zaten o ilk keyifi yapınca gerisi geliyo oğlumda aynısı oldu süreç bitsin bir kahve sigara içicem dedim ilkini içtim gerisi geldi,ben keyifçiyim kızımında emmesi bitsin yine içerim
hayırlısıyla doğsunlarda biz dinlene dinlene direne direne bekleriz gizemcim değil mi ama
fena kaynanayız biz şimdiden moda geçtik kızlr yandı yandı
ay bende aç karnına içtiğim oluyodu ama ben her sabah bir fincan süt kaynatıyodum içinede az bişey kaşığın ucuyla nescafe evden çıkmadan terasta süt sigara içiyodum bende içcem yine zor geldi bana sigarasızlık keşke başlamasam ama başlıcam gibi canım içmek istiyor çünkü en çokta özlediğim terasta yemekten sonra kahve sigara keyfimiz oldu
bende seviyorum öyle biriktirmeyi bazende bişey oluyo eşim diyo vardır senin kıyında para sen ne kirli çıkısın falan der
aman biriktiriyozda napıyoz bişeye sıkıştık mı çıkartıyom hemen bende bu kadar vardı diyorum alcamızı alıyoz veya borcumzuu ödüyoz
veya eşime hediye alıyom biriktirdiğim parayla öle çok bişeyde biriktiremiyorum zaten
kız benim eşimde 1,85 boyu evlendiğimizde 63 kiloydu şimdi 85 kilokaynanama diyorum bazen ben iyi bakıyom kocama nasılda kilo aldı
eee diyo o zaman sitresi vardı şimdi yok tabi ondan diyoodicek laf bulmadığından saçmalıyo
zaten o ilk keyifi yapınca gerisi geliyo oğlumda aynısı oldu süreç bitsin bir kahve sigara içicem dedim ilkini içtim gerisi geldi,ben keyifçiyim kızımında emmesi bitsin yine içerim
hayırlısıyla doğsunlarda biz dinlene dinlene direne direne bekleriz gizemcim değil mi ama
hahah aynen bişey lazım oldugunda cıkar paraları ama olsun zor gunun dostu dıyelım kaynanaaaaaa fena senın kız bnm kocaya ben bakmıyomuyum kiiiifena kaynanayız biz şimdiden moda geçtik kızlr yandı yandı
ay bende aç karnına içtiğim oluyodu ama ben her sabah bir fincan süt kaynatıyodum içinede az bişey kaşığın ucuyla nescafe evden çıkmadan terasta süt sigara içiyodum bende içcem yine zor geldi bana sigarasızlık keşke başlamasam ama başlıcam gibi canım içmek istiyor çünkü en çokta özlediğim terasta yemekten sonra kahve sigara keyfimiz oldu
bende seviyorum öyle biriktirmeyi bazende bişey oluyo eşim diyo vardır senin kıyında para sen ne kirli çıkısın falan der
aman biriktiriyozda napıyoz bişeye sıkıştık mı çıkartıyom hemen bende bu kadar vardı diyorum alcamızı alıyoz veya borcumzuu ödüyoz
veya eşime hediye alıyom biriktirdiğim parayla öle çok bişeyde biriktiremiyorum zaten
kız benim eşimde 1,85 boyu evlendiğimizde 63 kiloydu şimdi 85 kilokaynanama diyorum bazen ben iyi bakıyom kocama nasılda kilo aldı
eee diyo o zaman sitresi vardı şimdi yok tabi ondan diyoodicek laf bulmadığından saçmalıyo
Kizlar sigara konusunda ayniyiz gozumde tutuyo valla dogumdan sonra icicem simdi icmiycem diye kendimi sartlandirdim. Esim ictikce cnm istiyo tek tesellim dogum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
heee eskisi gibi keyif yapmayı unutun tabi oğluşunuzdan sigara içtiğinizi saklarsanız :44: ben neden öyle yaptım bilmiyorum ama hep oğlumdan gizli içtim bir yere mi gittik eşim ilgilendi ben içtim halbuki babasını bilir sık sıkta uyarır içme diye onun için eski tadı bulamadım şöyle relaks relaks keyifle içeyi
aman amma ballandırdıkoğlumda hiç aklıma gelmemişti ama bunda daha zorlanıyorum hiç içmedim ama arada aklıma gelir hala
hahah aynen bişey lazım oldugunda cıkar paraları ama olsun zor gunun dostu dıyelım kaynanaaaaaa fena senın kız bnm kocaya ben bakmıyomuyum kiiii
bn şuan aramıyorum açıkcası eşim içince bile tiskiniyorum nedense kusasım geliyo ama biyandanda bi keyif yaparım diyorum bakalım ne olacak inş hiç başlamam içmem
Kayinvalidelersn bahsedilmis bebek odasi aldigim icin brn cocuklarimi divan üzerinde buyuttum diyen benin kayinvalidemide anmak istedimbilmem anlatabildimmi??
Kayinvalidelersn bahsedilmis bebek odasi aldigim icin brn cocuklarimi divan üzerinde buyuttum diyen benin kayinvalidemide anmak istedimbilmem anlatabildimmi??
kızlar yarın 100 lük şeker ölçümümüz var sabah erkenden hastanede olucaz dua edin bize iyi çıksın sonuçlarımız
c.tesiden beri evde düzenli aç tok sabah öğle akşam ölçüm yaptım çok şükür hiç yüksek çıktığı olmadı
inş. evde ki ölçümler gibi güzel sonuç alırız yarın
valla şu aç karna sigara içenlere üzülüyorum,bende içerdim gebelikten önce hoşbu süreç bitsin yine içicemama aç karna falan hiç içmezdim dikkat ederdim yani
ayy bilge bak gör fena olucan 5-6 ay kadar önce oğlum geldi anne biz tuanayla evlenicez dedi benim ilk tepkim koca kreşte bula bula onu mu buldun oldueşim bastı kahkahayı ya sakin ol bunlar çocuk falan bende silkelenip kendime geldim fena yani şimdiden fena
canlarım sabah 9.00 da başlayan hasatane maceramı tamamladım şükür,hamdolsun bebişim normal,30 cm,700 gr.olması gerektiği gibi olmayan benim,2,5-3 kilo fazlam var,dr ekmeği şekeri kes dedi,bir ağıt çöktü boğazımairadesiz olmak çok zoruma gitti,neyse içtim şekeri saat 10 da,1 saat bekledim,o arada doplere girdim,BİLGECAN bu sorum sana,doplerde bpd ile fl arasında fark var,sanırım sende mi öyleydi,sorun olurmuymuş sormayı unuttum gülüm ne dersin,şeker normal şükür,kan değerlerim düşük,vitamin filan yazdı işte,ellerdeki uyuşma için de ilaç.tetanozu yaptıram mı dedim he bu hafta yaptır dedi,ordan asm ye gittim,hemşirem çok ilgili,bacaklarıma bastırdı,tuzu bırak falan dedi,işte aşıyı da yaptırdım,geldim şükür,popom yer görmediği için ayaklarımın altı bile ağrıyo şu an
Merhaba kızlar bugün doktora gittim şeker yüklemem iyi çıktı çok şükür ama idrar yollarımda enfeksiyon varmış tek kullanımlık antibiyotik verdi ilacın adı üromisin suda eritilip içiliyomuş aranızda bu ilacı kullanan varmı. Bebeğime zararı olurmu acaba
hadi bakalım cnm inş dua ederim senin için işe geri döncen mi yarın bize haber verirsin dimi inşallah hayırllı haberlerle gel
yok canım geri gelmicem işe sabah patrona izin kağıdımı imzalattım sende gittin mi gelmiyosun ama dedi işin bitince gel dedi
geçen 3,5 da evdeydim sersemlemiştim yarın daha da geç biter işim nasıl geleyim ki dedim aç karnına tatlı su içiriyolar bide orda dedim
neden içiyonuz tatlı suyu diyozevkten içiyom eee her haftamı yaptırcan sen bunu diyo yok dedim geçen hafta yüksek çıktı
bu hafta dr tekrar istedi heee tmm o zaman diyo ay valla sevgi gülüyorum artık şu uyuz patronlara ya
canım şeker değerim 129 çıkmışmasallah dıyelım öncelikle bebişimizeseker de iyi cıkmıs dıger seylerde nazar olsun cnm Allahım beterınden saklasın bundan sonra kiloya dikkat kan içinde pekmezi onerıyorum bn sabahları ac karnına kan degerin kac bu arada :44:
bilgecann,yukarda yazdıklarıma bi bakar mısın cevap istiycem sendenyok canım geri gelmicem işe sabah patrona izin kağıdımı imzalattım sende gittin mi gelmiyosun ama dedi işin bitince gel dedi
geçen 3,5 da evdeydim sersemlemiştim yarın daha da geç biter işim nasıl geleyim ki dedim aç karnına tatlı su içiriyolar bide orda dedim
neden içiyonuz tatlı suyu diyozevkten içiyom eee her haftamı yaptırcan sen bunu diyo yok dedim geçen hafta yüksek çıktı
bu hafta dr tekrar istedi heee tmm o zaman diyo ay valla sevgi gülüyorum artık şu uyuz patronlara ya
canlarım sabah 9.00 da başlayan hasatane maceramı tamamladım şükür,hamdolsun bebişim normal,30 cm,700 gr.olması gerektiği gibi olmayan benim,2,5-3 kilo fazlam var,dr ekmeği şekeri kes dedi,bir ağıt çöktü boğazımairadesiz olmak çok zoruma gitti,neyse içtim şekeri saat 10 da,1 saat bekledim,o arada doplere girdim,BİLGECAN bu sorum sana,doplerde bpd ile fl arasında fark var,sanırım sende mi öyleydi,sorun olurmuymuş sormayı unuttum gülüm ne dersin,şeker normal şükür,kan değerlerim düşük,vitamin filan yazdı işte,ellerdeki uyuşma için de ilaç.tetanozu yaptıram mı dedim he bu hafta yaptır dedi,ordan asm ye gittim,hemşirem çok ilgili,bacaklarıma bastırdı,tuzu bırak falan dedi,işte aşıyı da yaptırdım,geldim şükür,popom yer görmediği için ayaklarımın altı bile ağrıyo şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?