2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Günaydın güzel Anneler ve tatli bebisler..güne her ne kadar olumsuz olaylarla başlasak ta inşallah herkes için güzel bi gün olur.. bende bugün sağlık ocağına gittim idrar yaparken rahimin alt kısmında bi ağrı oluyordu tahlil yapıldı lökosit iki pozitif keton tek pozitif çıktı sağlık ocağında ki doktorum biraz korkuttu beni durum okadar mı kötü bilen varmı bi sorun olur mu kendi doktorumla görüsemedim daha bilen yada bu durumda olan varmı? İçimi rahatlatmam lazım

Yok bernaıcm yani önemli değildir eminim Allah başka dert vermesin de, iş yerinde bile kaşınıyor, zor duruma düşüyorum, doktora görünmek en iyisi.. geçici olsun da inşaallah dediğin gibi sorun değil

bende de ağrı yapıyor valla korkuyorum tahlil yapmaya, ama zaten vardı enfeksiyon sanırım iyice arttı.. bende doktoruma cuma sorcam canım, kendi doktorunla görüş mutlaka.. ihmal etme belirli bir haftaya geldik çünkü; daha dikkat etmek lazım

ayakkabıdan dolayı olabilir diye düşünüyorum bnde cnm eger giydiğinde olduysa benimde bazen uyuşmalı olarak kaşınıyor ayrıca enfeksiyon bendede var dr sorucam ama korkuyorum bişey demesindn bi yandan da onlem alınsın ıstıyorum şaştım kaldım
cnm benim yavrumun da var aynıo senınkı gıbı sol bobregınde erkek bebklerde genelde gorunur dedı dr m 30 uncu haftamda yıne gıdıcem ayrıntılıya bakıcak tekrar duzelme var mı dıye senınkı kac mm pekı soyledı mı dr un
saglık ocaklarındakı hemsıre vs dr lar hep oyle ler bence yuzlerıne bakınca sankı kotu bısey soylıcek hısssı verıyorlar ınsana aama ılgılenıyorlar...sende dr na sor bnce cnm bnde saglık ocagında yaptırdım bıraz enf gordu bndede dr ma sormaya cekındım bakalım kontrolumde soraraım artık

günaydın güzel anne aynı sorun kızımda da var ama dr %90 geçer dedi takibe aldı cuma kontrol var inşallah küçülmüştür :/ rabbim sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin kötü düşünme inşallah hiç bir sorunları olmayacak bebeklerimizin.

günaydın cnm ayyyyyy o sorun bende de var idrar yaparken bıçak saplıyolar sanki kontrole gidince dr ye söliyim bende geçmiş olsun canım

Sağolun kızlar cevaplarınız için anlaşılan hepimizde var bu durum ama ihmal etmemek lazım Allah korusun bebeğe geçmesin de bir an önce önlemi alalım doktorumla konuşunca bilgilendiririm sizi de

kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. inşallah hepimiz minnoşlarımıza biran önce sağsalim kavuşuruz. size birşey sormak istiyorum 27 haftalık hamileyim bebeğim hareket sıklığı konusunda günü gününü tutmuya haftada iki gün çok haraketliyse diğer günler sakin sizdede böyle mi bazen endişeye düşürüyor bu kız beni cevaplarsanız çok sevinirim

yok canım bana kaç mm olduğunu söylemedi verdikleri kağıtta hafif genişleme var yazıyodu. Dr doğumdan sonra bebeğe renkli ultrason yapılır geçip geçmediği analaşılır dedi. Yani anne karnındayken yapılacak hiçbir müdahale yokmuş o yüzden detaylıyı tekrarlamaya gerek yok dedi. Rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin. Sağlıklı bi şekilde kucağımıza almamızı nasib etsin inşaallah

merhaba canım aramıza hoşgeldin benim kızımda bazen çok hareketli bazen de çok sessiz. sanırım keyiflerine göre hareket ediyolar

hoşbuldum canım :) sevindim böyle olmasına bazen insanı nasıl da korkutuyorlar

akşamlara kadar azcık kıpırdasın diye elim göbişte geziyorum bi tekme atsın hareket etsin diye dün gece sabahladım midem uyumama müsade etmedi farkettimki benim kız gece neredeyse hep hareketli belki seninde öyledir. sabahtan beri de hiç tık yok hanımefendi devirdi uyuyo sanırım

o zaman bütün bebekler böyle işlerine ne zaman gelirse oynuyorlar :) gebelik şekeri bende de çıkmadı canım şükürler olsun . birde doktorunuz kaç haftada bir çağırıyor sizi benimki bazen 4 bazen 5 bana biraz araları uzun gibi geliyor sizinkilerde mi öyle?

canım benim doktor 20 günde bir çağırıyor başından beri bakalım sonlara doğru ne diyecek benim şu ann 24 hafta 5 günlük sen ne kadarlıksın

canım benim doktor 20 günde bir çağırıyor başından beri bakalım sonlara doğru ne diyecek benim şu ann 24 hafta 5 günlük sen ne kadarlıksın

o zaman benim doktorum biraz araları uzatıyor. ben 27 hafta 1 günlük hamileyim başından beri ayda bir randevu veriyor bir keresinde 5 hafta vardı bir önceki randevuyla sonraki arasında. bu kez gittiğimde bir bakıcam belki ilerledikçe arttırır dimi :44:

24. haftayi geride bırakmanın mutluluguyla :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1396428255629.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 30

evet canım kesinlikle son aylarda daha sık çağırması gerek 15 günde bir falan gibi az kalmış ne güzel benimde 108 gün var tabii sezeryan olmazsa o zaman daha erken olur haırlıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…