2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ne oldu canim. Kv mi yine
GÜNAYDIN KIZLAR, AYRINTILI USG'yi HERKES YAPTIRDI MI? BEN HAFTA SONUNA RANDEVU ALDIM GEÇ Mİ KALDIM? 24. HAFTAMDAYIM...

Doktoruna sormadin mi canim cogumuzu 18-22.haftalarda gonderdi doktorlar ayrintiliya. Yerinde olsam giderdim bu hafta, sonucta yine incelenir bebegin, sende uzun uzun gormus olursunn.

Cnm bunlarin hepsi bendede var ayrica bulantida var bende baktim netten insallah biseyim cikmaz benimde yuklemem 1hafta sonra ama simdiden tirsiyorum sabahlari cok bulantim oluyor

herkeslere günaydın ,iyi çalışmalar , günümüz güzel olsun çabuk geçsin (hemencecik uyuyalım)

Arkadaşlar size bişey sorcam ben gece sağa sola dönerken kasık bölgemde ani bir kütleme oluyor bu ne olabilir başınıza gelen oldumu hiç inş kötü birşey değildir

Kütleme nasil oluyo kizz, kramp gibi bisey mi

GÜNAYDIN KIZLAR, AYRINTILI USG'yi HERKES YAPTIRDI MI? BEN HAFTA SONUNA RANDEVU ALDIM GEÇ Mİ KALDIM? 24. HAFTAMDAYIM...

cümleten günaydın kızlarrr,nasılsınız bakalımmm? eşimin güzünün yanında bir beze var,apse yaptı yine dün onun dr,tahlil işleriyle uğraştık,yarın sabah operasyon yapcak dr.ben de 2 gün izin alcam.nagicanım senin canını kim sıktı ya,sinir oldum

biraz geç kalmışsın sanki :44:

Ne oldu canim. Kv mi yine

Doktoruna sormadin mi canim cogumuzu 18-22.haftalarda gonderdi doktorlar ayrintiliya. Yerinde olsam giderdim bu hafta, sonucta yine incelenir bebegin, sende uzun uzun gormus olursunn.

başka ne olsun cnm ya görümcem delirtti bu sefer her zaman yapar alışkınım ama çok zoruma gitti yaktım gemileri

başka ne olsun cnm ya görümcem delirtti bu sefer her zaman yapar alışkınım ama çok zoruma gitti yaktım gemileri

Ne diyeyim bilmiyorumki kendini gerip de bebegini uzme degmeyen insanlar icin. Sabret iznine az kaldi canim sonra pasani da alirsin eve, kimseye eyvallah demezsin. Az daha sabir

Aysecim cok gecmis olsun. Allah daha buyuk dert vermesin canim.

yok canım kramp gibi değil nasıl boynumuzu kütletiriz belimiz kütler bende de gece dönerken kasıkdan rahime doğru bir yerden geliyor ses baya baya küüüttt ediyo :18:

Allah Allahhh ilk kez duyuyorum yaa doktorunu arayabiliyosan bi sor bakalim ne diyecekk:44:

Yazıp canınızı sıkmayım dedim ama... Malesef sürekli gidebileceğim bir doktorum olmadı. Bu hafta sonu van'a gidecektim işte, kışın bile olmayan kar yağışı fırtına vardı buralarda. Buralar oralara hiç benzemiyor, bir anda yollar kapanabiliyor, yolda kalmanız an meselesi. Randevumu da almıştım ama risk edip gidemedim. Burdan (ağrı) van yaklaşık 3 saat, artık doktor aramaktan çok yoruldum. Dokunsanız ağlayacağım inan, bazen erken bir karar mı oldu bebiş diyorum çünkü inanın hiçbir olanak yok burda, düşünün paranız var ama parayı harcayacak yer yok. Birçok arkadaş bebişinin odasını bile tamamladı ama ben hala beklemediyim. Beşik bile alamıyorum çünkü bebiş doğduktan tahmini 1 ay sonra tayinimiz çıkacak. Burdaki tüm eşyamı bırakıp gideceğim, bir şeyler alıp yük etmek istemiyorum. Eşim, ben , bebiş bir de valiz alıp başımızı gideceğiz. Neyse söyleyecek çok şey var ama yazdıkça üzülüyorum. Rabbim gönlünüzden geçen her şeyi nasip etsin sizlere. Dualarınızda beni unutmayın....

Ne diyeyim bilmiyorumki kendini gerip de bebegini uzme degmeyen insanlar icin. Sabret iznine az kaldi canim sonra pasani da alirsin eve, kimseye eyvallah demezsin. Az daha sabir

sabır mabır kalmadı gelmicek evime,arabama binmicek,benimle muattap olmucak,çocuğumu sevmicek,parası bittiğinde benden istemeyecek kimlere acıyıp merhamet ediyosa kimlere şirin görünmek için her işlerini yapıyosa onlara sığınsın

ay nagim noldu? açar açmaz üstte gördüm yazını?
hayır olsun kuzum?!

Canim doktor konusu cok cok zor haklisin ama hersey olacagina variyo, aylardr seni takip eden bi doktorun da olsa hic beklemedigin sartlarda tanimadigin bi doktorla dogum yapabiliyosun. Bu kismina takilma.kendini uzme.
Tayin meselesine gelince haziranda tayin bekliyoruz bizde. Bos odam olmasina ragmen oda yapamadim bende cunku dogum sonrasi tasinabiliriz, tayin olmazsa da ev degistircez, her halukarda duzen bozacagimiz icin besigini de arabasini da dolabini da bende almadim.ilk etapta sadece sepet besik alcam, bi yerleselim de gittigimiz yerde sakin sakin aliroz hepsini canim.

Bazen daraliyorum kucucuk bebekle tasinma fikrini dusununce.ama Alkah korusun bebegimde bi problem olmus olsaydi bu takildiklarimizin hicbiri umrumuzda bile olmazdi. O yuzden cok sukur miniklerimiz saglikli, insallah saglikla da dogsunlar gerisi hep teferruat

Bu mesafeyi koyabilirsen zaten rahatlarsin canim. Allah yardimcin olsun. Lutfen sakinles, prensesimiz de korkmasinn

Yok canım doktorumuz değişti bu ay başka hastaneye gitcez artık 28.hafta yı bekliyelim bakalım bende ilk kez böyle bişey yaşıyorum ilginç valllaha :)

ben de kendime hep teselliler buluyorum ama bazen yetmiyor işte. Gebeliğimin başından beri hastane ve doktor sorunu yaşadım. Canıma tak etti artık, her şeye geç kalıyorum işte böyle...

ben de kendime hep teselliler buluyorum ama bazen yetmiyor işte. Gebeliğimin başından beri hastane ve doktor sorunu yaşadım. Canıma tak etti artık, her şeye geç kalıyorum işte böyle...

Artik bebeklerimiz buyudu herseyi hissediyolar, kendini uzme lutfenn, bebegin de etkilenmesin. Ayrintiliya da git haftasonu rahatlarsin biraz gorunce. Sona yaklasiyoruuz, tekmelerin keyfini cikar, cocugunu o mahrumiyette buyutmek zorunda kalabilirdin bak gidiyormussunuz sukur.

tamam canım haklısın,içinde bulunduğun durum seni üzüyor,biz de babam öğretmen olduğu ve geçinemem korkusuyla şehre gitmek istemediği için köylerde büyüdük,liseyi yatılı pansiyonda okuduk ablamla onlar hala köydeydi,ben yufka ekmeği bu yüzden sevmiyorum,lastik ayakkabı vs.herşeyini yaşadık o yok olgusunun,annem samsunun dağ köynde kaldıkları zaman öküzle su getirdiklerini filan anlatıyolar...ama biz bu duruma düşsek daha tahammülsüzüz,neyi yaşarsak en ağırı o sanırız,tayinci olmak,kalıcı olmamak,arkadaş,dr,hastane,cafe bunların eksikliğini yaşamak sıkıcı biliyorum,orda şartlar zor,ama bak ailen neredeyse doğumuna az kala orya gidebilirsin,doğumunu orda yaparsın,bu şartlar biraz düzelir sen gelinceye kadar,kırkından sonra gelirsin,sana da değişiklik olur bence

selam kızlar nasılsınız??
selam biz iyiyiz de kızlardan haberler gergin biraz, sabah sabah moral depolayayım onlara
sen nasılsın?

pşşştt hatun kendini yakma da arada!
bi sakin bakalım... baktım geçmişe detaylı ultrason yapmamışsın konu hakkında ama yüreğim hopladı sabah sabah! kızım hepimizde aynı dertler! geliniz biz artık bunu kabul etmek lazım. ne lafımız laftan sayılıyor ne varlığımız....
şunu anladım ki kim sana nasılsa sen de ayna gibi olucan.
bundan gayri alttan alma yok!
yoksa böyle delirirsin işte!

yok canım kramp gibi değil nasıl boynumuzu kütletiriz belimiz kütler bende de gece dönerken kasıkdan rahime doğru bir yerden geliyor ses baya baya küüüttt ediyo :18:
kız senin içinde canavar mı var
yavruummmmm, geçen yıllardaki ben işte!
hepsi geçecek bak bana 6 yıl! 4yaşına kadar büyüttüm Patnos'ta Arya'yı....
Allah büyük, şimdi çok şükür her şey yolunda
inan sabreden kazanıyor! sadece sabır.......
Patnos hep ah ah vah vah yeridir
aslında çok özleyeceksin
ama şartlar konusunda ne desen haklısın işte

muallakta olmak hakikaten çok zor ama en iyisini yapıyorsunuz. taşınma kesinse bence de sabret daha sağlam olsun odası, çizik, kırık gördükçe için acıyacak sonuçta...
geç olsun güç olmasın dediğin gibi de Allah her şeyden önce sağlık versin minişlerimize!
gerisi oluyor zamanla....

ama burada yaşamak zorunda kalan, bu dar kalıplara sığmaya çalışan, ezilmiş, göz ardı edilmiş, unutulmuş bir insanlık var. Insan kendinin kurtulmasına bile sevinemiyor, çünkü buralarda her saniye bir insanlık ayıbı yaşanıyor. Buralarda kaderine terk edilmiş bir nesil bizlere düşman olarak yetişiyor. Neyse kızlar görevim icabıyla da bu aralar hassas olaylar yaşadım. Rabbim gerçekten buradaki insanların yardımcısı olsun. Inşallah en kısa zamanda toparlarım kendimi. Teşekkürler desteğin için canım benim.

ben ben!!!!!
6 yıl aynı ilçede yaşadım ve Arya orada büyüdü...
ama hakikaten mahrumiyet yaa, Arya haastalandığında Van'a gidiyorduk. Ağrı bu konularda sıfır, e bi de ilçesindeyiz....
asıl Allah orada sürekli ikamet edenlerin yardımcısı olsun, biz tayinciler illa ki bi ara çıkıyoruz gidiyoruz....
çocukla çok zor beeeeee! :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…