2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kizlar bisey sorcam size siz seker yuklemesine kacinci haftalarda gittiniz bugun itibariyle 23. haftadayiz 25 haftalikken gitmeyi dusunuyorum ben normal mi bide ac veya tok karnina gitmek farkediyo mu nasil gitcez

kizlar bisey sorcam size siz seker yuklemesine kacinci haftalarda gittiniz bugun itibariyle 23. haftadayiz 25 haftalikken gitmeyi dusunuyorum ben normal mi bide ac veya tok karnina gitmek farkediyo mu nasil gitcez

24 ile 28 haftalar arası diye biliyorum ben. aç gitmek gerekiyor. ben 24.haftamda gittim.

canım ben bugun gıttım 24+0 dayım.
aç gidiliyor hatta su bıle ıcmeyın dıyorlar.

gözünaydın ozaman tombiş bebiş gelecek benim bebekte kiloluydu ilki sorun yoktu

çok sevindim geçmiş olsun canım inan ki büyük bir yük atmışsın üstünden çok sevindim senin adına

sağolasın canım. kuş oldum kuş :) çok şükür.

gözünaydın ozaman tombiş bebiş gelecek benim bebekte kiloluydu ilki sorun yoktu

sağol canım :) kız bakıyor içerde kendine teyzesi. boşuna ayılıp bayılmıyorum demek ki enerjiyi full çekip tosun oluyor içerde :)))
alsın alsın sağlıklı olsunda iyi biraz fazla kilo dogdugunda sıkacak löp löp eti olsun :)))

ayy nasil dayanicam ben sabahlari ac hic duramiyirum gun icinde aciksam o kadar fena olmuyorum da sabah sanki tansiyonym mu dusuyo ne oluyo cok fena oluyorum

canım yalnız gıtme sakın ugraslı işmiş çok.

gözünde korkmasın ama. benım normalde tansıyonum cok ciddi dusuk. birde şekerli sıvıyı ıctıkten sonra cok dolanma sabıt otur bekle bıryerde.

birde eşim ben baygınken bir hemşireye çemkirirken :)) şey konusu olmuş ''ilk kanı verdikten sonra 1 saat bekleme suresınde bazı seyler yenılebılıyor kimse soylemedı size'' demiş onu mutlaka sorun doktora. bize demediler. insan iki lokma atsa ağzına daha dayanıklı olur. bırde o sıvının tadını kaybeder.

beğenmene sevincim canım görüşün benim için önemli biliyosun,lohusa tacını toprak diye yaptırmıştım ya onada poyraz diye harfler aldım annem toprak adını söküp poyraza değiştiririz dedi tek üzüldüğüm oydu çok şükür harfleri kolay bulduk...
bizimde bütçe dolayısı ile neye öncelik vereceğimizi şaşırdık işin içine bebek arabası da girince kastı bizide bende geriye ufak tefek şeyleri kaldığından acele etmeyim diyorum nasılsa demirbaşları hallettik halıyı ben uygun fiyatlı bişey bakıcam canım öyle lüksüne gitmicem onuda benim üst katımda oturan arkadaşım 50 liraya mavi arabalı falan bi halı almış onun aldığı yere bakarım dedim bide çamdibi pazaryerinin oradaki ipek halı mağazasında halılar çok uygun oluyo eğer kampanyayı kaçırmasaydım çocuk odası halıları 250 den 35 e düşmüştü orda yine takip etmek gerek sende arada bak derim sanada yakın nasılsa.Perde konusunda kararsızım bende işte benim odamın penceresi çok küçük 1 metre ya var ya yoktur,ondan stor perde yaptırcamyine takımıma uygun denizci modeli istiyorum benim tanıdık perdecim var sen kendi perdecinden fiyat al istersen,ölçülerini banada yolla birde ondan fiyat alalım birde nasıl model istiyosun sen?bence mobilyan düz beyaz ya,halını,perdeni,avizeni denizci alabilirsin hem seninde hoşuna gidiyodu öyle bi kombin güzel olur.Yarın aramayı unutma :))

23+1 im cnm sen nekadarliksn..bide bastan 6kilo verince anca toparliyosun bende oyle oldu 6kilo verdm simdi verdiklerimi aliyorum asiri istahim yok ama sk sık yiyorum az az

23+1 im cnm sen nekadarliksn..bide bastan 6kilo verince anca toparliyosun bende oyle oldu 6kilo verdm simdi verdiklerimi aliyorum asiri istahim yok ama sk sık yiyorum az az

23. Haftadayım işte bende bugün şeker sonuçlarımı aldım çok şükür bir şey çıkmadı benim anne tarafım hep şekerli ama yatkınlığım yokmuş benim çok şükür

herkeslere günaydın ,iyi çalışmalar , günümüz güzel olsun çabuk geçsin (hemencecik uyuyalım)

Arkadaşlar size bişey sorcam ben gece sağa sola dönerken kasık bölgemde ani bir kütleme oluyor bu ne olabilir başınıza gelen oldumu hiç inş kötü birşey değildir

günaydınlar herkese dün kötü bir akşam geçirdim eşim yoktu,oğlumun yüzüne bakıp bakıp ağladım o kadar çok ağladım ki en sonunda sakinleşmek için duşa girdim

ilerleyen saatlaerde eşim aradı nasılsınız demek için sesimden anladı tabi bişeyler olduğunu ısrarla anlat ne oldu dedi tabi ben yine başladım ağlamaya normalde çelik gibi sinirlerim vardır çocuğuma dayanamam birde üstüne hamilelik hassasiyeti olunca koyverdim gitti şimdi düşünüyorum ne yapsam ne etsem diye eşimlede konuşamadık biz uyuduktan sonra geldi sabahta apar topar işe ama bu sefer altta kalmıcam buna sebep olanlardan acısını çıkarıcam artık yeter

GÜNAYDIN KIZLAR, AYRINTILI USG'yi HERKES YAPTIRDI MI? BEN HAFTA SONUNA RANDEVU ALDIM GEÇ Mİ KALDIM? 24. HAFTAMDAYIM...

23. Haftadayım işte bende bugün şeker sonuçlarımı aldım çok şükür bir şey çıkmadı benim anne tarafım hep şekerli ama yatkınlığım yokmuş benim çok şükür

İyi canim ya sevindim bisi cikmamasina darisi basima ay ne guzel ayniyiz kiz temmuz 28benim tahmini dogum tarihim ama szeryan olcam 1hafta 10gun oncedn alir senin ne zaman dogum tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…