaten :)) Bende çok süt tüketiyordum ama ben sade süt içemem illaki kakaolu olacak onunda etkisi oldu sanırım :)) ayrıca bnmde tatlyla hiç aram yoktur hamile kaldım kalalıda pek olmadı ama dondurma günde 2 tane bile yediğim zamanlar oluyordu şimdi onu bıraktım :)

eve geldıgımde netten bakmıştım belırtılere
- aşırı susama
- sık ıdrara çıkma
- halsızlık
dıye 3 madde yapmışlar. asabım bozulmuştu, hepsi var bende ama her hamılede var bunlar. bunlardan seker belırtısı mı olur dıye kızdım kendıme bakma nete dedım kapattım. ben bugun nedense bıraz stres oldum. gunlerdır yok ya bende çıkmaz dıyıp duruyordum :) iyi düşün bilgecim iyisi gelsin.

ama kesinlikle naginin dediğine katılıyorum. cidden obur testler gıbı değil, açlık falan tansiyon gıdıyor. yalnız gidilmez o teste işlemde uzun.

ben bayıldım asansörde ((

Canım benım yaa gözlerim doldu yemın ederim hay Allah razı olsun senden.....

demin bile av. la gorustuk. bir yandan kontrol donuşu sevınc bır yandan devamlı mahkemenın ağırlığı. 17 nisanda mahkeme. Rabbim yardımcımız olsun. cok yıprattı bu olay benı zaten. Hayırlısıyla bitsede bebişimi rahat rahat beklesem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…