2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ayy ne guzel.bizim de yarin gorus gunumuzz iyi haberlerle geliriz insallahh.

Hepimizin derdi ayni canim

Senin kullandıgn bir ilaç warmı cnm

evet canım kullanıyorum ben özellikle ayağa kalktığımda daha çok sıkışıyor karnım
yol yürüyemiyorum daha şimdiden sertleşirken canım acıyor insanlar anlamıyor daha bu ayda böylesin diyolar sanki ben böyle sıkıntı çekmek istiyor gibi
ya cevremem bakıyorum hamile komşular var annemin dünyanın işini yapıyolar hergün yol yürüyolar bende var bi sorun galiba:44:

kızlar saat 3 ten sonra bebişi görmeye gdicez ALLAH ızın verirse kızımda kardeşini benimsedi şimdiden çok şükür inş doğunca çok kıskanmaz bizede dua edin doktorumuz iyi şeyler sylesin

kızlar az önce esra aradı bugün kontorlü vardı dr insilüne başlatmış çok üzüldüm ve çok kafama takıldı şimdi ya
değerleride aslında çok yüksek gelmedi bana ama sanırım hamilelikten dolayı şekere doktorlar daha temkinli davranıyo olası riskler için
haftaya gitmicektim şeker ölçümüne ama gidicem artık inş. iyi çıkar sonuçlarımız

kızlar saat 3 ten sonra bebişi görmeye gdicez ALLAH ızın verirse kızımda kardeşini benimsedi şimdiden çok şükür inş doğunca çok kıskanmaz bizede dua edin doktorumuz iyi şeyler sylesin

dualarımız sizinle güzel haberlerle gelirsiniz inş.

cnm hayırlı haberler alırsın inş bebişinle hasret gider bnde p.tesi gorucem inş

esra kım cnm beren mi ??? hadi yaa uzuldum bak onun sekeri kactıki sende gıt cnm tabıkı ıhlmal etme inş guzel sonuclar alıcaksın Allahım yavrularımızı korusun inş

Esra kimdi canim:26:

Kasılmalar sertleşme şeklinde oluyor canım kaskatı olup karnın toplanıyor sonra tekrar yumuşuyor. Avuç icinı karnına koydugunda daha net hissediliyor

Ee benimde oluyor ama böyle toplaniyo bi tarafa nefesim daraliyo sanki öyle birseymi ki normal oldunu soylemislerdi bana bebek toplaniyo diyee.

Esra kimdi canim:26:

beren_35_01 esra değerleri çok yüksek değildi ben iyi sonuç bekliyodum bugün ondan insilüne başlandı diyince şok oldum resmen
sevgicim inan şeker ölçümünü o kadar ciddiye almamıştım yani önceki testlerde 2 li 3 lü ayrıntılı bu testlerde çok stres yapmıştım
haftaya eşimde seyahatte sonraki hafta giderim diyodum ama yok haftaya bi şekilde gitcem artık korktum baya şimdi
kp şeker ölçüm aleti var ondan rica etcem 1 haftalığına bana verirse evde düzenli takip edeyim bende
kp kv hiç bi zaman bişey istemedim ilk defa isticem bakalım inş veremem falan demez

Kontrolü olan herkese şimdiden rabbim kolaylıklar versin. Bizim de yarın var inşallah güzel sonuçlarla geliriz. şeker yüklemem de haftaya hayırlısı olsun bakalım. Insüline başlayan arkadaşa da geçmiş olsun diliyorum, umarım sorunsuz bir şekilde tamamlar hamileliğini...

Ee benimde oluyor ama böyle toplaniyo bi tarafa nefesim daraliyo sanki öyle birseymi ki normal oldunu soylemislerdi bana bebek toplaniyo diyee.

canım bu dediğin bende de oluyo bende kasılma mı acaba diye korkuyodum ne zamandır çarşamba kontorlde dr sordum bebek dedi o toplanan Allah korusun da şuan için erken doğum riskin vs. yok dedi sende dr gittiğin zaman bi sorarsın ama şuanda bilmeden takılma çok fazla sitres yaratmayalım kendimize

Yani annem 3 tane dogurmus toplanir oyle diyo bi tarafa taş gibi olur dio sonra dagilir diyo gercektende oyle oluyo ben dikkate alip sormadim doktoruma ama 16 si randevumda sorcam artik.bide ben hala progestan kullaniyorum bebek aşağıda diye. Erken dogumu onlemek icin veriyor doktorum ama rahim felan normal yani risk yok gibi görünüyordu simdi korktum yani.

ayy cnm ya lütfen kendine stres yapma bak lütfen haftaya git için rahatlasın inşallah kp den iste artık nolcak sana yakın mıydı onlar benım kp de de var bnde arada yapıyorum gecen 149 çıktı onlar net sonuzc veriyo mu kii bnde korktum şimdi

75 gr şeker yüklemesi yaptırdım.1. Saat ve 2. Saat değerlerim yüksek çıktı.Doktor diet verdi,1 hafta kan şekerimi ölçeceğim dietisyen uygulayarak.Dietisyene de gideceğim yine de.Diette hiç çikolata,tatlı yok bu kısmı zorlayacak ama onun dışındakiler hep sağlıklı beslenme kuralları iste yani aç kalınmaz.

canım sitres yapma durduk yere dr gittiğinde sorsararsın aklından çıkması için ama gidene kadarda kendi kendini kasma benim annemde aynı şeyi sölüyo bebek bi yere toplanırmış nitekimde öyle oluyo sen kafana takma şimdi bişeyi

kp evi arabayla 10 15 dakka kadar sürüyo hergün git gel yapamam ama eşime sölücem arasın babasını durumu anlatsın insansa verir artık
bende bi kere ananemin şeker aletiyle ölçmüştüm tok karnına 130 çıkmıştı sağlık ocağındaki hemşireye sölemiştim gayet iyi demişti hayırlısı sevgicim herşey bebişler için insilünde gerekse kullancaz yapcak bişey yok ta işte insan üzülüyo
canım geçmiş olsun benimde 50 lik te yüksek çıktı bir hafta diyet verdi dr haftaya tekrar 100 lük ölçülcek inş haftaya güzel sonuçlar alırız hepimizde bugün bi arkadaşımız insilne başlamış onu konuşuyorduk bizde

ay sevgi valla sinirden ağlayasım geldi ya
bugün sabahtan beri işyerinde de işler sıkıntılı ve yoğun esra dan öyle haber almak acayip üzdü beni
şimdi de eşimi aradım dedim ki esra nın böle böle olmuş babanı bi arada şeker ölçüm aletini çarşambaya kadar alalım
bizde evde düzenli takip edelim eşimin dediği laf baban onu hergün kullanıyo nasıl isticez alırız eczaneden ölçüm aleti
kp şekeri öle çok yüksek değil hemde hergün ölçmediğini çok iyi biliyorum şekerin yükseldiği hissettiğinde falan ölçüyo
ne alaka dedim hergün ölçmüyo 1 haftalığına verse nolcak babamın huyunu bilmiyon mu sen dedi alırım ben eczaneden dedi
ama acayip canımı sıktı istemiyom ben bişeyd edim baban da baba gibi sakın bi işe yarar dedim kağattım ama burnumun ucunda duruyo resmen

Insülin kullanmak zorlu bir süreç umarım ihtiyacımız kalmaz,arkadaşımıza da Allah kolaylık versin en büyük sorunu bu olsun inş.Ben kanamalar,erken doğum tehditi vs derken buna çok takılmadım şimdilik,önüme bakıp diet yapacağım inş Allah daha kötüsünü vermesin napalım.Ama canının istediğini yiyememek hamilelikte kötü birşey,insanın canı istedi mi çok istiyor çünkü.

Bu arada benim kuzenimin de 50 gr 160 falan çıktı 100 gr normal çıktı cnm yani 100 gr normal çıkarsa sorunu ok zaten içini rahat tut bence panik yapma bişi çıkmaz inşş

sana katılıyorum canım Allah beterinden sakınsın en büyük derdimiz bu olsun çok şükür diğer bütün testleri sorunsuz atlattık şekerinde bi şekilde çözümü var dikkat edicez en kötü insilün kullanıp şekeri düzende tutmaya çalışıcaz tabi inş insilüne gerek kalmaz ve dediğin gibi insanın canı çektimi çekiyo çarşamba günü öğrendik şekerimin yüksek olduğunu dr diyet yap dedi ama çarşambadan beri gözüm dönmüş şekilde tatlı yemek istiyorum yasak olduğundan da galiba insan daha çok istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…