2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
aminn canım sağ salim vaktinde inşş erken gelmesinler
35 haftalık geldi canım senin kasılmaların var mı

kasılmalar tam nasıl oluyor bilmiyorum ama yok sanırım
dr sordum çarşamba günü erken doğum tehlikesi şuan için yok dedi
ama buda kesinlikle erken doğum olmaz anlamına gelmez dedi yani herpimizde risk olabilir Allah korusun
erken doğum tehlikesi olduğunu nasıl belirliyosunuz dedim
ultrayon esnasında biz bi takım şeylere bakıyoruz inceliyoruz dedi o şekilde anlıyoruz dedi tabi bişeyler söledi de aklımda değil şimdi
sırt üstü yattığım zaman oğluşun dönmelerinde karnımda sertlik oluyo ben onu kasılma mı acaba diyodum korkuyodum
doktora onuda sordum bebeğin hareketleri dönmesi vs. dedi korkulcak bişey şuan için yok dedi
canım inş. bu hamilelğinde bebiş vakti zamanında sağlıklan gelir annesinide korkutmaz

Valla mi kizz iyi stres atilir aslinda bende mi baslasam ki

yazışmalarınıza koptum... siz beni güldürdünüz Allah'ta sizi güldürsün inşallah.... evlimutlum nasılsın canım??? hicranla seni takibe gelmiştim... gitmişsiniz ama yazışmalarını çok güldürdü beni çokkk...

sağolun bebişler,evdeyim,ben de izin aldım ya,iyi geldi ohhh 10 a kadar uyudum,eşimde bir tarafına yatmaktan muzdarip biraz ağrısı vardı daha iyi çok çükür ,sağolunnn ,siz nörüyonuz bakemm
İnsallah bi an once toparlar esin de canim. Sen de iznin keyfini cikar biz iyiyiz oglusumla bakiniyoruz buralarda

aminn ablacim. İyiyim sohbet muhabbet istee, sen nasilsin

Valla mi kizz iyi stres atilir aslinda bende mi baslasam ki

çılgınlar,neler yapıonuz kız siz,ben,m herife yapsam ağdayı saçıma sürer ama bana da bi ağda yapan olaydı eyiydi,geçen lazer yapan arkadaşa sordum,doğumdan 4 ay sonra falan gel başlayalım dedi,şimdi acı duydukça bebekte irkilme ve kasılma olabiliyomuş,e doğum zamanı napcam bilmiiyom,artık görüş alanımdan da çıktı kuaföre de ben gitmek istemiyomisahi ne yapcam ki,tüy dökücü krem mi alsam napsamm

Kizz ben yapmiyorum valla sevgi yapiyomus ama benim de canim cekti yapabilirim her an
Tuy dokucu krem de jilet gibi canim ayni sekilde cikariyo, bende dusunuyorum kara kara napsam diye

inş tatlım sağol

Kizz ben yapmiyorum valla sevgi yapiyomus ama benim de canim cekti yapabilirim her an
Tuy dokucu krem de jilet gibi canim ayni sekilde cikariyo, bende dusunuyorum kara kara napsam diye

he canım onu biliyom da ben her kontrole gitceğim zaman elimden geldiğince yapmaya çalışıyom nolur nolmaz diye,tüy dökücü de jilet gibi ama herhangi bi durumda muayene olmamız gerekse en azından pratik,kendimizi kesme riski de yok

devlete gittim canim ekran dr a.dogruydu gostermedi yawrumu ya 3 fotosunu verdi ins sali gunu ayrintilim var doya doya gorurum... Gecen ay makat duruyordu simdi bas asagi duriyomus
ooo ıyı gecen ben kendı dr mdan farklı bıyere gıttım ne gosterdı nede fot verdı anca para ısterler gıcıklar
canlar miriiiba, cümleten hayırlı cumalar,nasılsınız bakalım

amiin cümlemizi

kızlaaaarrr

ne oluyo bakemm aaa bu arada ayse cim eşin nasıl cnm inş iyisinizdir
valla yapıyom bn eşime kızlar çat çat çekiyorum vala adama evde tur bindiriyorum ..tuy dokucuyu bnde dusundum ama kımı diyoki kimyasal bilemedim şimdi jilete karşıyım ama heralde kala kala ona kalıcam pufff yada kuafore gıdıcem

İnsallah bi an once toparlar esin de canim. Sen de iznin keyfini cikar biz iyiyiz oglusumla bakiniyoruz buralarda

aminn ablacim. İyiyim sohbet muhabbet istee, sen nasilsin

iyiyiz şükür canım bugün öğleden sonra görüş günümüz var Elif Hira'mla buluşacağız... ağdaya devam edin aynanın karşısında... tüy dökücü krem kullanmayın.. drlar ağdayı son ana kadar kullanabilirsiniz diyorlar bilginize şekerler....

Orasi oyle tabiii

Ayy bikini bölgesi temizligi ne zor oluyor şimdi napsam kara kara duşünüyorum. Önceden epilasyon yapiyodum ama şimdi mumkun degil göremiyorum agdaya acı eşigim cok dusuk dayanamam sancımı baslatir diye doktorda önermiyor tüy dökücü krem düşündüm en son ama doktor onuda önermiyor ama tüy dökücüyü doguma giderken rahat olur diye yapar giderim ozamana kadar jilet kullanıcam mecburl pöffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…