canım merhaba!
egzama da olabilir. hamilelik başlarında bi kaç yerde nokta şeklinde çıktı ama geçti sonra....
belki olabilir diye ayzayım dedim, teşhis değil yani yine bi dr.a görün sen
bi de genelde bunlar stresten falan olur (egzama) ve hamileliklerde görülebiliyormuş diye okumuştum.
yine de önemli bir şey değildir inşallah!
maşallah diyelim önce!
bi de sıkma canını, bak neler neler yaşayan var, erkeklerde de görülebiliyor demiş dr.
sen içini ferah tut, ne kadar üzülürsen bebişin de o kadar etkilenir unutma!
Günaydın güzel Anneler ve tatli bebisler..güne her ne kadar olumsuz olaylarla başlasak ta inşallah herkes için güzel bi gün olur.. bende bugün sağlık ocağına gittim idrar yaparken rahimin alt kısmında bi ağrı oluyordu tahlil yapıldı lökosit iki pozitif keton tek pozitif çıktı sağlık ocağında ki doktorum biraz korkuttu beni durum okadar mı kötü bilen varmı bi sorun olur mu kendi doktorumla görüsemedim daha bilen yada bu durumda olan varmı? İçimi rahatlatmam lazım
ayakkabıdan dolayı olabilir diye düşünüyorum bnde cnm eger giydiğinde olduysa benimde bazen uyuşmalı olarak kaşınıyor ayrıca enfeksiyon bendede var dr sorucam ama korkuyorum bişey demesindn bi yandan da onlem alınsın ıstıyorum şaştım kaldımselam annişleeerr
size bişey sorcam ya, eli-ayağı kaşınan var mı?
mantar başlangıcı mı acaba diye korkmaya başladım ben 3-4 gündür kaşınıyor elim ayağım
hiç geçirmedim mantar falan ya, nasıl oluyor bilmiyorum.. geçenlelrde havalar ısındı artık diye geçen yıl kullandığım babetlerimi çıkardım,
ayaklarım terledi içinde o günden beri kaşıdım, ellerimde de başladı :26:
zaten enfeksiyon var, bi de bu tuz biber olur artık ya
kendi doktoruma cuma gidecem, öncesinde cildiyeye mi gitsem yoksa doktoruma mı danışsam bilemedim, siz ne dersiniz kızlar? hamilelikten midir bu durum?
cnm benim yavrumun da var aynıo senınkı gıbı sol bobregınde erkek bebklerde genelde gorunur dedı dr m 30 uncu haftamda yıne gıdıcem ayrıntılıya bakıcak tekrar duzelme var mı dıye senınkı kac mm pekı soyledı mı dr unGünaydın kızlar dün sıkıntılı bi gün yaşadım detaylı usg vardı bebeğim 24+2 günlük boyu 32 cm ağırlığı 817 gram olmuş maşaallah oğluma. Yanlız bi sıkıntı var bebeğimin sol böbreğinde genişleme varmış. Dr çok önemli bişey değil erkek bebeklerde genelde rastlıyoruz dedi. Ama ben çok üzülüyorum. Bu srunla karşılaşan varmı lütfen bişey söyleyin
saglık ocaklarındakı hemsıre vs dr lar hep oyle ler bence yuzlerıne bakınca sankı kotu bısey soylıcek hısssı verıyorlar ınsana aama ılgılenıyorlar...sende dr na sor bnce cnm bnde saglık ocagında yaptırdım bıraz enf gordu bndede dr ma sormaya cekındım bakalım kontrolumde soraraım artıkGünaydın güzel Anneler ve tatli bebisler..güne her ne kadar olumsuz olaylarla başlasak ta inşallah herkes için güzel bi gün olur.. bende bugün sağlık ocağına gittim idrar yaparken rahimin alt kısmında bi ağrı oluyordu tahlil yapıldı lökosit iki pozitif keton tek pozitif çıktı sağlık ocağında ki doktorum biraz korkuttu beni durum okadar mı kötü bilen varmı bi sorun olur mu kendi doktorumla görüsemedim daha bilen yada bu durumda olan varmı? İçimi rahatlatmam lazım
herkeslere günaydın ,iyi çalışmalar , günümüz güzel olsun çabuk geçsin (hemencecik uyuyalım)
Günaydın kızlar dün sıkıntılı bi gün yaşadım detaylı usg vardı bebeğim 24+2 günlük boyu 32 cm ağırlığı 817 gram olmuş maşaallah oğluma. Yanlız bi sıkıntı var bebeğimin sol böbreğinde genişleme varmış. Dr çok önemli bişey değil erkek bebeklerde genelde rastlıyoruz dedi. Ama ben çok üzülüyorum. Bu srunla karşılaşan varmı lütfen bişey söyleyin
Günaydın güzel Anneler ve tatli bebisler..güne her ne kadar olumsuz olaylarla başlasak ta inşallah herkes için güzel bi gün olur.. bende bugün sağlık ocağına gittim idrar yaparken rahimin alt kısmında bi ağrı oluyordu tahlil yapıldı lökosit iki pozitif keton tek pozitif çıktı sağlık ocağında ki doktorum biraz korkuttu beni durum okadar mı kötü bilen varmı bi sorun olur mu kendi doktorumla görüsemedim daha bilen yada bu durumda olan varmı? İçimi rahatlatmam lazım
ayakkabıdan dolayı olabilir diye düşünüyorum bnde cnm eger giydiğinde olduysa benimde bazen uyuşmalı olarak kaşınıyor ayrıca enfeksiyon bendede var dr sorucam ama korkuyorum bişey demesindn bi yandan da onlem alınsın ıstıyorum şaştım kaldım
cnm benim yavrumun da var aynıo senınkı gıbı sol bobregınde erkek bebklerde genelde gorunur dedı dr m 30 uncu haftamda yıne gıdıcem ayrıntılıya bakıcak tekrar duzelme var mı dıye senınkı kac mm pekı soyledı mı dr un
saglık ocaklarındakı hemsıre vs dr lar hep oyle ler bence yuzlerıne bakınca sankı kotu bısey soylıcek hısssı verıyorlar ınsana aama ılgılenıyorlar...sende dr na sor bnce cnm bnde saglık ocagında yaptırdım bıraz enf gordu bndede dr ma sormaya cekındım bakalım kontrolumde soraraım artık
kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. inşallah hepimiz minnoşlarımıza biran önce sağsalim kavuşuruz. size birşey sormak istiyorum 27 haftalık hamileyim bebeğim hareket sıklığı konusunda günü gününü tutmuya haftada iki gün çok haraketliyse diğer günler sakin sizdede böyle mi bazen endişeye düşürüyor bu kız benicevaplarsanız çok sevinirim
hoşbuldum canım :) sevindim böyle olmasına bazen insanı nasıl da korkutuyorlar
hoşbuldum canım :) sevindim böyle olmasına bazen insanı nasıl da korkutuyorlar
o zaman bütün bebekler böyle işlerine ne zaman gelirse oynuyorlar :) gebelik şekeri bende de çıkmadı canım şükürler olsun . birde doktorunuz kaç haftada bir çağırıyor sizi benimki bazen 4 bazen 5 bana biraz araları uzun gibi geliyor sizinkilerde mi öyle?
canım benim doktor 20 günde bir çağırıyor başından beri bakalım sonlara doğru ne diyecek benim şu ann 24 hafta 5 günlük sen ne kadarlıksın
o zaman benim doktorum biraz araları uzatıyor. ben 27 hafta 1 günlük hamileyim başından beri ayda bir randevu veriyor bir keresinde 5 hafta vardı bir önceki randevuyla sonraki arasında. bu kez gittiğimde bir bakıcam belki ilerledikçe arttırır dimi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?