sen donme cnm işe boşver zaten 5 de paydos ediyosun gerek yok mudurunde ıyı demiş hem patrona gelemedım dersın uzun surdu falan ...bn 7 de çıktıgım için geri gelebilirim ama kotu olursam gelmem kesınlıkle ...
sağol canım Allah razı olsun inş. hepimziin herşey içine sinir gönlündeki olur en önemlisi inş. hepimizde bebişlerimize sağlıklan kavuşuruz.
benim tam 1 ay oldu oğluşumu görmüyorum ama nasıl özledim artık anlatamam sana biran önce yarın olsunda göreyim öğlumu
bende çok merak ediyorum kaç kilo olduğunu gelişimi nasıl inş herşey yolundadır güzel haberlerle ararım senide yarın
ahhh o tekmeler herşeye bedel bütün sinriimi sıkıntımı alıveriyo bianda tekme yemek beni bu kadar mutlu ediceğini hiç düşünmemiştim
biz iyiyiz şükür herşey yolunda son günlerde kasık ağrısı karın ağrısı falan oluyo yarın sorcam doktora kötü bişey olcağını düşünmüyorum ama karnımız artık iyice büyümeye başladı ağırlaştık artık dediğin gibi bende zorlanmaya başladım iyice bide bizim ev altlı üstlü ya in çık merdivenlerde çok yoruluyorum siz mobilyayı ne yaptınız ne zamana teslimat konuştunuz şimdi sizinkini beklicez merakla inş. sizinde içinize sinir iyi günlerde kullanır paşamız (isim konusu ne oldu ? )
hımmm illa hem damardan hem parmaktan delcekler diyosun yani ay damardan korkmuyomda o parmak çok sinirimi bozuyo benim
bende bu sefer dr sölücem idrar testi isticem enfeksiyondan şüphelenmeye başladım inş yoktur ama yaptırayım aklımdan çıksın oda
çok güzel çıkmış senin inş bakalım bizimde öyle güzel çıkar
Artık tekmeleri hisseder olduk ya ondan yine sabredebiliyoruz galiba,arada 1 ay olunca gördüğünde bu benim içimdeki mucize mi kocaman olmuş diyosun onun heyecanı başka oluyor :))benim doktor 26. yada 27.haftada gel dedi ben 27 de gitmeyi düşünüyorum tam 1 ay dolsun dedim bende hem sonrasında sık kontroller başlayacak zaten.Bizim mobilya allah nasip ederse mayısın ilk yada ikinci haftası gelecek canım pazar yada pazartesi tekrar uğrayacağız mobilyacıya.BEnim çocuk odası yapacağım yer eşimin çalışma odası şuan bayağı karışık orayı düzenlemek boşaltmak bile gözümde büyüyo yaa ne güzel sen bayağı kolayladın,bu arada uyku setimizde geldisipariş vermiştik ya,bebeğimde kaliteli bir markada 249 lirada 139 a düşmüş modeller,bir göz gezdir istersen,ben mobilyacıda mobilyamızın üzerindeki uyku setinde aklım kalınca çok baktım ama başka hiçbiri içime sinmedi annemlerde sağolsun kırmadılar artık.Senin beşik ölçün nasıl?normalde 70*180 yada 80*180 oluyomuş onlarada uyan 70*130 luk uyku setleriymiş bende benimki gözüme biraz daha geniş göründü 80*180 dir diye düşündüm uyku setini ona göre aldım ama 90*190 mış beşiğimiz uyku seti tekrar değişime gitti sıkıntı yaşadım.Benim ağrı pubik bölgesinde,pelvik kemiği ağrısı bayağı ayırt edebiliyorum ondan endişelenmedi malum artık çatı genişlemeye başladı vücutta doğum hazırlıkları var:))seninde ondandır kesin.
Canım isim konusunda kararımız netleşti babanın poyraz çok içine sindi bende ılımlı baktım benimde hoşuma gitti poyraz da karar kıldık
sen içini rahat tut canım seninde güzel gelecek ölçümler ben eminim:))inşallah çok güzel haberlerle geleceksin.
hımmm illa hem damardan hem parmaktan delcekler diyosun yani ay damardan korkmuyomda o parmak çok sinirimi bozuyo benim
bende bu sefer dr sölücem idrar testi isticem enfeksiyondan şüphelenmeye başladım inş yoktur ama yaptırayım aklımdan çıksın oda
aynen ya damar banada koymuyoda parmak çok sinir bozucu
Benim yuklemede ikisini de damardan aldilar kizlar, parmaktan degil.ac 77 tok 97 cikti.
maşallah çok iyi çıkmış senin sonuçlarda bakalım yarın bizden nasıl alcaklar
yazdığın dikkatimi çekti çok kilo almaklamı alakalı şeker ben çok kilo aldım ya inş çıkmaz korkuyorum valla yarın yapılcak benim şeker yüklemem inş hepimizinde bizimde iyi çıkar sonuçlarımız bu arada ben 11 kilo aldım nasıl aldım bende bilmiyorum 11 kilo alıcak kadar bişeyde yemiyorum ama alıyorum işte nasıl oluyosa
buffy26
yazmadın sonucu öğrenemedin mi seni bekliyoruz heycanla
canım aradım lab. sisteme guncellememıs heralde yarım saat sonra arayın dedıler onu bekledim ondan hemen yazamadım.
çok sukur ıyı cıktıAllah Razı olsun sizlerdende..
açlık 84 tokluk 124 cıkmıs. demekki kiloyla bır ılgısı yok. bılıyorsun bende hooop dıye bastan kılo aldım.
Güzelim genelde zayıf hamile kalınca çok kg aöınıyor, bende 11 kg aldım geçen hafta yapılmıştı şeker yüklemem yüksek çıktı 2. kez yükleme yapıldı o normal çıktı ama dr yinede hamurişine dikkat et dedi hamurişi pilav ve tatlı yapıyormuş bunu dr öle söledi. Ben mesela mantı börek düşkünü bi insna oldum hamile kalınca(( İnş. sonucun normal çıkar endişe etme
Güzelim genelde zayıf hamile kalınca çok kg aöınıyor, bende 11 kg aldım geçen hafta yapılmıştı şeker yüklemem yüksek çıktı 2. kez yükleme yapıldı o normal çıktı ama dr yinede hamurişine dikkat et dedi hamurişi pilav ve tatlı yapıyormuş bunu dr öle söledi. Ben mesela mantı börek düşkünü bi insna oldum hamile kalınca(( İnş. sonucun normal çıkar endişe etme
ohhh çok şükür çok sevindim canım hadi gözün aydın bunuda atlattın eee test falan kalmadı artık inş bundan sonrası doğuma hazırlık olucak zamanlıca vakitlice sağlıklan gelsin tosuncuklarımız inş. siz bize dua edin yarın için inş. bizde güzel haberler veririz size
İnşallah canım sağolasın. Dualarım seninle canım. aksam yatmadanda okucam senın ıcın. İnşallah yarın sende güzel haberlerle gel inşallah. Bu testler yedi bitirdi bizi. Hayırlısıyla hepimizin tamamlansında testlerı artık tatlı tatlı gun sayalım ınsallah..
inş canım iyi çıkar hepimizinde sağ salim bu testide atlatırız inş. ben çok öyle hamur işi tatlı vs. yemedim normalde de çok fazla yemezdim zaten sebze meyveyle aram pek yoktu ki hamilelikte sebze yemeği çok yedim meyve yemediğim gün yok severek yiyorum bana kilo aldıran sanırım hamile kalmadan öcne asla kahvaltı yapmazdım şimdi hergün sabah kahvaltımı mutlaka yapıyorum ve çok fazla süt tüketiyorum o yüzden olsa gerek bu kilolar bide benim hamile kalmadan önce şekerim düşük çıkardı öyle abartı bi düşüklük değil ama evde ölçülen makinlarda da değil kanda başka türlü bakıyodu doktor o hep düşük oluyodu aman çok düşünmek iyi değil yarın olsun hayrolsun
inş canım iyi çıkar hepimizinde sağ salim bu testide atlatırız inş. ben çok öyle hamur işi tatlı vs. yemedim normalde de çok fazla yemezdim zaten sebze meyveyle aram pek yoktu ki hamilelikte sebze yemeği çok yedim meyve yemediğim gün yok severek yiyorum bana kilo aldıran sanırım hamile kalmadan öcne asla kahvaltı yapmazdım şimdi hergün sabah kahvaltımı mutlaka yapıyorum ve çok fazla süt tüketiyorum o yüzden olsa gerek bu kilolar bide benim hamile kalmadan önce şekerim düşük çıkardı öyle abartı bi düşüklük değil ama evde ölçülen makinlarda da değil kanda başka türlü bakıyodu doktor o hep düşük oluyodu aman çok düşünmek iyi değil yarın olsun hayrolsun
inş canım ya valla test kontrol günleri yaklaştımı heycan sitres garipleşiyoruz valla çok şükür ama bugüne kadar sorunsuz ulaştık inş. bundan sonrasıda çok güzel olucak hepimiz içinde
bu araa ne zamandır sorucam denk gelmedi bir türlü nisanda sizin mahkeme vardı ayın kaçında inş ordan da güzel haberlerle geliceksiniz tarihini bilirsek ona göre okuyalım bizde dualarımızla destek olmaya çalışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?