kizlar bisey sorcam size siz seker yuklemesine kacinci haftalarda gittiniz bugun itibariyle 23. haftadayiz 25 haftalikken gitmeyi dusunuyorum ben normal mi bide ac veya tok karnina gitmek farkediyo mu nasil gitcez
kizlar bisey sorcam size siz seker yuklemesine kacinci haftalarda gittiniz bugun itibariyle 23. haftadayiz 25 haftalikken gitmeyi dusunuyorum ben normal mi bide ac veya tok karnina gitmek farkediyo mu nasil gitcez
canım ben bugun gıttım 24+0 dayım.
aç gidiliyor hatta su bıle ıcmeyın dıyorlar.[/
çok sevindim geçmiş olsun canım inan ki büyük bir yük atmışsın üstünden çok sevindim senin adına
gözünaydın ozaman tombiş bebiş gelecek benim bebekte kiloluydu ilki sorun yoktu
canım aradım lab. sisteme guncellememıs heralde yarım saat sonra arayın dedıler onu bekledim ondan hemen yazamadım.
çok sukur ıyı cıktıAllah Razı olsun sizlerdende..
açlık 84 tokluk 124 cıkmıs. demekki kiloyla bır ılgısı yok. bılıyorsun bende hooop dıye bastan kılo aldım.
çok sevindim geçmiş olsun canım inan ki büyük bir yük atmışsın üstünden çok sevindim senin adına
gözünaydın ozaman tombiş bebiş gelecek benim bebekte kiloluydu ilki sorun yoktu
canım ben bugun gıttım 24+0 dayım.
aç gidiliyor hatta su bıle ıcmeyın dıyorlar.[
ayy nasil dayanicam ben sabahlari ac hic duramiyirum gun icinde aciksam o kadar fena olmuyorum da sabah sanki tansiyonym mu dusuyo ne oluyo cok fena oluyorum
ayy nasil dayanicam ben sabahlari ac hic duramiyirum gun icinde aciksam o kadar fena olmuyorum da sabah sanki tansiyonym mu dusuyo ne oluyo cok fena oluyorum
oyyy isim süper valla bizde poyraz la rüzgar arasında çok gittik geldik daha doğrusu eşim daha çok düşündü ama Allah nasip ederse Rüzgarıma bi erkek kardeş gelirse adını kesinlikle poyraz koycaz Adıyla yaşasın canım inan toprak tan daha güzel
bizim yatak ölçüsü 90*190 biz öyle yaptırdık ölçüsünü uyku seti henüz bakmadım tabi denk geldikçe baktım fiyatlarına kalitelerine vs. ama alıcı gözüyle gidip araştırmadık henüz mobilyayı bekledik işte gelsin diye artık bu haftdan itibaren eksikleri tamamlamaya başlıcaz nasip olursa
kendimizi eksik listesi çıakrttık o doğrultuda alışveriş yapmaya çalışcaz öncelik olarak halı perde bakalım dedik daha doğrusu şu maaşları alalım bütçemizi ona göre ayarladık bu ay büyük bi kısım eksiklerini tamamlıcaz Alalh nasip ederse o yüzden sabırsızlıkla maaşları alıpta alışverişe çıkmayı bekliyorum ağrılara bende çok fazla takılmamaya çalışıyorum çünkü genel olarak zaten burda da okuyorum ya kafaya takıpta iyice büyütmeyim diyorum Allah a çok şükür 1 ay oldu doktorumuzu görmedik hiç aramadım da bakalım yarın inş güzel geçer herşey inş oğluşum iyidir.
bua rada halı perde bakıcan zaman banada haber et ben çok kararsızım o konuda çünkü yada fikrin varsa önericen sevinirim
Seninki iyiymiş ya yesen de çok yemiyorsun demek ki ben yataktan kalkar kalkmaz ne yesem diye düşünüyorum 55 kiloyla hamile kaldım 60,5 çıktım dün sağlık ocağında tok karna tabi ama olsun baya almıştım kilo daha da alacağa benziyorum sen ne kadarlık hamilesin ?
selam kızlar nasılsınız??
Allah amalı babalık büyütsün inş canım bence Zeynep duru güzel :)
23+1 im cnm sen nekadarliksn..bide bastan 6kilo verince anca toparliyosun bende oyle oldu 6kilo verdm simdi verdiklerimi aliyorum asiri istahim yok ama sk sık yiyorum az az
Arkadaşlar size bişey sorcam ben gece sağa sola dönerken kasık bölgemde ani bir kütleme oluyor bu ne olabilir başınıza gelen oldumu hiç inş kötü birşey değildir
23. Haftadayım işte bende bugün şeker sonuçlarımı aldım çok şükür bir şey çıkmadı benim anne tarafım hep şekerli ama yatkınlığım yokmuş benim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?