2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ee benimde oluyor ama böyle toplaniyo bi tarafa nefesim daraliyo sanki öyle birseymi ki normal oldunu soylemislerdi bana bebek toplaniyo diyee.

Cok iyi anliyorum seni canım benimde etrafim öle hata arkadaşlarım 9 aya kadar gezip durdular ben biraz ayakta kalsam ikibüklüm kalıyorum öle. Tabi heran dogurursam korkusunu saymiyorum 28 haftalık bari olsa

Evet cnm duyunca insan şok oluyor ben seninkilere sasirdim aen benimkilere nekadar farkli insanlar anlayissizlar gercktn..bana yararlari olmasin istemem ama buna inan ozgurlugume kadar kisitlaniyorum elimden gelen bisey yok biyere gitcegim zaman bile huzursuzluk cikartiyor esimde bikti artik aman kavga cikmasin diyor ama hata onun rahatlikla baska yerden ev alma sansimiz var almiyor 4sene yalvardim artik bende vazgectim allah beni boyle imtihan ediyor diyorum bazi seyleri takmiyorum gormemezden geliyorum kavga cikartinca kv gunlerce yukari cikmadigim oluyor evimizin bahcesine cikiyodum elimede elisi aliyorum cocuk oynuyor bende oyalaniyodum buyaz zaten bebekte olcak kafami takarsam her yaotigina benimde huzurum kalmiyor cocugumdan bile aliyorum hirsimi sonra oturup onla agliyorum bence sen yinede sanslisin bosver hic takma aldirma onlari sana uzak allaha yakin olsunlar bizde rahata kavuscaz elbet bakalim ne zaman

Evet cnm duyunca insan şok oluyor ben seninkilere sasirdim aen benimkilere nekadar farkli insanlar anlayissizlar gercktn..bana yararlari olmasin istemem ama buna inan ozgurlugume kadar kisitlaniyorum elimden gelen bisey yok biyere gitcegim zaman bile huzursuzluk cikartiyor esimde bikti artik aman kavga cikmasin diyor ama hata onun rahatlikla baska yerden ev alma sansimiz var almiyor 4sene yalvardim artik bende vazgectim allah beni boyle imtihan ediyor diyorum bazi seyleri takmiyorum gormemezden geliyorum kavga cikartinca kv gunlerce yukari cikmadigim oluyor evimizin bahcesine cikiyodum elimede elisi aliyorum cocuk oynuyor bende oyalaniyodum buyaz zaten bebekte olcak kafami takarsam her yaotigina benimde huzurum kalmiyor cocugumdan bile aliyorum hirsimi sonra oturup onla agliyorum bence sen yinede sanslisin bosver hic takma aldirma onlari sana uzak allaha yakin olsunlar bizde rahata kavuscaz elbet bakalim ne zaman

aman yerlerinde sağ olsunlar bizimkilerd hiç bir şeye akmazlar bulaşmazlar işte bende buna deli olurum ne kadar uzak o kadar iyi
bişeye kızdığım zaman uzun zaman gitmem aramam sormam zaten onların pek arama gibi bi huyları da yoktur yani 6 ay bitti bak 6 kere görmedim kv aman canım ya bu dert fena oluyo açmayım yine ağzımı başınızı şişirmeyim çünkü son günlerde iyice doldum yine o tarafa karşı
sende takma canım napcan huzurumuz için katlanıyoruz işte bazı şeylere ama imkanınız varsa ayrılma şansınız varsa yani başka yerden ev bakın böle ömür bitmez bayram olayına çok takıldım ben eşinle çocuklarında başbaşa kalamıcaksın yani biz geçen seneye kadar bayram kahvaltısını hep beraber yapardık kv görümcemelr benim ailem falan hepimiz toplanırdık ama geçen seneden beri yapmıyoruz benim ailem üst katımda zaten onlarda beraber kahvaltımızı yapıyoruz öğleye doğru gidiyoruz kv.kp le bayramlaşmaya kafam rahat o konuda çok şükür

Buna inan herbayram bizim evde kavga vardir esim laf olur diye ikinci gunu gidelim der annrmler icin ama ikinci gunu gorumcemler geliyor evden cikana kadar aksam oluyor bu sefer annemler dariliyor hic sevmiyorum bayramlari..esimde suc var ben kabul ediyorum elindeki imkanlari kullanmiyor..

canım kendi ailende darılmakta haklı tabi ama onlarda durumu bildiklerinden anlayış gösteriyorlardır.
Allah yardımcınız olsun canım ne denir kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş derler ya o durum işte
ne kadar sakin davranmaya çalışsakta işte bi yerde ipler kopuyo bizde çığrından çıkıyoruz.
biz artık bayramlarda birinci gün öğlen gibi gidip bayramlaşığ geliyoruz öyle akraba gezmelerine falanda çıkmıyorum
benim kendi tarafımda 3 4 kapı gezcek akrabam var zaten onlara gideriz eşimin tarafa gitmem bi görümceme uğrarım o kadar
biz çalışan insanlarız valla eskidenmiş o bayram gezmeleri bayram geldimi tatil yapcaz diye seviniyoruz artık
eşimin tarafa başlasak gezmeye kv kp oraya da gidelim buraya fa gidelim 3 4 gün gezdirir bizi bende baştan beri aldım tavrımı gezmiyorum

bugünü bitirmiş olmanın verdiği mutluluk yarın çalışıcak olmanın verdiği sinir bozukluğuyla
herkezciklere en iyi akşamlar olsun yarın çalışmayanlara da iyi tatiller

selam canlarrr,bilge son durum nedir canm geçmişi okumadım,değerlerin iyi inşallah gülüm

bu bayramlar herkes de dert galiba ya. bende ilk evlendiğim bayram şok oldum. eşim dediki bizde bayramlarda kahvaltı yapılır. e dedim bizde ne yapılır :) ben çocuk esirgemeden mi geldim. 1 bayram sizde diğer bayram bizdeyiz dedim. öyle karar verdik. eşimin aileside biliyor bu kuralı. hiç ses çıkartmıyorlar.

Son düzenleme:
bugünü bitirmiş olmanın verdiği mutluluk yarın çalışıcak olmanın verdiği sinir bozukluğuyla
herkezciklere en iyi akşamlar olsun yarın çalışmayanlara da iyi tatiller

iyi akşamlar canım. merak etme yarın bende sendenim. 1 e kadar buradayız

Tahlil sonucumu aldım çok şükür temiz çıktı ama bu idrar yaparken olan ağrı niye oluyo ki madem..

Enfeksiyonu çıkan arkadaşlar doktorunuza güvenin hiç bişey olmaz oğlumda 7.ayda olmuştu bende fitil ve tek kullanımlık bi toz vermişti gece son idrardan sonra içilen onu kullandım çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamadık bol bolda su içmeyi unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…