2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Herkese merhaba kızlar,

Birascık özel hataınıza gricem ama İlişkiye girerken zorlanmanız oluyor mu? ve ne kadar aralıklarla ilişkiye giriyorsunuz ?

biz o defteri neredeyse kapattik :) benim kocis tırsıyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde şimdiye kadar en yüksek 145 çıktı canım ben diyetisyene gidiyorum dktorum öyle anlattı 1 saatte yediklerimiz kana karışıyormuş

canım bende diyetisyene gidiyorum bana da böyle anlattılar ben 20 dk. yemek yiyorum zaten geriye bişey kalmıyo tabi 40 dk. ölçmeye çalışıyorum

selammm biz geldikkk
şeker sonuçlarımız saat 4 de çıkıcakmış sabah 8,30 da açlık için kan verdim glukozu içip 1 saat sonra tekrar kan verdim tekrar istemediler
Allah korusun bi sorun çıkarsa tekrardan yükleme yapılcakmış sanırım inş güzel çıkar sonuçlarımız gerek kalmaz
oğluşum da kocaman olmuş teyzeleri maşallah paşama
825 gr 32 cm olmuşuz ama bu sefer yüzünü sakladı paşa her zamanki gibi ayırdı bacakları
ve sabah 7 den beri acayip hareketliydi ultrasyonda nasıl vuruyodu eşim şok oldu görünce
aklımdaki sorularıda doktora sordum
erken doğum riski nasıl belirleniyo bu aklıma takılıyodu
doktorda şuan için herşey yolunda dedi aksi bi durum yok dedi biz ultrasyondayken bazı şeylere bakıyoruz dedi
onların değerlendirmesinden erken doğum riski belirliyoruz dedi ama sende böyle bişey şuan söz konusu değil dedi
erken doğum riskin şuan yok dememizde kesinlikle erken doğum olmaz demek değil dedi sadece risk görmüyorum sende dedi
karnım çok sert bide benim aynı günde bi arkadaşım var onun karnın o kadar yumuşak benim acayip sert onu sordum
herkezin farklı olabilir dedi sen kendini kimseyle kıyaslama dedi senin vucut yapın vs. karnın sert olmasında bi sorun yok dedi
karnımın ve kasıklarımın bazen ağrıdıını söledim oda olablir dedi rahim büyüyo artık çok normal dedi ve hatta daha büyüdükçe ağrılar artarmış
özellikle bel ve kasık ağırsı rapor işinide sordum 32. haftada durumuna göre çalışabilir yada çalışamaz diye rapor vericez dedi
durumun müsait olursa ve sende kendini iyi hissedersen çalışabilir raporu veririz dedi
eşimde sezeryanlı doğuma kaçıncı haftada alıyosunuz diye sordu şuan erken dedi ama normal doğuma uygun olursan normal doğum öneririm dedi
sezeryan karşıtı benim doktor ama normalede zorlamam asla dedi 37 haftalarda farklı bi muayenemiz olucak ona o zaman karar verelim şimdi bunu düşünme sen hiç dedi
oyyy uzun oldu işte bizden haberler böyle çok şükür paşam iyi inş sonuçlarda güzel gelirde bir ohhh daha çekeriz

çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine canım kilosuda süper
inş şeker sonucunda güzel gelir

Gülfemcim ilişkide doktorun yasaklamadıysa doğuma kadar devam sadece biz arayı uzattık haftada 2 yada 3 oluyor bi sıkıntı yok

Hoşgeldin canım sevindim rüzgarın iyi olmasına maşallah size.. inşallah diğer sonuçlarında iyi çıkar:)bu arada o kasık ağrısı bende de vardı sabah tahlil de enfeksiyon çıktı bence sende bi yaptir için rahat eder en azından sağlık ocağında 5 dakikada alıyorsun sonucu

tatlım hadi gözün aydın,benim de aklımdaki sorular bunlardı,ben de haftaya çarş.gitcem şeker yüklemesine bakalım miden çok bulandı mı canım ya,artık hareketler dışardan görülüyo,çıplak göbüşte,Rabbim cümlemize sağlık versin,hadi bakalım sonuçlar çıkınca yaz

Gülfemcim ilişkide doktorun yasaklamadıysa doğuma kadar devam sadece biz arayı uzattık haftada 2 yada 3 oluyor bi sıkıntı yok
bacım,haftada 3 fazla mı kiii,bizim 1 ona da eşim zor yanaşıo zaten,onların hormonu da değişti sanırım,iendişe ediyolar işte

maşallah canım ikinizede herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. sonuçlarda tertemiz çıkar, bu şeker stresindende kurtulup test işini bitirip artık hamileligin tadını çıkarırsın tek işimiz gün saymak olur.

hoş geldin canım. sonuçların iyi çıkar inşallah. paşanın da iyi olmasına çok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…