2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
iyi akşamlar kızlar bugün dr ye gittim seker yuklemesi icin cok sukur testlerim temiz cikti agrim bebisin makat durusunda olmasindan kaynaklaniyormus idrar testide temiz :) kistim de kuculuyo 2,5 cm olmus allaha sukurler olsun. bugun tek ters giden sekerli suyu 20 dk midem de tutabildim lavoboya yetisemedim cikardim iyyyy rezil oldum :/ millet bana bakti hep pfff ben dedim ben bunu icersem iyi olmaz diye ama beni tınlamadi esimde dr de :) neyseki bidaha iceceksin demedi :) artik şismeye basladim ayakta durunca davul gibi oluyo bacaklarim ayaklarim bende haberler boyle iste... kızımla hepinizi opuyoruz tek tek inusiline baslayan hamidaslarim insallah saglikla alicaz bebislerimizi kucagimiza. HICRANIM masallah sanada kocaman olmussunuz sizde :) allah nazarlardan korusun......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Helal olsun canım ne demek anlattıkça rahatlarsın en azından iyi olur biraz da olsa . Allah yardımcın olsun valla kendi kızları gelsin sıkıntı yok ama gelin annesine gidince gitti oluyor değil mi ne kadar bencil insanlar var . Benim görümcem falan yok Allah'tan ve hiç sevmem emri vakiyi benim evim de kayınvalidemlere çok yakın sürekli göz altındayım ona bile bunalıyorum ama senin gibi olanları düşündükçe rahatlıyorum . Düğünden önce eşyalar gelecek diye eşim vermiş anahtarımızı düğünden sonra ben bir sürü bahaneyle aldım elinden kafasına göre girmeye kalktı diye . Senin yerin de olsam odaları kitlerim hatta yüzlerine direk söylerim heralde .

Kızlar benim de şeker sonucum çıkmış.. İnternetten baktım; açlık 72, 2 saat sonra 103. doktora göstermedim. Salı günü gidicez. Sizce nasıl değerler??

kızlar ben geldim
doktordan geldik teyzeleri
oğluşum kilo almış :)
sezeryan günü verdi doktorumuz
20 haziran nasipse
canım çok sevindim güzel haberlerle gelmene
doğum için gün vermeye erken değil mi kız ne kaldı hazirana hem çok heycanlandım şimdi

Kızlar benim de şeker sonucum çıkmış.. İnternetten baktım; açlık 72, 2 saat sonra 103. doktora göstermedim. Salı günü gidicez. Sizce nasıl değerler??

canım sonuçların gayet iyi çıkmış toklukta sınır 140 diye biliyorum gözün aydın

cumartesi gülleri hepinize günaydın hayırlı huzurlu bir gün diliyorum

kızlar ben geldim
20 haziran nasipse
cnm masallah sağlıkla kucağına alırsın inş az kaldı kızz aman iyi olsunda yavrularımız
cumartesi gülleri hepinize günaydın hayırlı huzurlu bir gün diliyorum
günaydınnnn kader arkadaşım c.tesi yoldaşım :)))) huzurlu birgün olur inşallah...
Günaydıınn,güzel birgün olur inş
Yine bir ctsi ben evdeyim eşim işe gidecek,yalnızım 5-6 ya kadar

günaydın cnm bak buda benden

yine bir c.tesi ben 7 ye kadar işteyim eşim evde fosur fosur yatıyor

hoş geldin arkadaşım
eşini evde bırakıpta c.tesi işe gelmek daha bir zordur beyaaa
bizimki çalışıyo ama hafta başından beri baya kötü hasta ya her akşam acile gidiyoz

hoş geldin arkadaşım
eşini evde bırakıpta c.tesi işe gelmek daha bir zordur beyaaa
bizimki çalışıyo ama hafta başından beri baya kötü hasta ya her akşam acile gidiyoz

hemde ne zor varya onun butun olanakları var hakları falan iyi çok şükür aman onun iyi olsunda bıkmasın benim gibi :)))

eşin izin alsa cnm her akşam acile neden gidiyosunuz ki iğne mi vuruluyor ????

hemde ne zor varya onun butun olanakları var hakları falan iyi çok şükür aman onun iyi olsunda bıkmasın benim gibi :)))

eşin izin alsa cnm her akşam acile neden gidiyosunuz ki iğne mi vuruluyor ????

doğru sölüyosun canım onlar bıkmasın da biz idare ediyoz bi şekilde erkeğin işi daha önemli
iki gün evde yattı izmir içinde Allah tan da acil olan işleri hallediyo mecbur napsın evde de sıkılıyo tek başına
ateşi düşüremiyoruz 40 kadar çıkıyo acile gidiyoz en azından bi iğne serum sabah a kadar idare ediyo inan bir haftadır
doğru düzgün uykum yok yarım saatte bi kalkıyom ateşini ölçüyom terlemişmi kontrol ediyom o bana kıyamıyo ben ona kıyamıyorum
bir haftadır sersemledik iyice acilde serum iğne iyi geliyo ama sabah a karşı ateş basıyo yine

tü tü tü masallah cnm allah ım nazarlardan saklasın sizi sevginizi daim etsin inşallah...geçmiş olsun inş tez zamanda atlatır ama hakketten herkese tavsiyem bu havalar insanı mahvediyo bak bnde 5 gün cektim çok şükür geçti...kız zaten evden sıkılan işe gitmek isteyen adamda korkmıycaksın devamlı rapor alıp işten kaytaran adamdan korkacaksın ben eşimin hiç hasta olup rapor aldıgını hatırlamıyorum kız valla çok şükür öyle aman aman bi hastalıgı olmadı ama masaallh diyim..senin eşinde 40 derece atesle çalışyo helal olsun hep böyle olsunlar inşallah

sağol canım benim enfeksiyon kapmış antibiyotiğe alerjisi var kullanamıyor o yüzden de atamadı bir türlü faranjit olmuş bademcikler berbat durumda
kız eşimi 7 8 senedir tanıyorum inan ilk defa böyle hasta olduğunu gördüm hiç hasta olupta yatmamıştı her sene grip aşısı olur bu senede oldu ama etkisi geçti demek ki çok şükür canım işten hiç bi zaman kaçmadı Allah nazarlardan sakınsın işini severek yapıyo aman ya yine iş var dediğini bile duymadım dün de gitti işe ordan acile gitmiş sabah bi iğne vurulmuş öyle çalışmış akşam yine kötü oldu tabi hiç kıyamıyorum şimdi öyle hasta görünce ama yinede iyiyim rollerinde biz üzülmeyelim diye akşam ateş 39,6 hadi hastaneye gidelim diyorum dur ben oğlumu seveyim biraz ateşim düşer hemen diyo :)

kızlar ben geldim
20 haziran nasipse
gözün aydın canım sağ sağlim kucağına alırsın inş bizde muhtemelen o tarihlerde alırız sezaryen gününü haziran gelllll

waayyyy bundan ala romantiklik olmaz heralde herşeye bedel baksana bide adama surat yapmıştın dün sende gercekten ailede sevgi,saygı ve huzur olunca gerisi geliyo e bide sağlık tabiki Rabbim yuvalarımızı korusun herkesin inşallah.bebişlerimizde gelince huzur dolsuuunnn

amin canım inş. bebişlerimize de sağ salim kavuşalımda yuvalarımız daha da şenlensin küçük afacanlarımızla
he ya dün kızmıştım ama mail atmıştı dün bende cvp yazdım felan hemencik düzeltmiştik arayı bozmadan :)))

iyi yapmışsın cnm ahh sımdı evde olsam varya 1 guncuk yetmıyor artık yarında annemler bana gelebilir bakıym ama bnm ev berbat cok buyuk bi temizlik lazım biraz zaman gecsin diye bekliyorum yapmak için ...aslında benim bugun işe gelmem bile saçma hiç işim yok bugun telfn çalmaz eee evrakları da zaten hafta içi hallediyorum c.tesi de hiç firmalar çalışmıyor beni burda bosuna tutuyorlar varya izin istiycektim bugun için ama p.tesi içinde alacagım için gözüm kesmedi açıkcası aksam 7 ye kadar eziyet oluyor bana resmen ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…