2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım cicim aynen dediğne çok fena katılıyorum kızzz aynı bazı huylarımız bnde cok aceleciyimdir bi konu konusuldugunda veya problemn oldugunda o an halledılsın ısterım kalıte takıntım cıks yok hesbımı cok cok iyi bilirim ve arttırmayı cok severım kenara para atmaya bayılırım bizimkide oyle degıl ama hakkını yemıym bı sigarası var sadece o kadar onada arada çok içme desemde fazla ileri gitmiyorum ama paradan değil inan sağlığı için çünkü çok içiyor sabah kahvaltıını sigarayla yapıyo bnde söyleniyorum ama sonra iş stresi araya girince kapatıyorum çenemi böyle sekerim işte ister istemez insan hayatı gel gitlerle dolu sorunlar 3.şahıslar hayat şartları tabiki yıpratıyor insanı ama bunun çözümünün de karşılıklı sevgi ve saygıyla aşılabileceğini düşünüyorum inan bn sadece huzur istiyorum yoksa çalışmak bana zerre koymaz yeter ki değerim kıymetim bilinsin

bu arada yarın çift rakamlara geçiyoruzzz yuppii inşallah Allah ın izniyle

Bende her gittigmde doktor bakiyor uzunluk iyi diyor nst de de sancı gözükmüyor ama sertleşmeler kasılmalar günde 10 kere fln oluyor. Sonumuz hayrolsun wala inş hepımiz vaktinde dogururuz buarada sanada çok geçmiş olsun canım tez vakitte iyileşirsn inşallah

Hanımlar kullandığınız ilaçları merak ediyorum. Ben omega 3 , decavit ve kan hapı kullanıyorum. Bu arada sütü gelen var mı? Dün ben tşörtümde bi damla farkettim önce aklıma gelmedi sütyenime bakınca anladım süt olduğunu çok değişik bi his. Sizce erken mi?

ben sadece kan hapı kullanıyorum. vitamine artık gerek yok dedi bu ay vermedi bir daha..acaba kullanmakmı daha ii??

tabiki kesinlikle öyle. hatta sana örnek vereyim. eski iş yerimde arkadaşımı hem işten çıkarttılar hem tazminatını vermediler. o da biraz iyi niyetli bir kızdı üzerlerine düşmedi. git şikayet et ben sana şahitlik yapıcam dedim. o firma da da burada olduğum gibi muhasebe ve personel işlerinden sorumluydum. gitti mahkemeye verdi. hakim kıza hiçbirşey sormadı. sadece beni dinledi. ve 15 gün içinde bayanın tazminatı ödenmezse firmanıza bilirkişi yollayacağım diye karar verdi. eşşek gibi ödediler :)

canım benim ya inan duygularımız karşılıklı sanki yıllardır tanıyorum sizi bazen en yakınımıza bile diyemediğimizi burda paylaşıyoruz dertleşiyoruz inan senin de yerin bende ap ayrı nagiminde hepinizinde
aynen kız bizde yanmayalım bigün o kazanda

Zaten en iyi evliliklerde zit karakterli olup birbirine saygi gosterenler uyum saglayanlar degil midir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilmem ki öyle midir :44: ama çok şükür bir sıkıntımız yok en başa dönsem yine eşimle evlenirdim

ayy evet ya çift rakamlara düşüyoruz Allah'ın izniyle gün geçtikçe azalıyo zaman

hehehehe korku sardı dimi oğlan anası olunca gelinlerde bize yapar zaar kız ben nasıl olurum acaba şuan düşünüyorumda galiba fena olurum çünkü oğlumu çok kıskanıyorum herkesten herşeyden

ya kızlar ama ama beni anlatıyosunuz sankim sevgim aynen bende senin gibiyim hesabımı bilirim çok şükür asla marka takıntısı yapmadım ne şimdi nede bekarken bütçemi her zaman gözden geçririm eşimde aynennnn dediğin gibi çok sigara içiyo içim acıyo geceleri hırıltısını duyduğumda sabah evden çıkmadan bi sigara yakıyo hemen aç karnına yazık günah ama bende sigara içiyodum pek bişey diyemiyorum bazen hadi beraber bırakalım sigarayı diyodum bende başaramıyodum hamileliğe kadar tabi kaderlerimiz bi çok yönde benziyo aman huzurumuz olsunda ne diyelim sağlık olsun

hehehehe korku sardı dimi oğlan anası olunca gelinlerde bize yapar zaar kız ben nasıl olurum acaba şuan düşünüyorumda galiba fena olurum çünkü oğlumu çok kıskanıyorum herkesten herşeyden

kız bende nasıl olurum kestiremiyorum ama eşime diyorum bazen ben senin annen gibi kaynana olmucam gelinime herşey alcam yapcam anne gibi davrancam diyorum sen oğlunun yanında bi kız gördün mü saçını başını yolarsın diyo dalga geçiyo sen şimdiden benden kıskanıyon oğlunu sonra napcan bmerak ediyorum diyo o. yawww bende de tam bi erkek anası tipi var hani yani

bende çok iyi niyetliyim eminim burda bi çoğumuz öyle ama hamilelik söz konsuu ve 7. aydayız çok şükür ki ama iş yerinden hiç bir destek görmedim aksine hep üstüme geldiler yanlız kaldım iş yüküm ağırlaştı vs. vs. herşeye sustum ama artık susmucam zaten bizim iş yeri dediğim gibi öncesinden marazlı bu personel çalışma saatleri vs. konularda çok açılmış dava var dediğin gibi hepsini de eşşek gibi ödüyolar halan daha süren mahkemeler bile var

valla şu aç karna sigara içenlere üzülüyorum,bende içerdim gebelikten önce hoşbu süreç bitsin yine içicem ama aç karna falan hiç içmezdim dikkat ederdim yani

ayy bilge bak gör fena olucan 5-6 ay kadar önce oğlum geldi anne biz tuanayla evlenicez dedi benim ilk tepkim koca kreşte bula bula onu mu buldun oldu eşim bastı kahkahayı ya sakin ol bunlar çocuk falan bende silkelenip kendime geldim fena yani şimdiden fena

aman yeter ki insan insan olsun içinde kötülük olmasın benim icin kafi hiçbişey için kımaya değmez
bilmem ki öyle midir :44: ama çok şükür bir sıkıntımız yok en başa dönsem yine eşimle evlenirdim

ayy evet ya çift rakamlara düşüyoruz Allah'ın izniyle gün geçtikçe azalıyo zaman

he yaa bazen topik te bakıyorum da 2014 ekım kasım anneklerine falan diyoruım ne cabuk gecmiş
bnde kıskanırmıyım kiii du bi düşünim:44::44::44: vallahada kıskanırım haaaa ayyy yavru kusum paşam kelbeğin anasının bitanesi

nagide sende bnde aynıız herhalde bnde hamilelikten önce içerdim fazla değil çünkü bırakmıştım önceden paket taşıyordum ama eşim cok içiyor bari diyorum sabhları ac karnına içme iyice zayıfladın diyorum eşim in boyu baya uzun kızklar 1,88 ayıptır söylşemesi kilo olarak bn ona yaklastım yanii..

bilge para biriktiyorum kızzz valla atıyom kenara lazım olur dıye kocadan habersizx nihaha
kız bazen diyorum hamileliğim bitsin emzirmem de bitsim şöyle bi elime kahvemi bi elime sigara alıp içmek istiyorum maksat keyif olsun ama yıne rutın devam ederım bn canım sıkıldıkca içerim yani hergun değil

Sağol cnm uzunluk iyiye için daha rahat olsun,mümkün olduğunca dinlene dinlene bitireceğiz bugünleri inş.

geçmiş olsun canım benim

Sağol cnm

Bugün eşim daha kötü olmadan doktora gidelim dedi.İyi ki gitmişim.Doktor halimi pek beğenmedi mutlaka antibiyotik lazım dedi.Kontrole de geleceksin dedi.Bir arkadaşım senin hamileliğin survivor gibi oldu dayan gebe diyor

Son düzenleme:

zaten o ilk keyifi yapınca gerisi geliyo oğlumda aynısı oldu süreç bitsin bir kahve sigara içicem dedim ilkini içtim gerisi geldi,ben keyifçiyim kızımında emmesi bitsin yine içerim

hayırlısıyla doğsunlarda biz dinlene dinlene direne direne bekleriz gizemcim değil mi ama

fena kaynanayız biz şimdiden moda geçtik kızlr yandı yandı
ay bende aç karnına içtiğim oluyodu ama ben her sabah bir fincan süt kaynatıyodum içinede az bişey kaşığın ucuyla nescafe evden çıkmadan terasta süt sigara içiyodum bende içcem yine zor geldi bana sigarasızlık keşke başlamasam ama başlıcam gibi canım içmek istiyor çünkü en çokta özlediğim terasta yemekten sonra kahve sigara keyfimiz oldu

bende seviyorum öyle biriktirmeyi bazende bişey oluyo eşim diyo vardır senin kıyında para sen ne kirli çıkısın falan der
aman biriktiriyozda napıyoz bişeye sıkıştık mı çıkartıyom hemen bende bu kadar vardı diyorum alcamızı alıyoz veya borcumzuu ödüyoz
veya eşime hediye alıyom biriktirdiğim parayla öle çok bişeyde biriktiremiyorum zaten
kız benim eşimde 1,85 boyu evlendiğimizde 63 kiloydu şimdi 85 kilo kaynanama diyorum bazen ben iyi bakıyom kocama nasılda kilo aldı
eee diyo o zaman sitresi vardı şimdi yok tabi ondan diyoo dicek laf bulmadığından saçmalıyo

Kizlar sigara konusunda ayniyiz gozumde tutuyo valla dogumdan sonra icicem simdi icmiycem diye kendimi sartlandirdim. Esim ictikce cnm istiyo tek tesellim dogum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…