2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

aynen öyle bakalım eger işyerimdekiler de kabul ederse bebişle beraber çalışıcam olmazsa napim kendime ucuzunda bi araba alırım krediyle olmazsa gıder gelırım onla ..Allah ım dert verip derman araymasın ama en önmelisi sağlık ve huzur herkes yuvasında mutlu olsun

amin aminnn göreceksin herşey yoluna girecek,zamanla eşininde öncelikleri değişecek ilk sırayı oğluşun alacak yine 2 olacaksın onuda söyleyeyim

patronunuz gerçekten çok çıkarcı bir adama benziyor canım. bu ne içten pazarlık. bir gün önce sana sorup bir gün sonra böyle bir kural koyması çok ayıp. haftalık normal çalışma saati 45 saat evet. ama özel sektörde hemen hemen hiçbir firma uygulamıyor bunu. patronun sana tazminat durumunda kanuna aykırı bir şey yapamam diyebildiyse seninde ona bunu söyleme hakkın var. bence açık yüreklilikle söyle. madem kanuna aykırı iş yapmıyoruz , buda böyle olsun de bence.

amin aminnn göreceksin herşey yoluna girecek,zamanla eşininde öncelikleri değişecek ilk sırayı oğluşun alacak yine 2 olacaksın onuda söyleyeyim

aman oğlusum alsında ben ikinci sırada olmayı hiiç dert etmem yeterki ailesini sevsin saysın korusun hem bnmde ilk sıramda ogluşum olur heheh

aman oğlusum alsında ben ikinci sırada olmayı hiiç dert etmem yeterki ailesini sevsin saysın korusun hem bnmde ilk sıramda ogluşum olur heheh

ayy bak şimdi aklıma geldi geçen cuma doğum günümdü eşim bir mesaj atmış hem güldüm hem ağladım araya benim sıramın 3. olduğunuda sıkıştırmış şimdiye kadar 2. sıradaymışım

hehheehe vay bee şimdiden 3.sıraya yerleştin hee olsunda o şekil 3.sırada olalım tatlım seninki anacı değil baksana tabi onların da yeri ayrı ama acıkcası herkes aynı değil biliyo musun hepsi baş tacı ama karakter olarak aynı degıl işte ...senin eşin de az fena değil kızçen gelince napcen kız sen zamanında o seni oğluştan kıskandı şimdi sen onu parayla değil sırayla

canım tabiki de eşine destek olmaya çalışıyosun ben farklı bişey demek istemedim bende çalışıyorum çok şükür bak iyiyim ki çalışıyorum ama erkeklerin iş konusunda aileye bakma konusunda daha farklı bak bende eşimi 7 8 senedir tanıyorum ve sürekli çalıştım evlenmeden önce konuştuk ben çalışırım dedim hatta annem babam bile eşimle o zamanlar konuştu bu konuyu bizim kızımız okudu ayaklarının üzerinde durmayı başardı bundan sonrasıda öyle olması için çalışsın bi evde tek kişinin çalışması sadece geçimi asğlar ama iki kişi çalışırsa bazı şeylerin sahibi olursunuz gibi konuşma yaptılar eşimde sağolsun kesinlikle hiç bi zaman bana demedi çalışamazsın evde oturcan gibi laflar ama şuan eşim diyoki doğumdan sonra çalışma evde otur oğlumuza bak sende dinlen artık maddi açıdan çalışmam lazım diyorum hem kendimi daha iyi hissediyorum evde olduğum zaman gerçekten piskolojim bouzluyor köreliyorum hem diyorum ama eşim ısrarla zamları alalım bi takım iş durumuu var onlarda olursa çalışmıcam diye hesap yapıyo kendince neden biliyomusun baba oluyo oğluna annenin bakması farklı karısı daha çok yorulcak hem iş hem ev hem çocuk istiyo ki baba gibi çalışsın karısıda evde otursun oğlunu büyütsün demek istediğim babalık piskolojisine bürünmeleri bu yönde biz tabiki istiyoruz çalışalım destek olalım hele ki borcumuz olduğu bi dönemde tek kişinin çalışması gerçekten de anca geçimi sağlıyo

aynen canım işine gelen kanunları çok iyi biliyor işine gelmeyenleri bilmiyor ayağına yatıyor. bizim özel sektör evet ama bu tip konulara çok dikkat ediyorum resmi tatillere çalışma saatlerine çünkü zamanında birçok personel şikayet etmiş burayı bizden önceleri sonrada akıllanmış bu konuda kanunda neyse ona uyuyoruz ama yinede işte idari personelden ne kopardım kar hesabına giriyor. müdür akşam patronla yemeğe gidicekmiş fırsat bulursam ben konuşcam dedi daha öncede patrona sölemiş bilge artık ağırlaşıyo vs. biraz rahat bırakmamız lazım onu falan demiş bakalım inş. fırsat bulurda konuşur

sağol canım bebeğim kilosu gelişimi iyi olsun yeter bana doktorda ole deyince korktum artık yiyip tartılcam dedeğin gibi inşallah sağlıklı bir şekilde kucağimıza alırız

İnsallah cnm bende 9ay sonunda kac kilo olcm merak ediyorum :) bayiliyorm tombis tombis hamilelere ama maalesef ikisindede oyle olmadim

ahh cnm yanlış anlamadım seni bebeğim dediklerin tabiiki dogru...bak ben sana tekrar söylim benim dediğim kv oturmak istemiyorum hele bide kovulan yere geri donmek istemiyorum bide eşimin beni dinlemesini istiyorum beni insan yerine koyup saygı duymasını istıyorum..bazen cok katı oluyor cunku hıncını bnden cıkarıyor..

normalde de 45 saatten fazla çalışıyorsunuz o zaman canım. yaz uygulamasına geçmediğiniz süre de 45 saati aşıyor. bence sen açık açık konuş patronla. eğer daha önce şikayet edilmişse tırsar zaten.

anamm valla ben kıskanırım eşimi paylaşamam

benim artım ne biliyomusun sevgicim 1.si eşim ailesini çok iyi tanıyo ve evlenmeden uyardı,2.si ben eşimi iyi analiz ettim ailesini eleştirirken durmam gereken ince çizgiyi biliyorum bir nevi çakallık

waaaayyy seni gidi çakaaalll nagi banada bi iki taktik versene yahuu..he bu arada ben eşimin ailesine karşı bugune kadar hiçbir şekilde bi tartışma yaşamadım düşün eşimle kaynım kavga etti bn aralarına gırmeye çalıştım benim ağzım patladı kanrevan içinde yınede kımseye bişey demedım ayyy bian oan gözümün onune geldı de çok ayıpp cok hemde ufacık minicik bi olaydan dolayıı..kız bn yıne gıttım ellerini opmeye haftasına hemde,,,,bazen kendimi cok aptal hıssedıyorum keskelerde fayda vermıyor ...neyse bana taktik vereceğdin

kız napalım biliyon mu şu kv hepsini toplayalım kaynar kazana koyalım ne dersin

evet normalde de 2 saat c.tesileri fazla çalışıyoduk işçiler 1 de çıkıyor biz 3 de çıkıyorz c.tesi.
şimdi yaz saatine geçilince 8-6 işçiler c.tesi tatil 45 saat dolduruyo tmm ama biz 8-6 bide c.tesi 8-3 7 saat fazla çalışma yapmış olucaz
sekreter arkadaşlar değişimli olmaya kabuldüm bir hafta gelicektim bir hafta gelmicektim
ama olayı çakallağa vurdurupta hazirandan sonra değişme olcak diyince ondan da vazgeçtim ben hafta içi 45 saati dolduruyorum c.tesi gelemem kusura bakmıcak ne kadar paraya ihtiyacım olsada susamıcam artık eğer kabul etmezsse gidip şikayet etcem gerekli yerlere ayrıca ben muhasebede yim şikayet olayına girersem üç bucuk atarlar muhasebe bi firmada ne oluyo bilir

kız napalım biliyon mu şu kv hepsini toplayalım kaynar kazana koyalım ne dersin

canımmmm benım canımmm arkadasım kız bn senı gormedım sesını duymadım ama burdan tanıdıgım kadarıyla cok iyi kalplisin sen Rabbim hepimizin gönlünde olanı versin sekerim..he kııız koyalım kaynar kazana yıllar sonrada bizi koyarlar gelinlerimiz kaynar kazana hehhe

..............................................

hofff cok gec artık ama bnde artık aralarına gırmıycem gercı gırmıyorumda ne halleri varsa görsunler bebeğim sağlıkla bi gelsinde ...ayyy nagiiim keske barıstırmasaydım keskeeeee aynen dediğinden iyilikten maraz doguyo şimdi eşime olanları hatırlattıgımda bana kincisin sen diyo bu ne cevap verim ki adama bak sanki barışmasını isteyen ailen o senın diyen bn değil mişim gibi vay benm halime ...

ahh kuzum malesef ki insanlar değişmiyo ben ne desemde karşındaki adamın yada kadının yapısına bağlı mesela burda yazıyoruz canım cicim falan ben normal hayatımda en sevdiklerimle bile canımlı cicimli konuşabilen bir insan değilimdir yapı meselesi baktın eşin değişmiyo bu gemiyi yürütmek için sen kendini ona uyduracaksın
bizde mesela eşim çok sakindir ben çok aceleci,o ağır abidir ben çocuksu,o sinirlenince susar sakinleşmeyi bekler ben daha çok konuşurum ki o an halletmeliyim,o çok rahattır ben çok titiz,o ana göre karar verir ben günler,aylar öncesinden plan yaparım,ben hesapsız harcarım o dikkatlidir,ben pazardan giyinirim o kalite takılır yani uzayıp gidiyo aslında çiftler çok zıt karakter olsalarda ortak payda için fedakarlıkta bulunuluyo işte bunada evlilik deniliyo

Zaten en iyi evliliklerde zit karakterli olup birbirine saygi gosterenler uyum saglayanlar degil midir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…