- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
nagicanım o görümcenle aran iyiydi hay Allah ya üzüldümsabır mabır kalmadı gelmicek evime,arabama binmicek,benimle muattap olmucak,çocuğumu sevmicek,parası bittiğinde benden istemeyecekkimlere acıyıp merhamet ediyosa kimlere şirin görünmek için her işlerini yapıyosa onlara sığınsın
selam biz iyiyiz de kızlardan haberler gergin biraz, sabah sabah moral depolayayım onlara
Sen nasılsın?
Pşşştt hatun kendini yakma da arada!
Bi sakin bakalım... Baktım geçmişe detaylı ultrason yapmamışsın konu hakkında ama yüreğim hopladı sabah sabah! Kızım hepimizde aynı dertler! Geliniz biz artık bunu kabul etmek lazım. Ne lafımız laftan sayılıyor ne varlığımız....
şunu anladım ki kim sana nasılsa sen de ayna gibi olucan.
Bundan gayri alttan alma yok!
Yoksa böyle delirirsin işte!
Kız senin içinde canavar mı var
Yavruummmmm, geçen yıllardaki ben işte!
Hepsi geçecek bak bana 6 yıl! 4yaşına kadar büyüttüm patnos'ta arya'yı....
Allah büyük, şimdi çok şükür her şey yolunda
inan sabreden kazanıyor! Sadece sabır.......
Patnos hep ah ah vah vah yeridir
aslında çok özleyeceksin
ama şartlar konusunda ne desen haklısın işte
Muallakta olmak hakikaten çok zor ama en iyisini yapıyorsunuz. Taşınma kesinse bence de sabret daha sağlam olsun odası, çizik, kırık gördükçe için acıyacak sonuçta...
Geç olsun güç olmasın dediğin gibi de allah her şeyden önce sağlık versin minişlerimize!
Gerisi oluyor zamanla....
Dedigin gibi Allah yardimcilari olsun;( senin de tabiii.ama burada yaşamak zorunda kalan, bu dar kalıplara sığmaya çalışan, ezilmiş, göz ardı edilmiş, unutulmuş bir insanlık var. Insan kendinin kurtulmasına bile sevinemiyor, çünkü buralarda her saniye bir insanlık ayıbı yaşanıyor. Buralarda kaderine terk edilmiş bir nesil bizlere düşman olarak yetişiyor. Neyse kızlar görevim icabıyla da bu aralar hassas olaylar yaşadım. Rabbim gerçekten buradaki insanların yardımcısı olsun. Inşallah en kısa zamanda toparlarım kendimi. Teşekkürler desteğin için canım benim.
ben ben!!!!!
6 yıl aynı ilçede yaşadım ve Arya orada büyüdü...
ama hakikaten mahrumiyet yaa, Arya haastalandığında Van'a gidiyorduk. Ağrı bu konularda sıfır, e bi de ilçesindeyiz....
asıl Allah orada sürekli ikamet edenlerin yardımcısı olsun, biz tayinciler illa ki bi ara çıkıyoruz gidiyoruz....
çocukla çok zor beeeeee! :26:
kız ben seni tanıyorum arya'dan çıkardım inanır mısın? Sarışın akıllı mı akıllı bir kızın var değil mi? Hatırlarsan ram'dan okulunuzu ziyarete gelmiştik, bir arkadaşta kahve yapmıştı sen miydin yoksa yaaa?
günaydınlar herkese dün kötü bir akşam geçirdim eşim yoktu,oğlumun yüzüne bakıp bakıp ağladımo kadar çok ağladım ki en sonunda sakinleşmek için duşa girdim
ilerleyen saatlaerde eşim aradı nasılsınız demek için sesimden anladı tabi bişeyler olduğunu ısrarla anlat ne oldu dedi tabi ben yine başladım ağlamayanormalde çelik gibi sinirlerim vardır çocuğuma dayanamam birde üstüne hamilelik hassasiyeti olunca koyverdim gitti şimdi düşünüyorum ne yapsam ne etsem diye eşimlede konuşamadık biz uyuduktan sonra geldi sabahta apar topar işe ama bu sefer altta kalmıcam buna sebep olanlardan acısını çıkarıcam artık yeter
günaydın cnm geşmiş olsuuunncümleten günaydın kızlarrr,nasılsınız bakalımmm?eşimin güzünün yanında bir beze var,apse yaptı yine dün onun dr,tahlil işleriyle uğraştık,yarın sabah operasyon yapcak dr.ben de 2 gün izin alcam.nagicanım senin canını kim sıktı ya,sinir oldum
cnm kendini çok üzme benimde en cok korktugum alıştıgım dr mun dogumuma gelememesı dusuncesı ıns gelır de .Allah yardımcın olsun bu arada tasınma ıslerı zor tadını cıkaramıyorsun işte bazı seylerınYazıp canınızı sıkmayım dedim ama... Malesef sürekli gidebileceğim bir doktorum olmadı. Bu hafta sonu van'a gidecektim işte, kışın bile olmayan kar yağışı fırtına vardı buralarda. Buralar oralara hiç benzemiyor, bir anda yollar kapanabiliyor, yolda kalmanız an meselesi. Randevumu da almıştım ama risk edip gidemedim. Burdan (ağrı) van yaklaşık 3 saat, artık doktor aramaktan çok yoruldum. Dokunsanız ağlayacağım inan, bazen erken bir karar mı oldu bebiş diyorum çünkü inanın hiçbir olanak yok burda, düşünün paranız var ama parayı harcayacak yer yok. Birçok arkadaş bebişinin odasını bile tamamladı ama ben hala beklemediyim. Beşik bile alamıyorum çünkü bebiş doğduktan tahmini 1 ay sonra tayinimiz çıkacak. Burdaki tüm eşyamı bırakıp gideceğim, bir şeyler alıp yük etmek istemiyorum. Eşim, ben , bebiş bir de valiz alıp başımızı gideceğiz. Neyse söyleyecek çok şey var ama yazdıkça üzülüyorum. Rabbim gönlünüzden geçen her şeyi nasip etsin sizlere. Dualarınızda beni unutmayın....
kızlar bu arada herkese günaydın diyeyim!
e 26. haftaya da girmiş bulunuyoruz!!!!!!
ben 2 haftadır da boş boş nöbet tutuyormuşum
yarın da son nöbetimi tutayım sonra rapor alıcam allahın izniynen
he birrr deeeeee komple yerleşmiş bulunmaktayım
alkışlayın bakiiiim bacınızı
Dedigin gibi Allah yardimcilari olsun;( senin de tabiii.
Haklisin cok cok zordur mutlaka. Sende atlatmissin sukur. Bundan sonra hersey daha guzel olur insallahh.
hahahahaa
inan banka, market, mem, vs. Her bir yerde arya tanınır =))))))))))
bizi de arya'dan ötürü tanırlar hahahahhaha çok güldüm yine yaaa
ama yemin ederim arya desem hatırlar diye içimden geçti
Cimcimeyi tanımayan yok çünkü patnos'ta
Bu arada o olayı hatırlıyorum , ama seni hatırlayamadım :26:
Ve eveeeeeeeeeeeeetttt, kahve yapan bendim
Bu mesafeyi koyabilirsen zaten rahatlarsin canim. Allah yardimcin olsun. Lutfen sakinles, prensesimiz de korkmasinn
selam biz iyiyiz de kızlardan haberler gergin biraz, sabah sabah moral depolayayım onlara
sen nasılsın?
pşşştt hatun kendini yakma da arada!
bi sakin bakalım... baktım geçmişe detaylı ultrason yapmamışsın konu hakkında ama yüreğim hopladı sabah sabah! kızım hepimizde aynı dertler! geliniz biz artık bunu kabul etmek lazım. ne lafımız laftan sayılıyor ne varlığımız....
şunu anladım ki kim sana nasılsa sen de ayna gibi olucan.
bundan gayri alttan alma yok!
yoksa böyle delirirsin işte!
kız senin içinde canavar mı var
yavruummmmm, geçen yıllardaki ben işte!
hepsi geçecek bak bana 6 yıl! 4yaşına kadar büyüttüm Patnos'ta Arya'yı....
Allah büyük, şimdi çok şükür her şey yolunda
inan sabreden kazanıyor! sadece sabır.......
Patnos hep ah ah vah vah yeridir
aslında çok özleyeceksin
ama şartlar konusunda ne desen haklısın işte
muallakta olmak hakikaten çok zor ama en iyisini yapıyorsunuz. taşınma kesinse bence de sabret daha sağlam olsun odası, çizik, kırık gördükçe için acıyacak sonuçta...
geç olsun güç olmasın dediğin gibi de Allah her şeyden önce sağlık versin minişlerimize!
gerisi oluyor zamanla....
nagicanım o görümcenle aran iyiydi hay Allah ya üzüldüm
gunaydın
ohhh al raporunu mis gibi dinlen işlerini hallet yeni evinde mutluluk sağlık ve en önemlisi huzurla otur
hahaha bacııı çok slow motion gördüm seni, tamm 1 saat önce cevapladım ben onurahime hoca rehber öğretmendi o zaman. Demek sendin kahveyi yapanEllerine sağlık... Iki bayan öğretmen gelmiştik. özeline de bak canım bir şeyler karalamıştım.
ahh cnm bütün bunlar mesafeli olduğum için kınayeli yapılıyo zaten,evlendiğim günden beri istediği gibi at koşturmasına izin vermediğim için aklınca kıskandırıyo
valla berna kararttım gözümü akşama kp çağırıcam biriktirdiğim herşeyi anlatıcam canıma yetti artık sus sus nereye kadar,keşke uzakta oturdaydımda haftada bir grşseydik
ahh o görümcem bitanedir oda benim gibi annesi ve ablasından dertli,bu bekar olan görümcem
hahaha bacııı çok slow motion gördüm seni, tamm 1 saat önce cevapladım ben onu
evet Rahime de evlendi gitti zatenafiyet olsun ne demek!!!!!!
kızlar görüyor musunuz, topikte 2 hamiş meğersem karşılaşmışlar da birbirlerine kahve ikram etmişler...
dünya ne küçük di mi
kp'le mi görüşücenuzak olma konusu da anana yakın k anana uzak şeklinde dualar edicez herhalde artık
ölünmez mi beeeeeeeeeeeeeBerna kız annesi ölür o çirkin canavara da ondan gelmiyor ses muhtemelen leğen kemiğimden geliyor :)senin prensesin nasıl
görüşcem bernam ben çok severim kp oda beni arada bir kahve içer dertleşiriz şimdiyedek o bana kv ve görümceyi çekiştirir dertlenirdi bende onu sakinleştirirdimşimdi diyodur bu kız gelip gitmiyo ne yapıyosunuz demiyo diye iyisimi nedenini bilsin ama onun da ayarı yoktur şimdi ben içimdekileri anlatınca burnundan getirir onların o kadarıda çok olur eşimde yanımdayken anlatıcamki şahitim bol olsun
gözünaydın ozaman tombiş bebiş gelecek benim bebekte kiloluydu ilki sorun yoktu
canım merhaba!selam annişleeerr
size bişey sorcam ya, eli-ayağı kaşınan var mı?
mantar başlangıcı mı acaba diye korkmaya başladım ben 3-4 gündür kaşınıyor elim ayağım
hiç geçirmedim mantar falan ya, nasıl oluyor bilmiyorum.. geçenlelrde havalar ısındı artık diye geçen yıl kullandığım babetlerimi çıkardım,
ayaklarım terledi içinde o günden beri kaşıdım, ellerimde de başladı :26:
zaten enfeksiyon var, bi de bu tuz biber olur artık ya
kendi doktoruma cuma gidecem, öncesinde cildiyeye mi gitsem yoksa doktoruma mı danışsam bilemedim, siz ne dersiniz kızlar? hamilelikten midir bu durum?
Günaydın kızlar dün sıkıntılı bi gün yaşadım detaylı usg vardı bebeğim 24+2 günlük boyu 32 cm ağırlığı 817 gram olmuş maşaallah oğluma. Yanlız bi sıkıntı var bebeğimin sol böbreğinde genişleme varmış. Dr çok önemli bişey değil erkek bebeklerde genelde rastlıyoruz dedi. Ama ben çok üzülüyorum. Bu srunla karşılaşan varmı lütfen bişey söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?