- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Ne oldu canim. Kv mi yinegünaydınlar herkese dün kötü bir akşam geçirdim eşim yoktu,oğlumun yüzüne bakıp bakıp ağladımo kadar çok ağladım ki en sonunda sakinleşmek için duşa girdim
ilerleyen saatlaerde eşim aradı nasılsınız demek için sesimden anladı tabi bişeyler olduğunu ısrarla anlat ne oldu dedi tabi ben yine başladım ağlamayanormalde çelik gibi sinirlerim vardır çocuğuma dayanamam birde üstüne hamilelik hassasiyeti olunca koyverdim gitti şimdi düşünüyorum ne yapsam ne etsem diye eşimlede konuşamadık biz uyuduktan sonra geldi sabahta apar topar işe ama bu sefer altta kalmıcam buna sebep olanlardan acısını çıkarıcam artık yeter
GÜNAYDIN KIZLAR, AYRINTILI USG'yi HERKES YAPTIRDI MI? BEN HAFTA SONUNA RANDEVU ALDIM GEÇ Mİ KALDIM? 24. HAFTAMDAYIM...
eve geldıgımde netten bakmıştım belırtılere
- aşırı susama
- sık ıdrara çıkma
- halsızlık
dıye 3 madde yapmışlar. asabım bozulmuştu, hepsi var bende ama her hamılede var bunlar. bunlardan seker belırtısı mı olur dıye kızdım kendıme bakma nete dedım kapattım. ben bugun nedense bıraz stres oldum. gunlerdır yok ya bende çıkmaz dıyıp duruyordum :) iyi düşün bilgecim iyisi gelsin.
ama kesinlikle naginin dediğine katılıyorum. cidden obur testler gıbı değil, açlık falan tansiyon gıdıyor. yalnız gidilmez o teste işlemde uzun.
ben bayıldım asansörde((
herkeslere günaydın ,iyi çalışmalar , günümüz güzel olsun çabuk geçsin (hemencecik uyuyalım)
Arkadaşlar size bişey sorcam ben gece sağa sola dönerken kasık bölgemde ani bir kütleme oluyor bu ne olabilir başınıza gelen oldumu hiç inş kötü birşey değildir
Kütleme nasil oluyo kizz, kramp gibi bisey mi
GÜNAYDIN KIZLAR, AYRINTILI USG'yi HERKES YAPTIRDI MI? BEN HAFTA SONUNA RANDEVU ALDIM GEÇ Mİ KALDIM? 24. HAFTAMDAYIM...
cümleten günaydın kızlarrr,nasılsınız bakalımmm?günaydınlar herkese dün kötü bir akşam geçirdim eşim yoktu,oğlumun yüzüne bakıp bakıp ağladımo kadar çok ağladım ki en sonunda sakinleşmek için duşa girdim
ilerleyen saatlaerde eşim aradı nasılsınız demek için sesimden anladı tabi bişeyler olduğunu ısrarla anlat ne oldu dedi tabi ben yine başladım ağlamayanormalde çelik gibi sinirlerim vardır çocuğuma dayanamam birde üstüne hamilelik hassasiyeti olunca koyverdim gitti şimdi düşünüyorum ne yapsam ne etsem diye eşimlede konuşamadık biz uyuduktan sonra geldi sabahta apar topar işe ama bu sefer altta kalmıcam buna sebep olanlardan acısını çıkarıcam artık yeter
Ne oldu canim. Kv mi yine
Doktoruna sormadin mi canim cogumuzu 18-22.haftalarda gonderdi doktorlar ayrintiliya. Yerinde olsam giderdim bu hafta, sonucta yine incelenir bebegin, sende uzun uzun gormus olursunn.
biraz geç kalmışsın sanki :44:
başka ne olsun cnm ya görümcem delirtti bu sefer her zaman yapar alışkınım ama çok zoruma gitti yaktım gemileri
cümleten günaydın kızlarrr,nasılsınız bakalımmm?eşimin güzünün yanında bir beze var,apse yaptı yine dün onun dr,tahlil işleriyle uğraştık,yarın sabah operasyon yapcak dr.ben de 2 gün izin alcam.nagicanım senin canını kim sıktı ya,sinir oldum
Kütleme nasil oluyo kizz, kramp gibi bisey mi
yok canım kramp gibi değil nasıl boynumuzu kütletiriz belimiz kütler bende de gece dönerken kasıkdan rahime doğru bir yerden geliyor ses baya baya küüüttt ediyo :18:
Ne diyeyim bilmiyorumki kendini gerip de bebegini uzme degmeyen insanlar icin. Sabret iznine az kaldi canim sonra pasani da alirsin eve, kimseye eyvallah demezsin. Az daha sabir
günaydınlar herkese dün kötü bir akşam geçirdim eşim yoktu,oğlumun yüzüne bakıp bakıp ağladımo kadar çok ağladım ki en sonunda sakinleşmek için duşa girdim
Yazıp canınızı sıkmayım dedim ama... Malesef sürekli gidebileceğim bir doktorum olmadı. Bu hafta sonu van'a gidecektim işte, kışın bile olmayan kar yağışı fırtına vardı buralarda. Buralar oralara hiç benzemiyor, bir anda yollar kapanabiliyor, yolda kalmanız an meselesi. Randevumu da almıştım ama risk edip gidemedim. Burdan (ağrı) van yaklaşık 3 saat, artık doktor aramaktan çok yoruldum. Dokunsanız ağlayacağım inan, bazen erken bir karar mı oldu bebiş diyorum çünkü inanın hiçbir olanak yok burda, düşünün paranız var ama parayı harcayacak yer yok. Birçok arkadaş bebişinin odasını bile tamamladı ama ben hala beklemediyim. Beşik bile alamıyorum çünkü bebiş doğduktan tahmini 1 ay sonra tayinimiz çıkacak. Burdaki tüm eşyamı bırakıp gideceğim, bir şeyler alıp yük etmek istemiyorum. Eşim, ben , bebiş bir de valiz alıp başımızı gideceğiz. Neyse söyleyecek çok şey var ama yazdıkça üzülüyorum. Rabbim gönlünüzden geçen her şeyi nasip etsin sizlere. Dualarınızda beni unutmayın....
sabır mabır kalmadı gelmicek evime,arabama binmicek,benimle muattap olmucak,çocuğumu sevmicek,parası bittiğinde benden istemeyecekkimlere acıyıp merhamet ediyosa kimlere şirin görünmek için her işlerini yapıyosa onlara sığınsın
canim doktor konusu cok cok zor haklisin ama hersey olacagina variyo, aylardr seni takip eden bi doktorun da olsa hic beklemedigin sartlarda tanimadigin bi doktorla dogum yapabiliyosun. Bu kismina takilma.kendini uzme.
Tayin meselesine gelince haziranda tayin bekliyoruz bizde. Bos odam olmasina ragmen oda yapamadim bende cunku dogum sonrasi tasinabiliriz, tayin olmazsa da ev degistircez, her halukarda duzen bozacagimiz icin besigini de arabasini da dolabini da bende almadim.ilk etapta sadece sepet besik alcam, bi yerleselim de gittigimiz yerde sakin sakin aliroz hepsini canim.
Bazen daraliyorum kucucuk bebekle tasinma fikrini dusununce.ama alkah korusun bebegimde bi problem olmus olsaydi bu takildiklarimizin hicbiri umrumuzda bile olmazdi. O yuzden cok sukur miniklerimiz saglikli, insallah saglikla da dogsunlar gerisi hep teferruat
ben de kendime hep teselliler buluyorum ama bazen yetmiyor işte. Gebeliğimin başından beri hastane ve doktor sorunu yaşadım. Canıma tak etti artık, her şeye geç kalıyorum işte böyle...
tamam canım haklısın,içinde bulunduğun durum seni üzüyor,biz de babam öğretmen olduğu ve geçinemem korkusuyla şehre gitmek istemediği için köylerde büyüdük,liseyi yatılı pansiyonda okuduk ablamla onlar hala köydeydi,ben yufka ekmeği bu yüzden sevmiyorum,lastik ayakkabı vs.herşeyini yaşadık o yok olgusunun,annem samsunun dağ köynde kaldıkları zaman öküzle su getirdiklerini filan anlatıyolar...ama biz bu duruma düşsek daha tahammülsüzüz,neyi yaşarsak en ağırı o sanırız,tayinci olmak,kalıcı olmamak,arkadaş,dr,hastane,cafe bunların eksikliğini yaşamak sıkıcı biliyorum,orda şartlar zor,ama bak ailen neredeyse doğumuna az kala orya gidebilirsin,doğumunu orda yaparsın,bu şartlar biraz düzelir sen gelinceye kadar,kırkından sonra gelirsin,sana da değişiklik olur benceYazıp canınızı sıkmayım dedim ama... Malesef sürekli gidebileceğim bir doktorum olmadı. Bu hafta sonu van'a gidecektim işte, kışın bile olmayan kar yağışı fırtına vardı buralarda. Buralar oralara hiç benzemiyor, bir anda yollar kapanabiliyor, yolda kalmanız an meselesi. Randevumu da almıştım ama risk edip gidemedim. Burdan (ağrı) van yaklaşık 3 saat, artık doktor aramaktan çok yoruldum. Dokunsanız ağlayacağım inan, bazen erken bir karar mı oldu bebiş diyorum çünkü inanın hiçbir olanak yok burda, düşünün paranız var ama parayı harcayacak yer yok. Birçok arkadaş bebişinin odasını bile tamamladı ama ben hala beklemediyim. Beşik bile alamıyorum çünkü bebiş doğduktan tahmini 1 ay sonra tayinimiz çıkacak. Burdaki tüm eşyamı bırakıp gideceğim, bir şeyler alıp yük etmek istemiyorum. Eşim, ben , bebiş bir de valiz alıp başımızı gideceğiz. Neyse söyleyecek çok şey var ama yazdıkça üzülüyorum. Rabbim gönlünüzden geçen her şeyi nasip etsin sizlere. Dualarınızda beni unutmayın....
selam biz iyiyiz de kızlardan haberler gergin biraz, sabah sabah moral depolayayım onlaraselam kızlar nasılsınız??
pşşştt hatun kendini yakma da arada!biraz geç kalmışsın sanki :44:
başka ne olsun cnm ya görümcem delirtti bu sefer her zaman yapar alışkınım ama çok zoruma gitti yaktım gemileri
kız senin içinde canavar mı varyok canım kramp gibi değil nasıl boynumuzu kütletiriz belimiz kütler bende de gece dönerken kasıkdan rahime doğru bir yerden geliyor ses baya baya küüüttt ediyo :18:
yavruummmmm, geçen yıllardaki ben işte!Yazıp canınızı sıkmayım dedim ama... Malesef sürekli gidebileceğim bir doktorum olmadı. Bu hafta sonu van'a gidecektim işte, kışın bile olmayan kar yağışı fırtına vardı buralarda. Buralar oralara hiç benzemiyor, bir anda yollar kapanabiliyor, yolda kalmanız an meselesi. Randevumu da almıştım ama risk edip gidemedim. Burdan (ağrı) van yaklaşık 3 saat, artık doktor aramaktan çok yoruldum. Dokunsanız ağlayacağım inan, bazen erken bir karar mı oldu bebiş diyorum çünkü inanın hiçbir olanak yok burda, düşünün paranız var ama parayı harcayacak yer yok. Birçok arkadaş bebişinin odasını bile tamamladı ama ben hala beklemediyim. Beşik bile alamıyorum çünkü bebiş doğduktan tahmini 1 ay sonra tayinimiz çıkacak. Burdaki tüm eşyamı bırakıp gideceğim, bir şeyler alıp yük etmek istemiyorum. Eşim, ben , bebiş bir de valiz alıp başımızı gideceğiz. Neyse söyleyecek çok şey var ama yazdıkça üzülüyorum. Rabbim gönlünüzden geçen her şeyi nasip etsin sizlere. Dualarınızda beni unutmayın....
sabır mabır kalmadı gelmicek evime,arabama binmicek,benimle muattap olmucak,çocuğumu sevmicek,parası bittiğinde benden istemeyecekkimlere acıyıp merhamet ediyosa kimlere şirin görünmek için her işlerini yapıyosa onlara sığınsın
muallakta olmak hakikaten çok zor ama en iyisini yapıyorsunuz. taşınma kesinse bence de sabret daha sağlam olsun odası, çizik, kırık gördükçe için acıyacak sonuçta...Canim doktor konusu cok cok zor haklisin ama hersey olacagina variyo, aylardr seni takip eden bi doktorun da olsa hic beklemedigin sartlarda tanimadigin bi doktorla dogum yapabiliyosun. Bu kismina takilma.kendini uzme.
Tayin meselesine gelince haziranda tayin bekliyoruz bizde. Bos odam olmasina ragmen oda yapamadim bende cunku dogum sonrasi tasinabiliriz, tayin olmazsa da ev degistircez, her halukarda duzen bozacagimiz icin besigini de arabasini da dolabini da bende almadim.ilk etapta sadece sepet besik alcam, bi yerleselim de gittigimiz yerde sakin sakin aliroz hepsini canim.
Bazen daraliyorum kucucuk bebekle tasinma fikrini dusununce.ama Alkah korusun bebegimde bi problem olmus olsaydi bu takildiklarimizin hicbiri umrumuzda bile olmazdi. O yuzden cok sukur miniklerimiz saglikli, insallah saglikla da dogsunlar gerisi hep teferruat
artik bebeklerimiz buyudu herseyi hissediyolar, kendini uzme lutfenn, bebegin de etkilenmesin. Ayrintiliya da git haftasonu rahatlarsin biraz gorunce. Sona yaklasiyoruuz, tekmelerin keyfini cikar, cocugunu o mahrumiyette buyutmek zorunda kalabilirdin bak gidiyormussunuz sukur.
Artik bebeklerimiz buyudu herseyi hissediyolar, kendini uzme lutfenn, bebegin de etkilenmesin. Ayrintiliya da git haftasonu rahatlarsin biraz gorunce. Sona yaklasiyoruuz, tekmelerin keyfini cikar, cocugunu o mahrumiyette buyutmek zorunda kalabilirdin bak gidiyormussunuz sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?