2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
İyi yapmissin valla) onlar dayanamaz kizz, iyiki cocugu dogurmak onlara kalmiyo valla yanmistik
aynen oyle cnm zaten esime diyorum sen hamile kalsan totonu kımıldatmazsın yok oram agrıyo yok buram agrıyo hergun basımın etini yersin dedim en iyisi mi aman onlar calıssın da dogru duzgen daha bısey ıstemem

dogru haklısın cnm ama hiç gitmeyince tedirgin oluyorsun tabi gerçi ben biliyorum o durumları lisedeyken yaz tatıllerınde kauforde calışmışmıştım kadınlar geliyordu agda olmaya cıyak cıyak bagıranlarda vardı sakın olanlarda kız hatta bi tanesi kv yle gelmişti 3 gun sonra dugunu olacak agda için geldik demişlerdi kız gırdı oadaya ama nasıl bagırıyo kv sıde kıs kıs guluyo dukkanın içinde

duygubaby cnm inş herşeyin hayırlısı olur habersiz bırakma

kontrole gidecek anneler güzel haberlerle gelin inş

evet en iyisi kuaföre gitmek bence de. tabi temizliğinden emin olunan bir kuaför. bende önceden gidiyordum. hamile kalınca senin gibi korktum gitmedim jilet yaptım. bende 15 güne gitmeyi düşünüyorum. kendim alamam çünkü canım çok tatlıdır :)

Günaydın güzel anneler seker yuklemesini yaptirdim ogleden sonra çıkacak sonuç :18: dua edin bana...

gunaydin herkese bu tuvalet sorunu tek bende saniyidum.herkeste varmis cunku normalde de cok giderdim ben hamile kaldiktan sonra cikmaz oldum ordan gece 3 kere kalkiyorum kesin kalkmazsam bu seferde kasiklarim agriyo cok kotu ya bu yuzfen dogru duzgun uyuyamiyorum.bile

Cnm hamileleikte devam ettinmi ağda ya.ben hamile kaldigimdan beri gidemiyorum yaa sanki bise olcakmis gibi artik bise olmaz heralde gidebiliriz dimi?

Ben esimin sirtini aliyordum ne tur atmasi nefesi kesiliyodu resmen kendi kendine küfür ediyo ben gülüyorum kahkahayla iyce sinirleniyo cok komik bi cekiyorum bi gülüyorum. Ondan sonra bana jilet yap k3ndine diyo iskence bu diyo)

Günaydın güzel anneler seker yuklemesini yaptirdim ogleden sonra çıkacak sonuç :18: dua edin bana...
cnm hayırlı haberler güzel sonuclar al inş bebişini gördün mü pekii
Ben esimin sirtini aliyordum ne tur atmasi nefesi kesiliyodu resmen kendi kendine küfür ediyo ben gülüyorum kahkahayla iyce sinirleniyo cok komik bi cekiyorum bi gülüyorum. Ondan sonra bana jilet yap k3ndine diyo iskence bu diyo)

ahhahahah aynen cnm aslında ıyı oluyor bosver bıraz acısın canları neler cektıgımızı anlasınlar ...ama o anlarada hakkatten bnde cok guluyorum

aynı durumdayız demek ki bende en son 1 hafta on gün kadar önce jilet yaptım tam 1 saat duşta kaldım aynayla yapmama rağmen acayip zorlandım daha da asla yapamam 1 2 hafta sonra kuaföre gitcem bende artık jilet ten sonra çok canım acıcak ama dayancaz mecbur yapcak bişey yok

Canım seninle durumumuz aynı galba benimde sertlesiyor,o kasılma oluyormuş doktor magnzyum verdi bana sabah akşam iç diye kullanıyorum ama ona ragmen günde 8-10 defa oluyor. Senin ne sıklıkta?

benim daha fazla oluyor evet kasılma erken doğum tehlikem var zaten ilk bebeğimde erken doğdu benim

Cnm hamileleikte devam ettinmi ağda ya.ben hamile kaldigimdan beri gidemiyorum yaa sanki bise olcakmis gibi artik bise olmaz heralde gidebiliriz dimi?

yok canım hamile kalınca gidemedim ilk ay hamile olduğumu öğrenmeden 2 3 gün önce gitmiştim sonra senin gibi korktum bende gitmedim her doktora gidişimde ağdaya gitsem sorun olur mu diye sordum her seferinde sorun olmucanı söledi doktor ama ben yine her seferinde niyet ettim ettim gidemedim ağdaya korkudan ama artık gitcem mecbur imkanı yok evde kendim halledemem zaten ben kendim ağda yapamıyodum

Hımm kayınvalideyle altı üstlü oturmak zordur heralde değil mi ? Doğuma ziyarete gelen niye yarıya geliyor sen kendine mi bakacaksın çocuğuna mı onlara mı ? Ne kadar düşüncemiz insanlar var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…