aynen oyle cnm zaten esime diyorum sen hamile kalsan totonu kımıldatmazsın yok oram agrıyo yok buram agrıyo hergun basımın etini yersin dedim en iyisi mi aman onlar calıssın da dogru duzgen daha bısey ıstememİyi yapmissin valla) onlar dayanamaz kizz, iyiki cocugu dogurmak onlara kalmiyo valla yanmistik
canım bende kuaföre gidin temizliğinden hijyeninden emin olduğunuz bir yere tabi ben bekarlığımda alıştım kuaföre ama sir bende alerji yapıyodu bırakmıştım düğüne yakın tekrar gitmeye başlamıştım tekrar alerji yapmıştı falan evlendikten sonra da yaklaşık 2 yıldır devamlı gittiğim bi kuaförüm vardı sir için hamile kalınca gitmedim jilet yaptım korktum zararlı olurmu diye ama son banyo maceram baya kötüydü o yüzden bir hafta on güne kadar kuaföre gitcem nasip olursa kendim yapamıyorum artık jilet bile o kadar zorlarken ağda yapanları tebrik ediyorum
ayrıca utanılcak hiç bişey yok bende hep utanırım gidemem diyodum o konularda çok utangaç ve çekingenimdir ama bi kere gidince alıştım ilk gittiğinde bni tuhaf oluyosun sonra daha rahat gidiyosun zaten şöle önce sen çamaşırla kalıyosun bacaklarını alıyo komple bacajklar bitincede çamaşırı çıkarıyosun üst bölgeleri alıyo onun acısıyla altlarıda görcekmiş etcekmiş aklına gelmiyo cart cart gidiveriyo
canım bende kuaföre gidin temizliğinden hijyeninden emin olduğunuz bir yere tabi ben bekarlığımda alıştım kuaföre ama sir bende alerji yapıyodu bırakmıştım düğüne yakın tekrar gitmeye başlamıştım tekrar alerji yapmıştı falan evlendikten sonra da yaklaşık 2 yıldır devamlı gittiğim bi kuaförüm vardı sir için hamile kalınca gitmedim jilet yaptım korktum zararlı olurmu diye ama son banyo maceram baya kötüydü o yüzden bir hafta on güne kadar kuaföre gitcem nasip olursa kendim yapamıyorum artık jilet bile o kadar zorlarken ağda yapanları tebrik ediyorum
ayrıca utanılcak hiç bişey yok bende hep utanırım gidemem diyodum o konularda çok utangaç ve çekingenimdir ama bi kere gidince alıştım ilk gittiğinde bni tuhaf oluyosun sonra daha rahat gidiyosun zaten şöle önce sen çamaşırla kalıyosun bacaklarını alıyo komple bacajklar bitincede çamaşırı çıkarıyosun üst bölgeleri alıyo onun acısıyla altlarıda görcekmiş etcekmiş aklına gelmiyo cart cart gidiveriyo
günaydın kızlar. Evet tuvaletler sıklaştı artık, ama ben her seferinde uyanıp gidiyorum. Hatta eşim senin yatağı oraya yapalım yorulma diyor. Bu arada dün aşımı oldum, kısmetse yarında van'a doktora gidiyorum. Dua edin kızlar bir sorun çıkmasında hayırlısıyla gidelim....
Cnm hamileleikte devam ettinmi ağda ya.ben hamile kaldigimdan beri gidemiyorum yaa sanki bise olcakmis gibi artik bise olmaz heralde gidebiliriz dimi?canım bende kuaföre gidin temizliğinden hijyeninden emin olduğunuz bir yere tabi ben bekarlığımda alıştım kuaföre ama sir bende alerji yapıyodu bırakmıştım düğüne yakın tekrar gitmeye başlamıştım tekrar alerji yapmıştı falan evlendikten sonra da yaklaşık 2 yıldır devamlı gittiğim bi kuaförüm vardı sir için hamile kalınca gitmedim jilet yaptım korktum zararlı olurmu diye ama son banyo maceram baya kötüydü o yüzden bir hafta on güne kadar kuaföre gitcem nasip olursa kendim yapamıyorum artık jilet bile o kadar zorlarken ağda yapanları tebrik ediyorum
basla cnm basla hıncımı alıyorum bazen o şekilde kız bide görsen agdayı bi çekiyorum benim adam odadan odan iki tur atıp geliyo yanıma tmm diyo sıra diğer kolda ama beya iyi oldu onun için zırt pırt alıyodu şimdi relax kendileri
cnm hayırlı haberler güzel sonuclar al inş bebişini gördün mü pekiiGünaydın güzel anneler seker yuklemesini yaptirdim ogleden sonra çıkacak sonuç :18: dua edin bana...
Ben esimin sirtini aliyordum ne tur atmasi nefesi kesiliyodu resmen kendi kendine küfür ediyo ben gülüyorum kahkahayla iyce sinirleniyo cok komik bi cekiyorum bi gülüyorum. Ondan sonra bana jilet yap k3ndine diyo iskence bu diyo)
evet en iyisi kuaföre gitmek bence de. tabi temizliğinden emin olunan bir kuaför. bende önceden gidiyordum. hamile kalınca senin gibi korktum gitmedim jilet yaptım. bende 15 güne gitmeyi düşünüyorum. kendim alamam çünkü canım çok tatlıdır :)
25 haftalık hamileyim bende, bebişim erkek olacakmiş. Ilk bebegim cok heyecanlıyız ama malesef erken dogum kasılmalarım var
Canım seninle durumumuz aynı galba benimde sertlesiyor,o kasılma oluyormuş doktor magnzyum verdi bana sabah akşam iç diye kullanıyorum ama ona ragmen günde 8-10 defa oluyor. Senin ne sıklıkta?
Cnm hamileleikte devam ettinmi ağda ya.ben hamile kaldigimdan beri gidemiyorum yaa sanki bise olcakmis gibi artik bise olmaz heralde gidebiliriz dimi?
benim daha fazla oluyor evet kasılma erken doğum tehlikem var zaten ilk bebeğimde erken doğdu benim
canım Allah yardımcımız olsun bebişlerimiz vakitlice sağ salim gelsinler inş.
ilk bebeğin kaç haftalık doğum yaptın
devlete gittim canim ekran dr a.dogruydu gostermedi yawrumu ya 3 fotosunu verdi ins sali gunu ayrintilim var doya doya gorurum... Gecen ay makat duruyordu simdi bas asagi duriyomus
Benim ikinci bebek oldugu icin sezeryan ilkide sezeryandi 37haftada almislardi en sonki kontrolde 39haftada alirim dedi bakalim a bayram haftasi dogurcaz skntisi simdiden basti kv ust katta cok geleni gideni oluyor yatiya geliyolar bide bizim ev bile dolu oluyor napcam bilmiyorm hic rahat edemicem
canlar miriiiba,cümleten hayırlı cumalar,nasılsınız bakalım
mrb tatlimmm hg hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?