- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
canlar miriiiba,cümleten hayırlı cumalar,nasılsınız bakalım
aminn canım sağ salim vaktinde inşş erken gelmesinler
35 haftalık geldi canım senin kasılmaların var mı
kuzum ben cikiyorum gelince yazarim optummmm
Gunaydin canim. Sende atlattin asilarikilosuz devam etmek tabiki en iyisi bundan sonra bebegin aldigi kadar alir sona gelirsin artik
Hosgeldin canim. Nasilsin esin nasil olduu
mrb tatlimmm hg hayırlı cumalar
sağol canım merhaba sanada hayırlı cumalar nasılsın
basla cnm basla hıncımı alıyorum bazen o şekilde kız bide görsen agdayı bi çekiyorum benim adam odadan odan iki tur atıp geliyo yanıma tmm diyo sıra diğer kolda ama beya iyi oldu onun için zırt pırt alıyodu şimdi relax kendileri
Valla mi kizziyi stres atilir aslinda bende mi baslasam ki
İnsallah bi an once toparlar esin de canim. Sen de iznin keyfini cikarsağolun bebişler,evdeyim,ben de izin aldım ya,iyi geldi ohhh 10 a kadar uyudum,eşimde bir tarafına yatmaktan muzdarip biraz ağrısı vardı daha iyi çok çükür ,sağolunnn,siz nörüyonuz bakemm
yazışmalarınıza koptum... siz beni güldürdünüz Allah'ta sizi güldürsün inşallah.... evlimutlum nasılsın canım??? hicranla seni takibe gelmiştim... gitmişsiniz ama yazışmalarını çok güldürdü beni çokkk...
Valla mi kizziyi stres atilir aslinda bende mi baslasam ki
basla cnm basla hıncımı alıyorum bazen o şekilde kız bide görsen agdayı bi çekiyorum benim adam odadan odan iki tur atıp geliyo yanıma tmm diyo sıra diğer kolda ama beya iyi oldu onun için zırt pırt alıyodu şimdi relax kendileri
çılgınlar,neler yapıonuz kız siz,ben,m herife yapsam ağdayı saçıma sürerama bana da bi ağda yapan olaydı eyiydi,geçen lazer yapan arkadaşa sordum,doğumdan 4 ay sonra falan gel başlayalım dedi,şimdi acı duydukça bebekte irkilme ve kasılma olabiliyomuş,e doğum zamanı napcam bilmiiyom,artık görüş alanımdan da çıktı kuaföre de ben gitmek istemiyomisahi ne yapcam ki,tüy dökücü krem mi alsam napsamm
inş tatlım sağolkasılmalar tam nasıl oluyor bilmiyorum ama yok sanırım
dr sordum çarşamba günü erken doğum tehlikesi şuan için yok dedi
ama buda kesinlikle erken doğum olmaz anlamına gelmez dedi yani herpimizde risk olabilir Allah korusun
erken doğum tehlikesi olduğunu nasıl belirliyosunuz dedim
ultrayon esnasında biz bi takım şeylere bakıyoruz inceliyoruz dedi o şekilde anlıyoruz dedi tabi bişeyler söledi de aklımda değil şimdi
sırt üstü yattığım zaman oğluşun dönmelerinde karnımda sertlik oluyo ben onu kasılma mı acaba diyodum korkuyodum
doktora onuda sordum bebeğin hareketleri dönmesi vs. dedi korkulcak bişey şuan için yok dedi
canım inş. bu hamilelğinde bebiş vakti zamanında sağlıklan gelir annesinide korkutmaz
Kizz ben yapmiyorum vallasevgi yapiyomus ama benim de canim cekti yapabilirim her an
Tuy dokucu krem de jilet gibi canim ayni sekilde cikariyo, bende dusunuyorum kara kara napsam diye
ooo ıyı gecen ben kendı dr mdan farklı bıyere gıttım ne gosterdı nede fot verdı anca para ısterler gıcıklardevlete gittim canim ekran dr a.dogruydu gostermedi yawrumu ya 3 fotosunu verdi ins sali gunu ayrintilim var doya doya gorurum... Gecen ay makat duruyordu simdi bas asagi duriyomus
canlar miriiiba,cümleten hayırlı cumalar,nasılsınız bakalım
amiin cümlemiziyazışmalarınıza koptum... siz beni güldürdünüz Allah'ta sizi güldürsün inşallah.... evlimutlum nasılsın canım??? hicranla seni takibe gelmiştim... gitmişsiniz ama yazışmalarını çok güldürdü beni çokkk...
çılgınlar,neler yapıonuz kız siz,ben,m herife yapsam ağdayı saçıma sürerama bana da bi ağda yapan olaydı eyiydi,geçen lazer yapan arkadaşa sordum,doğumdan 4 ay sonra falan gel başlayalım dedi,şimdi acı duydukça bebekte irkilme ve kasılma olabiliyomuş,e doğum zamanı napcam bilmiiyom,artık görüş alanımdan da çıktı kuaföre de ben gitmek istemiyomisahi ne yapcam ki,tüy dökücü krem mi alsam napsamm
Kizz ben yapmiyorum vallasevgi yapiyomus ama benim de canim cekti yapabilirim her an
Tuy dokucu krem de jilet gibi canim ayni sekilde cikariyo, bende dusunuyorum kara kara napsam diye
he canım onu biliyom da ben her kontrole gitceğim zaman elimden geldiğince yapmaya çalışıyom nolur nolmaz diye,tüy dökücü de jilet gibi ama herhangi bi durumda muayene olmamız gerekse en azından pratik,kendimizi kesme riski de yok
benim daha fazla oluyor evet kasılma erken doğum tehlikem var zaten ilk bebeğimde erken doğdu benim
Kasilmalar nasil oluyor? Nasil anlayabilirz biz?
İnsallah bi an once toparlar esin de canim. Sen de iznin keyfini cikarbiz iyiyiz oglusumla bakiniyoruz buralarda
aminn ablacim. İyiyim sohbet muhabbet istee, sen nasilsin
Orasi oyle tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?