ahh kuzum malesef ki insanlar değişmiyo ben ne desemde karşındaki adamın yada kadının yapısına bağlımesela burda yazıyoruz canım cicim falan ben normal hayatımda en sevdiklerimle bile canımlı cicimli konuşabilen bir insan değilimdir yapı meselesi baktın eşin değişmiyo bu gemiyi yürütmek için sen kendini ona uyduracaksın
bizde mesela eşim çok sakindir ben çok aceleci,o ağır abidir ben çocuksu,o sinirlenince susar sakinleşmeyi bekler ben daha çok konuşurum ki o an halletmeliyim,o çok rahattır ben çok titiz,o ana göre karar verir ben günler,aylar öncesinden plan yaparım,ben hesapsız harcarım o dikkatlidir,ben pazardan giyinirim o kalite takılır yani uzayıp gidiyo aslında çiftler çok zıt karakter olsalarda ortak payda için fedakarlıkta bulunuluyo işte bunada evlilik deniliyo
Ben de aynen sizin gibiyim.Uzun zamandır ağrı ve kasılma yaşıyorum.Ayağa kalkıp yürüdüğümde canım acıyo.Benim gibi olan arkadaşlar rahim ağzı uzunluğunuza baktığın muhakkak.
Bu arada günaydın Temmuz annelerii
Bu gebe çok hasta,gece doğru düzgün uyuyamadım.Boğazım ağrıyor,öksürüyorum,halsizim.Uzun sürmezinşalkah,korkuyorum öksürdükçe karnım kasılıyor.
kız napalım biliyon mu şu kv hepsini toplayalım kaynar kazana koyalım ne dersin
Hanımlar kullandığınız ilaçları merak ediyorum. Ben omega 3 , decavit ve kan hapı kullanıyorum. Bu arada sütü gelen var mı? Dün ben tşörtümde bi damla farkettim önce aklıma gelmedi sütyenime bakınca anladım süt olduğunu çok değişik bi his. Sizce erken mi?
evet normalde de 2 saat c.tesileri fazla çalışıyoduk işçiler 1 de çıkıyor biz 3 de çıkıyorz c.tesi.
şimdi yaz saatine geçilince 8-6 işçiler c.tesi tatil 45 saat dolduruyo tmm ama biz 8-6 bide c.tesi 8-3 7 saat fazla çalışma yapmış olucaz
sekreter arkadaşlar değişimli olmaya kabuldüm bir hafta gelicektim bir hafta gelmicektim
ama olayı çakallağa vurdurupta hazirandan sonra değişme olcak diyince ondan da vazgeçtim ben hafta içi 45 saati dolduruyorum c.tesi gelemem kusura bakmıcak ne kadar paraya ihtiyacım olsada susamıcam artık eğer kabul etmezsse gidip şikayet etcem gerekli yerlere ayrıca ben muhasebede yim şikayet olayına girersem üç bucuk atarlar muhasebe bi firmada ne oluyo bilir
ben sadece kan hapı kullanıyorum. vitamine artık gerek yok dedi bu ay vermedi bir daha..acaba kullanmakmı daha ii??
evet vitamine gerek yokmuş artık.bu arada evet süt geliyor azıcık.nedenki acaba daha iki ay var yaklaşıkbu gittiğimde doktor banada decaviti bırak dedi bende aklım karıştı bilemedim
:26:
canımmmm benım canımmm arkadasım kız bn senı gormedım sesını duymadım ama burdan tanıdıgım kadarıyla cok iyi kalplisin sen Rabbim hepimizin gönlünde olanı versin sekerim..he kııız koyalım kaynar kazana yıllar sonrada bizi koyarlar gelinlerimiz kaynar kazana hehhe
Zaten en iyi evliliklerde zit karakterli olup birbirine saygi gosterenler uyum saglayanlar degil midir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım cicimaynen dediğne çok fena katılıyorum kızzz aynı bazı huylarımız bnde cok aceleciyimdir bi konu konusuldugunda veya problemn oldugunda o an halledılsın ısterım kalıte takıntım cıks yok hesbımı cok cok iyi bilirim ve arttırmayı cok severım kenara para atmaya bayılırım bizimkide oyle degıl ama hakkını yemıym bı sigarası var sadece o kadar onada arada çok içme desemde fazla ileri gitmiyorum ama paradan değil inan sağlığı için çünkü çok içiyor sabah kahvaltıını sigarayla yapıyo bnde söyleniyorum ama sonra iş stresi araya girince kapatıyorum çenemi böyle sekerim işte ister istemez insan hayatı gel gitlerle dolu sorunlar 3.şahıslar hayat şartları tabiki yıpratıyor insanı ama bunun çözümünün de karşılıklı sevgi ve saygıyla aşılabileceğini düşünüyorum inan bn sadece huzur istiyorum yoksa çalışmak bana zerre koymaz yeter ki değerim kıymetim bilinsin
bu arada yarın çift rakamlara geçiyoruzzz yuppii inşallah Allah ın izniyle
canım benim ya inan duygularımız karşılıklı sanki yıllardır tanıyorum sizi bazen en yakınımıza bile diyemediğimizi burda paylaşıyoruz dertleşiyoruz inan senin de yerin bende ap ayrı nagiminde hepinizinde
aynen kız bizde yanmayalım bigün o kazanda
canım cicimaynen dediğne çok fena katılıyorum kızzz aynı bazı huylarımız bnde cok aceleciyimdir bi konu konusuldugunda veya problemn oldugunda o an halledılsın ısterım kalıte takıntım cıks yok hesbımı cok cok iyi bilirim ve arttırmayı cok severım kenara para atmaya bayılırım bizimkide oyle degıl ama hakkını yemıym bı sigarası var sadece o kadar onada arada çok içme desemde fazla ileri gitmiyorum ama paradan değil inan sağlığı için çünkü çok içiyor sabah kahvaltıını sigarayla yapıyo bnde söyleniyorum ama sonra iş stresi araya girince kapatıyorum çenemi böyle sekerim işte ister istemez insan hayatı gel gitlerle dolu sorunlar 3.şahıslar hayat şartları tabiki yıpratıyor insanı ama bunun çözümünün de karşılıklı sevgi ve saygıyla aşılabileceğini düşünüyorum inan bn sadece huzur istiyorum yoksa çalışmak bana zerre koymaz yeter ki değerim kıymetim bilinsin
bu arada yarın çift rakamlara geçiyoruzzz yuppii inşallah Allah ın izniyle
hehehehe korku sardı dimi oğlan anası olunca gelinlerde bize yapar zaarkız ben nasıl olurum acaba şuan düşünüyorumda galiba fena olurum çünkü oğlumu çok kıskanıyorum herkesten herşeyden
tabiki kesinlikle öyle. hatta sana örnek vereyim. eski iş yerimde arkadaşımı hem işten çıkarttılar hem tazminatını vermediler. o da biraz iyi niyetli bir kızdı üzerlerine düşmedi. git şikayet et ben sana şahitlik yapıcam dedim. o firma da da burada olduğum gibi muhasebe ve personel işlerinden sorumluydum. gitti mahkemeye verdi. hakim kıza hiçbirşey sormadı. sadece beni dinledi. ve 15 gün içinde bayanın tazminatı ödenmezse firmanıza bilirkişi yollayacağım diye karar verdi. eşşek gibi ödediler :)
ya kızlar ama ama beni anlatıyosunuz sankim sevgim aynen bende senin gibiyim hesabımı bilirim çok şükür asla marka takıntısı yapmadım ne şimdi nede bekarken bütçemi her zaman gözden geçririm eşimde aynennnn dediğin gibi çok sigara içiyo içim acıyo geceleri hırıltısını duyduğumda sabah evden çıkmadan bi sigara yakıyo hemen aç karnına yazık günah ama bende sigara içiyodum pek bişey diyemiyorum bazen hadi beraber bırakalım sigarayı diyodum bende başaramıyodum hamileliğe kadar tabi kaderlerimiz bi çok yönde benziyo aman huzurumuz olsunda ne diyelim sağlık olsun
kız bende nasıl olurum kestiremiyorum ama eşime diyorum bazen ben senin annen gibi kaynana olmucam gelinime herşey alcam yapcam anne gibi davrancam diyorum sen oğlunun yanında bi kız gördün mü saçını başını yolarsın diyo dalga geçiyo sen şimdiden benden kıskanıyon oğlunu sonra napcan bmerak ediyorum diyo o. yawww bende de tam bi erkek anası tipi var hani yani
canım benim ya inan duygularımız karşılıklı sanki yıllardır tanıyorum sizi bazen en yakınımıza bile diyemediğimizi burda paylaşıyoruz dertleşiyoruz inan senin de yerin bende ap ayrı nagiminde hepinizinde
aynen kız bizde yanmayalım bigün o kazanda
bilmem ki öyle midir :44: ama çok şükür bir sıkıntımız yok en başa dönsem yine eşimle evlenirdim
ayy evet ya çift rakamlara düşüyoruz Allah'ın izniyle gün geçtikçe azalıyo zaman
bnde kıskanırmıyım kiii du bi düşünim:44::44::44: vallahada kıskanırım haaaa ayyy yavru kusum paşam kelbeğin anasının bitanesihehehehe korku sardı dimi oğlan anası olunca gelinlerde bize yapar zaarkız ben nasıl olurum acaba şuan düşünüyorumda galiba fena olurum çünkü oğlumu çok kıskanıyorum herkesten herşeyden
ya kızlar ama ama beni anlatıyosunuz sankim sevgim aynen bende senin gibiyim hesabımı bilirim çok şükür asla marka takıntısı yapmadım ne şimdi nede bekarken bütçemi her zaman gözden geçririm eşimde aynennnn dediğin gibi çok sigara içiyo içim acıyo geceleri hırıltısını duyduğumda sabah evden çıkmadan bi sigara yakıyo hemen aç karnına yazık günah ama bende sigara içiyodum pek bişey diyemiyorum bazen hadi beraber bırakalım sigarayı diyodum bende başaramıyodum hamileliğe kadar tabi kaderlerimiz bi çok yönde benziyo aman huzurumuz olsunda ne diyelim sağlık olsun
Bende her gittigmde doktor bakiyor uzunluk iyi diyor nst de de sancı gözükmüyor ama sertleşmeler kasılmalar günde 10 kere fln oluyor. Sonumuz hayrolsun wala inş hepımiz vaktinde dogururuzbuarada sanada çok geçmiş olsun canım tez vakitte iyileşirsn inşallah
geçmiş olsun canım benim
aman yeter ki insan insan olsun içinde kötülük olmasın benim icin kafi hiçbişey için kımaya değmez
he yaa bazen topik te bakıyorum da 2014 ekım kasım anneklerine falan diyoruım ne cabuk gecmiş
bnde kıskanırmıyım kiii du bi düşünim:44::44::44: vallahada kıskanırım haaaa ayyy yavru kusum paşam kelbeğin anasının bitanesi
nagide sende bnde aynıız herhalde bnde hamilelikten önce içerdim fazla değil çünkü bırakmıştım önceden paket taşıyordum ama eşim cok içiyor bari diyorum sabhları ac karnına içme iyice zayıfladın diyorum eşim in boyu baya uzun kızklar 1,88 ayıptır söylşemesi kilo olarak bn ona yaklastım yanii..
bilge para biriktiyorum kızzz valla atıyom kenara lazım olur dıye kocadan habersizx nihaha
kız bazen diyorum hamileliğim bitsin emzirmem de bitsim şöyle bi elime kahvemi bi elime sigara alıp içmek istiyorummaksat keyif olsun ama yıne rutın devam ederım bn canım sıkıldıkca içerim yani hergun değil
Sağol cnm uzunluk iyiye için daha rahat olsun,mümkün olduğunca dinlene dinlene bitireceğiz bugünleri inş.
Sağol cnm
Bugün eşim daha kötü olmadan doktora gidelim dedi.İyi ki gitmişim.Doktor halimi pek beğenmedi mutlaka antibiyotik lazım dedi.Kontrole de geleceksin dedi.Bir arkadaşım senin hamileliğin survivor gibi oldu dayan gebe diyor
fena kaynanayız biz şimdiden moda geçtik kızlr yandı yandıvalla şu aç karna sigara içenlere üzülüyorum,bende içerdim gebelikten önce hoşbu süreç bitsin yine içicemama aç karna falan hiç içmezdim dikkat ederdim yani
ayy bilge bak gör fena olucan 5-6 ay kadar önce oğlum geldi anne biz tuanayla evlenicez dedi benim ilk tepkim koca kreşte bula bula onu mu buldun oldueşim bastı kahkahayı ya sakin ol bunlar çocuk falan bende silkelenip kendime geldim fena yani şimdiden fena
aman yeter ki insan insan olsun içinde kötülük olmasın benim icin kafi hiçbişey için kımaya değmez
he yaa bazen topik te bakıyorum da 2014 ekım kasım anneklerine falan diyoruım ne cabuk gecmiş
bnde kıskanırmıyım kiii du bi düşünim:44::44::44: vallahada kıskanırım haaaa ayyy yavru kusum paşam kelbeğin anasının bitanesi
nagide sende bnde aynıız herhalde bnde hamilelikten önce içerdim fazla değil çünkü bırakmıştım önceden paket taşıyordum ama eşim cok içiyor bari diyorum sabhları ac karnına içme iyice zayıfladın diyorum eşim in boyu baya uzun kızklar 1,88 ayıptır söylşemesi kilo olarak bn ona yaklastım yanii..
bilge para biriktiyorum kızzz valla atıyom kenara lazım olur dıye kocadan habersizx nihaha
kız bazen diyorum hamileliğim bitsin emzirmem de bitsim şöyle bi elime kahvemi bi elime sigara alıp içmek istiyorummaksat keyif olsun ama yıne rutın devam ederım bn canım sıkıldıkca içerim yani hergun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?