Bayram diye ziyarete geliyor kv kardesleri falan kizlari yatiya geliyor hic sorma ya sikintisi simdiden sardibeni kendi annemde ev yaptiriyor suan insaat halinde eger ramazanin basinda falan evine gecerse bayramda gorumcelerimi gorurum anneme gecerim diye dusunuyorum en azindan herkes gidene kadar rahat ederim kafam dinlenir en zoruda sezeryandan sonra hemen kalkamiyorum bide cok emzirme problemi cektim oglumda gece gunduz birbirine girmisti..bide benim koca kv pek acayip insanlardir gelin gitti annesinde kaldi dedirtmemek icin gondermezler inat ederler 2cocuk bende olcak 4tane gorumcemlerde 3tane eltimde bide kv kardesi geliyor her bayram 2tanede onda var gerisini dusun artik sen evlendigimden beri bayramlardan nefret ederim bide dogumum bayrama geliyor.ayrica yukarda kvdenlerde otururken herkes cocugunu benim eve gonderiyor bende yukarda oluyorum genelde resmen evimi yiyolar hertaraf hertarafta esyalarim falanda yeni kac sefer esimle kavga ettik buyuzden eger bayramda yada baska zaman ben annemdeysen girerler eve yatak yorgan dolabini acarlar yatar uyurlar bi acayip insanlar ozelime saygi yok bikac kez surat yaptim ama anlamadilar bile seninde basini agrittim hakkini helal et okadar doluyumki su ev cocuk konusunda anlatamam
canım çok sevindim güzel haberlerle gelmenekızlar ben geldim
doktordan geldik teyzeleri
oğluşum kilo almış :)
sezeryan günü verdi doktorumuz
20 haziran nasipse
Kızlar benim de şeker sonucum çıkmış.. İnternetten baktım; açlık 72, 2 saat sonra 103. doktora göstermedim. Salı günü gidicez. Sizce nasıl değerler??
cumartesi gülleri hepinize günaydın hayırlı huzurlu bir gün diliyorum
cumartesi gülleri hepinize günaydın hayırlı huzurlu bir gün diliyorum
kızlar ben geldim
20 haziran nasipse
cnm masallahkızlar ben geldim
20 haziran nasipse
günaydınnnn kader arkadaşım c.tesi yoldaşım :)))) huzurlu birgün olur inşallah...cumartesi gülleri hepinize günaydın hayırlı huzurlu bir gün diliyorum
Günaydıınn,güzel birgün olur inş
Yine bir ctsi ben evdeyim eşim işe gidecek,yalnızım 5-6 ya kadar
cnm masallahsağlıkla kucağına alırsın inş az kaldı kızz aman iyi olsunda yavrularımız
günaydınnnn kader arkadaşım c.tesi yoldaşım :)))) huzurlu birgün olur inşallah...
günaydın cnm bak buda benden
yine bir c.tesi ben 7 ye kadar işteyim eşim evde fosur fosur yatıyor
hoş geldin arkadaşım
eşini evde bırakıpta c.tesi işe gelmek daha bir zordur beyaaa
bizimki çalışıyo ama hafta başından beri baya kötü hasta ya her akşam acile gidiyoz
hemde ne zor varya onun butun olanakları var hakları falan iyi çok şükür aman onun iyi olsunda bıkmasın benim gibi :)))
eşin izin alsa cnm her akşam acile neden gidiyosunuz ki iğne mi vuruluyor ????
doğru sölüyosun canım onlar bıkmasın da biz idare ediyoz bi şekilde erkeğin işi daha önemli
iki gün evde yattı izmir içinde Allah tan da acil olan işleri hallediyo mecbur napsın evde de sıkılıyo tek başına
ateşi düşüremiyoruz 40 kadar çıkıyo acile gidiyoz en azından bi iğne serum sabah a kadar idare ediyo inan bir haftadır
doğru düzgün uykum yok yarım saatte bi kalkıyom ateşini ölçüyom terlemişmi kontrol ediyom o bana kıyamıyo ben ona kıyamıyorum
bir haftadır sersemledik iyice acilde serum iğne iyi geliyo ama sabah a karşı ateş basıyo yine
tü tü tü masallah cnmallah ım nazarlardan saklasın sizi sevginizi daim etsin inşallah...geçmiş olsun inş tez zamanda atlatır ama hakketten herkese tavsiyem bu havalar insanı mahvediyo bak bnde 5 gün cektim çok şükür geçti...kız zaten evden sıkılan işe gitmek isteyen adamda korkmıycaksın devamlı rapor alıp işten kaytaran adamdan korkacaksın ben eşimin hiç hasta olup rapor aldıgını hatırlamıyorum kız valla çok şükür öyle aman aman bi hastalıgı olmadı ama masaallh diyim..senin eşinde 40 derece atesle çalışyo helal olsun hep böyle olsunlar inşallah
gözün aydın canım sağ sağlim kucağına alırsın inş bizde muhtemelen o tarihlerde alırız sezaryen gününü haziran gelllllkızlar ben geldim
20 haziran nasipse
sağol canım benim enfeksiyon kapmış antibiyotiğe alerjisi var kullanamıyor o yüzden de atamadı bir türlü faranjit olmuş bademcikler berbat durumda
kız eşimi 7 8 senedir tanıyorum inan ilk defa böyle hasta olduğunu gördüm hiç hasta olupta yatmamıştı her sene grip aşısı olur bu senede oldu ama etkisi geçti demek ki çok şükür canım işten hiç bi zaman kaçmadı Allah nazarlardan sakınsınişini severek yapıyo aman ya yine iş var dediğini bile duymadım dün de gitti işe ordan acile gitmiş sabah bi iğne vurulmuş öyle çalışmış akşam yine kötü oldu tabi hiç kıyamıyorum şimdi öyle hasta görünce ama yinede iyiyim rollerinde biz üzülmeyelim diye akşam ateş 39,6 hadi hastaneye gidelim diyorum dur ben oğlumu seveyim biraz ateşim düşer hemen diyo :)
waayyyy bundan ala romantiklik olmaz heralde herşeye bedel baksana bide adama surat yapmıştın dün sendegercekten ailede sevgi,saygı ve huzur olunca gerisi geliyo e bide sağlık tabiki Rabbim yuvalarımızı korusun herkesin inşallah.bebişlerimizde gelince huzur dolsuuunnn
amin canım inş. bebişlerimize de sağ salim kavuşalımda yuvalarımız daha da şenlensin küçük afacanlarımızla
he ya dün kızmıştım ama mail atmıştı dün bende cvp yazdım felan hemencik düzeltmiştik arayı bozmadan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?