2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
nagicanım o görümcenle aran iyiydi hay Allah ya üzüldüm

kız ben seni tanıyorum arya'dan çıkardım inanır mısın? Sarışın akıllı mı akıllı bir kızın var değil mi? Hatırlarsan ram'dan okulunuzu ziyarete gelmiştik, bir arkadaşta kahve yapmıştı sen miydin yoksa yaaa?

Dedigin gibi Allah yardimcilari olsun;( senin de tabiii.

Haklisin cok cok zordur mutlaka. Sende atlatmissin sukur. Bundan sonra hersey daha guzel olur insallahh.

Günaydın kızlar...
kocişkoyu yurtdışına yolcu ettim işe geldim şimdi
sabah sabah midem çok fenaydı yine çıkardım safrayı...
dün akşam pamuk kızım kıpır kıpırdı resmen karnıma bakınca hareket ettiği gözüküyordu :)
çok güzel bişey.. Allah herkese nasip etsin inşallah... aminnn....

hahahahaa
İnan banka, market, MEM, vs. her bir yerde Arya tanınır =))))))))))
bizi de Arya'dan ötürü tanırlar hahahahhaha çok güldüm yine yaaa
ama yemin ederim Arya desem hatırlar diye içimden geçti
cimcimeyi tanımayan yok çünkü Patnos'ta

bu arada o olayı hatırlıyorum , ama seni hatırlayamadım :26:
ve eveeeeeeeeeeeeetttt, kahve yapan bendim

kızlar bu arada herkese günaydın diyeyim!
e 26. haftaya da girmiş bulunuyoruz!!!!!!
ben 2 haftadır da boş boş nöbet tutuyormuşum
yarın da son nöbetimi tutayım sonra rapor alıcam allahın izniynen

he birrr deeeeee komple yerleşmiş bulunmaktayım

alkışlayın bakiiiim bacınızı

zaten hep cıkarları için kardeslerinin yanında olurlar(bazıları) bnmde var öylesinden evlenmeden once eşim için demedikleri yoktu buna kv de dahıl ama şimdi şükür kimseye el acmıyoruz veee Allah ım yüzümüze güldü bişeylere sahip oluyoruz bizden iyisi yok valla o kadar nefret ediyorum ki bazen inan cnm gercekten senide anlıyorum oyle olacaksa hiçö olmasın diyorum ...sen yinede üzme kendini ve yavrularını cnm bnde sinir oldum yaaa
günaydın cnm geşmiş olsuuunn
cnm kendini çok üzme benimde en cok korktugum alıştıgım dr mun dogumuma gelememesı dusuncesı ıns gelır de .Allah yardımcın olsun bu arada tasınma ıslerı zor tadını cıkaramıyorsun işte bazı seylerın

gunaydın

ohhh al raporunu mis gibi dinlen işlerini hallet yeni evinde mutluluk sağlık ve en önemlisi huzurla otur

rahime hoca rehber öğretmendi o zaman. Demek sendin kahveyi yapan Ellerine sağlık... Iki bayan öğretmen gelmiştik. özeline de bak canım bir şeyler karalamıştım.

Bu mesafeyi koyabilirsen zaten rahatlarsin canim. Allah yardimcin olsun. Lutfen sakinles, prensesimiz de korkmasinn

ahh cnm bütün bunlar mesafeli olduğum için kınayeli yapılıyo zaten,evlendiğim günden beri istediği gibi at koşturmasına izin vermediğim için aklınca kıskandırıyo

valla berna kararttım gözümü akşama kp çağırıcam biriktirdiğim herşeyi anlatıcam canıma yetti artık sus sus nereye kadar,keşke uzakta oturdaydımda haftada bir grşseydik

nagicanım o görümcenle aran iyiydi hay Allah ya üzüldüm

ahh o görümcem bitanedir oda benim gibi annesi ve ablasından dertli,bu bekar olan görümcem

gunaydın

ohhh al raporunu mis gibi dinlen işlerini hallet yeni evinde mutluluk sağlık ve en önemlisi huzurla otur

sağol canım =) haberim de yoktu haa hamilelerin son 3 ayında nöbetten yırttıklarından
saf saf nöbet tutmaya devam edecektim

rahime hoca rehber öğretmendi o zaman. Demek sendin kahveyi yapan Ellerine sağlık... Iki bayan öğretmen gelmiştik. özeline de bak canım bir şeyler karalamıştım.
hahaha bacııı çok slow motion gördüm seni, tamm 1 saat önce cevapladım ben onu

evet Rahime de evlendi gitti zaten afiyet olsun ne demek!!!!!!

kızlar görüyor musunuz, topikte 2 hamiş meğersem karşılaşmışlar da birbirlerine kahve ikram etmişler...
dünya ne küçük di mi

kp'le mi görüşücen uzak olma konusu da anana yakın k anana uzak şeklinde dualar edicez herhalde artık

Berna kız annesi ölür o çirkin canavara da ondan gelmiyor ses muhtemelen leğen kemiğimden geliyor :)senin prensesin nasıl

görüşcem bernam ben çok severim kp oda beni arada bir kahve içer dertleşiriz şimdiyedek o bana kv ve görümceyi çekiştirir dertlenirdi bende onu sakinleştirirdim şimdi diyodur bu kız gelip gitmiyo ne yapıyosunuz demiyo diye iyisimi nedenini bilsin ama onun da ayarı yoktur şimdi ben içimdekileri anlatınca burnundan getirir onların o kadarıda çok olur eşimde yanımdayken anlatıcamki şahitim bol olsun

Berna kız annesi ölür o çirkin canavara da ondan gelmiyor ses muhtemelen leğen kemiğimden geliyor :)senin prensesin nasıl

ölünmez mi beeeeeeeeeeeee
ama duymuştum böyle kemik çıtırtıları duyanları.. hayır olsun diyelim....
bizim prenses de canavar II
baya baya tekmeliyor yaaaa
e artık 2. bebiş daha tecrübeliyiz ya, 2 kez elini gezdirdi karnımda aman YAAARAABBB dedim, minicikti eli yaaaaa

aman aman o da gidip dövmesin şuncağızları
ben de diğer görümcen sandım da Allah Allah dedim iyiydi araları falan da başka bi cadolozmuş meğersem konu
ama aran iyiyse kp'le anlat bilsin tabi yaa, sahipsiz sanıyorlar ya bi de bizi böyle hay Allahımmmmm

selam annişleeerr

size bişey sorcam ya, eli-ayağı kaşınan var mı?

mantar başlangıcı mı acaba diye korkmaya başladım ben 3-4 gündür kaşınıyor elim ayağım
hiç geçirmedim mantar falan ya, nasıl oluyor bilmiyorum.. geçenlelrde havalar ısındı artık diye geçen yıl kullandığım babetlerimi çıkardım,
ayaklarım terledi içinde o günden beri kaşıdım, ellerimde de başladı :26:
zaten enfeksiyon var, bi de bu tuz biber olur artık ya

kendi doktoruma cuma gidecem, öncesinde cildiyeye mi gitsem yoksa doktoruma mı danışsam bilemedim, siz ne dersiniz kızlar? hamilelikten midir bu durum?

Günaydın kızlar dün sıkıntılı bi gün yaşadım detaylı usg vardı bebeğim 24+2 günlük boyu 32 cm ağırlığı 817 gram olmuş maşaallah oğluma. Yanlız bi sıkıntı var bebeğimin sol böbreğinde genişleme varmış. Dr çok önemli bişey değil erkek bebeklerde genelde rastlıyoruz dedi. Ama ben çok üzülüyorum. Bu srunla karşılaşan varmı lütfen bişey söyleyin

canım merhaba!
egzama da olabilir. hamilelik başlarında bi kaç yerde nokta şeklinde çıktı ama geçti sonra....
belki olabilir diye ayzayım dedim, teşhis değil yani yine bi dr.a görün sen
bi de genelde bunlar stresten falan olur (egzama) ve hamileliklerde görülebiliyormuş diye okumuştum.
yine de önemli bir şey değildir inşallah!

maşallah diyelim önce!
bi de sıkma canını, bak neler neler yaşayan var, erkeklerde de görülebiliyor demiş dr.
sen içini ferah tut, ne kadar üzülürsen bebişin de o kadar etkilenir unutma!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…