2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
günaydın sevgicim bizler sustukca tepemize çıkıyorlar biyerde dur dememiz lazım ben müdüre söledim 52 saat çalışmam dedim hakkım neyse versin yoksa ne yapmam gerekiyorsa nereye şikayet etmem gerekiyorsa ederim dedim ihtiyacım var diye salak sanmasın beni haklı sebepten tazminatımızı verme hakları var haa rapora ne kaldı şurda evet ama hakkımı kullandırmıcaksa bana versin tazminatımı çıkarsın hemen başka yerde sgk girişi yaparım yine raporumu kullanırım nagiş haksızmıyım yapabiliriz dimi böle bişey burdan çıkış olduğu gün hemen başka yerden sgk girişimiz olursa rapor hakederiz yine doğumda dimi
bende bulamadım 45 saat hükmünü kalktımı ki acaba ayşeeeee yetiş bacım :44:

deme sakın kalktı falan olmaz olamaz o kadar böbürleniyorum dünden beri ay çalışamam ya offf

haydi eller havaya bugunun sarkısı

aman halkalı seker
eger beni görürsen korkma
allı ballı hamileyim
dilber dudaklı şekerpareyim
ben bu yerde tek degilem
hamileler ordusunun içindeyim
cok oynama dikkat et hamilesin
kıvırt hafif yandan ohhhh

Günaydın. Banada pazartesi günü artık sırt üstü yatmak yok dedi. Gerekçe olarakta bebek ağırlığını sana verir ilerde problem çıkabilir dedi. Sağa ya da sola dönük yattığımızda ağırlığı eşitliyormuşuz... böylelikle hem bebek hemde biz rahat ediyormusuz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya bilgecim özelle devlet çok farklı aslında saçmalık memur anada,özelde çalışan değilmi en basiti benim doğum sonrası ilk 6ay süt iznim 3 saatken sizinki 1,5 saat eee benim bebeğimin hakkıda özeldekianaların bebeğinin hakkı değilmi eşitlenmeli bazı durumlar,işten çıkarmalar hak yemeler bu kadar kolay olmamalı sonuçta yaşanan aynı süreç

aynen canım çok haklısında işte özeldekilerin seslerini duyan yok onları düşünen yok daha sölediklerine benzer ne haklar var emin değilim ama bildiğim kadarıyla siz raporluyken her ay maaşınızı düzenli alıyosunuz biz rapor bitiminde sgk bildirip öyle toplu şekilde alıyoruz buad kötü bizim için 4 ay rapor 1 ayda sgk bildir git gel para yattı yatmadı derken 5 ay bi lira para alamıyoruz o süre zarfında doğum masrafları bebeğin masrafları daha da çok ihtiyacımız olucak ki biz kredi ödüyoruz şimdiden düşünüyorum 4 5 ay maaş alamıcam krediler nolcak nasıl ödencek hepimiz aylık ödemeleri heaspları vr çünkü Allah yardımcımız olsun hepimizinde ne diyelim bebişelrimizde şansıyla bereketiyle gelir diyorumv e çok fazla o süreci düşünmek istemiyorum şuanda şimdi patronun yanına inicem bakalım bişey dicekmi bana çalışma saatleriyle ilgili müdür diyo eğer derse benim böle böle bi hakkım var ben bunu kulanmak istiyorum bide müdür patrona demişki bilge artık ağırlaşmaya başlıyo hamile ve zamanı yaklaşıyo kızı rahat bırakmamız çok fazla üstüne gitmememiz lazım dedim diyo ben öle diyince bana bişey demiyo ama sana sölüyo yine sölüceni diyo gülermisin ağlarmısın ya

cnm bende isterim hakkınmı almak ama hele dünden sonra boşver dedim kalsın eşime de pek guvenmiyorum artık bugun moralım o kadar bozukki anlatamam yani az cok hatırlrsın konustuk senınle eşim servis aldı parasını servıs kendı odeyecek ama bız ona kredı cekmek için 10 bin tl borc yaptık ama cok bi para degıl ayrıca eşimin maaşıda gayet iyi..dün aksam bana onun ailesiyle tekrar oturalım mı diye bi teklifle geldi kiii büyük konuşmayayım asla oturmak istemiyorum kovuldugumuz eve tekrar geri donmek istemiyorum 2 sene once kv bizi evden kovmustu hemde s..tir i cekerek eşim onlarla 1 sene konusmadı ama bn konustum ah almaktan korkarım ben ama keske konusmasaydım keske eşime barış demeseydim baskı yapomasaydım ne oldu onlardan degerli kimse yok bekarken olsun evliyken olsujnh hep bn eşime destek cıktım herzaman yanında bn oldum asker oldu bn oldum ama şimdi beni bu şekilde kenara atması zoruma gidiyor gercekten bu bebeği önce o istemedi en cok bn istedim ama hakıkını yemıym şimdi istyiyor bnde aksam ona dedim bn oturmam aılenle dedım kafayı yerım dedım bnm sana gecen sene soylemıstım dedım bana bu şekilde davranmaya devam edersen bu işin sonu iyi değil dedim benim yanımda ol dedım eşim bana işe gitme o zaman işe gidince cok değişiyorsun bn sana bakarım cocuguma bakarım demişti bi zaman bunlara aldırmadım sonra cocuk istiyorum bn dedim hamd olsun istedikten 2 ay sonra rabbim nasip etti bu zamana geldik ve eşim şimdiden sıkısmaya basladı bende dün aksam ben sana demiştim dedim beni hiç dinlemedi saygı duymadı bende resti cektım aksam eger dedim senın istediğin gibi olursa sonucuna katlanırsın bn bundan sonra yokum ailen sana yardım etsinn ki biliyorum etmıycekler ederlersede sonucunda biz yaptık bizim sayemizde diycekler sanki elin adamına yapmışlar gib...şimdiş ben eşimle konuşmak istemiyorum artık mecbur kalmadıkça o kadar sogudum yanı sevgi hala var ama beni anlamasını beklıyorum beklıycemde bnm üzülmem onun umurunda bile değil

Kızlar merhaba bugun 24+1 oldum fakat dünden
bebekte hıc hareket yok oysa çok hareketlıydınormalmıdır sızce

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hicbirsey için uzme kendini canım seni anlicakdir eminim sende kendini uzdugunle kalırsın o yüzden toplan derin bir nefes al göbeğini sev veeeeee gülümse

kesinlikle haklısın aydan aya almak var birikmiş almak var o birikmişi bekleyene kadar zaten bataktasın bende 5 yıl özelde çalıştım biliyorum aradaki farkları Allah yardımcınız olsun sizleride en hızlısından kurtarsın yada insaflı iyi insanlarla karşılaştırsın

sevgicim üzülme ne olur,kafasına saksımı düşmüşte geri dönme teklifinde bulunuyo hey Allah'ım o kadar yaşanmışlıktan sonra herkes bana işi bırak diyo ne alakaysa ama ben şahsen buna karşıyım hayatın bize neler getireceği hiç belli değil işimiz varsa neden çalışmayalım evet zor mu zor hem çalışıp hem düzeni sürdürmek o bu bebişler ömür boyu bize muhtaç olmucak bir yerden sonra para diye elimize bakacaklar bugün bir işim olmazsa bu kadar sağlam duramazdım,kafam dik olmazdı,en mükemmel eş bile değişebiliyorken çalışın derim canlarım inanın hepsi oluyo

ne olur beni yanlış anlamayın ev hanımı olan arkadaşlarım sizlerinde işi bizim kadar zor sadece herkesin kendi hayatı kendi seçimi değil mi ama ben çalışmayı seçtim,bir dönem evde de oldum 1,5 yıl kadar bana göre değil bunuda anladım daha sinirli,agrasif oluyorum ozaman sürekli adama çatıyorum böylesi iyi

Kızlar merhaba bugun 24+1 oldum fakat dünden
bebekte hıc hareket yok oysa çok hareketlıydınormalmıdır sızce

canım tatlı ye sakin ol ve sola doğru yat bekle bakalım oynar merak etme belkide sen hissetmedin eger koşturmacan varsa

selam kızlar
uzun bir aradan sonra merhaba
fırsat buldukça foruma girmeye çalışıyorum
biraz sorunlu bir hamilelik geçiriyorum kızımdada böyle olmuştu çok şükür bebişimin gelişi normal bu hafta bende şeker yüklemesi için dr a gitcem kızımda biraz sınırı geçmişti tokluk şekeri. 100 ' lukte çok şükür bir şey çıkmamıştı. inşallah bunda da bir şey çıkmaz

hicbirsey için uzme kendini canım seni anlicakdir eminim sende kendini uzdugunle kalırsın o yüzden toplan derin bir nefes al göbeğini sev veeeeee gülümse

kızlar sağolun zülmek istemiyorum dun eşime bu cocugu bu yüzden istedim dedğime cok üzüldüm yoksa bn bebeğimi cok seviyorum gece bebğimle konustum ona dedim cnm yavrum bn seni çok seviyorum çok istiyorum sen benmim nefes alma sebebim yaşam kaynağımsın dedim üzülmem tamam mı dedim

evet nagicim aynen bn sonumu düşünemediğimden şuan sesimi cıkartmıyorum cunku benim cocugumle beraber çalışma imkanım var bnm ofisim ev gibi ve birtek bn varım bi odayı ogluma ayırabılırım anlıycagınız zaman ve sartlar neyı gosterır bılememe bunalmadım mı evet bunaldım hemde çok ama Allaah ım beterınden kotusun..birde nagi bn sana gecen dedim ya eşinle ve oğlunla olan uyumuna bayılıyorum tekrar masallah Allahım bozmasın inş ama bizde de bu problem eşimle konustugumda benı dinlemıyor ona dıyorum seninle bişey konuscan once tabı dıyor sonra kendını kontrol edemıyor sertlesiyor bnde dayanamıyorum dıyorum ya bn senle iki medeni insan gibi konusamayacak mıyım neden saygı duymuyorsun diye orda kopuyor ipler

canım benim ya kıyamam ben sana sen baya üzülmüşsün ama inan her erkek aynı bizde çok şey yaşıyoruz anlatıyorum zaman zaman her aile oluyo mutlaka bu tars şeyler inan hiç kimse dört dörtlük değil şu ara hepimiz bazı şeyleri daha çok kafaya takıyoruz ama inan değmez sen bebeğini düşün başka da bişey düşünme iş içinde o kadar isyan ediyoruz burda bir çoğumuz ama çok şükür ki bak hamileliğimiz yolunda gidiyo iyiyiz ki çalışabiliyoruz Rabbim çalışma gücümüzü veriyo ne hamile arkadaşlarımız var evde 9 ay kalkmadan yatanlar. sen eşine de çok fazla takılma bence bak ne diyosun şimdiden sıkışmaya başladık bende bazen evde hemencik bişeye sinirleniyorum eşimde tepki verdimi sen misin hamile benmiyim diyorum alttan al beni diyorum oda bana diyo ki sen hamilesin bu duyguyu anlamam imkansız ama bende baba oluyorum üzerimde nasıl bir sorumluluk var şuan sende bunu anlayamazsın diyo çokta doğru sölüyo işin birde o tarafını düşün onlarda baba olucak tmm biz çalışan eşleriz ama erkeklerin bu yönde sorumlulukları çok farklı şimdiden onlarda baba olmanın moduna girdiler sonuçta masrafların farkındalar ağırlıklarının farkındalar bizi ne kadar hamilelik hormonları etkilesede onlarıda baba olmanın hormanlrı etkiliyo şu dönemde eşler birbirni alttan almalı bence eminim eşini çok seviyosun ki bu kadr şeye katlanmışsın öyle eşimle konuşmak bile istemiyorum falan deme aksine sen daha ılımlı yaklaşmaya çalış tatlı dinle her fırsatta durumundan bahsetmeye çalış canım daha ne denir ki bilemiyorum

slmmm gecmiş olsun Allah ım yardım etsin bebşinm iyi şükür..inşallh hayırlı haberler alırsın

slmmm gecmiş olsun Allah ım yardım etsin bebşinm iyi şükür..inşallh hayırlı haberler alırsın

Yok tık sankı hafıf tıtremesı var ama karnımda adet sancısına benzer sancı var hıc bukadar hareketsız degıldı kımseyede bırsey dıyemıyorum 3 hamılelıgım bu ılk ıkı bebegım çok problemlıydı sureklı hastanede yatmıştım bunda hıc sıkıntı yoktu ama bır anda ne oldu anlamadım endıselerım artı yaa

bilgecim benim sorunum eşimi yuk altına sokmaktan ziyade oana destek olmak ama o beni hep dışarı atıyor bnm eşimin bi huyu var 8 senedir tanıyorm o huyuda ona zarar veren insanı el üstünde tutması bnm gucume gıdıyor ona diyorum ya ben hep yanındaydım her zaman bana etmediğini bırakmadın yıne bn yanında oldum çok kötü demiyoreum eminim cok iyi bir baba olacak ama beni yapmak istemediğim seylere zorlaması hosuma gıtmıyoır konusmak istiyorum olmuyor diyorum senınle tartısmek istemiyorum parlıyor açıkça ai,lenle tekrar bi arada oturmak istemiyorum diyorum parlıyo neler neler demişti biz kovuldugumuzda tükürdüğünü yalamayı çok seviyor..bana kinci oldugumu söyluoyor halbukı basına neler gelıcek farkında değil o yuzden bn işten cıktıgımda nasıl bi boşluğa düşecek merak ediyorum

konuşamamak en önemli sorun bence herşey birikiyo sonra patlaması fena oluyo bir dahada topla toplayabilirsen madem imkanların idare edecek kadar var çalışmaya devam sevgicim kuzular annelerini üzmezler inş uslu bebişler olurlar,maddiyat önemli değil diyoruz ama çok önemli paraya sıkışınca huzurda azalıyo tahammülde bizde malum arsa ödüyoruz,ödemekte şimdilik sıkıntı yok ama eşim normalde 8-5 çalışıyo iş çıkışıda kendi işi için koşturuyo her zaman bu kadar yoğun olmuyo ama 2 haftadır çok yoğun grşemiyoruz ben eşimi görmeyince çok gergin oluyorum özlüyorum
ama ne yapalım buda kızımın kısmeti işeleri açıldı diyorum şuan 3-4 ihaleyi kesin alacak gibi böyle olursa belki doğum sonrası ücretsize bile çıkabilirim,ama bilmiyorum ya ben memur çocuğuyum akşam oldumu babamız yuvamızda olsun isstiyorum öyle alışmışım :44:

Peki bayanlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz.
Doktor vermedi bana. Fitil kullandığımdan beri kasılmalarım azaldı. İltihap azalıyor sanırım.

yakınında sağlık ocagı var mı cnm gıtsen bi baksalar dınleseler üzülme annesi bak bebiş de üzülür yoksa ki sırt üstü yat tatlı falan ye olmazsa

aile hekimine gitsen en azından kalp atımını dinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…